Új privát üzeneted érkezett!

Helló lányok!
Ezt meg kell osztanom veletek!
Most tettem le a gyerkőket(kicsit megcsúsztunk).
Annyira jó volt mosolyogva könnyezni!!!!
Együtt fürödtek(apa éccakára ment), aztán fogmosás, pizsi, és odaültünk a kanapéra. Beni balról szopizott, Blani meg jobbról az ölembe ült, a vállamra hajtotta a fejét szemben Benivel. Énekeltem az Este jót, aztán a Fülesmackót és a Jó éjt gyerekeket-ők meg nézték egymást. Beni kinyújtotta Blani felé a kezét, megfogták egymás kezét, és a hátukat simiztem, aztán Beni elkezdte simizni Blani arcát ,haját, olyan lágyan és finoman, miközben rajongással nézte azokkal a nagy szemeivel. És közben szabályosan dorombolt. Cicivel teli szájjal nyögött, morgott, olyan ez most nagyon jól esikesen. Blani belepuszilt Beni tenyerébe, simizték egymást, bújtak hozzám, mindkét oldalamra 1-1 gyermekem kulcsolódott, akik középen a szivemnél összefonódtak. . Szinte levegőt sem mertem venni, nehogy megszűnjön a varázs, csak nyeltem a könnyeimet és énekeltem. Fú annyira jó volt, olyan világontúli energiafolyamot, szinte fogható szeretetet éreztem. Csurgott a könnyünk nekünk csajoknak, Beni meg csak szopott, nézett simizett!!!!!!Hát ezekért a pillanatokért érdemes élni!!!!!

Colett! Miért ne járhatna júniusban?
Tiszta tesód vagy, vagy forditva. Én is láttam!Irigy vagyok a bikinishow miatt!!!Mesélj majd, bár láttam az ezüst az állatmintával-én meg zöldet akarok venni a kinajiban. A 12 ezres Triumpf ugyanúgy tönkrement,mint a 2-3 ezre kinajigagyi.

Gab! mit vettetek???? már kérdeztem!!!!Ezek szerint új szőnyeget is-fotót izibe!

Na egy-egy napokban készült kép:

Kép Kép


Jó éjt!

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok Lányok,

most csak annyi, hogy szegény nagymamám ma de. elment közülünk :cry: , de mi megpróbálunk nem szomorkodni, mert annyi minden szépet megértünk együtt és erre emlékezünk. Imádta az unokáit, megérte, hogy született 2 dédunokája. Anyukám éppen ma mondta, hogy azt mondta még korábban a mama neki, hogy a kistesónak csak ne M betűvel kezdődjön a neve... Tesómnál Máté, nálunk Márton. Állandóan keverte már az utóbbi időben szegény. Nem M betűvel fog kezdődni a kistesó neve, az már biztos :) .

Gombi: gyönyörű Johanna, már nagyon vártam a képeket!!! Megállapítottam, hogy nálatok is nagyon hasonlítanak a tesók!!! Micsoda hajkorona, de már nem is csodálkozom. Mutattam Istinek is a képeket, nagyon tetszett neki. Sőt nővéremnek is, aki azon kívül, hogy milyen szépek a gyerekek megállapította, hogy milyen fiatal vagy :) !

Benianya: nagyon szép lehetett ez a hosszúra nyúlt "pillanat", remélem nekünk is lesz hasonló gyönyörűségekben részünk. Nagyon édesek a gyerekeid, Beni egy kis zabálnivaló a képen. Legszívesebben megpuszilgatnám!!! Kis husi lábai vannak.

Bocsi, hogy megint csak ennyi voltam. Még jelentkezem, de valószínű, hogy már csak a jövő héten.

Puszi mindenkinek!!!

Eni
marcy
 
 


Sziasztok!

Nem akarom elkiabálni, de azt hiszem Dani egyre jobban van!
Látszólag semmi baja az orrfolyáson kívül! Nagyon jó a kedve és kivánló az étvágya is!! A füle már nem folyik, de holnap még vissza kell vinnem a doktornénihez kontrollra. Meglátjuk, mit mond.
Amúgy pár napja elkezdtem érezni, hogy úgy szúrkál a jobb oldalon a hasam és a derkem is fájdogál, így ma csináltam egy ovu tesztet.... Ugyan nem lett még pozitív, de már 2 csíkos és csak kicsit volt halványabb a tesztcsík!!!! Tehát ha a jó isten is megsegít, nem kell orvosi beavatkozás tesókához. Dani betegsége így is elég csapás nekünk, legalább ezzel (a ciklusommal) legyen minden rendben!!!
Tehát szorítsatok!!!!! Ma vagyok a 16. ciklusnapon, tehát ha 2-3 nap múlva valóban poz lenne a teszt, nem is lenne olyan rossz ciklus ez!!
Na, majd meglátjuk!
Már arra is gondoltam, hogy mivel a bal petefészkemet műtötték a csokoládé cisztával, amikor ott kéne érnie a petécskének, akkor vannak a hosszú és eredménytelen ciklusaim. Talán a műtét óta az nem működik olyan jól, mint a másik... Vagy rosszul gondolom???

Eni!
Sajnálom a mamád! Fogadd őszinte részvétem!!

Benianyu!
Gyönyörűek ezek a gyerkők... És ahogy imádni tuják egymást... El tudom képezni. Remélem én is hamar tapasztalni fogom! :wink: :lol:

Méz!
Remélem Julcsi nem lesz beteg! Sok sikert és kitartást a "nagybetűs élethez"!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Biztosan minden rendben fog menni! Ügyes vagy Te!!!

Szép estét!
Andy

Kép
oriandy
 
 

 
 

Eni!Nagyon sajnálom és fogadd őszinte részvétem!

Andi!Örülök hogy Danika jobban van!Tesóhoz meg mennek a drukkok!!

Benianya!Kicsit nekem is könnybe lábadt a szemem mikor olvastalak.De jó hogy ilyen jó tesók!!Képek nagyon jók!Blani már kész hölgy!Beni pedig egy eszméletlen pasi! :lol:

Rendmánia:Na én sem vagyok ám egy házitündér.Rend van amennyire egy gyerek mellett rendet lehet tartani,de nem vikszolom állandóan a lakást.

Méz!Akkor Hannusnak is jó az evőkéje!? :lol: Remélem Julcsinak tényleg csak a foga jön és nem lesz beteg.

Kép
Kép
veráska
 
 


Sziasztok!

Eni! Nagymamád miatt fogadd részvétem! Ehhez mást nem tudok hozzáfűzni, nagyon sajnálom!

Benianya! Bocs, ha nem válaszoltam, a gép most lett úgy összerakva, hogy képet tudok felrakni. Semmi nagy szám, "csak" lefestettük a ronda kék szobát, most olyan kb. barack színre sikeredett. Ezen kívül vettem a múltkor a szőnyeget, meg a piacon egy függönyt 2000 Ft-ért, de már ez is rengeteget dobott a szobán. Előtte levő kép nincs, csak már folyamatában, de látható, hogy nem volt egyszerű a kékséget befedni! A végeredménynek viszont nagyon örülök!!!!!!!!!
Kép
Kép
És egy Meske fotó, kb. mint Zoló a dobozban!
Kép

Benianya! Jaj, nekem is olyan jó lenne már egy kis idill, de egyelőre rettegek, hogy megint 2 gyerekkel kell boltba mennem... Mindig olyan hisztit vágnak le, hogy elképesztő! Külön-külön nem, de együtt hihetetlen...

Veráska! Hétvégén kész lesz a kispulcsi, hétfőn feladom!!!!!!!!

Andy! Halk drukk a petéknek, és mennek a boszi-energiák! Daninak pedig csak így tovább, csak tessék gyógyulni!!!!!!!!!!!!!!!

Megyek is, ébrednek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gab!Oké!Írd meg mennyi lóvét küldjek!És esetleg egy számlaszámot,vagy rózsaszín csekken küldjem?
A szobátok naggggyyyyon jó lett,egész más,mint előtte volt!

Kép
Kép
veráska
 
 


Veráska! Nem küldesz te nekem semmi manit! :wink: Küldtél egy halom újságot, a fonalat is te vetted, múltkor a CD-k, most ez a bónusz, hogy megkötöm! Meg a maradék fonalat megtartanám, ha nem gond... :oops:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Fúúú, Gabi!

Nagyon klassz lett a szoba!!!!!!!!!! A szőnyeg is tetszik!





Eni!

Fogadd őszinte részvétem!

Reni
Kép
prenata
 
 


Gab!Nagyon köszi!!!!!!!!Persze hogy megtarthatod a maradékot!Én úgy sem tudok vele mit kezdeni.

Kép
Kép
veráska
 
 


Gab!Ez a Lyoness-es még mindig függőben van köztünk :lol:

Kép
Kép
veráska
 
 


Veráska! Fú, tényleg... Totál kiment a fejemből, annyi mindent csinálok mostanság. Majd ha leszel msn-ben, beszélünk róla, ok?

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok

Marcy
Sajnálom nagyon a mamádat!Őszínte részvétem!


Gabella
Sokkal barátságosabb így,mint kéken! :lol:

Benianya
:lol: :cry:
És nagyon szép Blani!Persze Beni is! :wink:

Andy

Ez a peteérés olyan bonyolult!
Azt hinné az ember,h nem és mégis!
Nekem pl azért volt 3 vetélésem,mert peteérésem volt,meg is termékenyült,csak megtapadni nem tudott!
Végül voltál már vérvételen?
Kiderült,h mi van?

Vierával mi lehet???
Vendég
 


Jaj! Kifehéredett az oldal! Fú, de fura! Mint egy word szerkesztett lap...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Eni!
Őszinte részvétem! :cry:
Olyan jó, hogy ilyen pozitivan álltok hozzá!!!!

Gab! Hááát zongorázni lehet a különbséget!!!
Naaagyooon állat lett a szoba!!!!!Szuper ez a szin, (a szekrény oldalát is lefestettétek, vagy pont olyan volt), a függöny szinte beszél-olcsó is volt-a szőnyeg meg egyenesen csúúúcs4 Egész más lett a szoba hangulata, napfényesebb, melegebb, kedvesebb, nyugodtabb, letisztultabb-na ebben Meteor a profi, majd ő kielemzi szakmailag! Ja meg colett is!!!!! :wink:


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csajok! Házisajtot főztem!!!!A héten már másodjára!!!Annyira jóóó! És annyira könnyű!!!!!
2 liter házi tejet veszek 150 ft/l a piacon, lassan felforralom, amikor forr (jó sokára, mert kis lángon kevergetve csinálom) 1 ek sót (és izlés szerint fűszert) bele, -leveszem a tűzről és 0,5 dl 10 %-os ecet bele! Összekapja, 15 percet áll.
Csikszűrőbe, Beni textil pelus, alá fazék, kicsöpög, tányér, súlyzó rá, és estére kész a sajt. 2 napot kéne állnia, de sosem birjuk ki! Most őrölt köményt tettem bele, fincsi!!!!!!

Kevesebb mint 800 ft kilója, mert 2 literből fél kg sajtnak kell lennie, ha jó a tej. Hétfőn nekem csak 30 dkg lett, ma más termelőtől vettem a tejet, több is lett!!!!!!
Mindenfélével lehet fűszerezni:metélőhagymával, fokhagymával, szerecsendióval stb.
Annyira gyors és egyszerű-és tekintve h Beni és Blani nem tejesek,ám 40 dkg sajtot betermelnek 1 nap alatt, igy nem éri meg 1700 ért vennem a trapistát, a drágábbakról nem is beszélve!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

benianya
ákosbenianya
 
 


Tök jó ez a sajtos ötlet! Majd kipróbálom!!!!!!!!!!! (Mama szomszédnénije árul tejet!)

A szekrény oldala az fenyő színű, kicsit csal a kép! :)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Köszi a szoba-dicseket, nekünk is nagyon tetszik, és olyan jó, hogy jól sikerült! Na ebben a szobában most takarítok napi 2x :D

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Eni!

Sajnálom.

Gab!

Jó lett a szoba.

Csajk egy kis móka:

http://kovacs-telekes.org/hu/juca/blog/ ... los-kerdes

Andi!

Felnőtt jegyek 2200 voltak, 4 éven alul ingyenes, felette 1600 volt.

tjuca
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek! dani már tényleg egész jól an! De a doktornéni szerint 2-3 hét múlva meg kéne ejteni az orrmandulaműtétet!

Gab!
Szép lett a szoba!!

Alziza!
Igen voltam vérvételen, de az eredmény csak 2-3 hét múlva lesz meg. Vagyis mire megyek a következőre (25.én), kb addigra lesz meg az első eredménye és mire megjön a mensim (vagy nem :D ) addigra lesz meg a 2.-é. tehát hosszadalmas sajna!!
de beszámolok róla, amint mevan!

Benianya!
Egyszer már én is csináltam házilag sajtot! Isteni lett, csak most már sem energiám sem ingerenciám nincs nekilátni! :D

Szép estét!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Benianya , Oriandy , Méz!Nagyon boldog névnapot kívánok nektek!!!!!!!! Kép

Kép
Kép
veráska
 
 


Sziasztok!

Kedves Andreák, nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk Nektek!

Amúgy megvagyunk.....persze megint betegek voltunk, szerencsére Bálint 1 napos lázzal letudta, én meg mehettem a héten tüdőgyulladás-gyanúval röntgenre :twisted: Múltkor arcüreg...most meg...ritka szarul voltam, szétköhögtem mindenem, jártányi erőm sem volt. De most már javulok, így lassan összeszedem magam.

Közben nem történt semmi izgi, Bálint 16 fogas lett, de szerintem mocorognak a leghátsók is, mert állandóan rág(na) valamit :D

Próbálok egy kicsit mindenkinek reagálni, de....

Eni: részvétem a nagyi miatt, jó lett volna, ha a kistesót még megéri! De fentről figyel, tuti!!!!

Gab: ég és föld a szoba!!!!! Jó, hogy megcsináltátok!

Benainya: szuper gyerkőceid vannak, Blani csodaszép! Lépcső: Bálint bal lábbal lép le és fel is.

Oriandy: jó, hogy Dani jobban van, nagyon szörnyű lehet! Nem is tudom, hogy viselném, ha Bálint lenne ilyen beteg.

Méz: Johanna meseszép!!!!! Nagyon büszke lehetsz a lányaidra!

Na, nagyjából a fiatalúr ennyit hagyott, igyekszem többet jönni, sok-sok pussz

Vicky

Kép
vicky21
 
 


Az összes Andinak nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Köszi a köszöntést!!
És én is kívánok minden Andreának SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!

Pusz!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Helló!


Andiknak bódog névnapot!!!!!


Gyerekek, nggyon másnapos vagyok, 2-kor jöttem haza, kb. 6 koktélt ittam. Most vettem be aspirint, hogy bírjam, remélem Máté fog aludni, mert a sztrájk miatt erősen utaltak rá, hogy ha lehet, ne vigyük...Jó volt az esti banzáj, barátnőm édi volt, voltak dekorációs kishalak, és 8-at vitt haza a lányának...

Gabella: Tényleg jó a szoba, most már legalább van miért takarítani! :wink:

Marcy: Nagymama :cry: Most hány hetes vagy?

Hű, most letépünk a gyerkőkkel, mert elalaszom...

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap meglepiből kaptam egy hajvasalót! Kerámialapos, keskeny, hőfok állíthatós, van kijelzője is, tök menő!

Mostmár áruljátok el, mi az a cucc, amit a hajamra kell fújkálni, mármint milyen néven fut, és pl. a DM-ben hol keressem?

Végre elkészült a GYES igénylésem, délután megyek is feladni.

Juca! Deák Bill Nyula! Köszi, ez kellett a mai hangulatomnak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok

Andik

BOLDOG NÉVNAPOT!
Kép


Gabella

Amit én használok az a Wella Flat Iron Spray
Kép

Igazából csak fodrászkellékesnél lehet venni :(
Az ára húzós(3000-körül),de sokáig elég.Én pl mindennap használom és kb 2 hónapig elég!Kevés kell belőle.
Szerintem ez a legjobb!Én már kipróbáltam sokat.


Ha nálatok nincs esetleg akkor szívesen veszek Neked és viszem a talira!
Vendég
 


Alziza! Köszi! Majd megkérdezem a fodrászcsajszit, szokott ilyesmit hozni, ha kérek! Köszi azért!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gab! De jó, hogy felhoztad!!!!
A gyest automatice a gyerek 2. éves korától kapom? Mennyi idővel előtte kell igányelni? Mi kell hozzá? segits!
Ha aug 21.én 2 éves, akkor aug 22. től kell igényelnem, azt kell a papirra irni?
Kösziiiiiii

Druszáim! Veráska, Orinandy!,Tandika!,Amandi,Mézgombi(remélem senkit sem hagytam ki)
Nagyon Boldog névnapot!!!!!!!!


Gab! Szupi azurad, hogy egyedül megvette, tudta milyen kell!!!!

Reggel kaptam a lányomtól 2 tök jó mágneses nyakláncot, formázható a mágnes miatt, azuramtól meg egy melltartó-bugyi szettet(990 ft), és egy fekete melltartót(680), együtt vettük meg a kinajiban, de ennek is úgy örültem. Erre az előbb beállitott egy garronével- mert megérdemled-mondta.
Anyucitól meg stilusosan egy sajtszettet-kések a sajthoz állványon-azt mondta büszke rám hogy sajtot készitek a gyerkőknek-olyan jól esett!!!

Druszámmal meg megyünk a laktanyába uszizni, még jó, hogy apa révén van ingyen uszodabelépő-ott jó tiszta a viz. Megbezséltük, hogy egy órás úszást megérdemlünk.Még többet is mondta, de most ennyivel is beérjük.

Szép napot mindenkinek!!!!!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


Milyen az élet, ti egysenesititek, én meg mézgagézánés hajcsavarókkal hullámositom. Májusban, júniusban megyek volumennövelő-hullámositóra-ami nem dauer, de a hatása ugyanaz-mármint a jótékony hullámok tekintetében, mert roncsolás szerencsére nincs, még a festéket sem szivja le.

Alziza, ez valami kisimitó spray?

Vicky! Örülök, hogy gyógyultok! elég már a sok kórból!!!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


És még Csandynak is boldog névnapot!

GYES igénylés. Sajnos ez minden, csak nem automatikus. Kell először is igénylőt kérni a MÁK-tól, két szép kék papírt adnak/küldenek, azt értelemszerűen kitöltöd, állítólag a gyerek 2 éves kora előtt egy hónappal már érdemes beküldeni, mert nagyon bénáznak, hosszú az átfutás, és bár nem nagy összeg, de ha nem küldik időben, elég vacakul tud esni. El kell még küldeni a gyerek születési anyakönyvi kivonatát, a gyerek és az igénylő TAJ kártyáját, meg egy igazolást a számlavezető banktól, persze csak ha nem postán kéred.

Apa azért tudta, mert múltkor nézegettem a teszveszen azt az olcsó hajvasalót, és kérdezte, hogy na, megvettem? Mondom nem, mert mondták a csajok, hogy ne olyat vegyek, hanem kerámiásat, keskeny laposat, mert azok a jók. De mondom azok drágák, egyelőre nem kell. Erre hozott nekem. Jó, azért vette, mert magának meg a telefonba vett egy sd kártyát, én meg mondtam, nekem nem kell, vagyis most nem. De olyan jól esett!!!!!!!!!!!!!!

Amit mondasz az a hullám izé az lehet, amit én tődauerként ismerek? Megemeli a haj tövét, így dúsabbnak hat... Szerintem egyébként neked a tök sima haj jobban áll, mint a becsavart, de ez csak az én véleményem!

A hajam meg nekem amúgy tök sima, sehol egy kunkor, szóval csak flancolok! 8)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Ákosbenianya!

Elméletileg, ha a gyedet a munkahelyed intézte, akkor a gyest is ők intézik. Ha nem, akkor bemégy személyesen, és viszed a következőket:

Beni anyakönyvi kivonata, TAJ kártyája, lakcímkártyája, a te lakcímkártyád, személyid, adókártyád, magánynugdíjpénztári belépő nyilatkozatod (ha ezen felül van önkéntes az is kell), és egy folyószámlát (hacsak nem a postással akarod kivitetni).

Azért vagyok ilyen penge, mert Kofa ma intézte a Kingáét.

Az ügy gyorsítása érdekében letöltheted innen a nyomtatványokat, és kitöltheted:
http://www.allamkincstar.gov.hu//hu/csaladtamogatas valamint a tájékozódhatnak link alatt megnézheted hova is kell menned. Szerintem jobb személyesen, mert ha kell valami, akkor helyből megmondják, nincs levelezgetés, és gyorsabb az átfutási idő is. Kofa Vácon volt, és ott nem voltak sokan (azért ma, mert a sztrájk miatt előbb elintézte ezt, majd elment dolgozni). Vácon pl. elsőre felvették a telefont (akkor kérdeztem, hogy mi kell, és mikor érdemes menni, kell-e időpont stb.) azt hittem örömömben legurítok egy sört. Az apehnél nem ehhez szoktam hozzá. :twisted:

tjuca
 
 


Gab!

:lol: :lol: :lol:
Képzeld el egy ilyen krapival élek, aki naponta elnyom egy ilyen kis röpszösszt. Állítólag én meg a szóvicceimmel fárasztom. :lol:

Jó fej a férjed, hogy beszerezte a kütyüt! :lol: Bár ezzel ugye magának is örömet szerez. 8)

Jaj és minden Andinak nagyon boldog névnapot kívánok!

tjuca
 
 


Sziasztok!

A kisebbik lánykám úgy döntött, hogy ma délután csak a hasamon hasalva hajlandó sírás nélkül csöndben piszegni, és közben anyát figyelni...
Szóval kb. egy óráig fog tartani, mire megírom ezt a hsz-t, de végülis ráérek, úgy sem tudok pozitúrát váltani. :)
Julcsi alszik, így mindent meg kell tennem a csönd érdekében. :)

Egyébként egész jól telt az első két beavatós nap, tegnap még főztem is, és mindkét nap voltunk játszón. Igaz, este 10-kor már aludt az egész család. :)

Köszönöm a névnapi köszöntést, és én is sok boldogságot kívánok minden Andreának! Azt hiszem mi tartjuk a topikban a legtöbb azonos keresztnevűek rekordját. :)

Benia, nagyon tetszett, amit írtál! Át tudom érezni, nálunk majdnem minden szopi úgy zajlik, hogy Hannus az ölemben, Julcsi a hátamon csüng, és a hajamat birizgálja. Ja, és négyen egy ágyban alszunk, egy gyerek, egy szülő, egy gyerek, egy szülő felállásban. :) Még jó, hogy két méter széles az ágyunk, mindenki kényelmesen elfér. Tegnap este beszéltük a férjemmel, hogy milyen jó is ennyien egy kupacban. :)

Marcy, fogadd őszinte részvétemet!
Nagyon jól állsz hozzá, kismamaként főképp nagyon jó, hogy így tudod felfogni. Mekkora már a pocakod? :)

Gab, tök jó lett a szoba! És jófej dolog volt a hajegyenesítő!
A talival kapcsolatban pár napon belül nyilatkozom, még megbeszélem itthon, meg anyukámékkal is, nem tudom, mikor megyünk le hozzájuk.

Andy, örülök, hogy Dani javulgat, nagyon jó hír!
Julcsinak csak két napig folyt az orra, hőemelkedése is egy napig volt, remélem túl vagyunk rajta.
Tesó projekthez nagyon drukkolok, tuti dolog két gyerkőc, még ha néha nem is könnyű...

Vicky, mielőbbi gyógyulást kívánok!

Bocsi, hogy nem reagálok mindenkinek, de eddig tudtam írni, felébredt az elsőszülött. :)

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Bocsi!Amandi,Tandika és Csandy nektek is nagyon boldog névnapot!!!!!!!!Egyszóval ha megint kihagynék valakit,Andik boldog névnapot!!!! Kép

Kép
Kép
veráska
 
 


Fú, tényleg Andi dömping van! Többi nevekből meg szerintem csak 1-1 van... Vagy nem?

Veráska! Szóval mért is Veráska?

De nem ezért jöttem! Már bocs a kérdésért, de Dávid mennyire nagyfejű? Csak nehogy szűk legyen rá a pulcsesz! Mesi fejkörfogata 52,5 centi, és rámegy a fejére! Bővebbre meg nem nagyon akartam, ne álljon el a nyakától!

És ha már kötés!

Meteor! Garbós vagy megkötős nyakú poncsó legyen Pancsinak? Csak mert a hétvégén hozzá fogok látni. Végülis babarózsaszín és mályva színt tudtam egy vastagságban, egy minőségben és elfogadható árban venni, remélem, tetszeni fog! A nyakakat meg tudod nézni a blogomban, mert eddig egyik ilyen, másik olyan nyakkal készült. (Én a garbóst pártolom...)

Megyek tovább, csak ezért jöttem!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Minden kedves Andreának nagyon boldog névnapot kívánunk!
Vendég
 


Gab!Megmértem : 50 cm a fejkörfogat.

Kép
Kép
veráska
 
 


Sziasztok

Benianya

Igen az hajvasaláshoz van,h ne égjen szét a hajvég.
De asszem van göndörítős is!
Vendég
 


Kmammy és többiek figyelmébe! :-)

http://www.youtube.com/watch?v=5ZoGf47Z3aY

Az angol feliratot hagyjátok ki. Kmammy egyébként milyen a szövege?

tjuca
 
 


Sziasztok!

Én is kívánok Minden Andreának nagyon boldog névnapot!!!!!

Méz!
Gyönyörű szépek a lánykáid!!!!!!!!!!!

Juca!
Gondolom, ha postán intéződik a gyes, akkor az anyakönyvin kívűl a többi papírnak elég a másolatát elküldeni, ugye?

Egyébként, mi, ill. Peti jól van. Én viszont nagyon depi vagyok, amióta hazajöttünk a kórházból! Nem tudom minek tudható be. Közelegnek a vizsgáim. Esténként hulla vagyok, egyszerűen nem bírok fentmaradni tanulni. Pedig jövő héten elővizsgázunk és ha nem sikerül, akkor nem lehet menni vizsgázni.
Azon is gondolkodom, hogy a következő 1 hónapra hozatni fogom az ebédet, hogy legalább azzal ne legyen gondom, de már előre lelkiismeretfurdálasom van, hogy a család nem az én főztőmet fogja enni. De ha meg belegondolok, hogy átlag napi 2-3 órát állok a tűzhely felett, brrrr!!!!!
Kivagyok. Holnap bejelentkezek egy jó kis maszázsra! Kell a lelkemnek és a testemnek!
Holnap megyünk cipőt venni Petinek a Deichmannba. Remélem sikerrel!
Voltunk baba-mama klubba a helyi művházvba. Tök jó volt. Vettek a gyerekeknek egy csomó új játékot: sátor, csúzda stb. És egyre inkább látom, hogy Peti nagyon igényli a gyerek társaságot!
A héten a bölcsibe is beiratkoztunk!
Röviden ennyi rólunk!
Bocs, hogy szétszórt vagyok!

Reni
Kép
prenata
 
 


Ja, még annyit, hogy tegnap besokkaltam. elegem lett az éjjeli szopikból, így Peti az apukájával aludt. 2 és 5 körül szokott megébredni és cicilni A 2 órást meg sem hallottam, olyan könnyen visszaaludt, a 5 órást hallottam, de 2 perc alatt visszaaludt, de 6-kor annyira bömbölt, hogy megszántam és kapott cicit. Viszont ma éjjel a párom dolgozik, így várom a fejleményeket!
Pedig a kórház előtt a 2-es ébredés már kimaradt!


Viera!
Hová tűntél? Jól vagytok???

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok,

Tjuca: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekünk is csomó ugyanaz oktatófilm van, ez Shimaziro sorozat. Mi kaptunk a bátyáméktől használtat. Kevin nagyon szeret nézni és sokat tanul belőle. Ezt a WC-st is már száz szór látta, soha nem unja. Ebben hallható dalt is énekelünk mindig, amikor bilibe ül. WCnk-ben van hasonló kagylós figura is, rá teszünk Shimazirót, akkor kezdi énekelni, mint a filmben: pisi? vagy kaki? Jöjjön ki, jöjjön ki, hajra, jöjjön ki, jöjjön ki, hajra….. Amikor leteszünk Shimazirót, akkor köszön kagyló(toilet-man): Nagyon ügyes voltál!
Ezek piciknek való oktató csomagban vannak, amiket minden hóban küldenek postán. Benne van mesekönyv, játék, szülőknek olvasnivaló, oktató DVD(20 perces), összesen kb. 2000Ft. Születés évfordulóban kapunk plusz ajándékot is. Nem régen kaptunk tejes ingyenes mintát és rendeltünk most májustól mivel külföldre is szállítanak.
Április téma fogmosás volt, amely mintáként kaptunk. Tudom, ezeket mind ilyen tananyag nélkül is tanulható, de mégis plusz örömmel befejezhető is.

Kimike: Ne fél értsed, számunkra is sok a tandíj :lol: , csak a gyerekek szülőknek nem annyira. :wink: Mi majd szeretnénk ide beiratkozni Kevint is, de csak fél évre, ameddig nem kezdi magyar iskolát, mivel nálunk áprilisban van évnyitó. Kezdtünk minden hóban gyűjtetni a tandíjért már születése óta, remélem sikerülni fog. Hozzánk nem jár magyar gyerekek, az a baj, hogy nálunk csak 9 évfolyamos (kötelező), utána nincs lehetőség a tovább tanulásra. De viszont egy magyar általános iskola területén van mi iskolánk, közösen játszanak a gyerekek az udvaron, és helység hiány miatt néhány osztály közösen tartanak a testnevelési órákat. Még néhány alkalommal közös programot is szervezünk. Természetesen ott magyar suliban folyik japán óra is. Most 26-án szombaton lesz nyílt napja, első órát meg lehet nézni, ha érdekel, gyertek!

Végre most lesz nekünk első normális hétvégünk, eddig minden hétvégen kellett dolgoznom. :twisted: Ma is csak fél 9-re tudtam hazajönni. :twisted: (Ja, reggel sztrájk miatt 6-kor mar bent voltam! :shock: ) Picit fáradtnak érzem magam, de imádom a munkámat.
Remélem jó idő is lesz a hétvégen, már nagyon hiányzik a családias séta.

Mostanában nem nagyon tudok Kevint fényképezni, ismét kaja kép.
Minden reggel főzök magunknak kis ebéd kosarat. Extra nincs benne.
Kép

Puszi Mindenkinek! Jó hétvéget!
Vendég
 


Sziasztok!

Csak bekukkantok mert nincs időm.
"Kicsit" felpörögtek az események az új beosztásommal kapcsolatosan, rengeteg tennivalóm van a yardon és itthon is.

Gombi!
Hanna tündéri baba, Julcsi pedig igazi nagylány.

Bocsi, hogy nem írok a többieknek.

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!

Marcy, őszinte részvétem. :(

Méz, kis tünemény Hannusbaba.

Kmammy, de jó, nagyon érdekel. :) Leírod nekem priviben mikor, mettől meddig és pontosan hol lesz a nyílt nap?

Katus, írjál már az új beosztásodról! :wink: :) Ti hogy tudjátok megoldani a bölcsi-oviszünetet nyáron? Nekünk ketté lesz szedve, kétszer három hét szünet. Fogalmam sincs hogy oldjuk meg.

Colett, ez nekem is homály. Fél 4 és 4 között tömeg van az átadóban. Vmelyik nap férjem később ment dolgozni, fél 8-kor Milán volt az első a csoportban. :shock: Engem ez azért irritál, mert nekünk, aki tényleg dolgozunk mit le kellett harcolni, hogy felvegyék a gyerekünket.

Reni, ne legyen lelkifurdid. Nem csoda, hogy kimerült vagy.

Bocs, hogy csak ennyi, mennem kell. Mindenkinek szép hétvégét!
Vendég
 


Sziasztok!

Először is
Kép


Tudtam hogy addig szöszmötölök amig elfelejtem.Remélem egy napos késéssel is érvényes!
BOLDOG NÉVNAPOT MINDEN KEDVES ANDREÁNAK!

Kép


Lányok,senki nem megy a nyugatiból vagy környékéről tömegközlekedéssel a talira? :( :(

KÖRKÉRDÉS
Eljátszik a gyereketek egyedül vagy Veletek?
Ami kicsinek olyan jókat játszott velem is,meg egyedül is,most meg annyit unatkozik,ténfereg csak,fel alá flangál.

Preni:én is rendeltem kaját az oviból,mert 4 nap után kiakadtam,hogy vagy főzök vagy sétálni megyünk délelőtt.Délutánra már ált.hidegebb van,sokszor esik meg fúj a szél,este meg mosok,vasalok,és alszok.Igy most majd csak 7végén főzök.Pedig szeretek főzni,de most nagyon sok időt elvesz.

Tjuca:beszéltem a Margittal,de nem tud vállalni minket semiképp,mert irtóra túl van telitve.De végül is nekem jó veresen is ez a másik csajszi.

Benianya:Neked már nem is merek irni,mert még mindig nem irtam meg amit akartam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

Megpróbálok visszakapcsolódni, de tényleg kiesett jó pár nap itt a babanetből nekem.
Majd jól visszaolvasgatok, aztán próbálkozom írni is.

MINDEN ANDINAK SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!

Velünk minden rendben, szerencsére senki sem beteg. Ez már feltünő is nekem, főleg Noémi-fronton.

Na, megyek is egy kicsit visszaolvasni.

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Nem tudom, hogy emlékeztek-e még rám egyáltalán. Meglehetősen rég jártam erre.

Pil.
Hogy vagytok? Találtatok már dévényest? Elkezdtétek már a terápiát? Veresegyházán van egy csaj, meg tudom adni a számát, de nem tudom, hogy most vállal-e gyerekeket.
Ha gondolod a www.terapia.imtbt.hu-n megvannak az elérhetőségeim, vagy msn-en keress meg, és akkor meg tudjuk beszélni, a részleteket. Hogy őszinte legyek nem olvastam annyira vissza, úgyhogy nem tudom a pontos történetet.

Mindenkinek gartulálok a gyerkőcökhöz. Egyik szebb, mint a másik. Nagyon megnőttek. :) Akiknél pedig jön a második, nekik külön gratula!
Üdv: Melinda

Kép
Kép
szõkemelinda
 
 


Pil!

Gondoltam, mert nagyon elfoglalt.

Csajok!

Két kép (az egyik főleg Gabnak :wink: ) tegnap elég fárasztó napunk volt. Délelőtt leléptünk egy ingyenes Alma koncertre, ahol a játszóház nagyon bejött Kingának, főleg a trambulin, azt élvezte, hogy egy-egy nagyobb gyerek ugrált ő meg pattogott. Mikor már több nagy ugrált benn, ki kellett szednünk, mert félő volt, hogy véletlenül ráesnek, na akkor volt sírás-rívás.
Délután IKEA, ettünk, meg vettünk bilit, na ott is annyit játszott. Majd az aébiban a régi bérlő váltotta az újat, átadás-átvétel, és jöttünk haza. Csaj kb. 10 percet aludt egész nap, de emberesen bírta. Hazaúton az utolsó km-eken azonban kidőlt. 8)

Rajtam meg már 10,5 + kiló van. :cry:

Kép Kép

tjuca
 
 


Dávid, boldog 2. szülinapot! :-) Kép
Vendég
 



Isten éltesse Dávidot!!!!!!


Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


Most szállt el, amit írtam. Felrobbanok!

Reni
Kép
prenata
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?