Üdvözlet, szűz szájberbarátnőim!
Látjátok, jelzőt is kaptatok, főleg Tancsu miatt!
Zsuzsi, verd meg a szerelőt!
Elszúrja a napotokat!
Csináljatok a szerelés után valami jót édes kettesben!
A pp bemutatót inkább majd elküldöm még egyszer, mert ez béna lett, ma befejeztem végre, a tiéteken még nincs rajta két szám, de erre én is csak a suliban jöttem rá, mikor terrorizáltam vele az osztályomat. Aztán gyorsan átkonvertáltam egy számot, vettem cd-t, ráraktam a zenéket a pp-re, elkaptam a rendszergazdát, aki rávette a bemutatót 20 cd-re, ennyi biztos elég lesz, és gyönyörű színes tokokban tettem őket!!!! Gratulálok magamnak. Tehát: majd elküldöm még egyszer, mert az béna lett. Jó? Nem főztem semmit, elmentem egy helyre, ahol vettem kaját (kajajegyre lehet venni ott - meleg étkezési utalvány), és azt fogjuk mindjárt enni, mikor Gy. hazajön ebédre. Aztán du. elmegyek a lányhoz, akit írtam, hogy egy éves babája van.
Nem tudom, mi jön, ha jók a hormonok. Szerintem apavizsgálat vagy átjárhatósági. Ezek jönnek, mondom én. Majd holnap jövök szerintem, vagy nem tudom, de du. biztos nem, pedig már hiányzik a duma.
Tancsu, holnap lélekben veled leszünk, hidd el! És minden jól fog sikerülni, és főleg annak örülj, hogy már egész család vagytok, ott van a kis bébitek is veletek és együtt örül a szüleivel! Jó? Erre gondolj, és arra, hogy mi gúvasztjuk a lelki szemeinket és szorítjuk a lelki ujjainkat nektek!!!!!!!!! És nem utolsósorban: sok-sok boldogságot és örömöt kívánunk nektek és a kis Buckalakó barátunknak is!
Na, megyek, puszi nektek.