Helló!
Nita!
Küldj egy olyat, amin a teszt van!
Judit!
Én még nem köszöntöttelek. Biztosan nagyon nehéz volt, és lesz is még míg össze nem jön a harmadik baba. Remélem most nem kell sokat várnod, ám a spontán baba esélye sokkal nagyobb egy petevezeték átjárhatósági vizsgálat után, és ugye neked az volt most a baba előtt. Ha nem jön össze hamar, akkor szvsz ne várjatok sokat, menjetek, és kérjetek orvosi segítséget.
Nekem kellett mennem kontrollra, már csak azért is, mert nem az orvosom végezte a műtétet, és sokáig vérezgettem, de normál esetben is visszahívott volna.
Remélem itt jól érzed majd magad!
Szerintem itt senki sem fogad senkit ellenségesen, mivel mindenki cipelte ugyanazt a keresztet. Nagyon jó ötleteket kapsz, vagy egy jó szót jó időben. Amíg valaki nem valami hülye szándékkal jön, vagy nem taktikázik, addig szerintem mindenki szeretettel viszonyul hozzá. (Sajna egy másik fórumon már észrevettem egy csajt, aki játszmázik, Verának mondhat valamit: a druszája+nagyi nickkel fut)
Úgyhogy üdv itt.
Van egy tábla, amit én csinálnék, ha nem lennék olyan lusta, amilyen vagyok, és időm sokkal több lenne, mint amennyi van. Délutánra összedobok egyet, és ha gondolod küldj fotót, és beteszlek Téged is.
Monti!
Vettem az adást, de ez egy bonyolult kérdés, Kofa tudja rá a választ, este megtudakolom a tutit, és megválaszolom. Úgy jó, vagy azonnali válasz kellene a nőnek?
Lyndee!
Örülök, hogy tetszett. Kofa napjában sok ilyen poént nyom, én meg szóvicceket inkább. Hát így élünk mi, mások ezért (is) kicsit hülyénak néznek.
Csajok!
Voltam a védőnőnél. Végre sikerült elkapnia a szívhangot. Már 10,5 kiló + van rajtam.
Ha felkel Kinga megnézem vele ekkor mennyinél tartottam. Azé kicsit szíven ütött a dolog.
Ja és Kofa sikeresen elintézte, a csp-t és a gyest. Igaz majdnem itthonhagyta a cumót, és igaz rákérdezett, hogy akkor most ugye ő a gyest intézi? Mondom, igen, meg a csp-t. Erre megkérdezte, hogy ketteskére?
Visszakérdeztem, hogy ketteskének van már születési dátuma, meg neve? Na erre azt hittem teljes a kapísi, mire a védőnőnél csörgött a telefon, hogy a férjem épp ügyintéz, és akkor most mi hogyan is van? Még az a szerencse, hogy kapott egy áldott jó ügyintézőt, és sikerült! Igaz a magánnyugdíj pénztár mellett az önkéntes 2%-át nem tudta igazolni, meg kiderült nekem kellett volna egy papírt írnom, miszerint a tudtommal megy ő és nem csak úgy felnyalábolta a papírokat, és el akarjaorozni a családba befolyó jövedelmet. Itt egy picit hamisítottak, így minden oké. Hála az égnek, akkor már csak a diákhitelnél kell változásbejelentenem, meg majd ketteske anyakönyvezéséhez kikérni a 8. kerületben a házassági anyakönyvi kivonat másolatot, és el van intézve minden papír, és nyár közepén kezdődhet minden előlról.