Új privát üzeneted érkezett!

tjuca

elméletileg elküldtem! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
de jó!!!!!!!!!!!!!!!!
Már egy hónapja volt, hogy becsapott a másik teszt? Nekem még olyan közelinek tűnik.

Bár Zmimi mondata is itt van még a fejemben, hogy "aki nem nyugszik bele a negatívba, tesztel egy pozitívat.", na és lassan itt a baba :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

nitácska
Nagyon gratulálok

Kép
v.e.judit

linácska már lassan 1 hónapja csapott be az a másik igen! :? de most itt egy pozitív!!!!!!!!!!!!!!!!ami szerintem tuti mert nem reggel csináltam hanem dél fele és elég erős a második csík.!
most megyek leteszem aludni a kis pöcsöst délután jövök még!!!!!!

juditt köszi a gratut!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
akkor ezt jól összehoztátok egyszerre Lyndeevel, babázhattok majd együtt. :lol:
Rajtam most olyan nagy nyugalom van, tudom, hogy nem lehetek terhes, meg ugye jobb is, ha most nem leszek. Nem érdekel, ha anovus volt a ciklusom, az sem, hogy bekrepált a hőmérő, és csak arra koncentrálok, hogy az inszemnek sikerülni kell.

Lyndee,
a munkahelyem azért csalóka. Ugye tudom, hogy ki leszek rúgva pontosan december 21-én. Ok, dolgozom, de szerintem a főnököm is tudja, hogy így nem olyan nagy motiváltsággal, mintha ez az aprócska körülmény nem játszana be.
Bejelentem időben, hogy lehet, hogy egy hónap múlva eltűnök egy egész hónapra, vagy remélhetőleg olyan 3,5 évre, hogy ne érje váratlanul..., szerintem (amúgy szerinte is) korrekt hozzáállás. Tenni ellene nem tud, szerintem egyszerűbb normális hangon megbeszélni. Mit tudna csinálni? Kirúg? Még, sőt már azt sem tud :lol:

Luca,
te nem most voltál UH-n? Eredmény?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nitácska! De jó! :lol: :lol: Látod, egy hónapja, hogy el voltál kenődve, most meg itt a pozitív teszt! :lol: :lol: Ezért nem szabad sosem feladni és azt mondani, hogy nekem úgysem sikerül. Mindekinek sikerül előbb-utóbb. :lol: :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

nitácska:ezt nem gondoltam volna hogy erre fogok visszajönni :lol: GRTULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Egyszerre :D

linácska:honnan tudod hogy decemberben ki fog rúgni?addigra már rég babás leszel :wink:
elküldtük a fax-ot,remélem megértik hogy mi a pálya.... :?

KépKép
lyndee

Helló!

Nita!

Küldj egy olyat, amin a teszt van! :twisted:

Judit!

Én még nem köszöntöttelek. Biztosan nagyon nehéz volt, és lesz is még míg össze nem jön a harmadik baba. Remélem most nem kell sokat várnod, ám a spontán baba esélye sokkal nagyobb egy petevezeték átjárhatósági vizsgálat után, és ugye neked az volt most a baba előtt. Ha nem jön össze hamar, akkor szvsz ne várjatok sokat, menjetek, és kérjetek orvosi segítséget.

Nekem kellett mennem kontrollra, már csak azért is, mert nem az orvosom végezte a műtétet, és sokáig vérezgettem, de normál esetben is visszahívott volna.

Remélem itt jól érzed majd magad!

Szerintem itt senki sem fogad senkit ellenségesen, mivel mindenki cipelte ugyanazt a keresztet. Nagyon jó ötleteket kapsz, vagy egy jó szót jó időben. Amíg valaki nem valami hülye szándékkal jön, vagy nem taktikázik, addig szerintem mindenki szeretettel viszonyul hozzá. (Sajna egy másik fórumon már észrevettem egy csajt, aki játszmázik, Verának mondhat valamit: a druszája+nagyi nickkel fut)

Úgyhogy üdv itt.

Van egy tábla, amit én csinálnék, ha nem lennék olyan lusta, amilyen vagyok, és időm sokkal több lenne, mint amennyi van. Délutánra összedobok egyet, és ha gondolod küldj fotót, és beteszlek Téged is.

Monti!

Vettem az adást, de ez egy bonyolult kérdés, Kofa tudja rá a választ, este megtudakolom a tutit, és megválaszolom. Úgy jó, vagy azonnali válasz kellene a nőnek?

Lyndee!

Örülök, hogy tetszett. Kofa napjában sok ilyen poént nyom, én meg szóvicceket inkább. Hát így élünk mi, mások ezért (is) kicsit hülyénak néznek.
:twisted:

Csajok!

Voltam a védőnőnél. Végre sikerült elkapnia a szívhangot. Már 10,5 kiló + van rajtam. :cry: Ha felkel Kinga megnézem vele ekkor mennyinél tartottam. Azé kicsit szíven ütött a dolog. :cry:

Ja és Kofa sikeresen elintézte, a csp-t és a gyest. Igaz majdnem itthonhagyta a cumót, és igaz rákérdezett, hogy akkor most ugye ő a gyest intézi? Mondom, igen, meg a csp-t. Erre megkérdezte, hogy ketteskére? :shock: Visszakérdeztem, hogy ketteskének van már születési dátuma, meg neve? Na erre azt hittem teljes a kapísi, mire a védőnőnél csörgött a telefon, hogy a férjem épp ügyintéz, és akkor most mi hogyan is van? Még az a szerencse, hogy kapott egy áldott jó ügyintézőt, és sikerült! Igaz a magánnyugdíj pénztár mellett az önkéntes 2%-át nem tudta igazolni, meg kiderült nekem kellett volna egy papírt írnom, miszerint a tudtommal megy ő és nem csak úgy felnyalábolta a papírokat, és el akarjaorozni a családba befolyó jövedelmet. Itt egy picit hamisítottak, így minden oké. Hála az égnek, akkor már csak a diákhitelnél kell változásbejelentenem, meg majd ketteske anyakönyvezéséhez kikérni a 8. kerületben a házassági anyakönyvi kivonat másolatot, és el van intézve minden papír, és nyár közepén kezdődhet minden előlról. :twisted: :twisted: :twisted:

tjuca

tjuca

Sziasztok!

U micsoda hirekre jövök! NITA gratula!!!!

Lina, Monti!
Jövö 7-en kellene megjönnie. Ha jol számolom 5.-e körül megyek rákszürésre esetleg akkor uh-n tud petét nézni, nem?

Lina!
ADSL miért nem lehet egyébként Nagyhegyesen, ez miért nincs kiéptve?

Judit!
Nekem vetélés után akkor kellett visszamenni dokihoz, amikor köv menszi volt. A kkor megvizsgált és minden rendbe.
encike 2

Sziasztok!

Nitaaaa!!!
Gratulálok! Nekem is hihetetlen, hogy már egy hónap eltelt a "Maria" óta! Akkor decemberben?

Lyndee,
ugye Nektek is? Hogy vagy? Mi a helyzet a rosszulléttel? Te írtad egyszer, hogy nálatok "családi hagyomány"?

(Ja, a telefonos-üggyel kapcsolatban Nita kérdezte múltkor, hogy miért csinálják ezt...Hát nem a pénz miatt??!!)
Remélem, sikerül érvényteleníteni azt a verbális szerződést!

Juca,
miért kell a csp-t intézni? Azt nem egyszer kell igényelni, s aztán kapjátok automatikusan?

Kislibus,
velem is az történt, ami itt mindenkivel :(, elvetéltem. Jajj. 3 hete történt. Amúgy bizakodó vagyok, bár én nem vagyok egy egyszerű eset - nőgyógyászatilag (sem).
:?
Na, majd meglátjuk.
Nekem egyébként vissza kell mennem kontrollra, csak elfelejtettem, hogy 4 vagy 6 hét múlva... :oops:
Arra meg hiába várok, hogy megjöjjön, szóval ez sem lehet támpont.

Judit,
itt én is megvigasztalódtam!!!
Amúgy valamit nem értek. Először azt írtad, hogy 26 éves vagy, nemrég meg azt, hogy 5 év próbálkozás után született a kislányotok. 16 éves voltál, amikor...Vagy valamit félreértettem???
Most hogy vagy egyébként?

Enci,
Veled sem beszélgettem még, igaz?

Ppetike,
gondoltam ma Rátok, lehet, hogy nem is jártatok volna rosszul, ha ma mentek Pestre, állítólag szuperül lehetett közlekedni.

Ki tud valami újat Csucsuról? Hogy van?

Ami minket illett, mozgalmas napok voltak, lesznek is még pár hétig.
Amúgy készülök a dokihoz, csak ugyebár nem tudom, hogy egy vagy három hét múlva menjek. Hm. :roll:
Na, hát ez legyen a legnagyobb gondom. :)
ggica

lányok csináltam gabriel tessztet és az is pozitív!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ggica nem érteted félre ugy van én 26éves vagyok mot lesz a 10 éfordulon

Kép
v.e.judit

Kép

tjuca

köszi juca!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, GRATU!!! Ez tényleg ++++!!!! :D

Juca... Isteni a vicccc... 8) (én is bírom az ilyesmit, de ha agyonvernek se jövök rá a megoldásra) :D

Luca??? :?:

Kép
zmimi

köszi zmimi,most ugy örülök!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita:nagyon szépek a tesztjeid és már 2 különböző teszt nem tévedhet!Így nagyon várunk a decemberi kismamik között :wink:

ggica:éppen jókor kérdeztél a rosszullétekre.Ugyanis ma csak egy tányér levet tudtam leerőltetni mert annyira hányingerem van.Igazuk volt a lányoknak amikor egy pár nappal ezelőtt arra biztattak hogy egyek csak bátran....bárcsak tudnk most enni :roll:
Bár még vuk nem jött de egyre közelebb kerülök hozzá.
Most már kezdek éhes lenni de nem találtam még ki mit tudnék megenni. :oops:

Juca:veletek az élet csupa öröm,nagyon szeretem a vicces embereket. :wink: Mi is szoktunk néha bolondozni,de van hogy a családban félre szokták egy egy poént érteni és erre nagyon be tudok rágni. :evil:

KépKép
lyndee

levet helyett levest :oops:

KépKép
lyndee

lyndee oda ,majd szerintem doki után megyek!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szerintetek felhívjam a dokit,hogy mikor menjek hozzá?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska:holnap beszélj vele mindenképp hogy mikor menj hozzá!

KépKép
lyndee

bunkóság volna most felhívnom? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hát azt nem tudom,mert pl az én dokimnak ilyenkor rendelése van.
Nem tudom hogy a tiéd éppen mit csinálhat.Bár még nincs annyira késő szerintem...

KépKép
lyndee

most beszéltem vele és vasárnap megnéz jó helyen van e a baba!ugy örűlt ő is!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jól van,tudtam én hogy ezek a dokik ilyenkor még élik az életüket,biztos nem zavartad.vasárnap az nagyon jó akkor 4+6 leszel.nem biztos hogy fog látni sokmindent...van neki hüvelyi Uh-ja?
Én kereken az 5.hetet töltöttem be és nekem 6mm volt amit egy kicsit sokallok,mert ennyi kb 6 hetesen van,szerintem.Én is arra számítottam hogy nem fog látni semmit de sima Uh-gal láttam.

Luca:Mi volt UH-n?

KépKép
lyndee

ja,el is felejtettem írni,azóta 3 szelet zsíroskenyér paprikával le is csúszott. :lol:
hiába van itthon 3 féle főtt kaja+fincsi sonka azoktól hányingerem van :lol:

KépKép
lyndee

van hüvely uh-ja!ha mást nem is de zsákocskát látni fog szerintem!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Most voltam uh-nminden rendben törpicsekkel, imádom ezt a dokit, képzeljétek én hülye nem tudtam a telefonnal hogy kell képet készíteni, erre oda jött és megcsinálta.A méhem gyönyörűen tágúl, a másik szarv elcsökönyösödött, szerinte jobb hogy szarv és nem osztott teljesen, mert így csak az a kis csücsök marad ki az egészből, de a méhem többi részét tökéletesen elfoglalja.

Már nem izgultam annyira, kezdem elhinni hogy nekem is lesz babám.

Nita nagy nagy gratula, örülök nagyon nincs is ettől szebb dolog.
Többieknek is szorítok.
Újaknak.......:-( 20 hetes terhességet még el sem értem soha, így nem tudhatom mit éreztél, de bizakodó vagy ennek nagyon örülök.
Én nem mondomhogy elfelejtettem az elvesztett terhességeket, de már nem fáj annyira, valahogy most úgy érzem hogy aki most jön neki kell a világra jönni.
Májusi babát szerettem volna, de ezt mi terveztük, az élet viszont nem ilyen .Ember tervez Isten végez.hát legyetek minél előbb babásak, kicsit az az egy hónap kevésnek tűnik, de a szervezeted majd tudja, hogy bírja e vagy nem .
Ma az egyik kis vendégemnek + lett a tesztje, nagyon jó kapcxsolatban vagyok mindenkivel akivel lehet.
Sokszor csak azért jönnek mert a varrónő tök jól meghallgatja, és hát nem utsó szempont, hogy tudják hogy nekem is gondjaim voltak így megértem őket.
Ez a kis höly is fél éve teljes stesszben volt, hogy nem sikerül neki, de mostmár minden rendben.

Kép

Kép
napsugár035

napsugár örülök,hogy minden rendben van veletek!köszi a gratulációt!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Napsugi:örülök hogy rendben vagytok és hogy a méhed is szépen alakul.nemsokára félidős leszel :lol:

KépKép
lyndee

vera nem tudtam megállni,olyan boldog vagyok!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:
lyndee 4 nap van a babák között :lol: :lol: :?:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita! Gratu!! Mondtam én, hogy mind pozit teszteltek előttem!!! :wink:

Lina! Már csak miattad aggódom, mert neked is pozit igértem magam előtt, akkor viszont én se fogok pozizni, amíg te nem. Úgyhogy magam miatt is aggódom... Nem tudnál valami úton-módon mégis pozit tesztelni???? Úgy örülnék neki!!!

:lol:

Motoros száguld az úton és telibe trafál egy verebet. A veréb elájul, a motoros megsajnálja ezért haza viszi, kalitkába teszi, ad neki kenyeret és vizet, maj elmegy hívni az állatorvost.
A veréb magához tér, körbenéz és megszólal:
Kenyér, víz, rácsok.... Úristen csak nem meghalt a motoros???

:lol:
kislibus

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
lyndee

kislibus:szerintem a következő hónapban linácskáéknak spontán össze fog jönni a baba,így már készülhettek Ti is a projectre :wink:

nitácska:tudtam én,a mi sorsunk össze van kötve.Kár hogy nem egy helyen lakunk,szülhetnénk egyszerre is :lol:

KépKép
lyndee

lyndee az milyen buli volna ha tényleg egyszerre szűlnénk????????? :lol: :lol: :lol: eddig sorjába egyszerre történik velünk minden! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lindee! De én ebben a hónapban már rákészültem!!!
kislibus

Luca! Még nem halottam, hogy kétszer kellett volna szúrni, de ebben a körzetemben nem is volt még amniora kényszerült kismami hála a jó égnek!!

Szerintem nem dupla a kockázat a vetélésre a dupla szúrás miatt! A vetélés inkább stressz eredetű ezekben az esetekben és javarészt már rögvest a szúrás után kiderül valami nem ok, mert a méhizomzat a trauma miatt elkezd összehúzódni. Vagy a hazaúton szokott még ez lenni. Neked ilyen nincs ugye??? Mi volt ma az UH-on???
kislibus

Libus:szerintem nem fog nagyon megharagudni Linácska ha beelőzöd :wink:

KépKép
lyndee

Hááát .... Csak remélem, hogy sikerül. Nem akarok nagyot bukni. No most megyek, mindenkinek jó hétvégét, nem leszek, megyünk Veszprémbe!

És az ügyvéd bezzeg nem hívott..... :evil: :x :cry:
kislibus

Nitácska:hát mostanában biztos egyszerre történik minden.viszont neked már van egy édes kis Mátéd!Mikor kapunk róla képeket?

Tényleg Kismamik,jöhetnek a pocifotók!!!!!!!!!!!!!!!!
Sugi,Zsuzsu!!!!!Ti még nem is mutattatok pocifotót! :cry:

KépKép
lyndee

hajrá kislibus!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska:Tünetek? :lol:

KépKép
lyndee

kicsi hányinger,szurkál a hasam és sokat pisilek!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

jól hangzik :wink:

KépKép
lyndee

még hányok is ha kell :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szerintem inkább kerüld el!majd lesz idő mikor hallani sem akarsz róla. :lol:
Egyébként Mátéval hányós voltál?

KépKép
lyndee

nem semmi tünetem nem volt se a Máténál se az előző babánál!annyi volt talán mint most spk pisilés meg néha ájuldozás a melegtől!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?