Sziasztok!
jó rég nem írtam,de sajnos megvan az oka.
Dorka megint beteg...szombaton belázasodott,éjjel 38,8 volt ez már a teljes érték.Vasárnap i smég lázas volt,hétfőn kelett vinnem vesegondira gondoltam addig kibírjuk pisiminta nélkül.Büdi nem volt szerencsére neki.
Megvizsgálta a dokinő és a psivel szerencsér eminden okés volt,de belenézett a torkába és azt nagyon rondának látta.Egyből vett torokváladék mintát,vért is vettek.A pisi meg a vérévtel tök negatív lett ennek köszönhetően nem fogtak bennt minket....Csak az furi az egészben hogy még antibigyót sem kapott.Holnap kell telefonálnom a torokminta végett.Ma már evett kicsit ,a lényeg az hogy sokat iszik...Amúgy jön az utolsó foga is fennt azt hittem attól lázasodik be,de nem ,azért furi hogy gyógyszert sem kapott rá...
lola!
Köszi mégegyszer a segitsged,telefonszmot is köszi,remélem nem kell és utalják időben.Régebben kérdeztem ,mondtak vaalmit a dokik,hogy császáros leszel,vagy simán megszülheted a picit?Lehet korai még a kérdésen ,csak kiváncsi vagyok rá
.
Mnzsani!
Hadd kérdezzem már meg milyen az a futóbringa?
Elképzelni nem tom.
Edi!
Szép pocid van,múltkor amikor láttuk egymást a Máltain megkuksiztam ám
Lenne pár kérdésem hozzátok
!
Ovival kapcsolatban.Ha én több helyre iratom be Dorkát,akkor oda veszik fel inkább ahova elsőnek irattam be?
Ha esetleg a körzeti oviba nem iratom be,és a másik helyre nem veszik fel,attól még a körzetibe fel kell venniük?
És ha az egyik helyre szept-től veszik fel,és még nem szobatiszta akkor jan-tól még mehet oda?Azért jan-tól,mert ott csak szept-ben és jan-ban veszenk be gyerekeket.
Ovibanmár teljesen egyedül kell öltözniük,enniük,wc-re járniuk?mennyit segitenek nekik elején?Azt mondták hog yelején még segitenek ,de önálóan kell csinálnia,ez tényleg így van hogy azért segitenek nekik?
Köszi a válaszokat mindnekitől
Ági