Bonca, nagy gratula nektek! Gondoltuk, hogy ezért nem írogatsz! Ha lesz majd egy kis időd, egy rövid mesét szívesen meghallgatnánk, meg persze ha kérhetnénk egy fotót...
köldökzsinórvér: mi sem vetettük le. Amit én utánaolvastam, azok alapján nekem is az jött le, hogy még eléggé az elején vannak a felhasználásnak, ráadásul sokszor nem is lehet a sajátot felhasználni, ha olyan genetikai oka van a betegségnek, amit az őssejtek maguk is hordoznak. Szóval talán majd a kistesóét, addig még meggondoljuk újra.
Susy, nekem Samu csak mostanában lett izzadós, az újszülöttek nem is tudnak még izzadni, neki mostanáig tartott 'megtanulni'. Főleg az autósülésében szokott befülledni, meg ha úgy szopizunk, hogy ülök és a karomon fekszik a feje. Meg a hordozókendőben. Ja, meg ha nagyon behisztizik, akkor is kimelegszik rendesen
Nem nagyon tudok vele mit csinálni, pamutcuccokat hord, és ha látom, hogy izzad, akkor picit megszellőztetem, de csak hogy meg ne fázzon.
Egyszer kérdeztél a sebemről, és csak most jöttem rá, hogy nem válaszoltam, pedig akartam
Néha-néha még én is úgy érzem, hogy valami húzódik arrafelé, ha nem is tudnám úgy megfogalmazni, hogy a belső heg. Fura módon akkor van, amikor nem tudok oldalt feküdni valamiért, és háton alszom valamennyit. A fene sem étri, miért, de olyankor fáj egy kicsit.