Sziasztok,
megjöttünk Sümegről, mindenkinek ajánlom próbálja ki, ha teheti, és még nincs nyaralás uticélja, nagyon szuper a szálló, kiváló a kaja, kedvesek az alkalmazottak, gyönyörű a kilátás, az ágyunkból minden reggel megcsodáltuk a sümegi várat
a medencék is jók, és az utsó este volt egy lovas bemutató egy óriási pincerendszerben, ahol egy középkori vacsit is kaptunk, evőeszközök nélkül, mondjuk ez nekünk nem volt túl furcsa, mivel Zsófi miatt mostanában én is kézzel tömöm magam, illetve őt
Gyorsan végig olvastam, de nem biztos hogy mindenre reagálok, a felét elfelejtettem szerintem
meg egy része már nem aktuális,...
Gabi, sajna fogalmam sincs mit csinálhatsz rosszul, nem hiszem hogy a köv 4 hónapra nincs szabad appartman
esetleg ha még mindig érdekel, írj nekik, mit tudnának ajánlani!
Vgay találtatok azóta valami mást ?
Bálint babának sok gyógypuszit küldünk, borzalmas a kálváriátok...
három betegség egyszerre
szedtek valami immunerősítőt?
Biliztetni, én úgy tudom nem szabad míg a gyerek nem érdeklődik utána maga, mert pszichésen ártalmas lehet ha rákényszerítik. Doo? Nálam ez a kérdés még fel sem merült, majd ha már rendesen szót lehet vele érteni, és tud válaszolni, megkérdezem érdekli-e, és ha igen, akkor kezdjük
Mary, olvasom Blanka is rohamszerű fejlődésbe kezdett, innen már minden nap produkálnak valami újat, Zsófi is későn kezdte, de azóta már a kapaszkodás nélküli állást gyakorolja, 3 hete még mászni sem tudott, csak felállni két kézzel kapaszkodva
Kösd fel a gatyád!
Örülök, hogy a hőn áhított karfa végre megéri az árát
Csilla, jó volt hallani rólatok is végre! Pláne hogy minden jól halad!
Gabi, Bredon milyen nagy fiúnak tűni a homokozós képen!
nálatok is mandula és fülgyuszi van egyszerre? Borzalmasan hangzik, remélem ti is mihamarabb túl lesztek rajta!
Tényleg csajok, bárkinek ötlete hol lehet olyan homokozót venni, aminek van teteje? Olyat szeretnénk Zsófinak venni, mert mindig hullik valami a fákról... jó lenne tisztán tartani...
Niki, akikkel most voltunk Sümegen barátaink, ott az 5 éves kislánynak van köldöksérve, nekik azt mondták, iskola előtt csináltassák meg, de nem okoz neki semmi panaszt.
Cicizés téma... az elmúlt héten két külön forrásból is hallottam, hogy nőgyógyászok max 10-12 hónapig ajánlják az anyuka egészsége miatt a ciciztetést. Pontosan nem fogtam az adást, ami megmaradt az az, hogy a mell egészége miatt nem jó tovább, illetve nem jó ha a szervezet túl sokáig sok prolaktint termel...
nah ez így csak fél, vagy negyed info, de utána fogok nézni mostmár! Persze ott a gyerek érdeke is természetesen, mert sok baba tovább igényli a szopit, de én hiszek benne hogy mindig azok a megoldások működnek amik mindkét fél számára jók!
Niki, ha úgy érzed, sok a szopi amit Emma kíván, szerintem igenis kell alternatív nyugtató módszert találni! Szóval én nem teljesen értek egyet azzal, hogy a gyerek tudja, és úgy kell tenni ahogy a gyereknek jó, szerintem az anyuka jólléte is fontos! Olvastam hogy napközben már jól mennek a dolgok, kitartást!
Prága nagyon szuperül hangzik, bár a 4 nap kicsit soknak tűnik első távollétre....
Fejsz le tejcit? Mert ott akkor biztos kell majd fejned nem? Két hét alatt nem apad el a tej, de gondolom nem is ez a célod, csak csökkenteni akarod a szopi mennyiséget.
Zsófi, váratlan fordulattal rákapott a tápszerre, és jóformán már csak reggel cicizik, néha este, napközben és éjszaka már egyáltalán nem, én már nem is bánom
viszont szinte mindent eszik már, kapott kis tojásrántottát és bundás kenyeret is Sümegen (amibe ugye van tojásfehérje) meg kevés disznóhusit is kóstolt, meg úgy egyáltalán mindenből evett egy kicsit amit mi ettünk. Új kedvence a paradicsomos sajtos tészta
Bringa nagyon jó a bébitaxitok! Zsófi is kapott egy triciklit, ami most még tolható, mama most is kint tologatja
majd én is dobok róla képet, nagyon szuper! Khmm, én már észre sem veszem hogy egész nap és mindenhol babadalokat énekelek, illetve mondókázok, csak api panaszkodik, mert egy idő után bántja a fülét
Na megyek, mert a mama jelentkezett hogy Zsófi megunta a tologatást...