Sziasztok!!
Bocsi, h már megint eltűntem, de szerda reggel óta megint nem volt netünk. Tegnap a férjem felhívta a Hírközlési felügyeletet és elmondta mi a gondunk. Hamarosan lett netünk... Az örömünk még nem teljes, ugyanis amikor itt jártak a hét elején ujratelepítették a levelező programot és elirták az emilcímünket. Így nem kapjuk meg a leveleinket..... Remélem nem vesznek el, mert akkor balhé lesz!!
Ennyit a panaszkodásról.
Ildi!
Anyám tudja, h megszületett Ábel, de kételkedik. küldtünk babaértesítőt a "családnak", de SENKI nem gratulált még smsben sem. Ilyen család nem kell... (30 hetesen taliztam anyámmal utoljára, mégis kételkedik...) Tesóról nem tud.
Én sem hittem sosem, h egy idősebb emberbe szeretek bele, de amikor megtörtént tudtam, h Ő az igazi, aki az anyámnál is jobban szeret....
UH-n tényleg furcsák néha a babák, én anno 29 hetesen 4D-n úgy láttam, h fél feje van
Az a fontos, h jól vagytok!!!!
Kata!
Nekem az Ármin fiúnév tetszik, apának a Konstantin.... Inkább legyen Tirza, ebben teljes az egyetértés
Andi!
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!
Édes vagy, pótmami!
Mit sütsz kis szűcs??
Én egy ostyalapot vettem, valami kávékrémmel akarom megtölteni ma...
Igazából az bánt, h anyám rengeteget segített a nővéremnek, amikor a lánya megszületett. Nem anyagilag, hanem tanácsokkal, gyerekvigyázással. Ez hiányzik nagyon. néha jó lenne picit kikapcsolódni, de nincs kire hagyni Ábelt. Imádom a fiamat, így is ha apával van folyamatosan telcsizek, mégis jó lenne kicsit romantikázni... Amikor 7 végén alszik a fiunk, akkor jut időnk kettőnkre.
A hányáshoz részvétem, nekem egyszer sem volt, egyik babavárásom során sem. Nagyon szerencsésnek érzem magam!
Napsugi!
Részvétem! Tudom, h nehéz, de az a fontos, h jól van Kincsed! Sima magne B6 vagy béres magne B6?
anyós:
Kicsit féltem az első találkozásunkkor. Köszöntünk és azt mondta: "kislányom! Annyit kérek tőled, h az én egyetlen fiamat nagyon szeressed"....
Ez megalapozta a kapcsolatunkat. Normális, csak már idős, 70 éves. Mindig panaszkodik, de biztosan én is ilyen leszek 70 évesen... Ábelt imádja, de nagyon félti. Kistesóról nem tud, de ha majd rákérdez elmondjuk. Amikor Ábit vártuk, kicsit félt, h ki fogja felnevelni, de ma már megbékélt. Havonta megyünk hozzá.
Perdo!
Örülök, h jobban van Dóri, drukkok mennek továbbra is!!!!!
Ancsa!Üdv! Én is laborban dolgoztam. Amikor megtudtam, j Ábel jön, óvatosabb lettem, aztán a 14. héttől táppénz.
Nekem volt vérteszt, ott ahol marek irta. 29-én lesz a 2. vérvétel.
Bettyna!
Jó, h írod a Béres magnéziumot. Most akarok áttérni rá, mert abban több a Mg. Már megvettük, így kipróbálom. Majd megirom mi volt...
Rólunk:
Pm vagyok
panaszmentes.... A napokban Ábelt cipeltem 10métert, az nagyon nem tetszett tesónak, feszített a pocak. Így nincs cipelés. A szerdai napunk brutális volt. Reggel elmentünk boltba, babakocsival. Gyermekem nem akart sétálni... Amikor hazaértünk akkor is hintázott, homokozott, mozgás alig. Eljött a dél, ebéd, letettem aludni, de semmi. Én már állva elaludtam, de Ábi nem. Rosszalkodott folyamatosan. Kimászott az ágyából és pakolászott. 5-kor hazaért apa, ott ültem a szoba közepén, bőgtem, Ábel pedig simizett. Gyorsan elvitte a fiunkat sétálni én me rendbeszedtem magam és a lakást. Másnap szigorúan sétáltunk, fogocskáztünk aludt is 3 órát és tegnap ugyan ez. nekem sem árt a mozgás
Pocalkakót érezgetem, remélem nem tévedek. Hétfőn AFP. Talizok a terhesgondozós védőnénivel. Ismerem Őt és nagyon szeretem. Viszek neki tulipánt a kertből
( Ő volt a dokim asszisztense, innen az ismeretség)
Székrekedés van, de azért két naponta sikerül...
Bocsi, a litániáért!!!
MINDENKINEK BOLDOG NAPOKAT!!