Christell,
GRATULÁLOK KLÁRIKÁHOZ, SOK EGÉSZSÉGET, TEJCIT, ÖRÖMÖT KIVÁNOK NEKTEK!!!
Jaimee,
szerintem is nagyon édi morcosan is!
Ja, tényleg mit irjak a tábliba, akkor végül is császárral született Klárika vagy természetes úton?
Egyébként nemrég értem haza a dokitól, de egy kissé feldúlt, úgy néz ki csatlakozom Bibihez. Szóval a jó hir, hogy megfordult, fejvégű a fekvése, igy természetes szülés lesz, tehát akkor lesz, amikor Niki akarja, mert még mindig kislány (ez a másik jó hir
). Mikor megmondta a doki, hogy fejvégű mindjárt megkérdeztem, hogy "és még mindig kislány?", mire ő azt mondta, hogy várjak, hisz még a fejét nézi!
Csak utána nézegette sokáig, mert azt hitte van valami gond, de végül is azt mondta, hogy amit látott az a baba hólyagja, csak nagyon tele van, és nem kellene ennyire, ezért gondolta először, hogy talán valami gond van. Na, ezzel jól beparáztatott, de a végén, amikor megkérdeztem, hogy most akkor rendben van-e minden, azt mondta igen! Na, most akkor mi van? Nem lehet tele a hólyagjuk? Frászt kapok, és a következő uh nem a 38. héten lesz, mert május 1-i ünnepek lesznek, és nem lesz itt, hanem majd a 39. héten. Még 3 hétig idegeskedjek??? Váááááá, pedig eddig mindig minden rendben volt, elméletileg! És még ami nekem fura, hogy az uh gép 8 nappal kisebbre becsülte, pedig eddig mindig csak 1-2 nap eltérés volt a kiirt időponttól, és akkor is nagyobb volt, most meg akkor hogy lett kisebb? A mostani dátum május 21-e az uh alapján!
De persze a papiromra nem irta rá az adatokat, mint bpd, stb. igy nem is tudom leellenőrizni, csak a súlyát tudom, az 3014 g.
Bocsi, hogy ilyen hosszú lettem...