Sziasztok, szép reggelt!
Gyurika jobban van, viszont most már az én torkom is fáj, én is tele vagyok ragyával, Zsuzsi, telekentem a fejem tegnapelőtt éjszaka fogkrémmel, ma éjjel meg alapozóval, hogy száradjon, kék a vérvételem helye és ugyanott fáj a könyököm, mint állat. Van összefüggés szerintetek? Laboreredményért végül is nem mentem el, megint elmentünk Gy. anyukájához, hogy hogy van, meg anyuékhoz, aztán csináltam egy meggyes tortát, meg a pp bemutatót az osztálytalira, majd elküldöm nektek is. Meg voltam tornázni és utána folyt. köv. a sz..kodást a pp-vel. De ez már csak kb. 11 körül volt, addig Gy. elfoglalta a gépet.
Úgyhogy nem tudtam jönni. Ma meg nemigen lesz gépes órám, csak a nap végén, aztán gondoltam, írok nektek gyorsan most.
Zsuzsi, azért vagyunk, és örülünk, ha tudunk segíteni!
Hajráááááááá!!!!!!
Nem megy a hasa Gy.-nak, csak lázas volt, az nekem éppen elég, hogy egy darabig megint ne lehessen gyerekem!
Tényleg, mi van az esküvővel, Tancsu?
Szombat-vas. Gy. kétnapos íjászaton lesz, szombaton mindenképp tudok jönni de., este meg ugye, osztálytali. Vas. anyuék. Megyek, nem fogok odaérni, sehol se vagyok még. Puszi