Új privát üzeneted érkezett!

Benó: Párod hogy van? Ő is ezt a fránya hasmenést kapta el?

Zsuzska:Én ma nagyon rossz hírt hallottam,így a betegségekből elegem van, inkább vagyok ilyen duci,minthogy beteg legyek.

Kép
flóra 11
 
 


Tancsu,megnéztem a pocódat! Naggyon jó! Olyan simogatni való.Jóláll neked,csinos kismami vagy!

Nálunk egyáltalán nem léteznek szülésznők, akik gondoznák a terhes nőket. Nálunk csak orvoshoz járnak a terhesek,havonta egy alkalommal,ha kell gyakrabban is.

Kép
flóra 11
 
 


Benó ez a sali neked való,mi azért eszünk hozzá husit is!
Laboreredmény??

Évi pici remény mindig van, bár én sajna nagyon szoktam és utána nagy a pofáraesés!

Flóra ha jól érezzük magunkat a bőrünkben akkor mindenki tehet egy szívességet.2006 decemberében lebénult a bal oldalam deréktól az egész lábam. Gerincsérv.124kg voltam másfél hónap alatt a fájdalom lerágott 95kg ra. Mütétet megusztam, akkupunktura állított talpra, elektromos kezelés stb.... Akkor folyt a válásom, idegileg kész voltam,annyira el voltam keseredve hogy naponta gondoltam az öngyilkosságra! Fáj még most is néha de megtanultam vele élni!Kezelni!

De túl éltem,és megérte mert boldog vagyok! :D :D :D

Kép
muzsuzska
 
 

 
 

Orvos: Még van 2 napra hormon, aztán megjön a piri.Aztán eláll és beáll rendessen! Legalább is az orvos szerint. Ja a lényeg:nem bízik sima teherbeesésben. Indul a lombik projekt pár hónap múlva!

Kép
muzsuzska
 
 


De meg kell igérnetek, hogy segítetek végigcsinálni. Már azt is kitaláltam, hogy beszerzek egy laptopot és mobilon keresztül netezünk, mert a kórházban kell rohadnom!!!!!!Ha sikerülne!

Kép
muzsuzska
 
 


Tacsu biztos hogy egy baba van a pocidban? :D
Nagyon édes! :D

Kép
muzsuzska
 
 


Sziasztok...:)

Bocsika hogy nem voltam ma, de anyáéknál jártam megint....:)

Gyurikának jobbulást kivánunk....:)

Flóra:nagyon ügyi vagy, és megint jól néz ki a sütid...:)
A következő esküvőmre vállalsz sütést??? :lol: :P :lol:

Zsuzska:naná hogy segitünk ahol csak tudunk....:)
Hiszen ezért vagyunk itt egymásnak!!!

Remélem hogy csak egy van, mert azt hiszem nagyon kétségbe lennék esve, ha most mondanák hogy ikrek.... :wink: :wink: :wink:

Nem tom már ki kérdezte, de igen, holnap megyek tornára megint.Már alig várom....:)

Na menek mert nemrégen jöttünk haza és még van egy kis dolgom...

Holnap jövök és mesélek majd...:)

Szép álmokat mindenkinek...:)

tancsu és buckalakó 20+1 :wink:

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Hát ahogy látom,ma elég nagy a pangás errefele.
Tancsu, remélem jó volt a torna. Ha legközelebb sütök és marad is,(mert ez a torta puffra ment,alig győztem a szeletelést és hipp-hopp,nem is volt. :D ),akkor okvetlen küldök fénypostával. Előtte írok,hogy nyisd az ablakot.
Zsuzska: Segítünk, hiszen mire valók a barátok?Csak csaináld végig.

Ma vendégeink voltak,itt voltak a komámék. A sok kaja, amit főztem, majdnem mind elfogyott.Még jó, hogy volt főzve. És szerencse, hogy mégsem zárták el a gázt. Majd meglátom holnap.

Jó éjt.Szép álmokat.

Kép
flóra 11
 
 


Sziasztok, szép reggelt!

Gyurika jobban van, viszont most már az én torkom is fáj, én is tele vagyok ragyával, Zsuzsi, telekentem a fejem tegnapelőtt éjszaka fogkrémmel, ma éjjel meg alapozóval, hogy száradjon, kék a vérvételem helye és ugyanott fáj a könyököm, mint állat. Van összefüggés szerintetek? Laboreredményért végül is nem mentem el, megint elmentünk Gy. anyukájához, hogy hogy van, meg anyuékhoz, aztán csináltam egy meggyes tortát, meg a pp bemutatót az osztálytalira, majd elküldöm nektek is. Meg voltam tornázni és utána folyt. köv. a sz..kodást a pp-vel. De ez már csak kb. 11 körül volt, addig Gy. elfoglalta a gépet. :evil: Úgyhogy nem tudtam jönni. Ma meg nemigen lesz gépes órám, csak a nap végén, aztán gondoltam, írok nektek gyorsan most.

Zsuzsi, azért vagyunk, és örülünk, ha tudunk segíteni! :!: :!: :!: :!: Hajráááááááá!!!!!!

Nem megy a hasa Gy.-nak, csak lázas volt, az nekem éppen elég, hogy egy darabig megint ne lehessen gyerekem! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Tényleg, mi van az esküvővel, Tancsu?

Szombat-vas. Gy. kétnapos íjászaton lesz, szombaton mindenképp tudok jönni de., este meg ugye, osztálytali. Vas. anyuék. Megyek, nem fogok odaérni, sehol se vagyok még. Puszi

KépKép
benó
 
 


Én még mindig nem néztem meg kis aranyos buci barátomat/barátnőmet! Mikor derül már ki, hogy fiú vagy lány? Amint ráérek, megnézem, ígérem!

KépKép
benó
 
 


Bocsi, barátunkat, barátnőnket. Most már tuti, elkések.

KépKép
benó
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi meg szep hogy segitunk! :wink: Hiszen ezert biztattuk Benot hogy hivjon ide kozenk! :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Beno en ugy tudom hogyha a kiskatonak betegek akkor nem lesz baba de ha baba lesz akkor semmi baja nem lesz.Szoval a termeszet tudja hogy mi a dolga.Szerintem ezen ne parazz. :!:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Szép napot lányok...:)

Benó : remélem azért nem késtél el...???

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Tegnap estét el kell mesélnem...:)

Apa először mondott esti mesét a babának.... :lol:

Egy nagy raktárban dolizik a Drágám, ahol egész nap tömlők, gumilemezek, csövek társaságához van szokva.
Na most az esti mese arról szólt, hogy akkora csöveket darabolt fel tegnap, hogy a tökmag nem csak szélességében, de akár hosszában is elfért volna bennük...:P:P:P
Szegény baba tömlőkkel fog álmodni is.... :wink:
Ma inkább vettem egy mesekönyvet, "Mondák Mátyás Királyról" cimmel.Azt mind a ketten imádjuk, inkább abból olvasson fel esténként a tökmagnak... :)
Viszont a tegnap etének is megvolt a jutalma, apa először érezte, hogy a picúr egymás után többször is tenyérenrugdosta.....:)
Azt hiszem a mennyben érzte magát az apajelölt....:)

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Tancsu ez annyira aranyos!Szerintem orult neki buckalako hogy meselt neki apukaja. :wink: De azert lehet hogy Matyas kiralytol jobban fog aludni! :D En is szeretem azokat a meseket!

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Bocsi, cxsak közben kiugrottam a boltba is...

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Egyébként mondtam a páromnak, hogy megbeszéltem tökmaggal, hogy ha neki nem lesz kjedve rugdosni apa kezét, akkor szóljon, majd én rugdoseok helyette....
Bár az kicsit fájdalmasabb lesz...:)
De nehogymár hiáyérzete legyen a páromnak
.P:P:P

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Benó

Esküvő szombaton ......
Még van 2 napom....
De asszem totál be vagyok sz***-va
:(

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Na menek ebédelni...aztán lassan torna...
Délután benézek...

Sziasztok

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Hú, Tancsu, jó lehetett az a mesélés! És igen, biztos nagyon örült neki apukája is! :D :D :D Laza ez az esküvőszervezés. :D :D :D :D :D :D Most akkor végül is nem lesz ott senki, csak ti ketten meg a tanúk? És milyen ruhád lesz? És hová mentek utána? Vagy mi van? :D :D :D :D :D :D Nem kell betojni, min parázol? :D :D :D :D :D De komolyan min? Írd le és én megcáfolom! :D :D :D :D
Nem késtem el. Még mindig nem mentem el a laborleletért, majd elmegyek du. Viszont lementem az étterembe, ahol lesz az osztálytali.
Most dogát írnak a lányaim. Szegények. :wink: (fancsali kacsintás)
Jó tornát nektek!
Évi, hogy vagy? :D Mi a helyzet a munkahelyeden?
A védőnő leszidott, hogy miért nem mentel el oda, ahová javasolta, hogy menjünk el. Mondtam, majd köv. alkalommal, mert most megint 12 ezer forint valamiért, amiről azt sem tudom, mi az... Na, mondtam neki, nyugi, ha ez a doki és a vizsgálata nem jön be, megyek tovább.

KépKép
benó
 
 


Nem csináltunk semmit az új ciklus óta. :twisted: :twisted: :twisted: Semmi olyat, amiből gyerek is lehetne. :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
benó
 
 


Képzeljétek, mikor mentem az anyósért az sztk-ba, akkor az volt, hogy tök ügyesen beálltam két autó közé, és ezek szerint túlságosan is, mert mikor kijöttünk az sztk-ból, akkor oda volt tűzve egy szerelmes levél nekem, hogy köszi, hogy ilyen ügyesen eltorlaszoltam az útját. Jó, igaza volt, de azért mérges voltam, én sose írok senkinek csúnya levelet, és nem kívánok hasonlókat, mint amiket én csinálok. :evil:

KépKép
benó
 
 


Ja, ezt a terhes doktornéni is mondta a múltkor, hogy hátha nem csináljuk eleget. Én magamban gondoltam, hogy nem azért nincs gyerek, mert én még úgy tudom, a gólya hozza. :evil: Elég hülyének nézett az a nő. De most remélem, változik a helyzet, a kedves bácsival. :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Sziasztok, itt vagyok.
Tancsu,aranyos a párod,hogy mesél a babának. Akkor már felkészült az apaszerepre.
És most lesz az esküvőtök? Ki lesz ott? Eddig titkoltad előlünk, kis huncut. Biztosan szép, romantikus kis eküvő lesz. Hol lesz?

Benó,igyál sok teát. A torokra nagyon jó a zsálya. Lehet vele öblögetni is.

Kép
flóra 11
 
 


Sziasztok, újra itt vagyok.

Olyan jó Titeket olvasni, lehet, hogy én nem is írok többet, csak olvasgatok...
Zsuzska, természtesen "melletted" leszünk és végigcsináljuk veled, akármeddig tart is!
Ez a laptop dolog jó ötlet, én is gondoltam rá, ha ügyes leszek az esküvőn, meglepem magam eggyel, mert azt tudnám vinni magammal mindig Füredre is.
Évi, ha nyáron a Balatonon leszel mindig, randizunk majd? :D
Tancsu, ne izgulj az esküvő miatt, már én is rájöttem, hogy feleleges... Szép leszel, aranyos leszel a pociddal, és boldogan éltek, amíg.... :D
Benó, menj már el azért az eredményért, megöl a kíváncsiság!!!!

Kép
szilzi
 
 


Beno most eleg nyugi van a melohelyen.Szerencsere. :D
Nekem is azt mondta a dokineni hogy nem csinaljuk eleget es visszagondolva valoszinuleg igaza van,mert mindig kozbejott valami. :D Akkor fel se tunt...

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Szia Szilzi!

Kielted magad a keresztlanyaidon? :P
Na mar most felejtsd el hogy nem irsz tobbet! :!:
Nana hogy randizunk! :wink:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Beno menj el az eredmenyert!En is tudni akarom!Hetfon mesz a doktorbacsihoz igaz?

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Jaj, csajok!Ne parázzatokmár,hogy ki mit mond! Nektek azt mondták,hogy keveset csináljátok? Hát én a volt férjemmel sose voltam gyakran együtt,átlagban talán ha kijött heti egy alkalom, fénykorunkban.Később még ennyi se,mégislett három fiunk. Most a párommal volt olyan hónap,hogy a pár nap mensit leszámítva naponta együtt voltunk, mégsincs baba. Vagyis ez olyan kiszámíthatatlan. Szerintem meg a sok a nem jó,mert gyengébbek a spermák. És az én esetem egyértelműen ezt bizonyítja. :D

Kép
flóra 11
 
 


Évi, nekem egy keresztlányom és egy keresztfiam van, aki életem nagy szerelme is egyben! :D És igen, olyan jó volt otthon!!!!! :D De most az esküvő közeledtével elég sokat leszek otthon :D és keveset veletek :( ! De majd lesz valami...
Találkoztam unokatesómmal aki júli 15-re van kiírva, hát Csajok azt az édes pocit! Olyan nagy, hogy az én szememmel már akár szülni is mehetne! :D Csepke lesz a kislánya neve....

Kép
szilzi
 
 


Én is úgy tudom, hogy az sem jó, ha túl gyakran vagytok-unk együtt, mert nem lesznek elég erősek a katonák! Ez mindenkinél mást jelenthet, de biztosan nem jó túlzásba sem esni!

Kép
szilzi
 
 


Mi a sok és mi a kecés???

Az én doki bácsim szerint lehet naponta, mert a sperma minnél több fogy annál több termelődik.
A barátnőm dokibácsija szerint viszont max 3 naponta szabad, mert különben nem termelődik elég.....
Na akkor most kinek is van igaza????

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Tancsu ezt inkább most Te mond meg nekünk, jó???? :D :D :D :D

Kép
szilzi
 
 


Voltál már tornázni vagy most mész??
A párod, mintaapa!! Olyan aranyos a mesélős történet! :)

Kép
szilzi
 
 


Szerintem is tancsu, oszd meg velünk a friss tapasztalataidat.

Szia Szilzi! De jő, hogy megjöttél! Füredre én is szívesen mennék haza. Többször is nyaraltam ott, nagyon szerettem ott lenni.

Kép
flóra 11
 
 


Szilzi szerintem megertjuk hogy az eskuvo miatt most elfoglalt vagy es kevesebb ido jut rank de utana mar nincs mentseged ha elhanyagolsz minket! :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Az esküvő miatt meg tényleg kicsit be vagyok parázva...

Olyan sz***-ul jött ki eddig minden.
Nekem nem volt az első házasságomnál sem esküvő.Nem volt nagy ruha, 20 fős család és miután hazamentünk le is kellett húzni a kölcsön kapott gyürüt, mert annyira szegények voltunk.
Most minden megvolt márciusra.
Terveztem, örültem és lőttek az egésznek.....:(
Az égiek valahogy nem akarják, hogy nekem legyen egy normális esküvőm.
Ezért is nem emlegettem a holnaputánt, mert nem lesz esküvő.
Nem lesz ruhám, nem lesz csokrom, csak 2 tanu és mi.
Valahogy sirva gondolok az egész szombati napra.
Mintha fogászatra kéne mennem és azt érzem hogy bárcsak már túl lennék az egésszem.
Semmi öröm-érzetem nincs... :cry:
A pároma mindig megkérdezi ha szóba kerül a dolog, hogy miért nem örülök neki???
Most őszintén:hogy mondjam meg neki, hogy mert azt érzem nem is akarom.....legalábbis igy nem....de tudom hogy most nem lehet mást....... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Ha rám hallgattok csajok, akkor 2 naponta...
Nekünk bejött... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Hát ezért veszek a nászajándékból laptopot, hogy mindig velem lehessetek! :D :D

Kép
szilzi
 
 


En is azt olvastam hogy minel tobbet vagytok egyutt annal tobb uj kiskatona lesz. :D
De szerintem az mindegy hogy mennyit vagytok egyutt.Csak egyszer kell jo helyen lenni jo idoben! :wink: Aki bezzeg nem akar terhes lenni az elsore az lesz meg akkor is ha allva csinaljak! :roll:

Nem reg olvastam hogy a Skot ferfiak 55%-a meg van gyozodve rola hogy ha a no szex utan fel labon ugral akkor nem lesz terhes.Hat nagyon rohogtem mikor ezt elolvastam. :lol:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Bocsi a nyávogásért, ha nem kérdeztek rá, talán nem is siránkoztam volna.
Inkább csak vasárnap meséltem volna el, hogy "túlvagyunk rajta" :?

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Egyébként annyit engedtem a páromnak, hogy vasárnap felmenjünk Szilvásváradra 1 napra.Ennyi lesz a "nászút".
Valamikor gyerekkoromban voltam fent utoljára, de tudom hogy nagyon szép hely...:)

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Drága Tancsu, én ígérem, hogy szombaton úgy jövök dolgozni, hogy kiöltözök, és úgy teszek, mintha ott lennék veled az esküvőn!!! Ha meglesz a baba, még mindig tarthattok egy esküvős bulit, ahol ő lenne a koszorús.... , ugye még nem tudjuk, hogy kisfiú e vagy kislány? :oops:
Mi mindenképp veled leszünk, de írj majd pontos időpontot és csapunk egy fórumos "sokboldogságos" bulit! Mit szólsz??

Kép
szilzi
 
 


Tancsu majd ha a pici egy kicsit nagyobb lesz akkor meg csaphattok egy nagy bulit.Egyebkent en is pont igy ereznek mint te. :!:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Dehogy nyavajogsz Tancsu!

Kép
szilzi
 
 


na igen Eynoyin, de mikor? Ez jó kérdés, ugye?

Kép
flóra 11
 
 


Köszi lányok a biztatást.
3 órára megyünk az anyakönyvvezetőhöz.

A ruhám az egyik sima kismamanacim lesz, meg valami felső, mert alig jön rám valami.
Már időm sem lenne venni semmit, meg félek, hogy ha megint beleélném magam, akkor tuti közbejönne valami.
Inkább felvettem a "nemérdekel" stilust.

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Igen Flora ez jo kerdes.Ha tudnam biztos elmondanam nektek is! :D Meg a porontyom is meglenne mar! :wink:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Tancsu, biztosan csinos ruhában leszel és ez elég. Ha én mégegyszer férjhez mennékén sem lennék nagy fehér ruhában,kikapnék a szekrényből egy csinos darabot. Erre én sem költenék. De csokrot csináltatnék. Szerintem te is csináltass egy kicsi csokrot.Hidd el,sokkaljobban fogod érezni magad. Ha pedig az zavar,hogy pocival mész férjhez, ezt is takarhatod kicsit a csokorral. Egyébként ez szerintem csak erény, apoci,nem kell,hogy zavarjon.

Kép
flóra 11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?