Sziasztok!!!
Jó rég voltam sajnos, elég sok meló van, haza is kellett hoznom egy csomot. Nem beszélve arról, hogy ez a ház körüli mizéria eléggé lehúzott.
Megpróbálok írni mindenkinek.
Luca Őszintén sajnálom, hogy át kellett menned az amnion rossz élményekkel. Nagyon drukkolok holnapra!!MInden rendben lesz.
Monee Szerintem jól döntöttél a munkahelyeddel kapcsolatban, bár tudom, nehéz döntés lehetett, de most te és a babád, a kényelmetek a legfontossabb. Nagyon szupi kocsit vettetek!!Alig várom, hogy nekem is sikerüljön majd beszerezni egyet. Egyenlőre tanácstalan vagyok, de majd alakul. Te kérdezted, hogy nincs-e baj a memóriával? (hülyülünk-e) Bocs, de nem sikerült olyan jól jegyzetelnem. Szóval én baromira érzem, hogy hülyülök. Sok mindent elfelejtek már amikor kimondják....
Akkor ezek szerint ez ennek tudható be? Feledékeny is vagyok stb.
Konan GRATULÁLOK A KISLÁNYHOZ!!!!
am. GRATULÁLOK A KIS TÖKIHEZ!!!És a kiváló eredményekhez. Jó nagy már a babóca, szépen alakul a pocid!
bagzerka! De jó , hogy már te is túl vagy a kocsi vételen!Nagyon jó vétel volt.
rékaorsi GRATULA neked is a kisfiadhoz!!!
anyooka szép a pocid!!!Gratulálok a jó eredményhez, nem semmi. Ez tényleg nagyon szuper.
csibe örülök, hogy épségben hazaértél, és minden okés!
honeymoon! Hurrá!Gratulálpk a kis puncishoz!!!!Nagyszerű képek!Lányt akartál igaz?
Bocs,ha valakinek nem sikerült írni.
Rólunk egy pár szót. Nekem is megvan az AFP eredményem, és a 4-es teszt eredményem is. AFP1,17 (0,70-2,50, nekem ezt a tartomány írták) DOWN kór kockázat: 1:11000, nyitott gerinc kockázat: 1:7000, szűrési eredmény negatív. Érdekes, hogy a 4-es teszt keretében végzett AFP eredményem: 0,74. EZ biztos annak tudható be, másfél héttel korábban vették le a vért, és vizsgálták meg.
A kis kukisomat már szinte egész nap érzem, ahogy mocorog, boxolgat. Annyir fantasztikus érzés. Esténként, már szoktam is látni, amikor rug egyet, és kiemelkedik a pocim. Egyébként nekem is volt sokszor hasonló érzésem, minde Moneenak, amikor nem éreztem vagy kevesebbet éreztem a babát. Úgy hozzá tud szokni az ember, nem?Ha nem mocorog, akkor meg annyira hiányzik!
Gratulálok mindenkinek, aki már túl van a kocsi váráson!