Új privát üzeneted érkezett!

honeymoon, gratulálok a lányzóhoz
akkor szép nagy a baba - a Babanetes várandós naptár szerint a 17. héten még csak 14 cm a baba és 140-145 gr

Kép
Kép
csibe21

Sziasztok :)
Honeymoon, gratulálok a kislányhoz és ezekhez a csodálatos felvételekhez, olyan kis tündér már most is!
Már megint régen voltam, azóta nálunk is történtek dolgok, de úgy látom itt is zajlik az élet :lol: .
Luca, gondoltam rád sokat hétfőn és azóta is, remélem nem lesz semmi gond és nem kell megismételni a vizsgálatot.Nem tudom emlékszel-e ill. olvastad-e én is hétfőn voltam.
Maga a vizsgálat számomra "kellemes" csalódás volt, szerintem egy sima vv. kellemetlenebb tud lenni mint az amnio.Nekünk csak máj. 13.-án lesz eredmény és akkor ők is csinálnak egy kontroll uh.-ot.Szerencsére jövőhéten megyünk 18. heti uh-ra a nődokihoz, akkor már újra láthatjuk a KicsiLányt.Ma voltam védőnőnél és végre hallottunk szívhangot, számomra már ez is megnyugtató volt.

Minyu, nagyon csini a pocakod, irigylésre méltóan vékonynak tűnsz :) Írok privit és légyszi majd engem is betenni a táblicskuba, előre is köszönöm.
Az AFP- ről konkrét számot még nem tudok, de a védőnő azt mondta tökéletes :lol:

Kép
kobak

Honey, gratula a kis nunishoz! :lol: Nagyon szép nevet választottatok neki! És édesek a képek nagyon! :)

a.m. igen a PC az Pierre Cardin! Fajtát nem tudom, ezt mi 4 éve vettük, ez a modell már biztos nincsen. Azt javaslom, hogy ha kocsit vesztek, akkor beszéljétek meg a boltban, hogy hadd vigyétek ki belepróbálni az autóba mert elég kicsi a csomitartója és ettől is függ hogy mit vesztek! Mi így csináltuk és ez volt az ami árban is jó volt, tetszett is és be is fért az autóba.
Eladók általában készségesek, hiszen szeretnék eladni a babakocsit :wink: :)

A Soroksári úton a Baby Outletet ajánlom egyébként, Brendonos kifutó modellekhez nagyon jó áron hozzá lehet jutni!

Kép

Kép
anyoooka

Van valakinek Bergon babakocsiról tapasztalata?
Még nem szándékozunk vásárolni egyenlőre, csak van egy ilyen kocsi a környezetünkben eladó és azért érdeklődöm.

Annyi mindenről írtatok már pl. a szülésről ki mit vállal be stb., én teljes mértékben a dokira bízom magunkat, úgy gondolom ő tudja mikor mit kell tennie és mi a legjobb nekünk is.
Szoptatás:egyértelmű ameddig csak lehet /jó mondjuk ne hozza majd utánnam a kis széket, hogy anya tejcsi, tejcsi :roll: :lol: /, a lányom 6 hónapos koráig szopizott.

Kép
kobak

Köszi csajok! :)

Csibe,
igen, valóban nagyon nagy a korához képest. :) Olyan kis kerek popója van! Tök cuki.
Viszont amiért aggódom, én ezt a gyereket még sosem láttam aludni.... Túl elevennek tűnik :)

a.m.

A fábiának van a legnagyobb csomagtartója a kiskategóriás autók közül. ( 290L ) Annak is, ami anyookáéknak van.
Mi is most állunk autó és babakocsi vásárlás elött is. ( azért vagyok ilyen profi a témában ) És a Fábia mellett tettük le a voksunkat.
( annyi igaz, hogy ez a 2. autó lesz a családban, mert a férjemnek van egy nagy autója ) De a babakocsit ugyebár úgyis én fogom hurcibálni.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey, majd meglátod, hogy milyen kicsi is az a csomagtartó! :wink: :) vagy piszok drága volt a babakocsi ami belefért volna...

Nekünk/nekem Marutim van, abba esélyem sincs babakocsit belerakni... :lol: :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Mi két éve cseréltük le az autónkat nagyobbra, hogy jobban elférjünk benne ha jön a baba.Örölök, hogy végre beélesedett a dolog :lol: ja, Suzukit Fordra.Remélem simán elférünk majd :)

Honeymoon írtad, hogy Ti sem vagytok alacsonyak, gondolom Flóra sem fog elmaradni tőletek :lol:

Kép
kobak

Honey! :D :D :D
Gratulálok Flórikához! Olyan aranyos a képeken! A cumikázós kép pedig egészen megható. Majdnem elsírtam magam úgy elérzékenyültem! :lol:

Kép
Kép
konan

Hú, nekem Fiat Uno-m van, abba is bele kell próbálni a babakocsit! :lol:
Bár ha kiveszem a kalaptartót, állítva belefér talán.
Nekem kimondottan felajánlották az üzletben, hogy próbáljuk bele, kérni sem kellett!De nem ott parkoltunk, így elmaradt.

Honey, nagyon aranyos Flóra Hercegnő!

Azt hiszem, sikerült mindenkit beazonosítanom.
Az adatlapon a megjegyzés rovatba azért beírtam az itteni nevet is.
Vendég

Luca: szerintem kérdezz rá az UHra!
Nem hiszem, hogy megárt neki az eggyel több UH. Barátnőmnél kevés volt a magzatvíz, fél időtől kórház, + gyakori UH, baba teljesen egészséges lett :)

Honey: gratula a kislányhoz, nagyon helyes a kis Flóra :)

Babakocsi: Nekünk Trabantunk van, igaz átépitett kicsi, mert egy Fiat motor tartózkoidk benne. Én szeretem, de a csomagtartó mérete... venni fogunk tetőcsomagtartót. Meg ősszel várhatóan veszünk még egy autót (a kisteherautónk helyett, ami az épitkezéshez kellett és csak két személyes)

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Köszi a babkocsis véleményeket.
Luca, rendben KELL hogy legyen veletek minden!! Megy a drukk!

Amit én néztem PC babakocsit, az könnyen összecsukható, de alig rugózik. Azt mondták ugyan rá, hogy hiszen teleszkópos, így jó a rugózás, de én ezt ott nem igazán tapasztaltam. Plusz azt éreztem még üresen is, hogy nem lesz könnyű a patkánál felemelni, főleh ha benne lesz a baba meg ami még kell egy kocsiba.. Nem vettem meg, mert nem vagyok benne biztos, hogy ezt keresem... Most a Bebe Comfortról is jókat olvastam, hát majd körbenézek.

Mi szombaton anyuval megyünk börzézni. Apát a fehérváriból kiindulva itthon hagyjuk, mert az a rengeteg ember nem neki való :lol:

Minyu, én 04. 25-én, és 04.28-án megyek dokihoz!

Rönééé

Kép
röné

konan,
amikor meghallottam a szívhangját, meg láttam a szívritmusát a monitoron , bevallom kitört belőlem a zokogás... szegény férjem nem győzött vígasztalni. :oops: :) Pedig nem szomorú voltam, csak megkönnyebbült és meghatódott! :D

anyooka,
jaj... most elbizonytalanítottál ám. :shock: Még nem vettük meg a fábiát... de akkor lehet átnyergelek kombira.

Luca,
Minden rendben lesz!!! Az uh pedig nem árt a babának. Tény hogy nem szeretik, de ártani nem árt.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Anyooka!

Köszi, majd igyekszünk lemérni mindent és úgy válsztani. Nekem már van egy favosritom. Úgy néz ki, hogy fel megyünk majd Pestre és ott veszzük meg. A kocsit Lengyelországban gyártják és a pestiek a fő forgalmazók. Máshol legalább 20.000-el több :shock:
Sajna nem tudok feltenni képet,de majd a mienkről.

Honey!

Azt tudom, hogy óriási a csomagtartója, de a mienk szedán és a "nyílása" vagy hogy mondják nem túl nagy. A férjem ezért aggódik.
Legfeljebb ez a terepjárós kocsi csak városban tologatós lesz és vszünk használtan egy kicsire összecsukhatót.

Kép
Kép
a.m.

Honey, nem akartalak elbizonytalanítani! :oops: Amúgy imádjuk a Fábiát, 5 éve vettük és azon kívül hogy a jég elverte tavaly nyáron, semmi bajunk nem volt még vele.

De ha teheted, inkább kombit vegyél! :wink: Alig fért be a baakocsi mellé valami hátra, és hát azért a babának kell még ez-az ha mentek valahová! Ha meg még magadnak is akarsz pakolni... :wink: :)

Egyébként nálunk is a párom volt az, akinek ilyen gyakorlati kérdések eszébe jutottak, hogy befér-e a kocsi az autóba... Hiába, máshogy gondolkodnak! :P :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Off topic, de hátha valakit érint még
Hétfőtől le zárják a budai alsó rakpartot a Lágymányosi hídtól kb a Szabadság hídig. Valahol az Erzsébet hídnál lehet először lemenni (most meg nem mondanám, hogy hol)
Cca május végéig lesz ez az állapot (de ha közben tavaszi áradás is lesz, akkor lehet, hogy tovább)

Kép
Kép
csibe21

honeymoon!
gratula az ééédes kislányhoz!!!! a neve is aranyos! tökjóó!!

nekem a wiwen egy bajom van, de ez kb a mi kérdés köreinken kívül esô, de azért elmondom: egy emebr, aki egy bûnözô konkrétan, fent van, én vittem ôt bíróság elé....hát, mikor meglláttam h felkerült, majdnem otthagytam az egészet... vlgül maradtam, de most már megfontolom milyen képeket teszek fel oda magunkról, sajnos. már írtam is a "csinálóknak" hogy lehessen blokkolni egy valakit, mint a külföldi ilyeneken, de itt ne, lehet. pedig dejóó volna.....

Luca, sztem nem árthat a két uh 2 héten, nekem is a 19 betöltött utánra mondták a genetikait, ami ma lesz, hurrááá. szóval biztos számít

ja méretek: én kb 5-6 helyen nézem a heti változásokat a babán-mamán, és kb 5 cm eltrés is lehet az adott hét adataiban!!!! én ilyenkor mindig a legnagyobbat gpndolom sajátomnak :D:D sztem tökjó a 20cm 17 hetesen!!! valameliyk azt írta,asszem :)

kobak!!
örülök a szép szívhangnak :)
a bergonnal nekem nincs tapasztalatom, de egybarátnômnek az volt, háát, szekér a javából. szóval nem egy városi, bkv-s eszköz, de ha göcsörtös, vidéki utakra kell, oda biztos jó. nemtom

na, ma rendes lakás-járós napunk volt, jöttek fél- és egy óránként a nézôk, ingatlanososk :) még egy jön 2re, és fél4kor uh!!!!!! gondoljatok majd ránk!!!!!!! kiváncsi vagyok fiú-e még :D amiket itt írtatok....:) na de meglátjuk nemsokára.
pusszpááá

KépKép

KépKép
bagzerka

Honey: de jó a tied is szopizza az ujját?:) A mienk is, a 15 hetesen is és ma a genetikain is cumizott. /most sajna a doki nem tudta Lkapni:)/

Szóval megvolt a genetikai UH megkaptam a vérvizsgálati eredményeket is és minden rendben van:)
Jó nagy golyófejű gyerekünk lesz:) Majd este apa csinál róla fényképet akkor felteszem.

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Most megint csak gyorsan tudok írni mert Kornéliánál nem változott a helyzet! Nem lehet vele bírni! Nem tudjuk elképzelni mi lehet vele4 De nagy valószinűséggel a fogai kínozzák szegénykémet! Már teljesen lestrapált Engem!! Remélem nem tart sokáig ez az állapot!

Nagyon aranyosak a babák a képeken és tök jó olvasni, hogy egyre többen megtudjátok, hogy ki lapul a pociban! Mindenkinek gratulálok aki már tudja!!!

Közben ma Nekem is meglett az AFP-m és jó lett! Bár Nálunk nem MoM-ban adják meg hanem valami régi mértékegységben így csak azt tudol leírni 37,8 IU/ml de azt mondt a védőnp, hogy teljesen jó! Most már csak azt kell kiderítene, hogy a dokim mikor rendel a kórházban és mehetek a 18-20 hetes uh-ra jövő hét utáni héten!!! :lol: :lol: Már nagyon várom, talán akkor már az Én csíkom is szineződhet!!

Luca nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!

Sajnos most rohannom kell! Ne haragudjatok, hogy mostanában csak ennyiket írok és nem névre szóloan de talán hamarosan visszaáll a régi rendszer!!

Ja még Minyu megy a drukk a férjednek!!

Pociképek is nagyon aranyosak!!!

Tudnék még itt irogatni de áááá megy az ordítás :( :( :( :(

Kép
Kép
lanta

Monee
Ügyi vagy a licit miatt,tök jó áron vetted!!!

Honey
Annyira-de annyira kiscsajt tudok elképzelni hozzád!! Gratulálok!!! És örülök,hogy minden rendben van a picivel.
A kismamik soron kívül bemehetnek vérvételre…legközelebb ne várd ki a sort!!
Azért jól fog jönni egy kis segítség az első napokban,hetekben…bevásárlás,főzés,vasalás…
Flóra név nálunk is az esélyesek között volt :lol:

Winona
A 17.hét már tök jó,mi nagyon korán 13 hetesen voltunk először…nálunk sem a köldökzsinór volt de úgy tűnik kuki se volt. :D

Luca
Ez Pierre Cardin ugye? Nekünk is az van. Nagyon szeretem,nekem fontos volt,hogy ne legyen monstrum a kocsi mert sokat BKV-zom.

Konan
Drusakával ellentétben ekem viszont a Sensodine a fogínyproblémámra kiváló volt. Egy próbát megér hátha használ neked is.

Druska
Bizony csodás élmény hallani a pici szívhangját. :D

Sarkantyuka
Én epidurallal szültem és most is azzal szeretnék…ha megtehetem,hogy negyed annyira le csökkentsem a fájdalmat miért kéne nagyon szenvedni???
Burokrepi nem fáj miért ne egyeznénk bele,ha szükséges?
Gátmetszés hááát inkább legyen szükség esetén egy vékony vonalam..ami nem vagy alig látszik…mint adott esetben repedjek és azt már szépen varrni nyilván nem olyan egyszerű.
Nálunk apás szülés volt az első és a páromnak nagyon pozitív élmény volt…így rutinosan jön már be másodjára is.
Olyan élmény a szopi ami ha megadatik akkor ki kell élvezni szerintem. Ha mégse sikerülne akkor marad a tápszer. Nálunk Heni 18 hóig szopizott,utána egy nap alatt leszoktattam…kezdett már beszélni és nem akartam,hogy a buszon rángassa a polóm,hogy cicit kér.
Egy hét szabit kivett a férjem anno..ami kellett is a babának a hivatalos papírjait intézte. És a nagyik is itt voltak vagy 2 hétig,főztek,vasaltak….nagyon de nagyon jól jött a segítségük.
Vásárlás:nekünk ugye már egy csomó dolog megvan. De Henivel anno 6 hósan kezdtem el vásárolni. :)

Eszike
Nekem aventes mellszívom van,szerettem nagyon. A lényeg csakis kézi szívót vegyél,az kíméletesebb a mellekkel.

Csak,hogy csatlakozzam :( : 3 napja mióta hűvösebb lett az idő délután és este úgy fáj a hasam,feszít. Újra MagneB6-zok + kicsit pihenek…így jobb.
holka

Képzeljétek most a déli alváskor Hencit altattam és ő közben dumált a hasamhoz:
Szia Emma! Mit csinálsz?, aztán meg,hogy: Aludj jól!...aztán ő is elaludt ...írtó édes volt!! :lol: :lol:
holka

Mosolygok magamban, nagyon megoszlanak a vélemények a mellszívóról...akinek kézi van, azt dícséri, akinek elektromos, az meg azt. :lol:
Ezek szerint mindegyik jó, nem?
A kézi kíméletesebb, de ínhüvelygyulladást csinál, a másik meg durva...

Én annak idején kézzel fejtem... :wink: bár sajnos nem sokáig.
Vendég

Starlark,nem volt baj, hogy csak holnap töltöd be a 18.hetet?
Mert én is így kaptam, időpontot 4D-re.
Úgyhogy 11 nap alatt három uh lesz!
Elég gáz...
Lehet, hogy kérek másik időpontot, de az meg május 8, szerintem soká lesz.Majd még átgondolom.
Szuper, hogy minden rendben van Nálad is!

Holka, igen,Pierre Cardin!Örülök, hogy jók a vélemények róla!
Nagyon édes lehetett Heni! :lol:

Lanta, örülök, hogy jó lett az eredményed!
Ne aggódj ha ritkán jössz, semmi gond,akkor gyere, amikor tudsz!
Vendég

Luca: nem mondták hogy gond lenne, a dokim is erre a hétre írta a vizsgálatot /04.12-04.19/ eredetileg is.

Az UH-k szerint pedig még 1 héttel idősebb a babó, 09.15-re mondták most másodszorra is a terminust, én 20-ra számoltam a vonalzóm is a 20.-ára van állítva.

Meglátjuk kinek lesz igaza :)

Kép

Kép
starlark

Akkor az jó, ha uh szerint nagyobb! :wink:

Azt hiszem, kérek másik időpontot!
Addigra kiderül az amnio eredménye is.
Vendég

Sziasztok!
Bocsika, hogy nem tudtam ma jönni, és holnap sem nagyon tudok irogatni, meg iwiw-en visszajelölgetni. Az a helyzet, hogy jönnek sorra a jelentkezők az állásomra, és egész nap itt állnak a nyakamon. És első napokban azért mégsem mutathatom, hogy én itt egész nap HAWAII-ozok, netezgetek, társalgok.
Meg egész nap jár a szám, szóval le vagyok kötve. Otthonról tudok írni este, vagy hétvégén. (ha nincs más dolgom)

Honey: gratulálok a kislányhoz, irigyellek!
Starlak: gratula a genetikai UH jó eredményeihez!
Luca: szorítok az UH-khoz, reméljük minden rendben lesz. Ne izgulj (tudom már többen is mondták) nem fog ártani a babónak. Legalább nyugodtabb leszel.

IWIW: akit be tudtam azonosítani, azt visszajelöltem (ma még nem, csak tegnap)! Aki kérdéses, arra úgyis rákérdezek.
Örülök neki, hogy egy véleményen vagyunk a nevünk közzétételével kapcsolatban.
Aki meg akar találni minket, mert rosszakaró, az így-is, úgy-is megtalál. De ha nem muszáj, akkor nem akarom ország világ számára láthatóvá tenni a dolgaimat. Most gondolok arra például, hogy mondjuk panaszkodom a védőnőmre, hogy nem hallgatta meg a szívhangot, és legközelebb megyek hozzá (mert választani nem lehet mást), és majd a fejemhez vágja, hogy panaszkodtam. Vagy a legcikibb, ha mondjuk szülés közben az orvos felidézi valamelyik történetemet, melyben a kórházat ócsároltam....
Ez kissé kellemetlen lenne.
A fényképem felraktam ide, de az egy dolog!

írjátok meg légyszi, hogy hol van olyan kalkulátor ami megmondja, hogy fiam lesz vagy lányom.
Vendég

Honey!

Gyönyörű a lányka neve, és Ő is! Aznap van a névnapja, mint nekem!
Nagyon jók a képeid az iwiw-en, én még életemben ilyen szép menyasszonyt nem láttam, mint Te, és ez most nem hízelgés akar lenni!
Fabia: mi most cseréljük majd le, mert lassan kinőjük (őszre ugye már 6-an leszünk), de elfér benne a 3 gyerekülés, 1 heti nyaraláshoz szükséges mindenféle és a PC babakocsi (nekünk is olyan van mint Anyókának)! Szóval nem olyan kicsi az a csomagtartó, meg az autó sem!

Márti
borossné becz márta

luca!
Nyugodj meg az uh. illetően, nálam volt, hogy 1 héten 3-szor voltam, igaz nem 4D-n, hanem különböző orvosoknál, tudod :) meséltem már. Az orvosom azt mondta, hogy nem lesz baja a babának!!

honey!!
GRAtulálok a kislányhoz! Eggyel többen vagyunk rózsaszínben :) Nagyon aranyosak a képek!

Babakocsi:
nem tudom, hogy ki mennyiért szeretne vásárolni, én Peg-peregot néztem ki és minden benne van. Mózeskosár, sportkocsi rész, hordozó, pelenkázótáska és mindez 146.ooo.-Ft. Viszont a gyerek 3 éves koráig nem kell semmivel foglalkozni.

Kép

szeder74

Valaki írta, hogy a Soroksári BAby Outlet nagyon jó. Hát megnéztem, és tényleg ajánlom mindenkinek.
web elérhetőség:
www.babyoutlet.hu

szeder74

Szeder, ismerem ezt a PP típust,szuper!!!!Teljesen tökéletes!
De mi sajnos ennyit nem tudunk rászánni...
Vendég

Sziasztok!!!
Jó rég voltam sajnos, elég sok meló van, haza is kellett hoznom egy csomot. Nem beszélve arról, hogy ez a ház körüli mizéria eléggé lehúzott.
Megpróbálok írni mindenkinek.

Luca Őszintén sajnálom, hogy át kellett menned az amnion rossz élményekkel. Nagyon drukkolok holnapra!!MInden rendben lesz.

Monee Szerintem jól döntöttél a munkahelyeddel kapcsolatban, bár tudom, nehéz döntés lehetett, de most te és a babád, a kényelmetek a legfontossabb. Nagyon szupi kocsit vettetek!!Alig várom, hogy nekem is sikerüljön majd beszerezni egyet. Egyenlőre tanácstalan vagyok, de majd alakul. Te kérdezted, hogy nincs-e baj a memóriával? (hülyülünk-e) Bocs, de nem sikerült olyan jól jegyzetelnem. Szóval én baromira érzem, hogy hülyülök. Sok mindent elfelejtek már amikor kimondják....:oops: Akkor ezek szerint ez ennek tudható be? Feledékeny is vagyok stb.

Konan GRATULÁLOK A KISLÁNYHOZ!!!!

am. GRATULÁLOK A KIS TÖKIHEZ!!!És a kiváló eredményekhez. Jó nagy már a babóca, szépen alakul a pocid!

bagzerka! De jó , hogy már te is túl vagy a kocsi vételen!Nagyon jó vétel volt.

rékaorsi GRATULA neked is a kisfiadhoz!!!

anyooka szép a pocid!!!Gratulálok a jó eredményhez, nem semmi. Ez tényleg nagyon szuper.

csibe örülök, hogy épségben hazaértél, és minden okés!

honeymoon! Hurrá!Gratulálpk a kis puncishoz!!!!Nagyszerű képek!Lányt akartál igaz?

Bocs,ha valakinek nem sikerült írni.
Rólunk egy pár szót. Nekem is megvan az AFP eredményem, és a 4-es teszt eredményem is. AFP1,17 (0,70-2,50, nekem ezt a tartomány írták) DOWN kór kockázat: 1:11000, nyitott gerinc kockázat: 1:7000, szűrési eredmény negatív. Érdekes, hogy a 4-es teszt keretében végzett AFP eredményem: 0,74. EZ biztos annak tudható be, másfél héttel korábban vették le a vért, és vizsgálták meg.
A kis kukisomat már szinte egész nap érzem, ahogy mocorog, boxolgat. Annyir fantasztikus érzés. Esténként, már szoktam is látni, amikor rug egyet, és kiemelkedik a pocim. Egyébként nekem is volt sokszor hasonló érzésem, minde Moneenak, amikor nem éreztem vagy kevesebbet éreztem a babát. Úgy hozzá tud szokni az ember, nem?Ha nem mocorog, akkor meg annyira hiányzik!

Gratulálok mindenkinek, aki már túl van a kocsi váráson!

Alíz

KépKép
roni0422

Szeder!
Jók a kocsik, nagyon! Mondjuk elég húzós ára van, de tudom, ezek nagyon praktikusak.

Alíz

KépKép
roni0422

roni!
Örülök, hogy neked is minden ok. a vizsgálatokkal :)
Igen, elég húzós, de aaannyira tetszik ez a tÍpus...
ajánlom neked is a www.babyoutlet.hu-t
NAGYON-NAGYON ÉDI KIS RUHÁK VANNAK ÉS KB. FELE ANNYIBA KERÜL, MINT A BRENDONBAN.

szeder74

Sziasztok :) :)

Quinny babakocsi elkelt, de a tobbi termek ara olcsobb lett !

1.,
Avent Urban Bag = pelenkazos taska
meg eredeti csomagolasban, egyszer sem hasznalt, vadonatuj
annyi a kulonbseg , hogy a kepen csikos szerepel, nekunk tiszta feketenk van.
Ara : 8 000 ft ( Brendonban 16 450 ft )
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =2&whid=25

2.,
Avent kezi mellszivo szett hasznalt, de fertotlenitett, tarolopoharakkal, kis cumisuveggel.
Ara 3 000 ft ( DM ben 14 000 ft korul )

3.,
Kenguru hordozo 1 napos kortol is akar
http://babaslings.com/
parszor hasznalt, tokeletes allapotban
Ara 5 000 ft ( eredeti ara: 13 000 ft )
Szine : meregzold

4.,
Amit a baba kerdezne c. konyv
vadonatuj
1 500 ft ( eredeti ara : 3 399 ft )
http://www.antikkonyv.hu/cgi-bin/antikk ... 9637054297

akit erdekel, kerem NE ide, hanem a
bogyogyorgyi@gmail.com ra irjon

A termekek Bp. VI. keruletben megnezhetoek, barmi kerdesre szivesen valaszolok.

Tovabbi jo babavarast !
bogyogyorgyi

Szeder! :D Köszi!Igen, tudom. Már közben nézegetem is. Tényleg nagyon jó!!!Nekem is nagyon tetszik!Főleg ha minimum 3 évig kibírja!

Tényleg Csajok!Talán Bagzerka, vagy Szeder említette még régebben, hogy összehozhatnánk egy kismamis találkozót.(ha jól értelmeztem) Volt már ilyen?
Ti hogy álltok a fehér folyással?Nekem borzasztóan erős lett!Sokszor úgy érzem, mintha bepisilnék.... :oops: :shock:
Szokott olyan érzésetek lenni a babócával kapcsolatban, mintha "uszkálna"a pociban?

Hihetetlen, hogy elröppent az idő!!!Nemrég még arról számoltunk be egymásnak, hogy ki mikor láthatta, hallhatta a bébi szívhangját!Aztán mindenki a 12.hetes UH-t várta, mint a messiást, hogy elmúljanak a rosszullétek, hányások. Tényleg, mindenki rendben van már? Elmúlt mindekinek a rossz tünetek?Ami megmaradt nekem továbbra is, az a túlzott mennyiségű pisi. Hajnalban legalább 2-szer fel kell kelnem... :shock: Én a legszebb, hogy mennyiségre nem sok jön ki belőlem. Inkább az inger nagyobb.

Alíz

KépKép
roni0422

No apa hazaért és csinált képet a képről :)

Itt a mi kis golyófejű Rizsink :)

Kép

Down szindróma: 1:6067
Edwards szindróma: 1:5776
Velőcső záródási rendellenesség: <1:10000

Kép

Kép
starlark

Roni: a pisivel hasonló a helyzet, de nap függő. Ma pl egyfolytában a legkisebbe járok... Tegnap viszont teljesen normális napom volt :)

Kép

Kép
starlark

Egy kicsit szentimentális lettem. Jó nosztalgiázni. Ja, bocsi, folytatni akartam, amit elkezdtem. Szóval, lassan, már mindenki túl lesz a 2 szűrésen, a 18. heti UH. Lassan már arról számolgatunk be, kinek milyen nemű lesz a bébije. Annyira jó érzés, nem?Kiváncsi vagyok mindenkinek az eredményére. Remélem lassan mindenki megtudja a babóca nemét!
Elkezdett már valaki terhestornára járni?
Luca!Te írtad azt hiszem ezt az aquanatal-os terhestornát. Sajnos, ahol én lakom, nincs. Pedig nagyon érdekelne. Pestre kellene mennem. Kipróbálta már valaki?
Na asszem eldugulok.....

Alíz

KépKép
roni0422

Starlark! :D :D Nagyon édes a babád!!!Milyen nagy már ő is!!!Gratulálok hozzá!Olyan jó ezeket a képeket nézegetni!!! :) Ja és persze NAGYON GRATULÁLOK a jó eredményekhez!!!Tényleg kielégítő eredmények!
Csajok! Csak így tovább!!! :D

Alíz

KépKép
roni0422

Starlark: Helyes babó :)

Roni: ha jól emlékszem Bagzerka vetette fel az ötletet, de aztán annyiban maradt! Nekem továbbra is tetszik szívesen találkoznék személyesen azzal akivel lehet :)

Kép
kistiggrincs

Remélem, nem veszitek tolakodásnak, de bejelöltem 1-2 kismamit az iwiw-en.(minyu, monee) :oops: Egyenlőre a többieket nem találom.

Alíz

KépKép
roni0422

Végre megtaláltam a közös szeptemberi babavárót!
Kistiggrincs. Én is benne lennék! :D

Alíz

KépKép
roni0422

hahóóó
elôbb írok, aztán olvasok :D

ma voltunk bébinézôben, háát, jó is volt meg nem is. oda mentünk, ahova a dokim mondta, hozzájuk, a rendelôbe, van most már külön egy 4ds uh, és szülész nôdoki csinálja, és azt javasolta. mentünk is, nem kis 12e-ért :S és a fickó már telefonon is tutyimutyi volt, meg olyan hogy amikor megkérdeztem h mennyi lesz, elsorolta hoyg miket kapunk, és hoyg ennyi, és megkérdezte hoyg jó-e ez az ár :D mintha alkudni is lehetne... azt persze nem lehet :P szóval érdekels alak. és sztem nem egy ember-ember, mármint hoyg pl a praxisban úgy mutatták, hoyg óóó, ott a kis lábacskája, ott vannak a lábujjak, stb. mintha egy édes babócát mutatna. ez a fickó meg oké, most ez genetikai cucc volt meg minden, és nem az úú ááááa a lényeg, de segít hoyg tudd h minden redben, stb. na végignézett mindent, mondjuk ujjakig nem, sajna én meg nem kértem. és állandóan a szívét vizsgálta, és sosem mondott semmit, csak tovább ment egyszercsak, majd visszatért, ráközelített, kontrasztot állított, ilyenek. végül csak megkérdezetm h valami baj van magy mi???? erre ô hogy neeem, csak valahoyg árnyékolva látja a szívét, és eztért nézte többször, de nem lát semmi rosszat. vagy ezt nem is tudom h kimondta-e így. a végén jól kinyomtatta a leletet, hogy minden rendben, meg 4 üreges szív, de enmgem akkor sem gyôzött meg :( kérdzetem is hoyg akkor menjek máshova is hoyg megnézzék a szívét???? erre ô hoyg szte nem, de ha én akarok, akko. meg végül hogy ha akarok, 25 hetes körül mehetek újra hozzá hoyg újra megnézze....háát az tuti nem lesz. annyira nem jött be ahogy elôadta!!!! tök kis csalódottan jöttem ki, ja 4d-ben meg abszolút béna volt!!!! abból csak nagy jóindulattal lehet kivenni bármit is... de mi a sima uh-t jobban szeretjük, ezt már tuti, és az jó sok volt, és ott látszott is minden jól. szóval kijöttem és azon kezdtem rögtön gondolkodni hoyg akkor hova ezekután????!!! marci már sokszor megnyugtatott h minden oké, ne izguljak, de akkor is...
végül azt beszéltem meg magammal hoyg hétfôn megyek dokimhoz, és elpanaszkododm majd neki is jól és ha ô azt mondja hoyg minden oké, akkor hiszem is, ha meg nem, akkor meg úgyis megyek máshova.
mit gondoltok????
ja és még mindig fiú :):)

KépKép

KépKép
bagzerka

Hello Bagzerka!

Nekem is volt már ilyen jellegű élményem nődokival. Az ilyeneket úgy nem bírom!Tényleg csak megijesztik az embert!És tuti hogy nincs baj!
Szerintem beszéld meg a dokiddal, esetleg vizsgáljon meg, hogy ne legyen kételyed.

Alíz

KépKép
roni0422

Alíz

KépKép
roni0422

Roni!!!
kösziii!
ja és azt nem is írtam, talán ekkor kezdett idegesyíteni a fickó, amikoris megkérdeztem Honey mostani uh-ja alapján hogy mégis kb mekkora a kölök hosszra, és bemérte, amit bírt, mert nem fért már a képbe az egész kicsike, és aszongya rá, háát, kb 12-13 centi!!!!! :shock: csak néztem hoyg kb a 16 hetesen volt akkora, ha jól emlékszem.... meg alapból is, ôk tudhatnák hoyg egy 19-20 hetes bébi mekkora szokott lenni......
szóval itt bosszankodom :roll:
ja viszont tök furi volt, mert egy ideje mondtam is marcimnak hoyg ez a kölök tuti fejjel fölfelé ücsörög, mert állandóan lent matat, és a lábakkal jobban érezhetô a mozgásuk. illetve kézzel nem annyira erôs mozgásuk van. ehhez képest annyira lent van a kis feje, hoyg 2x is lejjebb kellett tolnom a gatyám tetejét!!! így asszem boxoló lesz vagy ilyesmi, mert igenis nagyon erôs a kézi matatása is :)
és a fickó is mondta amit érzek is hoyg irtó élénk egy baba!!! :D mert állandóan elment az uh fej elôl. ja és a kezecskéivel fogta a fejét, lehet h hangos volt neki?? a kis érzékeny 8)

Szeder!!!
csúúúcs szuper a kocsi!!! használtan nem nézed? szoktak ilyen szetteket árulni!

Starlark éédes a picike!!!!!!!!!

és igen igen, legyen találkozóóóóóóóó!!!!!!!

KépKép

KépKép
bagzerka

és méég, mert nem bírom abbahagyni :D na nem, inkább szétszórt vagyok nagon, éy midin elfelejtek valamit, szorrriii :oops:

szóval amik megvannak méretek:
fejátm: 47mm
haskörf: 151
felkarcsont: 28
fejkörf: 178
combcs: 30
becsült súly: 291 gr

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagzerka!
Szörnyű egy orvos, hihetetlen, hogy még praktizálnak hasonlók...
Én azt mondom, hogy mindenképp említsd meg az orvosodnak a tapasztalataidat, és mondd meg neki nyugodtan, hogy aggodalmakkal teli jöttél ki és ez neked nagyon nem jó így. Segítsen, esetleg ajánljon valaki mást.
A babakocsit illetően úgy gondoljuk, hogy megvesszük üzletben.
Jó nagy a babád halihó!
Már az adataiból is jól látszik, hogy kisfiú! Nekem azt mondta az orvosom, hogy a fiúcskák azok már ilyenkor is pár mm-rel nagyobbak!!! :)

szeder74

Starlark!
Aranyos a picikéd.
Hogy jutott eszedbe ez a becenév??? Golyófejű rizsike? Még életemben nem hallottam.. látom humor-herold vagy!!!

szeder74

AKI MÁR ÉRZI a babáját mocorogni!
Ti nem tapasztaltatok hasonlót? Mégpedig.
Az elejéről kezdem, na összeszedem magam:
Már én is egész nap érzem mozogni, és látszik, ha kidugja épp valamelyik testrészét.
Ettől függetlenül néha megijedek olyan nagyon erőset rúg.
Olyan hülye téma, főleg, hogy már nekem vannak gyerekeim, de ettől függetlenül mégis ilyen tapasztalataim vannak.
A másik: Most valószínű farfekvésben lehet, mert A lábacskája a szeméremdomb körül van, és olyan mélyre lenyomja, hogy néha fáj..vagyis kellemetlen. (poén- már néha félek, nehogy kidugja a lábát a nunikámon :) )
Tapasztaltatok hasonlót???

szeder74

Csak gyors bekukk, mert minnyá viszem Nándit a dokihoz (már csak kontrollra)

apánk tegnap volt féléves kontrollon, minden rendben találtatott. Viszont totál ledöbbentünk, mert mióta mütötték (6 éve) 11 db röntgenje volt (+ még kb 5 CT) ami önmagában elég rákkeltö :S köszönjük a sok drukkot!

Nándi is gyógyulgat, tegnap már abszolút nem volt höemelkedése sem. :)

Javitgattam a táblit, majd feldobom megint.

Pusz mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
minyu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?