Sziasztok!
Kditke
KÖszönöm az utvonal leírást.Remélem azért tudunk menni.Daninak említettem és nagyon örülne neki.
Ha mennénk kár hogy nem találkoznunk,mert férjedet bemutattam volna Zsoltinak milyen sütikkel várja haza a feleségét.
Lorca
Mennyi időre mentek Angliába?
Nanica
Nálunk is Apa jobban ki tudja fárasztani Laurát,mint Én.Néha hétvégén azért is küdöm el őket picit játszóterezni.Irigyellek a fodrászat miatt.Levágattad a hajad?Vagy festetted?
Nagyon jó a kiskép.Sajna nekünk talán 3 éves korra lesz ilyen szép coffunk.
Timi
Neme titeket nem izgat?Ha jól emlékszem lányt akartok újból.Van egy angol oldal amin meg lehet nézni milyen nemű lesz.Állítólag 90% az esély rá.Ismerősi körömben 2 embernél nem jött be.Ha érdekel megkeresem neked.
Nincs Aoe Verás spréd?Ami égésre sebre...jó?Dani a hétvégén esett a biciklivel/ráment a labdára/és neki is a homlokán volt egy hatalmas pupli.Befújtam vele másnapra már alig látszott,meg nem is lilult.
Ria
Tényleg beszélj a tornászotokkal,mert ekkora gyerekeknél a hónapok nagyon fontosak.Nagyon egyet tudok érteni Kingával,hogy hiába ír valamit az orvos fel,ha meg van kötve a kezük.
Étel allergiásoknál azt tudtam,hogy emelt összegű a családi pótlék,de a közgyógyról nem hallottam.Hogy is van?
Kinga
Ez tényleg szüléstörténet.Gratulálok a kitartásodhoz.Tényleg jó ha van protekció,mivel sajna az ember annélkül nem sokra megy.
Lora
Írj ezentúl is Brigiről,mert annyira jó olvasni./de ez másra is vonatkozik!/
Hogy tudtad a kutyusát megszoktatni Brigivel,hogy vele aludjon?Mennyi idősen adtad neki oda?
Nagyon ügyes már mozgásilag.Szerintem a koránál ügyesebb.És beszédbe is.Aranyos lehet ahogy megy hízelegni.
Mazsi
Köszönöm az oldalakat.Ahogy olvasom a mondókákat úgy jönnek elő a kis agyamból.
Néztem a Lurdy játszóház honlapját.Nagyon jó játékok vannak.
Panka
Akkor nálatok tornán minden fajta gyakorlat van?Meg nálunk a gyógytornász külön tornásztat,és ez a torna meg másik szobába van.
Emilí lába javul?
A Gyeddel kapcsolatba Én is így hallottam.Nincs ismerős aki bejelente téged 180 napra,hogy kapj Gyedet.De azért kérdezd meg a Timi által említett szakbarbárt.
Május
Nagyon jó a blog.
Honnan szoktad nézni ilyeneket?
Megkérdezhetem,hogy neked mi a foglalkozásod,hogy ilyen jól tudsz gépelni?
Helga
Szavaztam.Nagyon jó a homokozós kép.
Nagyon jó hír!Gondolom a család is nagyon örül.
Gyed:
Mikor terhes lettem Laurával Én is sokat filóztam,hogy jövök ki jól.Naiv vagyok a dologhoz,de amit megtudtam azért leírom.Ha a 2.baba születésekor Gyesen vagytok,akkor jobb ha visszamegy valaki szabira és mikor letelne megy el táppénzre.Ha jól tudom azért mivel Az előző év átlaga számít és annak a 70%-a.2 éves kor alatt meg szerintem Timi amit ír az úgy van.Szabadság meg már munkaviszonynak számít,és így az után számolnák.Gyed az előző évben ledolgozott 180 bejelentett napja után jár.Barátnőm a Gyes alatt lett terhes és a főnökével megtudta beszélni,hogy a magasabb összegre jeletse be 1 hónapra,így a legmagasabb GYást,Gyedet kapja.Tgyás az a fizetés után jár,és a Gyed a mindenkori nyugdíj kétszerese után/Kata jól írta/,de ha kevesebb a fizuja akkor az után megy a Gyed is.Ha jól tudom az egyikből vonnak nyugdíj járulékot,a másikból nem.De ha valaki magasabb összegre volt bejelentve,mint Lorca akkor azért emelték neki meg az idén a Gyedjét./ezt már a múltkor írtam/Gyes 28000 pár száz forint most.Sajna ezzel megélni nem nagyon lehet.
Múltkor írtam,hogy a Gyesről jobb ha lemond valaki.Ezután pontosan utánakérdezek miért jobb.De Én is lemondtam a könyvelőm tanácsára,igaz hivatalos helyeken nem értették miért,mivel most már 8 órába dolgozhatunk mellette.De máshogy számolják és a végeredmény az sokkal jobb lesz így.
Van valaki köztetek aki saját maga után fizeti a TB járulékokat?
Na ez egy kicsit kesze-kusza,de leírni Én máshogy nem tudtam.Meg Én így hallottam.
Laurának sajna a pöttyei nagyon kijöttek.Most már az egész testén van,Hol pirosak,hol csak bubok.De már a játszótéren is feltünt sok embernek.HáziDoki,meg csak hétfőre tudott időpontot adni.