Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

nagy a csend,írjatok

Kép
Vendég

szasztok!

Vagyok én is csak főztem: zöldborsó leves girzgaluskával, Stefánia vagdalt, rizi-bizi meg petrezyelymes burgonya!

Ikreknek jó az új vonalzója! :wink: (vagy is a kép)

Ádi nagyon cuki kis pakoló művész már ő is!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!
Jók a képek! :)
Mindenkinek boldog hófordulót!
Ennyire futja tőlem... Tegnap már én is bőgtem Borcsival együtt. De látom, volt vmi a levegőben. :roll:
Vendég

Na hali, vagyok én is.
Tegnap Nadi okés volt, csak én hülyültem meg, tényleg lehetett valami a levegőben.
Petrának boldog hófordulót és jobbulást! Nagyon kis édi-bédi!
Gabci, Ádi milyen házias :lol: vagy épp az ellenkezője. Ő borította fel a kosarat?
Ági, szépek vagytok az esküvői fotón.
Gömbi, mi volt tegnap Borcsival?
Jutta, hajrá fogyókúra. Ha nem lenne még a szopi én is nyomnám (de jó, h van mire fogni hogy nem :? ) Anyuék már nagyon le akarnak beszélni a fejésről. Ha egyszer abbahagyom időmilliomos leszek az tuti.

KépKép
kertikiri

Borcsikának boldog hófordulót kívánunk!

Kép

Kép
mogyoland

Hát nállunk most az éjszka rengeteget fent volt volt ,hogy 1 óráig szórakozott nem birt aludni izgi volt de jól birom nagyon!

Biztos volt valami a levegőben!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Na, tényleg volt valami a levegőben, Rami elaludt 21 órakor, ébredt 23 órakor, 2-kor, 5-kor és 8-kor véglegesen. Minden ébredéskor csak a szopizás segített. Mellem lassan a térdemet verdesi. :D
:D Ma is elég nyügi de a fogacska végre látható lett.

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Vicuska: hogy megnyugtassalak , nállunk már több mint 1 hónapja látom ,hogy ott jön de még mindig nem bújt ki!
úRemélem nektek hamar ki fog jönni!

Kép

Kép
mogyoland

Csak gyorsan bekukkantok....

Most teljes ovis lázban égünk, ezért nem jövök esténként (bújom a könyveket, netet az ovikról). B-vel ma is voltunk egy nyílt napon, meg holnap is megyünk. Lassan körvonalazódik a dolog. (A péntek Ciripkéjéké :wink: )

Gyógytornász ma dobott egy hátast Ábeltől (aki mászva elésietett) és felfüggesztettük a randikat! Juhej!!! Igaz annyit mondott, h ha két hét múlva megyünk a fejl.neurológiára, akkor még beszéljünk telefonon.Remélem csak telefon lesz, utána meg semmi.

Mogyókám, olyan menüsort írsz mindig, h nyelek egy nagyot. Hozzánk is küldj belőle, ok? Képeket Ágikáról!!!!

Gabci, Ádipajti tünemény! És vissza is pakol?

Jutta, és milyen homeos szereket kaptatok?

Petra005-nek boldog 6 hót!

Ciripke, mit vigyünk? Kaja, pia? (Én tésztasalit vinnék, de csak ha jó napunk lesz holnap, és lesz időm összedobni)

Tornázóknak, fogyókúrázóknak gratu! Én Ábelt emelgetem, meg Benedeket is a 15 kilójával, tehát karra gyúrok. Sajna az úszógumim ettől nem olvad le...Ja, néha futkározok a naggyal, meg sebesen tolom a babkocsit, ha látom, h B az útkereszteződéshez közeledik a kismotorjával... Ennek ellenére egy XL-es szoknyát kellett beújítanom a héten, az L-esben kötözött sonka voltam :roll:

Mennem kell, B türelmetlen...

KépKép
KépKép
prücsi

Szasztok!

Prücsi majd dobok valami fotot, csak a kártyán vannak majd valamikor letöltöm!

De legalább most nem unjátok meg a csajt!

Hát nemrég kiprobáltam vele a kompot és nagyon ügyesen ül benne és tetszett neki 20 percet volt benne!
Bár tudom sokan nem szeretik de mi is ebben nőttünk fel!

Kép

Kép
mogyoland

Andi005: Nektek bevállt a fürdőkarika? Nekünk is van, de csak olyan egyszerűbb változat, de alig birom ki-be tenni a gyerkőcöt.

Gabci: Ádámodnak se a műanyag játékok a kedvencei :)

Mogyo: Szerintem csinálj egy éttermet ( országos házhozszállítósat) majd én tuti rendelek!

Kápzeljétek Ádimnak ma csináltam először sóskát. Délbe minden falatnál rázkódott. De azért ette, de nem valami nagykedvel. Most az előbb meg simán megette.

Kép

Kép
ádibaba

Hát Ági meg kell szokni az izt!
Hát én meg vettem a csajnak sárgabarckos babakekszes deszszertet és nagyon izlett neki!

Fürdőkarikánk van nekünk is de nem is nagyon volt benne a csaj igazából majd ha teljesen ül magától a kompot is akkorakarom neki!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Üdv Berlinbol. Nincs magyar ekezet :lol:
Andi: tök jo az ikrek avatarja!
Andi005: Petranak boldog hat hot!!! :lol:

Rolunk: a repulout oke volt. nagy makom volt, mert pont alvas idoben szalltunk fel, igy szopi volt es alvas. amikor meg ebredt mar csak 20 percet voltunk a levegoben :lol: siras sem volt, minimalis sem. szoval remelem hazafele legalabb ilyen tuti lesz! Majd rakok kepet persze ugy izgultam, hogy nem csinaltam, majd visszafele.

Megyek Vilmosozni. Koztunk egyre nagyobb a szerelem :lol: nagy imadattal nezegetjuk egymast, erdekes. es kepzeljetek, egy ismerosom masodik gyereket akart, es harmasikreket var!!! Hat az durva lehet! Es semmi lombik, meg hormon, csak ugy magatol!

Bocs. h nem reagalok többet, lepek füretni meg tornazni!

Papuszi!

KépKép
1macsek

Macsek!

Szia!

Vilkonak nagyon boldog hófordulót!

Kép

Kép
mogyoland

Ez a nap is eltelt elég jó volt ma minden Petra egéz nap pörgött és most békésen aluszik.

Nekünk bejött ez a fürdető karika nagyon élvezi a csaj mondjuk én több vizet engedek mint ami a karikán jelölve van.

VILKONAK MI IS BOLDOG FELEDIK SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!

A sóska nekünk se jött be nálunk a brokkoli meg krumpli a sztár, ja meg a sütőtök no meg persze a Prücsi féle gesztenye.

Andi
KépKép[/url]
andi005

Macsek,klassz, Vilkó ilyen tündérlala volt a repgépen.
És Boldog 6 hót Vilkónak! (Én dinka, csak Petra005-öt köszöntöttem :oops: )

Andi005, bejött a gesztenye? Tuti! Én meg ma Kecskeméti gesztenye-alma-csirkehusi kombinációt adtam Ábelnek. Hát, csak nyelte, mint kacsa a nokedlit. Én is megkóstoltam, tényleg fincsi.

Ki is kérte, nem tudom, de megtaláltam a Kiri-féle babaszakácskönyvet. Feltenném a g-mailre is, csak bénázom egy sort. (Hiába, ilyen technikai zseni időszakom van, pedig amúgy nem vagyok olyan béna... :roll: )

[url]http://www.kismamablog.hu/konyv/babaszakacskonyv.pdf
[/url]

KépKép
KépKép
prücsi

Mondom, h béna vagyok...

http://www.kismamablog.hu/konyv/babaszakacskonyv.pdf

Na, megyek, analizálom tovább a kerületi ovilehetőségeket...

KépKép
KépKép
prücsi

Macsek
örülök,hogy minden oké volt az úton

Vilkónak boldog felest!!!!

Prücsi
mi holnap megyünk ovizni :-)

MÓNI,HAJNI?GABCI,EBI,ZSU

MATYIKA??????????????????????????

Most feküdt ki Maja,Bibus egy órája kb.kicsit leamortizáltak

Kép

így jár aki két percre magára hagy egy majdnem 3 évest

Kép
gyerünk hugi egy-kettő
Vendég

Sziasztok!
Ciripke! Mennénk mi is, férünk még? Választ várok! :wink:
Ócsai Petrának és Herr Vilkónak boldog felediket!
Bea! Báli ruha? Fotó?
Hajni! Jól vagy/tok?
Timi! Mit csinált ez a kiscsaj a kádban? :lol:
Andi! De jó Neked, h van segítséged! (Küldd át néha anyóst!)
Macsek! Janka puszil és azt üzeni: köszike, jól van! :wink:
Szép álmokat!

Kép
ermoni

Prücsi! Már nappal is írsz? Hát mi van má'? És hány óvodát jársz végig? Szempontok?
Jolka! Gratula az új lakhelyhez!
:arrow:

Kép
ermoni

Móni, szerinted kinek csinálom a cukkinilepényt?
Meg gombás tejszines tésztát gondoltam, meg valami sütit, még nem döntöttem, brownies vagy szilvás pite. Még szavazhattok. Ha üdcsit hoztok az bőven elég, mert az egy darab sincs itthon és már nem jutok el boltba!

Képzeljétek, majdnem lemondtam a partyt, Bettinek egy napig fájt a hasa (kedd reggel kezdődött). Szerda reggel már láttam magam elött a műtőben. Felhivtam a dokit, pont kistarcsán rendelt, benyargaltunk. Kiderült egy kaki elálja az utat. Glicerines kúp azt annyi. De azért ma megyünk kontrollra. Szóval jöhettek nyugodtan, semmi fertőző, minden ok! Szegénynek pont tegnap volt névnapja (nem februárban tartjuk, mert akkor született)

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Akkor boldog névnapot Bettikének!

Tényleg ki van halva a topic!

Timi: én úgy látom ,hogy Bibus apukájára hasonlit !Jól látom?

Kép

Kép
mogyoland

Vilinek boldog hófordulót! :D

Timi, gyönyörűek a lányok! :D

Boldog névnapot Bettinek! :D

Egy kicsit pozitívabb vagyok. Álmomban Borcsi szépen evett :lol: Amikor közeledett felé a kanál, kitátotta a száját, és bekapta, lenyelte, nem tűrte ki a felét :lol: :lol:

A sóskát hogy kell megfőzni? Egyszerre mennyit? Köszönöm
Vendég

egy képet még Kép
Vendég

Hű, látom a többség élete nem egYszerű!!! A gyerekek a képeken csodaszépek.

Jutta, na ja, de ezt eddig is tudtuk, hogy az anya minden érzelmi rezdülését veszi a gyerek is. De mit lehet ezzel csinálni? Miyen szereket kapott Dorka? És te kaptál valamit? Egyébként én biztosra veszem, hogy a gyakori szar hangulatomhoz nagyban hozzájárul, hogy szar kajákat eszem, de Eszti mellett úgy érzem, nem lenne se erőm, se időm főzőcskézni magamnak. Pedig lehet, hogy kéne.

Mi viszonylag jól elvagyunk, a ma éjjelünk kicsit mozgalmasra sikeredett, de mivel nekem is fájt a hasam, lehet, hogy Esztinek is ez volt a baja.

Nem olyan rossz itt, de azért már vágyom haza... :oops: Amit nem szeretek, hogy Eszti állandóan ölben van, nem hagyják kúszni-mászni-forgolódni, így nem is igazán fárad ki, nehezebben alszik el. Plusz anyósom folyton igyekezne lefaragni az alvásból, tegnap is direkt csörömpölt az edényekkel mosogatáskor, csak hogy Eszti ébredjen már fel végre! És ezt nevetve mesélte el! Agyamat eldobom! :roll:

Sajnos a tejhozamom csökkent, sűrűn gondolok Macsek csoda-teájára. Remélem, otthon helyreáll a rend.

Voltam futni, halál-brutál. Hogy a bánatba bírtam én Margit-sziget kört futni??? Marha nagy erőnlétem lehet, ha negyedóra kocogástól a derekamban, hasamban, csípőmben is izomláz lett!

Kép
waterlilly

Anett. hát mintha anyósomat látnám magam előtt!
Neki is múltkor momndtuk ,hogy halakan mert a csaj alszik és bemegy és nem olyan halkan de aranyos stb.
Meg ha beérünk hozzájuk rendszerint felkelti a csajt!

Na kitartás már nem sok van hátra! :D
Igen ezzel engem is kiboritanak ,hogy állandóan fogja valaki!

Kép

Kép
mogyoland

Borcsika nagyon aranyos! :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Jaj, de sokat irtatok!!!
Nincs most annyi időm, Panka elég nyügis korszakát éli, állandóan vele kell lenni, leginkább vinni ide-oda, még ülve jó neki, de egyedül nem merem ülve otthagyni, nehogy hátra koppanjon, mert azt még néha megteszi. Éjjel is volt megint nyüszi-nyüszi, lehet, hogy jön a másik foga.

Ciripke, jó kis kalandos utatok volt a Balcsin akkor! És akármit is csinálsz, nekem te vagy az anyukák anyukája, hogy 3 gyerek mellett dolgozol, jössz-mész, éled a mozgalmas életed! Mi meg...hajjaj...fényévre vagyunk ettől! Na majd ha nekünk is 3 lesz! :lol:
Mi megyünk pénteken! Brownies-t, browniest!!!!

Boribon már nekem is kedvencem volt kiskoromban!!!!

Majci nagyon kis bájos a képeken, de Bibi nem nagyon élvezi a hintát, ahogy látom :lol:

Ági, szépek az esküvői képek!!!

Andi, Petrának utólag boldog szülinapot, és nagyon cukika a hasalós képen!

Ádi meg épp a szines ruhát válogatja szét a fehérektől, hogy anyának segitsen mosni? :lol:

Prücsi, tök jó, hogy Ábel ilyen ügyes és nem kell többet mennetek gyógytörnára!! Szivből irigyellek! Képzeld, én önhatalmúlag függesztettem fel a tornát Pankának 2 hete, mert mindig nagyon sirt és sajnáltam. De ma voltunk a dokinéninél kontrollon és sajnos járnunk kell még :cry: Annyira sajnálom szegénykét :cry:
Én kértem a szakácskönyvet, úgyhogy pussz érte! :wink:

Macsek, örülök, hogy jól sikerült az odafele út! Hol szoptattál? A repülőn?
3-as ikrek???? Jajjj :shock:
És Vilkónak is boldog felediket utólag is!

Amúgy a dokinőnk ma megnyugtatott, hogy az ő lánya is olyan volt, mint Panka, hogy egyedül nem játszott el, mindig szórakoztatni kellett, ez van. Most 20 éves, és most is sokat unatkozik :shock:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Boldog Felediket a nagyon jól viselkedő Vilkónak!
Bettikének meg Boldog névnapot!
Macsek: észre vettem én is, hogy ahogy nyíladozik a gyerekek értelme, és minnél több visszajelzést kapunk, egyre jobban lehet szeretni őket. Persze, eddig is szerettem Ádikát, de ez az érzés csak fokozódik.
Szuper, hogy ennyire jól viselkedett Vilkó a gépen. Ha időd engedi mesélj és gyere képekkel
Prücsi: mi a kecskeméti gesztenyés cuccot nyomjuk már régóta. Nálunk is nagy kedvenc.
Egy barátnőm mesélt épp ma arról, milyen nehéz ovit találni a gyereknek. Eszembe is jutottál.
A sogórnője terhes a 2. babával és ezért nem is ő megy beíratni a kisfiút, hanem az Apja, mert ha meglátják, hogy jön a baba és anyuka úgyis otthon marad, még nem veszik fel oviba a nagyobbat. :shock: :shock:
Teljesen ledöbbentem ezen.
Timi: jesszus! Mit öntögetett Majci a fürdővízbe?
Ügyes Bibus is. :wink:
Andi: végül nem sütöttem meg a muffint, mert semmiféle beletehető tejtermék nem volt itthon, mire lett, a banán nagyrészét elfogyazstottam. Majd legközelebb.
Képzeljétek hogy járt Apa tegnap este.
A vacsihoz ivott vmi szar tartós tejet. Rá 1 órával, olyan csallánkiütései lettek testszerte. Az arcán volt a legdurvább. Görcsös hasmenés, miegymás. Na, gyorsan be a sürgészetre, ott megkapta a kegyszereket, de nem maradt bent éjszakára.
Az édesítőszerre is allergiás, attól fejgörcse+ hasmenése van, most meg úgy látszik a tartósítóra is.

Meglepődtök, ha azt írom, fog még seholse??? Teljesen rá vagyok kattanva a témára, ezért is lesz majd 1 éves kora körül csak!
Viszont ez a fél mászás, vagy minek nevezzem, nagyon megy tündérmanónak. A szennyestartó nagy kedvenc (uyge, ahogy látszott is), meg a konvektor ütögetése műanyag játékkal.
És mi jön még...
Tök rendi volt ma az én kisfiam. Amíg takarítottam elaludt.

Kép
Kép
gabcii

Gömbi: a kis kékszemű Borcsi nagyon cuki gondolkodás közben :D
Anett: nem lehet tapintatosan megbeszélni anyóssal, hogy legalább a gyerek alvását tartsák tiszteletben? Azmeg hogy örökké ölben van... ki akarják élvezni, hogy Esztivel lehetnek. BÍRD KI, aztán otthon majd vissza áll a rend.
Ja, ne csodálkozz már, hogy az erőnléted nem a régi. Csak türelem!
( én spec attól is megdöglök, hogy feljövök a 4.-re)

Hú, tényleg ám. Macsek, ez a 3-as ikres story... jajjj, lehet hogy csúnya dolog, de nem irigylem a csajt. :?
Zsu: úgy sem marad el Panka, ha ott vagy vele, de nincs ölben?
Most nálunk is jobban igényli Ádika a társoságo(m)t.

Kép
Kép
gabcii

sziasztok
egy húszéves unatkozó lány? nem bírom én a spleent. :? ha ez az. ha genetikai, akkor sajnálatos. Huba is irtó anyás, mászik nyűgve hozzám mindig. felveszem, megszeretgetem, és játszunk picit együtt, aztán magára hagyom, azaz Petrával. így könnyű ;)

léptem aludni, mert én ma totál purcant vagyok. alig tudtam reggel felkelni. sétát elmossa az eső. klassz :? ma céklát kóstolunk.

ja, még nem tudom, megyünk-e holnap. Gyula nem tud jönni, egyedül meg még sose gyerekekkel. ha lesz kedvem holnap az első alkalomhoz, akkor megyünk. reggel kiderül, mennyire vagyok bevállalós hangulatban.
(raktam még pár képet, akit érdekel)
még jövök sztem
mindenkinek jónapot!
:arrow:

Kép
an°°di

Andi, iszonyat édesek, nagyon jó képek. :D

Babatalival kapcsolatban, én remélem, hogy tudunk menni, mert ma Marcinak nincs túl jó napja, bukik meg furi a kakija is, nyüglődik ezerrel. Remélem nem lesz beteg. Azért egy címet kaphatnék valami úton módon?
Kriszti, mi újság, jöttök ti is? Akkor megyünk együtt?

Bocsi, hogy semmi reagálás, de sírás van a háttérben. :(

ukati74

Sziasztok!

No leraktam a csajt, meglássuk meddig tart. Ez az az alvás ami vagy 30 perc, vagy 2 óra... utóbbi nem csak azért jobb, mert akkor több időm van, hanem akkor a csaj se nyűgös!

Kati, nem lehet, hogy foga jön? Anyám szerint a fog legegyérteműbb jele a fosás, persze Dorka ez alapján már lassan a maradandó fogait növeszgetné, tehát nála eme népi bölcselet nem segít ki, hogy átlássam a szitut! :?

Gabcii, Ádi istentelenül édes, és nem is hiszem el, hogy csak 6 héttel idősebb Dorkánál! Olyan kisgyerekes más inkább, mint csecsemős. (nálam a csecsemő fekszik, forog, max. kúszik ill. nyüszi; a kisgyerek: mászik, áll és kópéskodik)

Gömbi, Borcsinak mi a baja??? Erről lemaradtam... :oops:

Timi, látom Bibus is ügyes már! :lol:

Ja, holnapra én szívesen csinálok Tiramisut, ha gondoljátok!De még ma szavazzátok meg! Akkor este összedobom! :lol:

Prücsi: alkati szerként calcium carb.-ot kapot (oldat egy hétig, majd 2 hetente 3 szem); tünetiként meg aethusát 2x3 szem naponta. Ja és nem olva, hanem úgy nator a nyelve alá :shock: , de tényleg elszopogatja, cuppog rajta :lol: ! Doki szerint nyugival lehet szájába rakni, csak akkor kell oldatban, ha kipöcköli. (ez más szerekre is igaz, tehát aki bátor mint én, az adhatja a gyerkőcnek így). MENNYI IDŐ UTÁN KELLENE LÁTNOM JAVULÁST??? (mondjuk ma - eddig - jobb napunk volt, de a tegnapi az nyűgösebb volt, főleg kora délután).

Zsu, nem próbálod meg a pihiszékben magaddal hurcibálni? Én tegnap és ma délelőtt ezt csináltam, és tök jól elvolt, persze teregetés, mosás ill. kajaelőkészítés közben dumálni kellett hozzá, de legalább haladtam! Ugyanezen okokból, bár elveim tiltakoznak, később, amikor már nem ül el ennyit a bébikompon gondolkodom, azzal teperhet utánam és nem tud elesni!

Jutta

KépKép
jutta

Gabci, ez a tejes dolog durva...nem biztos, hogy a tartósitószer, ki tudja, mi a szart raknak még a tejbe? :roll:
Úgy jobban elvan Panka, ha ott vagyok vele, de állandóan foglalkoztatni kell. Ha 5 méternél messzebbre megyek, azonnal sir :?
Fogért meg ne aggódj, láttál már olyan 20 évest, akinek nem volt? :lol: És Panka tegnap megharapott az egyetlen fogával! Hát olyan éles, pont a körömágyamat harapta meg, vérzett is picit!

Andi, tessék jönni holnap! Irgumburgum!

Anyós sztorihoz:
Pápán úgy mondják, hogy eszik a gyerek, hogy kapod a memmét. Ne röhögjetek, vannak ilyen hülye kifejezések, én szét röhögöm magam rajtuk. :lol:
Anyósom mikor itt volt függönyt varrni, elugrottam vásárolni másfél órára, előtte megetettem Pankát. Közben Panka gügyögött, szokta mondani, hogy memmemme. Anyós meg azt hitte, hogy éhes, megetette. Jövök haza, nagyban esznek. De betolta mind a kis malac, pedig másfél órája evett :lol: :lol:

Az előbb otthagytam pár másodpercre Pankát ülve a szőnyegen, persze eldőlt, bele fejjel a Raffaello-s dobozba :lol: :oops: Szegény, még ki is röhögtem :oops:

Ja, és mi a fürdetős ülőkét 'szárazon' használuk, letapasztom a parkettára és beleteszem a csajt, ha már nem birok vele :oops: :oops: Jó anya vagyok, mi? :lol: Mindjárt teszek képet.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ja és Zsu, jó hogy írtad a dokinkat és a lányát! Bezzeg nekem azt mondt, hogy hagyjam sírni, meg ilyenek... na gondolom ő mennyit hagyhatta! :lol: Bort iszik és vizet prédikál! 8)

Jutta

KépKép
jutta

Ja és mostantól nem érdekel a Dorka hasfájása - értsd nem fogok ezen agyalni naphosszat - csináljuk a dolgunkat, nem hordom orvoshoz és esszük a mezei sima tápszert! Semmi nem használt, tehát majd kinövi és kész! Most is vannak tök jó napok, majd nő ezeknek a száma és aránya, addig meg ha nyűgös akkor ölbebaba, ha bukik, akkor mosoda és kész! 8) :lol:

Ha ennek ellenére állandóan erről írnék (azon kívül, hogy megjegyzem, hogy nyöszis volt), akkor vki szóljon rám!!!! De tényleg!

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok
mi megjártuk az ovit,tetszett nagyon a nőnek csak az óvónénik ne lennének,lesz itt sírás szeptemberben az tuti.Végig játszotta az udvar összes játékát.Én örülök,hogy ez a körzeti óvodánk ,nekem nagyon szimpi.Viszik a gyerekeket úszni,szíbházba,moziba,kirándulni.Van néptánc,hangszer,angol aki kéri.Szóval van itt minden mi szemszájnak ingere.Mi kell még??

Maja tegnap a fürdőhabját szinte az egészet kinyota,víz,haj,türcsik,száradóruhák,minden kapott velőle,szép zöld lett tőle a víz :-)

Azt hiszem hororr mániás lesz mint az anyja meg az apja,s zépsg és zsörnyeteget nézi és egyfolytába,hol a szörnyeteg?mikor jön a szörnyeteg???

vaalki dobjon már meg azzzal a gmail cuccal ,akkor rakok fel egy meztelenkedős videót,na nem rólam 8)

Móni
Janka
mit,miket kóstólt eddig?bejön neki?

Bibus nem akar kanálból enni amióta kapta a gyógyszereket,a cumit is százszor meggondolja bekapjae :evil:

Mogyó
nem tudom ,olyan furi emlékeim szerint Maja dettó így nézett ki csak a szme volt kék már akkor és nem volt ilyen kerek képe és ilyen hosszú haja,de a szemük,orruk,arcuk nagyon egyforma

mi fincsit főztél ma?

Ciripke
jajj ezek a hülye kakik :-(

Gömbi
Borcsika nagyon cukor :-)

Zsu
kitartás Panak bébihez

Bibus bírja a hintát csak közbemeditál,összeráncolt szemöldökkel és közbe morog

Prücsi????
te milyen ovit szeretnél?mik a szempontok???
Vendég

Jutta, és mi a helyzet a hozzátápival? mit eszik már Dorka?

Kép
an°°di

Sziasztok
Jolka, gratula az új házikóhoz. Majd dobhatnál képeket (udvarról is ám!), hadd sárguljunk.
Kati, esküvői és kehidai képek egyaránt szuperek (Kehida itt van tőlünk egy köpésre, egyébiránt exférjem ott dolgozik rendszergazdaként.) Nagyon édi a kisfiad, az áprilisi nyitóképen igen kópés :).

Baba-sajnálat?? Nah, ez meglepett, szerintem itt minden babának szerető, gondos szülei vannak (tudnék sok olyan babát mondani, akik olyan körülmények közé csöppentek, hogy valóban sajnálni valók, de messze nem a kajáltatásuk végett....), szóval szerintem cseppet nem szorul egy topik baba se sajnálatra.... Főleg mivel ugye már beszéltünk róla párszor, hogy a kajáltatás terén nincs orvosi berkekben sem egységes vélemény, úgyhogy azért, mert valaki másképp gondolkodik, nem szabad sajnálkozni rajta, merhogy az ugye elég bántó tud lenni... szerintem...

Látom szépen beindultak a kis fogacskák majd’ mindenkinél. Akinél még nem jött ki, ott is olvasom, hogy tünetei bőven megvannak. Marcusnak is kijött a harmadik fogacskája (bakker, hogy szegényke miket küzd vele).

Zsu, mondtad, hogy te babád se eszik meg az édeseken kívül semmit... Jelentem, van remény, mivel nálunk egyik napról a másikra megtört a jég, Marci négy napja mindent elfogad, amit csak főzök neki juhéééj. Először el se akartam hinni, ott vártam, hogy mikor zárja össze a pici száját és vigyorog rám olyan „anyamennnnyémá” fejecskével. De nem és azóta is töretlenül bezabál bármit.

Timi, édesek vagytok esküvői fotón (jól nézel ki, maraggyámá, neked valami terapeuta kéne, aki kicsit helyrerázza igencsak megtépázott önbizalmad). Gyerkőceid is tök édesek (hogy ez a Majci mekkorát nőtt, nagyon nagylány lett).

Huh, itt méretről és súlyról beszélgettek, hát mi igencsak le vagyunk maradva. 68 cm és 7460 gramm Marcus (dokinéni aszonta, hogy gyönyörű, egészséges baba, úgyhogy nagy gond nem lehet). Mondjuk ugye szülei sem túl nagydarabok. Ő olyan kis pinduri, mozgékony kölyök.

Kriszti, Nadin feláll? Bakker, asse semmi, nahát... De anno még mesélted is, hogy az állapotfelmérésen azt mondták, hogy jóval előrébb tart, mint a kortársai, úgy látszik, tartja továbbra is a gyorsított tempóját .

Macs, de jó neked ott abban a nagy Berlinben (mindig eszembe jut Vilkó útlevélképe, olyan haláli :D)

Andi, minden nap meglesem, hogy vannak-e az ikrekről új képek, ugyanis külön napi szórakozásom közé tartozik a róluk készült képek (és az elengedhetetlen szuper képaláírások) feletti szórakozás – úgyhogy lécci sokat-sokat :D. Nagyon édesek és rajtuk tudom lemérni, mennyire látszik egy babán, hogy fiú avagy kiccsaj. Merhogy Huba olyan kispasis, Petra meg egyértelműen csajos.

Mesekönyv: hát a Vidám mesék egyértelműen gyerekkorom egyik kedvenc könyve volt, de ugye nagyon szeretik a babák a ritmikus jó kis verseket is, Petyának anno a Cini Cini Muzsikából (gondolom mindenki ismeri) rengeteget olvastam, aztán Tamkó Sirató Károly Tengerecki Pál verseskönyve. Marcinak most egy állatos (Panni és Peti falun) kiskönyvet olvasok minden nap, hangosan röhög, ahogy utánozom neki az állatok hangját. Már ha az ölembe ültetem és kezünkbe vesszük a könyvet, felrötyög.

Gabci, ez az Ádi.... annyira, de annyira szélhámos nézése van, nagyon édes

Bakker.. ez nagyon hosszú lett, nem is merek tovább írni és még felénél nem tartok az utóbbi napok termésének visszaolvasásában.... :D

Tegnap voltunk anyukáméknál, megint készült csomó kép

Kép

Kép

Kép

Kép
ebinc

Timi, küldtem a privit. csak működjék :? 8)

Zsu, kép a függönyről? és Bea is lóg még képekkel! :twisted: hahóóó!

ki adott már chamomilla-t fogzásra? tapasztalat?

gagyi vagyok. semmi kedvem sétálni. álmos vagyok, inkább maradunk itthon, és majd sziesztázunk vmikor (remélem). az előző alvást főzéssel és mosással töltöttem. hüje :evil:

Kép
an°°di

Ebi, milyen babasajnálat??? :shock: asszem, lemaradtam vmiről
harmadik fog? hűha! gratula!
és köszi a képdicséreteket!

Kép
an°°di

Gömbi: Sóska: Megfőztem a krumlit kb 2 nagyot, mikor megfőtt kb 1 marék sóska (én kiszedem a közepét, csak a puha levél marad) 5 perc. Pici só és kész. Én főztem egy kicsi csirkemellet is bele.

Kép

Kép
ádibaba

megtudjátok nyitni?

Ebi
Bibus 6,70

most többre nem futja :?
Vendég

Én is kaphatok gmail-os belépőt? :lo

Kép

Kép
ádibaba

Most mér nem megy oda a fej? :lol:

Kép

Kép
ádibaba

Sziasztok!

Timi: ma nem főzök majd holnapra kell menüt kigondolnom!

Andi: ha jól emlékszem talán Kriszti adott Nadinnak
ilyen chamomillát!

Ebinc: látom még te sem szerelted le a kiságyat!
Nem félsz ,hogy gondolegyet megkapszkodik és kiesik az ágyból?

Én mikor a csaj elkezdte a kutyázást egyből raktam le a kiságyat!
Bocsi csak irtam!

Kép

Kép
mogyoland

:lol: :lol: :lol: Petra a babát puszilgatja a tükörben

Kép
an°°di

Jutta, ez az elhatározás most meddig tart majd :lol: :lol: :lol:
Hordozóba szoktam rakni a csajt, úgy szoktunk mi is mosni, teregetni, kb pont annyit van el benne.

Timi, más ovit akkor meg se néztetek?
Bibus meditál? :lol:

Ebi, mit adtál Marcinak, amit először megevett főziből?
És nagyon kis ügyibogyó Marcika! Jó kis erős, szépen tartja magát 4kézláb!
Mindig ennyi játék van a kiságyában? Hogy fér el? :lol:

3 kép:
Kép Tegapi mini tali Dorkával
Kép Hogy lehet igy aludni? :))
Kép Fürdős ülőke 'szárazon'

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi, jól eldugtad a videót. de nagyon cukik!!!!! :D :D

Kép
an°°di

Hát Zsu nem tom meddig tart...

Andi, főzit és Sinlacot minden nap kap, most megint kapott egykis főzit (sütőtök), ja és kúszni próbálunk, jön is vissza a sütőtök ezerrel, jól nézünk ki mindketten! :lol: :lol:

Na hogy jártunk!!! 1-től aludt a csaj (én tornáztam is), majd 2-kor felkelt (most nem a pocakra :lol: , hanem a tanakítőnő kihúzta a babaőrt, ami pityeg ha lemerülőben van :evil: ) nade, jó kedvűen kelt, hát gondoltam pihiszékbe berakom és gyorsan zuhanyzok, hajatmosok! Aha, onnantól, hogy vizes lett a hajam üvöltött, a samponozásnál már potyogtak a könnyei is... gyorsan lemostam... gondoltam megvigasztalom, ahogy közelítettem felé mégjobban zokogott... kimenekítettem a szobájába és gyoran megszárítottam a hajam (közben ő valamennyire már magától megnyugodott) és száraz hajjal már ismét haverok voltunk... :shock: :shock: :shock:

Valaki élt már meg hasonlót???

Timi, tök jó hogy ilyen ovitok van, nekünk ha jövő szeptembertől bölcsizni akarunk akkor izibe be kell iratkozni, hogy legyen hely.... :shock: :shock:

Jutta

KépKép
jutta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?