Sziasztok
Jolka, gratula az új házikóhoz. Majd dobhatnál képeket (udvarról is ám!), hadd sárguljunk.
Kati, esküvői és kehidai képek egyaránt szuperek (Kehida itt van tőlünk egy köpésre, egyébiránt exférjem ott dolgozik rendszergazdaként.) Nagyon édi a kisfiad, az áprilisi nyitóképen igen kópés
.
Baba-sajnálat?? Nah, ez meglepett, szerintem itt minden babának szerető, gondos szülei vannak (tudnék sok olyan babát mondani, akik olyan körülmények közé csöppentek, hogy valóban sajnálni valók, de messze nem a kajáltatásuk végett....), szóval szerintem cseppet nem szorul egy topik baba se sajnálatra.... Főleg mivel ugye már beszéltünk róla párszor, hogy a kajáltatás terén nincs orvosi berkekben sem egységes vélemény, úgyhogy azért, mert valaki másképp gondolkodik, nem szabad sajnálkozni rajta, merhogy az ugye elég bántó tud lenni... szerintem...
Látom szépen beindultak a kis fogacskák majd’ mindenkinél. Akinél még nem jött ki, ott is olvasom, hogy tünetei bőven megvannak. Marcusnak is kijött a harmadik fogacskája (bakker, hogy szegényke miket küzd vele).
Zsu, mondtad, hogy te babád se eszik meg az édeseken kívül semmit... Jelentem, van remény, mivel nálunk egyik napról a másikra megtört a jég, Marci négy napja mindent elfogad, amit csak főzök neki juhéééj. Először el se akartam hinni, ott vártam, hogy mikor zárja össze a pici száját és vigyorog rám olyan „anyamennnnyémá” fejecskével. De nem és azóta is töretlenül bezabál bármit.
Timi, édesek vagytok esküvői fotón (jól nézel ki, maraggyámá, neked valami terapeuta kéne, aki kicsit helyrerázza igencsak megtépázott önbizalmad). Gyerkőceid is tök édesek (hogy ez a Majci mekkorát nőtt, nagyon nagylány lett).
Huh, itt méretről és súlyról beszélgettek, hát mi igencsak le vagyunk maradva. 68 cm és 7460 gramm Marcus (dokinéni aszonta, hogy gyönyörű, egészséges baba, úgyhogy nagy gond nem lehet). Mondjuk ugye szülei sem túl nagydarabok. Ő olyan kis pinduri, mozgékony kölyök.
Kriszti, Nadin feláll? Bakker, asse semmi, nahát... De anno még mesélted is, hogy az állapotfelmérésen azt mondták, hogy jóval előrébb tart, mint a kortársai, úgy látszik, tartja továbbra is a gyorsított tempóját .
Macs, de jó neked ott abban a nagy Berlinben (mindig eszembe jut Vilkó útlevélképe, olyan haláli
)
Andi, minden nap meglesem, hogy vannak-e az ikrekről új képek, ugyanis külön napi szórakozásom közé tartozik a róluk készült képek (és az elengedhetetlen szuper képaláírások) feletti szórakozás – úgyhogy lécci sokat-sokat
. Nagyon édesek és rajtuk tudom lemérni, mennyire látszik egy babán, hogy fiú avagy kiccsaj. Merhogy Huba olyan kispasis, Petra meg egyértelműen csajos.
Mesekönyv: hát a Vidám mesék egyértelműen gyerekkorom egyik kedvenc könyve volt, de ugye nagyon szeretik a babák a ritmikus jó kis verseket is, Petyának anno a Cini Cini Muzsikából (gondolom mindenki ismeri) rengeteget olvastam, aztán Tamkó Sirató Károly Tengerecki Pál verseskönyve. Marcinak most egy állatos (Panni és Peti falun) kiskönyvet olvasok minden nap, hangosan röhög, ahogy utánozom neki az állatok hangját. Már ha az ölembe ültetem és kezünkbe vesszük a könyvet, felrötyög.
Gabci, ez az Ádi.... annyira, de annyira szélhámos nézése van, nagyon édes
Bakker.. ez nagyon hosszú lett, nem is merek tovább írni és még felénél nem tartok az utóbbi napok termésének visszaolvasásában....
Tegnap voltunk anyukáméknál, megint készült csomó kép