Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, megpróbálom a homeost is, meg gyakrabban szoptatni!

Judit, sajna üdv köztünk!

kÉsőbb még jövök, most rohanok, munkába és oviba indulás , készülés van!
Vendég

Ja, és Lyndee, gratulálok a petezsákhoz! :lol:
Vendég

LYNDEE, SZUPER!!!!!! :lol:
TOVÁBBRA IS MENNEK A DRUKKOK!+++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Eszti! Nem zrikálni akarlak, de fordultál vhova lelki segítségért?

Komolyan, ahogy korábban többen is írtuk, nem szégyen és sztem rádférne.

Ezt a 2. gyereket(!) ne azért akard, mert testvért akarsz adni, v. egy újabb gyereket a férjednek...

Őt magát akard! Mert vágysz utána, mert más, egy különálló emberke. Ne az legyen a fő attitűdje, h Ő testvér, v. a 2. gyerek.

"Csak" gyerek. A tiétek.

Amíg nem rendezett a lelked, addig sztem nehéz újra megfoganni és örömmel várni a babát.

Ne haragudj, semmiképp nem bántani akartalak, csak, sztem jobb őszintének lenni, mint csak a sajnálkozásomnak hangot adni. :oops:

Remélem mielőbb kimászol a gödörből, és akkor meglásd, jön a kis-csodátok! :wink:

Kép
zmimi

Csajok ha így folytatom napok kérdése és jön az első vuk... :oops:

Luca:Én is drukkolok neked hogy most már több megpróbáltatáson nem menj keresztül!!!!!!!!!

Miminek igaza van!Mindenkienk előbb lelkiekben kell helyretenni magát különben ez a tesó akadálya lehet.

KépKép
lyndee

Sziasztok,

tegnap én sem voltam netközelben, kicsit sűrűre sikerült a nap. A férjem autójának nekimentek, úgyhogy intézhettük a javíttatását.

Encike,
hol az a görbe???

Az enyém katasztrófális. Ebben a hónapban kipróbáltam a barátcserjét, nem tudom, lehet, hogy nekem nagyon nem jött be, mert eddig viszonylag szép ciklusaim voltak, most meg anovus. Bár az előzményeket figyelembe véve talán nem is baj.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jo reggelt mindenkinek .
Köszönöm mindenkinek a segitségét és hogy befogatatok sok olyan oldalon voltam ahol lesz.-ják az ujjakat és a problémás embereket de itt végre jol érzem magam és sokat segitetetek mindanjian

Kép
v.e.judit

Sziasztok!

Beszéltem ma fejlődésneurológiával, és áttetük a holnapi időpontot, április 25-re. 25-én ha törik, ha szakad akkor már megyünk. Nagyon készségesek voltak és megértették, hogy a sztrájk miatt marad el a menetel.
Vendég

sziasztok csajok!
ppetike sajna a sztrájk miatt sok mindent és mindenkinek el kell halasztania valamit! :?

lyndee én érzem,hogy most ez a baba neked sikerűlni fog!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Lyndee!
De jo, hogy minden rendben veletek! És innentől kezdve táppénz?

Eszti!
Kitartás! Nekem is volt ilyen érzésem, hogy nem meg mi lesz ha megint, de hidd el minden rendbe lesz, de előbb a lelkedet tedd rendbe mert igy később lesz baba. Jot tenne, ha el tudnátok menni kirándulni, frissülni vhova.

Lina!
Máris tesze a hőm!!!
encike 2

Itt a hőm!
Véleményt kérek.
encike 2

Linácska:Ha olvasok kérlek jelentkezz!!!!!Nagyon fontos lenne!Extra hülyeséget csináltam és csak te tudsz nekem segíteni :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
lyndee

Encike,
ez nem progihiányos, egyszerűen eddig anovulációs. Progeszteronnak peteérés után kell termelődnie, az okozza a hőmérséklet emelkedését. Szerintem még nem is volt peteérésed.
Az én görbémben is volt egy átmeneti emelkedés, de ennyi, szerintem ebben a hónapban nekem sem volt.
http://www.fertilityfriend.com/home/1bace8

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lyndee,
mi a gond?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!
És ez rossz? Ha most élesben ment volna a dolog, nem is lettem volna terhes? Lehet ezen "javitani" vagy köv ho már más lehet?
Érdemes csináltatnom hormonvizsgálatot?
Ha progihiány lenne, az milyen?
Jaj, köszi, hogy segitesz.
encike 2

jajjj linácska,nagy butaságot csináltam és le is baszott a férjem.

Az előbb felhívott egy nő és azt mondta a t-com-tol van(vezetékes)
és addig dumált a kedvezményekről hogy rámbeszélt egy mobil hívásra való kedvezményt.De kiderült invitel 1 éves hűségnyilatkozattal.

KépKép
lyndee

azóta nem tudok megnyugodni.

Szerinted hogy lehetne lemondani?

Állítólag maadtunk a t-com-nál csak ezeket a mobil hívásokat lehet kedvezményesen hívni az invitel jóvoltábol.

KépKép
lyndee

Lyndee!
Képzeld voltam barátnőméknél és őket is hivták ez ügyben, hogy váltsanak csomagot meg kötessék be a netet. De kiderült, hogy itt nálunk nem is lehet ADSL. Szerintem ma ezek körbe hivják az egész országot.
Mamámat is igy "csapták" be. Kapott uj szerződést postán, szegény nem is tudta miről van szo. De nem értem, hogy miért telcsin intézik ezeket. Menjenek el személyesen, nem?
Bocsi, ha bele kontárkodtam.
encike 2

Hát nekem az egész napomat helyre tették az biztos.
Jól leszidott a férjem is,fel is fordult a gyomrom is mert pont ebédeltem.....én soha többé nem veszem fel a vezetékes telefont az tuti.Gyűlölöm :x

KépKép
lyndee

Lyndee,
semmi gond! Egyrészt, 8 napon belül írásban visszamondható, de már most hívd fel az invitelt a 1443-as számon, mondd el mindezt, és azt, hogy nem tartasz igényt a szolgáltatásra, mert kvázi becsaptak, megtévesztettek. Szerintem nem fogják feltenni a szolgáltatást a vonalra. Ha meg mégis, akkor tényleg leírod egy papírlapra, hogy nem kéred, 8 napon belül postára adod, és ennyi.
Ha még ennek ellenére is felteszik, akkor ha még hívnál is vezetékesről mobilt, ami nem túl szerencsés amúgy sem, elétárcsázod a 1515-öt, és az visszairányítja a T-Comhoz. Ha adsz telefonszámot, mondjuk hétfőn én ránézek, hogy rákerült-e a vonaladra az Invitel szolgáltatása. Ha nem, nincs gond, ha igen, még le tudod mondani időben. De tényleg most hívjad őket, hogy fel vagy háborodva... és azonnal töröljék a megrendelést az adott szolgáltatásra. Sajos ez bevett gyakorlat náluk, hogy T-comként mutatkoznak be.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Amúgy én nagyon szeretem az ilyen hívásokat, minden gonoszságomat kiélem ilyenkor. Végighallgatok szépen kedvesen mindent, majd közlöm, hogy a dolgozóinál jobbat úgysem tudnak ajánlani... :P

Encike,
hol lakik a barátnőd, lehet, hogy már tényleg lehet ott ADSL.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska!
Légyszi nekem is válaszolj!
encike 2

Köszi linácska,megkérdezem az uramat hívta e már őket.

KépKép
lyndee

Linácska:Próbálja hívni őket a férjem de még nem tudott beszélni velük.privibe megírom a számunkat.

KépKép
lyndee

Azt mondták a telefonba a férjemnek hogy nem törlik a szolgáltatást.
faxon kell elküldeni és akkor talán.
Annyira fel vagyunk háborodva.
Ilyen aljas céget :evil:

KépKép
lyndee

nagyon rámenősek, az tuti.
Mama esetében anyu levelet irt, de még nem kapott választ.
Mi Hajdu-Biharban lakunk, a barátnőm is. És ezen a településen nincs ADSL. Tényleg Lina utána járnál, hogy miért nincs? (Nagyhegyes)
encike 2

Sziasztok!

Lynde... :x engem is hívtak vmelyik nap... csak én egyből lerázom az ilyeneket. Ha szükségem van vmire, annak úgy is utánanézek, engem ne hívogassanak funkcionális-analfabéták a remek ajánlataikkal. :evil:
De Linának igaza van. Írd le, annak legalább nyoma van!

Voltam az Ikeában délelőtt anyukámmal, és vettünk egy kiságyat...
a legegyszerűbb legolcsóbbat.

Mert hiába van 2 babaágyunk is, az mindkettő olyan méret, h nem fér el a tervezett helyre... :?
Jövő nyárra tervezünk egy kis átalakítást, és akkor minden fiúnak lesz külön szobája, de egyelőre a 2 kisebb egybe van, a nagyfiam külön.

És egy plüss-macskát is vettem Zsombornak... olyan édi... :oops:

és fagyiztunk is! 8)

Kép
zmimi

Mimi:én is le szoktam őket rázni sőt végig sem hallgatom amiket mondanak,de most nem tudom hogy estem áldozatul?
Egyébként is utálom a vezetékes telefont,mert aki akar hívjon mobilon.nem szoktam mindig felvenni csak most azt hittem valamelyik rokon keres. :cry:
Milyen jó hogy már készültök Zsombor érkezésére!Ezek a legjobb pillanatok amikor a kicsinek már lehet venni ezt azt.
Már én is nagyon várom! :wink:

KépKép
lyndee

Encike,
válaszoltam, nem? Vagy nem a görbére gondoltál?
Este mindennek utánanézek, de most rohannom kell haza.

Lyndee,
neked is írok még.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska!

Igen a görbésre válaszoltál, amit köszönök, de még kérdeztem utána. Annyi kérdés felmerül ilyenkor. Amit ma 13:53-kor irtam arra nem válaszoltál. Az előzö lapon van, alulrol a 2.
Köszönöm
encike 2

lyndee engem is szoktak zaklatni ilyen hülyeségekkel!nem értem miért csinálják ezt?!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Most amire emlékszem.

Lyndee!

Grat a petezsákhoz. Ilyen csőbe minimum egyszer belemászik az ember.

Lina!

Hát tényleg nem bíztató a görbéd. Remélem az inszem egyből sikerül. :wink:

Alíz!

Jó, hogy áttették az időpontot. Amúgy a Margitban tényleg általában segítőkészek, most meg gondolom nekik is nehezebb lesz bevergődni.

Encike!

Hát a görbéd nem azt mutatja, amit látni szeretnénk. :cry:

Eszti!

Hú, mint Mimi is írta, ez nehéz. Tudod az ilyen fogadkozások, ha ez lesz, meg az lesz, akkor majd én így meg úgy nem szoktak működni. Próbálj meg egy kicsit máshogyan közelíteni. Visszamenni dolgozni, más alternatívát keresni, és berendezkedni arra, hogy az Isten adott egy gyereket, és bízom benne, ha rendbejövök testileg lelkileg ad még egyet.

Én soha nem éreztem olyat, amit írtál, hogy ne lennék elég nő, ne tudnék adni valamit stb. Ez páros játék, egyszerre kell egyeznetek, és minden körülménynek összejönnie.
A pszichológussal erről beszéltél? Mert itt egy kicsit messzebbről kellene kapirgálni. Nem vagy alárendelt szerepben, nem rajtad múlik a siker(telenség), hanem kettőtökön, nem te adsz valamit a férjednek, hanem ketten alkottok stb.

Remélem mihamarabb sikerül ezt feldolgozni, mert ez nehéz teher.

Lyndee!

Köszi, hogy bejelöltél.

Nita!

Neked is köszi. Akkor most hosszú vagy rövid a hajad? :shock: Szép menyasszony voltam? köszi. Maradjunk inkább a boldog jelzőnél. :wink:

Kacika! Alíz!

Nálunk a gyakori mellretétel pont fokozta a hasfájást. Mindig a cukros tejet szívta, és nem a zsírosat, így jobban fájt Kinga hasija. Nekem a laktoherb szagától már hányingerem volt. Viszont szó szerint vedeltem. Baracklevet, körtelevet fröccsként. Napi 2-3 littyó fogyott biztosan.

Mimi!

Nekünk a kisasszonynak kell majd ágyat venni. Szülinapjára tervezzük. :-) Mi csak azért nem vettünk ott babaágyat, mert olyan kicsinek találtam. :?

Montana!

Most kezdek vizesedni. 25. hét. Reggelre már nem lohad le. :roll: Mondhatnám menetrendszerű.

Ggica!

Beírattuk Kingát az oviba, most várjuk a visszajelzést. Szinte biztos vagyok benne, hogy elutasítják. APEH, jajj, Lipótmező. Holnap megy Kofa a váci kincstárba csp-t és gyest igényelni. Azért személyesen, mert így talán gyorsabb. Kértek egy rahedli dolgot.

Luca!

Jobban vagy már? Láttam az új képeket, a zöldikés nagyon tetszik, na meg a zenekar se rossz. :wink:

Egy kis vicc csajszik:

http://kovacs-telekes.org/hu/juca/blog/ ... los-kerdes

Most pedig mennem kell, bocs, aki kimaradt, de biztos, hogy nem lemaradt... :twisted:

tjuca

juca.akkor szép és boldog menyasszony voltál!!!!!!!!!
most hosszú a hajam!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Juca! És mi a megoldás???? :shock: Roggyant nyúl????

Invitelesek mamát is belerángatták ilyenbe. személyesen! Asszittem szívroamot kapok, mikor mama mondta. Nálam még nem próbálkoztak be, ez a szerencséjük... :twisted:

Lindee!!! Gratu, a gólyákat nagyon várom, már rám férne tényleg.....

Lina! Tényleg anovusnak tűnik a görbe.... Inszemet mikorra tervezitek???

Encike! Neked se ment fel a hőd, de lehet, hogy csak eza hónap ilyen, midenkinek van 1-2 anovus hónapja egy évben....

Nem akar sehogy se haladni ez a ház projekt! Még hétfőn rá lett bízva az ügyvédre, hogy intézkedjen adásvételi szerződés aláírása ügyében, azóta nem szolt, hogy mikor menjünk..... :cry: Jövő héten meg egy csomó dolgom lesz, nem hagyhatom ott a munkahelyem, hogy aláírogatni szaladgáljak 200 km-re!!!! Kivagyok.
kislibus

kislibus remélem minden sikerűlni fog mihamarabb!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Libus!

Eküldtem priviben. :twisted:

tjuca

Kislibus!

Életem egyik legstrapásabb ideje volt a lakásvásárlás. :shock: Sajnos nem lesz jobb, míg be nem költöztök.

tjuca

Akkor két hónapon át szenvedni fogok mint a kutya????? :?
kislibus

sajnos a lakásvásárlás nem egy könnyű dolog :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Juca, köszi, testileg jól vagyok.Lelkileg kevésbé, de majd elmúlik.
Holnap megyek uh-ra.
Vendég

Node mér nem dolgozik az ügyvéd???? Mi telik egy hétbe egy szerződés megírásán és a tulajokkal való időpontegyeztetésen???? Ha nekem olyan gázsim lenne, amit ő ezért a munkáért kap, hyperbe venném a fokozatot!!!! :x

Utána meg a bankhitelre vérunk, aztán meg az átépítésre. Csinos leszek ősz hajjal.....
kislibus

Én a végén bömböltem a földhivatalban a 37. héten. Jó látvány voltam, hirtelen minden megoldódott, akkor már egy ideje napi vendég voltam. Ha ezt tudom, már előbb bömbölök. :twisted:

tjuca

az ügyvédről meg annyit hogy lusta!!!!!!!!!!!majd csinál képet magadról ha már ősz a hajad! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Juca! De nekem nincs 37 heti pocak előnyöm!!! Vagy gondolod addigra lessz????? :shock:
kislibus

juca akkor minden ilyen helyen bömbölni kell?! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

No, mad csinálok fotót magamról, ahogy ősz hajjal 37 hetes pocakkal bömbölök... A bankban, ügyvédnél, vagy a földhivatalban, azt még nem döntöttem el..... :lol:
kislibus

várjuk a fótót!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca! Még mindíg félsz???
kislibus

luca holnapra sok sikert az uh-hoz!!!!!!!!!
mitől félsz? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát csajok nem tudom. Tény, hogy addigra már nagyon tele volt a tököm az egésszel. Mondván van időm naponta visszarángattak valami kicsi dologgal. Aztán a picsogó bálna hatott. :lol:

Libus!

Remélem lesz pocakod, de azt is, hogy még előbb lesz házatok! :wink:

Küldtem magyarázó privit. :roll: :lol:

Más? Nem tippel??? :twisted: :twisted: :twisted:

tjuca

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?