Sziasztok!
Most amire emlékszem.
Lyndee!
Grat a petezsákhoz. Ilyen csőbe minimum egyszer belemászik az ember.
Lina!
Hát tényleg nem bíztató a görbéd. Remélem az inszem egyből sikerül.
Alíz!
Jó, hogy áttették az időpontot. Amúgy a Margitban tényleg általában segítőkészek, most meg gondolom nekik is nehezebb lesz bevergődni.
Encike!
Hát a görbéd nem azt mutatja, amit látni szeretnénk.
Eszti!
Hú, mint Mimi is írta, ez nehéz. Tudod az ilyen fogadkozások, ha ez lesz, meg az lesz, akkor majd én így meg úgy nem szoktak működni. Próbálj meg egy kicsit máshogyan közelíteni. Visszamenni dolgozni, más alternatívát keresni, és berendezkedni arra, hogy az Isten adott egy gyereket, és bízom benne, ha rendbejövök testileg lelkileg ad még egyet.
Én soha nem éreztem olyat, amit írtál, hogy ne lennék elég nő, ne tudnék adni valamit stb. Ez páros játék, egyszerre kell egyeznetek, és minden körülménynek összejönnie.
A pszichológussal erről beszéltél? Mert itt egy kicsit messzebbről kellene kapirgálni. Nem vagy alárendelt szerepben, nem rajtad múlik a siker(telenség), hanem kettőtökön, nem te adsz valamit a férjednek, hanem ketten alkottok stb.
Remélem mihamarabb sikerül ezt feldolgozni, mert ez nehéz teher.
Lyndee!
Köszi, hogy bejelöltél.
Nita!
Neked is köszi. Akkor most hosszú vagy rövid a hajad?
Szép menyasszony voltam? köszi. Maradjunk inkább a boldog jelzőnél.
Kacika! Alíz!
Nálunk a gyakori mellretétel pont fokozta a hasfájást. Mindig a cukros tejet szívta, és nem a zsírosat, így jobban fájt Kinga hasija. Nekem a laktoherb szagától már hányingerem volt. Viszont szó szerint vedeltem. Baracklevet, körtelevet fröccsként. Napi 2-3 littyó fogyott biztosan.
Mimi!
Nekünk a kisasszonynak kell majd ágyat venni. Szülinapjára tervezzük.
Mi csak azért nem vettünk ott babaágyat, mert olyan kicsinek találtam.
Montana!
Most kezdek vizesedni. 25. hét. Reggelre már nem lohad le.
Mondhatnám menetrendszerű.
Ggica!
Beírattuk Kingát az oviba, most várjuk a visszajelzést. Szinte biztos vagyok benne, hogy elutasítják. APEH, jajj, Lipótmező. Holnap megy Kofa a váci kincstárba csp-t és gyest igényelni. Azért személyesen, mert így talán gyorsabb. Kértek egy rahedli dolgot.
Luca!
Jobban vagy már? Láttam az új képeket, a zöldikés nagyon tetszik, na meg a zenekar se rossz.
Egy kis vicc csajszik:
http://kovacs-telekes.org/hu/juca/blog/ ... los-kerdes
Most pedig mennem kell, bocs, aki kimaradt, de biztos, hogy nem lemaradt...