Sziasztok!
Norka,Toffi BOLDOG SZÜLINAPOT
Kakukk, az én Timim is extraválogatós csaj volt kb a hozzátápi kezdetétől 1,5 éves koráig. Én is nehezen bírtam a dolgot, tejpépeket nem szerette a saját főztömet detto
Az összes bébikaját végigpróbáltuk, kettő bejött (paris krumpli és az alma+husi Kecskemétiből), Timi hónapokig ezt ette felváltva. Az elveimet teljesen feladtam, evés közben könyveket, reklámfüzeteket olvastunk, így eltereltem a figyelmét és kb 1 üveg lecsúszott neki. Ja és naponta max 4x tudtam megetetni, mert többet nem fogadott el. Ennek ellenére 1 évesen megtriplázta a születési súlyát, 1,5 évesen lassan mindenevő lett (a nagyik nem győznek főzni rá
) és ma már nem kell az olvasás se, mert saját maga lapátol a kiskanalával, ami sokkal izgalmasabb. Szerintem van remény , ne add fel
Ha csak 1-2 kaját eszik meg, az is jó. Igyekezz ne nagy feneket keríteni a kajáltatásnak, mert azt ő is megérzi és annál rosszabb lesz.
Elli, gratula a kitartásodhoz
Nekem csak azért nehezebb ez a bömbizés dolog, mert Timit is felébreszti
A talira vevő vagyok, addig is angyalok legalább a gyerekeim
Urszila, nem nevetlek ki, mert én ugyanezt eljátszottam Timivel
Ő 1 évig csak extrapépes kajcsit volt hajlandó lenyelni. Nem is felelt meg a mércéjének, csak a konzervcucc
Nekem a turmix se vált be, pedig felismerhetetlenségig aprítja a borsót is. Hát ettől nem lettél okosabb, igaz?
Csucsuka, micsoda fitness babérokra törsz te
Irígy a bobozásért
Sofka, nálunk én vagyok, aki elbitorolja a gyerekek játékait, mert annyira szeretek játszani
Sőt, szoktam nekik mondani, hogy mire gerjedjenek, mert anya már nagyon akar olyat venni
Gratula a lego vonathoz! Az órát én már este átállítom a kínos helyzetek elkerülése végett
Kangi, neked is kijut a jóból
Kitartás, momentán jobb ötletem nincs
PIldi, én is lassan jegyzetelem, mikor mit evett a gyermek és hogy aludt utána éjjel, de nem igen találok összefüggést
Talán valami komolyabb szakember kell hozzá
Gratula a tapsikoláshoz
Norka, én is visszaküldtem és még nem kaptam semmit, de ez Liberóéknál nagyon lassan megy. Nyáron is vártam egy ajándék könyvet, kb 1 hónap volt az átfutás, de azért megjött
Pöttyös fuvola pofátlanság
Én azt vettem észre, hogy ami postán érkezik, sokszor hibás, mert hátha lusta az illető visszaküldeni, oszt legalább elsózták a balekjára
Heppi, én is próbálkoztam ilyen töltött flakonokkal, de nálunk maradt a víz, mert a gyöngyök csörgésétől issszonyúan fél Zsebi, csak úgy zeng a ház a bömbitől
Gömb, a hiszti legjobb ellenszere, ha nem veszel róla tudomást
Persze, ezt otthon a legegyszerűbb kivitelezni, az utcán mégse hagyhatod el a gyereket
De ilyenkor is legyél higgadt, mert a gyerek pont a bepörgésedre vár
Otthon pedig, ha nem bírsz vele, nálunk bejött a szobafogság is kb 1/4 órára, amíg lehiggad. Ilyenkor azért számíts a csaj bosszúállására, Timi hisztisen felér egy tornádóval
Dé, én szaván fogom apát és ő segít is lelkesen vagy anélkül. Viszont amikor feszült, elég kritikus hangulatba kerül, de ilyenkor nem csak velem elégedetlen. Tegnap a felgyújtott autókája jutott eszébe, meg hogy neki már sose lesz másik és ezen rágott be, aztán a lavina már ment magától
Egyébként én is gyakran röhögök magamon, csak tegnap nem voltam formában.
Zulu, kölkecek nagyon helyesek
Szegény belázasodott Mac, még szerencse, hogy a 3 napos volt és nem valami vírus
Ari, de jó, hogy mindjárt elfelejthetitek a terpeszpelust
A füstszagtól tényleg nehéz szabadulni
Beu, annyira felcsigáztad az ízlelőbimbóimat, hogy kénytelen leszek valakitől disznótorost kunyerálni
Gratula Ülő Lőrincnek, uff
A tegnapi legjobb sztorit még nem is meséltem: Ülök a gép előtt és elborultan olvasom a babanetet, egyszer csak bazinagy felirat jelenik meg a monitoron, hogy új hardvert talált a gép az egyik USB porton, installáljam, legyek oly szíves
Hülye ez a gép, morogtam magamban, de csak erősködött a gaz. És ekkor feltűnt, hogy Zsebi a lábamnál motyózik valamivel. Hát nem bekapta a digigép letöltő kábelét?
Szóval muszáj lesz a kölökhöz beszereznem egy installáló progit, különben nem ismeri fel ez a buta dög
Pár kép az új hardveremről
A függöny a kedvence:
A birsalmalé komplett hasznosítása:
Megyek, mert apa megint kezd beborulni Zsebitől
pussz
Momo