Új privát üzeneted érkezett!

Csucsuka,

Látom, neked sem kell külön baba-mama tornára járni Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Csucsuka! Képek nagyon jók! Sportos család! Kép

Ti átállítjátok a gyerekeket is az órával együtt? Mi nyolc helyett hétkor fürdetünk és kilenc helyett nyolckor már alszik Virkó. Szóval ő így észre sem veszi az óraátállítást. Na és persze emiatt hat helyett ötkor kel szopizni. Kép Szerencsére utána visszaalszik. Ha a babókat is átszoktatjátok, azt miért teszitek?

NagyonsüsütájékozatlanDé
dé_
 
 


Sziasztok!Kép

Túl vagyunk a négynapos ünnepen! Mindenkinek köszönöm a szülinapi jókívánságokatKépKép
Gyorsan magunkról: Zsombi most már láthatóan kétfogú Kép, amit sajna továbbra is használ, nekem nem jött be a határozott "nem" és elveszem. Duma megy ezerrel és nyomja a fekvőtámaszokat. Forog minden irányban, kúszik, ha beszorul a kiságy alá, diszkréten nyüszög, hogy gáz vanKép. Most is gáz van, de a pelusban, úgyhogy nem tudok sokáig olvasniKép. Ja, amióta jön Zsombi foga, minden nap van kaki.
Hozzátápival elég jól állunk, ami tetszik Zsombinak, abból kb. 100-120g is lecsúszik (több nem)
Apukám nagyon rendes volt, gondolt az alakunkra, ajándékba hozott egy tálca krémest és egy másik tálca minyontKép És oroszkrém tortánk volt (nem győztük elosztogatniKép)
Apától pedig szakácskönyvet kaptam Kép (Jamie Oliver)

Norka
Köszi a békát és Neked is boldog szülinapot Kép. Én virágot küldök neked, jó?
Kép

Tényleg nem tudok visszaolvasni, lerendezem a pelust és összepakolok Zsombi után, de mindenkinek minden jót, a betegeknek jobbulást Kép

Ezen az oldalon a képek nagyon szupikKép
PusziKép
Toffi + most_már_reklamálós Zsombi
toffifee
 
 

 
 

Sziasztok!
Koszonom a tovabbi koszonteseket. Asszem eletemben nem kaptam ennyi jokivansagot Kép
Ugye milyen halali a kiscsaj grimasza? Apara nez es mar rogton csinalja is Kép (Apa szokta mutatni neki, hogy igy kell ezt csinalni).
FogacskaSokGragulat is zsebre tettuk, na es minden kepdicseretet felolvastam a kisasszonynak Kép

Bobi
Udv. itt! Tanacsot sajna nem tudok adni, remelem valaki mas okosabb lesz nalam e temaban.

Gomb
Ugy erzem Jazi is most kezdi lassan probalgatni a hatarait. Ha szigoruan szolok ra, meg sem hallja...
Hagyni kell, hadd csinalja, mert ha rajon, hogy ezzel barmit el tud erni, akkor hajjjjjajjjjj.

Nadine
Leanyzonak jobbulast! Nyugi nap Kép Ma biztosan jobb lesz! Kép

Beu
Mi az, hogy huzigalhato dolgokat? Kép Kép
Lufi Kép
Mivel inhalaljak? (Szerintem igy irjak)

HeNi
akkor hajra, nyulcipot fel! Kép
Gratula a lanykanak.

Zulu
Turamalac kesztyuje Allati! Kép
Apanak milyen turelmes lanya van??!!! Kép
Jo ,hogy nem aggodsz a laz miatt (illetve mostmar a pottyos csajszi miatt).

Elli
Gratula az elszantsaghoz! Akkor ez most igy elsore nagyon jo, nem??

Maci2
Eleinte Jazi is csak poenbol csinalta, de rajott, hogy ezt siman megertjuk, ha nem akar valamit, igy beallt erre az alkalmazasra.

Reka
Gratula az ujitasokhoz! Kép

De
Te aztan irto turelmes anyuka vagy (a ferjeddel) !!!!! LE a kalappal!
Hova mentek "nyaralni"??

Heppi
Nalunk is a felig toltott IceTeas flakon volt a sztar par napig, akartam is szabadalmaztatni. De a tobbi 5letre nem jottem meg ra magamtol! Koszi! Kép

Csucsuka
En borozast irtam tegnap bobozas helyett! Kép
De nagyon joooo lehetett! Keptek nagyon jok, kondiban agy latom ;)

Toffi
Koszi a gyonyoru virit! Kép


Lanyok
Anyosektol kapott Jazi par cuccot. Pl. extrarozsaszin melegito 3 szammal nagyobb, irtorozsaszin sapesz, teli de akkora... ja egy egesz jo piros cipocske (gondolom mert nekik paszol a rozsaszinhez... Kép ) kb. 22es meret. Imadom az ajandekokat!
Mas
volt most a Liberonal a bekuldessz 4 babat, kapsz esokabatot. HamarHamar bekuldtem, de nem kaptam semmit. Valaki kapott kozuletek?

Felebredt a rabszolgahajcsarom, mennem kell!
Norka
norkini
 
 


Sziasztok!KépKépKép

Már nagyon régen voltam,olvasni sem volt időm mostanában,(vendégsereg),de azt azért hallottam ill. olvastam hogy a tali jól sikerült!!!!(irigy)KépKépKépKép


Holnap lesz Marcikám féléves! Ez alkalomból haza is megyünk 4 napra.Na jó dokihoz.....remélem csupa jókat mondanak,mert én csupa jókat látok.
Marci nagyon sokat fejlődött az utolsó 1 hónapban,-remélem a DR is észre veszi!!!!KépKépKép


Andi!
Daninak is nagyon boldog féléves szülinapot kívánok!!!!!!hogy rohan az idő!!!KépKépKép



Most el is köszönök,mert még össze kell pakolni ,meg rendet rakni mielött elutazunk.
Mindenkinek sok puszit,a babákra vigyázzatok!!!!!ÉS MINDENKI AKI BETEG GYORSAN GYÓGYULJON MEG!!!!!!

Sziasztok
Mariann & Marci
Mariann
 


Sziasztok!

Ancsi meggy nélkül is produkált nem alvós éjjelt, zöld kakival. (alma-barack volt, de ez már korábban ment). Szóval lehet, hogy nem is a meggy volt a ludas. Amikor nincs kaki, akkor jobb az éjjel...., tuti a pocija bántja.
Óra: vasárnap a kiscsaj mintha órához lenne igazitva, gyönyörűen átállitotta magát egy óráva. Minden ébredését! Ma viszont kelt 6-kor, igaz cserébe aludt délelőtt (vissaaltatásokkal).
Ja, nekünk a nagyok miatt kéne, hogy valamennyire átálljon, mert a nagyok megkötik a napirendet.

Reflux:az rémes lehet, szerintem próbálj meg segitséget szerezni nappalra és pihenni nappal!!!

Irtam már, hogy Ancsi megtanult tapsolni??? MÉghozzá ha mondjuk neki, hogy tapsoljon, már akkor is csinálja! Juhé, ez az első olyan, amikor tuti érti, mit mondunk neki. Készül az integetés és a simizés is, élvezi ha csináljuk, de itt még fogni kell a kezét. Ma a mi ágyunkról próbált előrefelé lemászni. Cseles ám, mert amig megtesz 30-40 cm-t előre, közben kétszer billen át hátra, és vissza kell segiteni (lustaság....), és a fordulással már megszerzi az út nagy részét...Kép

Újpesti tali: na, ez már közelebb van, hajrá!!!

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok, élek, de alig, éjszakák elég hasfájósak, és az óraállítás is betett, ma már 3/4 5-től fent volt a lány, és szórakoztatást követelt Kép Fél 7-ig húztam, aztán Apacuka varietézett neki, míg én szenderegtem még egy órácskát, de ölég hulla vagyok.

Lánykám vérszegény (HGB érték 10,7 - a minimum 12,0 lenne ...), persze, mert válogatós meg minden, meg nem is evett, szóval nem vagyok elégedett a dolgokkal, ma kiváltottam a Sinlacot, hátha a tej fújja fel ilyen nagyon, megjegyzem, előtte is durrogott sokat Kép

Börzén vettem egy Römer King gyerekülést, két éves, a huzata kicsit likas, de megstoppolható, amúgy virágos, és 10-ről lealkudtam 9-re, magam is meglepődtem, mert 20-25-ért árulták a használtakat ...
Meg vettem pár pulcsit meg harisnyát meg egy vödörke Lego Primo-t vagy mit. Semmi extra, ja és kint áruló barinémtől kaptam eg yoverállt kölcsibe a télre Kép
Apacuka nagyon elégedett volt, részint a spórolás, részint a ded vele bezzeg angyali csendben és jókedvben töltött órái miatt. Még a tejpépet is szépen megetette vele, sőt, nagykakiból is tisztába tette, pedig aszt nem szereti a drágám ...

Röviden ennyi, és bocs, hogy önzök és senkinek sem írok külön, de örülök, hogy élek, a mosógép lejárt, utána ebéd, a ded megint nyávog, asszem, megőrülök ...

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Sziasztok!

Hét végén Férj megint pályázatot írt, 5 percet sem hagyott nekemKép, még a talibeszámolókat sem olvastamKép

Zombi anyákhoz csatlakozom, Julka továbbra is sokszor ébred éjjel. Próbáltam zord anya lenni, de csak rekedtre sírta magát és már szopi után sem aludt vissza. Így marad a szopi és gyors visszalvás. És újabban fürdi után már nem alszik el rögtön, félórácskát még szórakozik. Rossz, mert ezt az időt eddig a 2 naggyal töltöttem kizárólagosan.

Valaki tudja, hogyan kell sima pépet csinálni? Kéretik nem röhögni szegény tapasztalatlan 3 gyerekes anyukán, az I. és II. számú a villával összetört kaját is megette. Julka viszont még a turmixolt esetén is öklendezik, kizárólag az üvegest hajlandó lenyelni.

NorkaKép Boldog szülinapotKép fuvolaKép Pedig gondolom, nem kis pénz. Elég "rossz" kor játék szempontjából, mert rágni, bámulni, forgatni már nem feladat, viszont az összerakósokkal még nem boldogul. De azért meg lehet próbálni a Lego tyúkot, Chicco összerakható babát. Nemtom gyártják-e még, a Chicconak volt egy átlátszó nagy hengere, benne mindenféle csörgővel, azt imádták tolni, átmászni rajta. Libero teknőst 2 hónap múlva kaptuk meg, tavaszra biztos meglesz az esőkabát isKép Extra-rózsaszín melegítő: úgyis kell egy-két cucc, amit szívfájdalom nélkül leamortizálhat a gyermekKép Cipő meg kb. nyárra lesz jó, ha meleg nyarunk lesz, akkor is lesz 1-2 hűvösebb napKép

Sofka, KangiKép így jár, aki korán kelKép aranyat lelKép De látom, megérteKép Apa karácsonykor alig engedte Andrist hozzányúlni az autópályához, ő rakta összeKép még szerencse, hogy 2 autó jár hozzá, csak Zsuzsi bömbölt, hogy ő is játszana már.

MariannKép drukk, hogy minden OK legyen! Jó utat! Ha van rá időtök, látogassatok meg!

Kép szép lassan át fog állni, mert nektek más lesz a napi ritmusotok. Nálunk ez egy-két nap alatt megtörténik enyhe kényszer - a nagyok iskolába indulása és hazahozása - hatása alatt.

Urszila
urszila
 
 


Sziasztok!

Szuksegem lenne tanacsra. Emma nagyon rosszul eszik. Felek, hogy ez lesz 5 eves koraig, mint mar hallottam ilyen eseteket.
Egyszeruen meglatja a kanalat es mar forditja el a fejet. Jo esetben meg tudom etetni nagy hokuszpokuszolasok kozepette, 10 fele targy korulotte, stb.
Mostanaban egyre rosszabb. Regebben legalabb amit szeretett, abbol megevett egy normalis adagot,most nem. Mindig ki kell potolnom tapszerrel, igy az uzsit kiveve mindig kap azt is. Ez mar nem valami jo egy majdnem 10 hos babanal.
A falatkak altalaban bejonnek, most is megevett 5-6 falat trappista sajtot, egyebkent meg kenyeret szokott, de azt utana viszontlatom a kakijaban, ugyhogy nem igazan taplalhatja.
Fozeleket egyaltalan nem eszi, regebben legalabb egy fajta zoldfozeleket szeretett. Most csak a gyumolcsos-husis eteleket hajlando megenni.
Annyi turelemre van szuksegem, ami egyebkent termeszettol fogva nem sok adatott, hogy ez veszi el a napi energiam 80 szazalekat.
Neha legszivesebben a falraboritanam az egesz kajat.
A tejpepeket sem szereti. Poharbol ivas is csak az elejen poen meg erdekes, harmadik kortynal mar nem kell.
Az egyuttkajalast is probaltuk, de a kanalnal az sem jon be jobban.
Szerintetek vannak ilyen idoszakok es majd elmulik, vagy erre szamithatok hosszabb tavon?
Adjatok legyszi tanacsot,
elkeseredett Kakukkfu
kakukkfu
 
 


Sziasztok!

Egy kicsit el vagyok havazva.
Bent rengeteg munka, és otthon nem megy
a datanet(:.

Jól vagyunk, már kezd alakukni a házikó, függönyök már fenn vannak, és egy pár kép is a helyére talált.
Dorka továbra is nagyon aranyos, növöget...

Manó: Jó volt találkozni..egy kicsit beszélgetni, köszönjük a vendéglátást...a sapiért meg valamikor átugrunk..

Orsoly:holnap otthon vagyok, valamikor át kellene mennem az auchanba, ha esetleg érdekel...

Jók legyetek
Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2
 
 


Sziasztok!

Tegnap haza jottunk a Matrabol. Nagyon jo volt, csak en a hoban nem sokat tudtam setalni mert beazott az egyetlen nem kinott cipom.Kép Borinak jon a foga ejjelente orankent vagy surubben felsir. Az elmult 10 napban 35 dekat hizott. 7550 gramm. Mar csak ezen a heten kell hordania a terpeszbetetet! Kép

Mariann gratula a fel eves Marcinak!

Kakukkfu, Kristofnal en anno feladtam az elveimet es a fozit is cumisuvegbol kapta. A NUK-nak van direkt fozis cumija amin a nem luk van hanem ket vagas x alakban abbol nem dol a fozi hanem szivnia kell erosen. Kicsit higabbra kell csinalni.

Most ennyi mosok ezerrel mar mindenhol ruhak szaradnak. Sajna minden fust szagu lett a kandallotol. Kristof reggel elment iskolaba a budi kabatjaban. Kép Pedig van neki masik is.

Udv Ari
ari
 
 


Sziasztok!

Beu, Magdni,
köszi a mailt. Még nem tudtam megnézni. Mondtam, hogy béna vagyok. A jelszóval van valami baja. Majd ha a saját rendszergazdám haza jön megkérem, hogy segítsen.

Norka,
az egyik ismerősöm azt mondta, hogy a Tescoba is be lehet majd váltani a Libero-figurákat. Nov. 7-8. Nem írta a levél amibe írták az akciót? Én olyat kaptam, hogy 5 figuráért teknős csörgöt küldenek.
Aranyos Jázi a képeken.

Böbi,
nekem is al lett volna az ötletem, hogy emeld meg az ágyát lexikonokkal. Ez csak akkor jön be szerintem ha éjjel nem forog a ded, mert akkor fejjel lefelé fog aludni és csak jobban odacsorog a sav, kaja.

Elli,
én ha nem vagyok GYED-en akkor éppen az MKB-ba dolgozom. Köszi a támogatást. Kép
Pamperses akciós füzetet mi is kaptunk csak sajna lányom elkeverte valahová. A Tescoba lehet kapni azt a játékot ami 32 pontért van és 14 e forintba kerül. Én azt szeretném majd karácsonyra venni a picinek. Nekem nem jönne annyi pont össze. Most várom a Nestlétől a Chicco vonatot.

Maci 2,
már párszor én is jártam úgy , hogy a lányom alváskor bekakilt és az egész szoba, lakás nem parfüm illatú volt. Szinte egész este azt szagoltuk hiába szellőztetünk. Mondtam is a férjemnek, hogy biztos még a függöny is beszívta magába. Kép

Dé,
Nyaralás de jó!!!!

Csucsuka,
Jók a képek. Láttom neked se kell súlyzókra költened. Kép

Mariann, Andi,
boldog féléves szülcsinapot a csemetéknek.


Tina
tkriszta
 
 


Kakukkfű! Úgy szeretnék vmi biztatót mondani, csakhát nekünk még nincs ilyen tapasztalatunk. Kép Remélem azért kapsz tuti tanácsot. Addig is küldök neked türelmet, mert nálunk abból sok van! Kép

Norka! Nem rossz ám a mi apájánk, aki mellesleg nem férj "csak" apa. Én meg birkatürelmű vagyok, de az tuti, hogy arra nem számítottam, hogy a gyerkőcnevelés ilyen gondokat is felvet. Szegényem eszméletlen sokat dolgozik (utaznia is sokat kell), keveset van itthon és akkor sajnálom még én is dolgoztatni. Imádja a lányát, tisztába is teszi még ha kakis is, szóval erre sem lehet panaszom. Csak a fentebb említett gond az, hogy nehéz megtalálni a megértés-odaadás határát és megtalálni azt a pontot, ahol már én is nyugodt szívvel fogadhatom el, vagy kérhetem azt a bizonyos megértés-odaadásstb-t. Bocs, hogy így rátok zúdítottam, de ez tényleg probléma nálunk, mert én afféle mártír típus vagyok, ami nem túl jó hosszútávon. Húú ez nem lett vmi érthető...
Jaziról még sok ilyen fotót! Ez az orrocska!! Kép


Lassan két órája írom ezt a hozzászólást, úgyhogy most ideje elküldenem, mielőtt ismét ugranom kell vmiért.

Pusza mindenkinek!

dé_
 
 


Ja! Nem vmi nagy nyaralás, csak kettőt alszunk Alsópáhokon (Tündérékkel megyünk) aztán már jövünk is haza. De azért nagyon várom! És ott kikapcsoltatjuk a fiúkkal a mobilokat, hogy még véletlenül se tudjanak dolgozni! Azt a kutyafáját!

dé_
 
 


Na ez jó! A két órán át írt hozzászólás elsőfele itt volt egy nótpedben. Asszem mára télleg ennyi, mert így nem lehet babanetezni... íme az eleje az előzőnek Kép :

Mariann, Andi! Boldog félévességet a fiúknak! Mariann, nektek pedig jó utat!

PIldi! Gratulálok a tapshoz és köszi a felvilágosítást. Hiába, nálunk ő az első baba, úgyhogy neki még nem kell máshoz alkalmazkodnia! Kép

Kangi! Ne őrülj meg! Kitartás! Inkább örülj az új szerzeményeknek. Tessék egy kis pozitív energia: +++++++++++++

Urszila! Zombiság Kép Végül is az sem lenne baj, ha így marad az időbeosztásunk, majd a kövi gyerkőcnél kell ezek szerint átállítani a bioberendezést, ha Virág oviba jár. Kép

dé_
 
 


Sziasztok!

Rendszeresen olvasgatlak titeket, de még nem jelentkeztem be ide sosem, mert a nyár végibe szoktam írogatni, ezt már csak olvasni jut időm sajna.
Kisfiam, Bence holnap lesz 8 hetes. Nagyon szépen fejlődik, mondjuk van is mit behoznia, mert 35. hétre született 2150 grammal. De mára már 4300 gramm, úgyhogy ezzel nincs is probléma. Kicsit sírós baba, meg azt hiszem egy kicsit el is kapattukKép, mert leginkább csak kézben szeret lenni, úgy kell becsempészni a kiságyába, mikor elaludt a karunkban...

Szeretném a segítségeteket kérni, ill. a bíztatást ha valakinek volt hasonló gondja: ma voltunk csípőszűrésen és a doki szerint kicsit kötött Bencike csípője, ezért terpeszpelenkát kell hordanunk éjjel-nappalKép ez engem eléggé elkeserített, nem tudom hogy ez mit jelent, és mikorra várható javulás. 4 hét múlva kell visszamennünk kontrollra. Szerintetek ez addigra rendeződik, vagy hosszabb időre számítsak? Minden pelenkázásnál tornáztatom, de amit még ezenfelül lehetne, én mindent megtennék hogy minél hamarabb levehessük.

Ari!
Láttam Te is írtad hogy nálatok is van terpeszbetétKép a Te babád mennyi idős, és mióta hordjátok?

Köszi előre is!
Üdv: Vera

KépKép Kép
76vera
 
 


Elli!

leírnád enkem ezta pampers akciót? mi nem kaptunk füzetet, pedig van csomó pampers-ünkKép

Kakukk!

Csak majdnem borítod fela tálat? Én volt hogy olyan ideges lettem, hogy etetőszékestől ellöktem Emmát, aminek következtében elgurult a konyhaajtóig, és nagyon de nagyon jót nevetett rajtaKép De komolyra fordítva: Nekem Emma kb 6 hónapos korában döntött úgy hogy az addigi kajcsik nem felelnek meg, és csak és kizárólag azt eszi meg, amiben hagyma és só és normális fűszerezés van. Ilyen bébiételben a nestlé 8 hónapos kortól való kajái. Ez kb 4 vagy 5 fajta, na ő semmi mást nem evett meg sokáig csak ezta 4 fajta kaját. Bármi mással próbálkoztam ugyanaz mint nálatok. nem lehet hogy csak nem találtad még el hogy mit és hogy szeret? Az meg hogy eddig szerette nem jelent semmit, hirtelen tud változnia z ízlésük. A másik: És mi van ha nem adsz tápit minden evés után? Szerintem felesleges, így csak azt tudatosítod benne hogy minek enni mikor utána úgyis jöna tápszer. Szerintem ne adj neki , éhen halni nem fog és hátha elkezd enni. Emma 10 hónaposan így evett: reggel 2 dl tápszer, tízórai gyümölcs joghurttal vagy túróval, ebéd főzelék hússal, uzsonna: tejpép vacsora megint 2-2,5 dl tápszer. Most 1 évesen a tízórait már tulképp elhagyta, max némi gyümölcs a kezébe. a tejpépet egyébként még in is sokszor cumisüvegbő adom, nem kanálla, de főit az t kanállal. Az eventnek is van olyan cumija amin átmegy a pép és a főzi is hígabbra készítve.

manó

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Úgy tűnik, Daninak nem ízlik a sütőtök Kép úgy fintrogott rá, a 3. kanál után pegid már ki se nyitotta a száját. Aztán úgy belejött a fujjogásba, hogy utána már az almát sem akarta megenni, így ma hanyagolom a hozzátápit.

Csucsuka
nem mondom, sprotos egy család vagytok Kép

Norka
extrarózsaszín cuccok Kép
én is beküldtem a babákat a Liberóhoz, még nem jött kabát, de remélem hamarosan

Mariann
köszi, és Marcinak is boldog félévességet Kép
remélem a doki csupa jót mond majd

PIldi
tapsoló Ancsi aranyos lehet Kép

Kangi
vérszegénység Kép miért kellett vért venni Julcsitól? Ti akartátok vagy doki mondta?
gratula az occsó gyereküléshez Kép
jó lenne, ha ki tudnád magad pihenni, és gyakrabban tudnál írogatni Kép

Kakukk
rossz evés miatt részvétem, sajnos nincs tippem Kép

Ari
nem semmi hízás 10 nap alatt Kép
de jó, hogy már csak a héten kell a terpeszpelus Kép


jó nyaralást, biztosan szupi lesz Kép

Vera
üdv itt, nagyon ügyesek vagytok, hogy már ennyit hízott Bence Kép
drukk hogy ne kelljen majd sokáig a terpeszpelust hordani

Beu
holnap ne feledd a csini ruhát Kép

tiszta sötét van már, brrrrr KépKép

Andi
psandi
 
 


Vera,

Bori 3 es fel honaposan kapta a terpeszbetetes pelust 6 hetig kell hordania. Sokat javult a csipoja a betes pelustol. Fontos, hogy ne tudjon lecsuszni. Mi a 2M Margit Med Gyógyászati szaküzletben vettunk vaszon kantarosat, (Bp Margit krt. 38.Sz. Tel 212-5553. ) az bevalt.
Eleinte szamunkara nagyon ijeszto volt az egesz, de Bori fel sem vette a kenyelmetlenseget. Amikor oltast kapott es fajt a laba aznap ejjel nem volt csak rajta.

Javulast! Ari
ari
 
 


Sziasztok!

Norka,Toffi BOLDOG SZÜLINAPOTKép

Kakukk, az én Timim is extraválogatós csaj volt kb a hozzátápi kezdetétől 1,5 éves koráig. Én is nehezen bírtam a dolgot, tejpépeket nem szerette a saját főztömet dettoKép Az összes bébikaját végigpróbáltuk, kettő bejött (paris krumpli és az alma+husi Kecskemétiből), Timi hónapokig ezt ette felváltva. Az elveimet teljesen feladtam, evés közben könyveket, reklámfüzeteket olvastunk, így eltereltem a figyelmét és kb 1 üveg lecsúszott neki. Ja és naponta max 4x tudtam megetetni, mert többet nem fogadott el. Ennek ellenére 1 évesen megtriplázta a születési súlyát, 1,5 évesen lassan mindenevő lett (a nagyik nem győznek főzni ráKép) és ma már nem kell az olvasás se, mert saját maga lapátol a kiskanalával, ami sokkal izgalmasabb. Szerintem van remény , ne add felKép Ha csak 1-2 kaját eszik meg, az is jó. Igyekezz ne nagy feneket keríteni a kajáltatásnak, mert azt ő is megérzi és annál rosszabb lesz.

Elli, gratula a kitartásodhozKép Nekem csak azért nehezebb ez a bömbizés dolog, mert Timit is felébresztiKép A talira vevő vagyok, addig is angyalok legalább a gyerekeimKép

Urszila, nem nevetlek ki, mert én ugyanezt eljátszottam TimivelKép Ő 1 évig csak extrapépes kajcsit volt hajlandó lenyelni. Nem is felelt meg a mércéjének, csak a konzervcuccKép Nekem a turmix se vált be, pedig felismerhetetlenségig aprítja a borsót is. Hát ettől nem lettél okosabb, igaz?

Csucsuka, micsoda fitness babérokra törsz teKép Irígy a bobozásértKép

Sofka, nálunk én vagyok, aki elbitorolja a gyerekek játékait, mert annyira szeretek játszaniKép Sőt, szoktam nekik mondani, hogy mire gerjedjenek, mert anya már nagyon akar olyat venniKép Gratula a lego vonathoz! Az órát én már este átállítom a kínos helyzetek elkerülése végettKép

Kangi, neked is kijut a jóbólKép Kitartás, momentán jobb ötletem nincsKép

PIldi, én is lassan jegyzetelem, mikor mit evett a gyermek és hogy aludt utána éjjel, de nem igen találok összefüggéstKép Talán valami komolyabb szakember kell hozzáKép
Gratula a tapsikoláshozKép

Norka, én is visszaküldtem és még nem kaptam semmit, de ez Liberóéknál nagyon lassan megy. Nyáron is vártam egy ajándék könyvet, kb 1 hónap volt az átfutás, de azért megjöttKép
Pöttyös fuvola pofátlanságKép Én azt vettem észre, hogy ami postán érkezik, sokszor hibás, mert hátha lusta az illető visszaküldeni, oszt legalább elsózták a balekjáraKép

Heppi, én is próbálkoztam ilyen töltött flakonokkal, de nálunk maradt a víz, mert a gyöngyök csörgésétől issszonyúan fél Zsebi, csak úgy zeng a ház a bömbitőlKép

Gömb, a hiszti legjobb ellenszere, ha nem veszel róla tudomástKép Persze, ezt otthon a legegyszerűbb kivitelezni, az utcán mégse hagyhatod el a gyereketKép De ilyenkor is legyél higgadt, mert a gyerek pont a bepörgésedre várKép
Otthon pedig, ha nem bírsz vele, nálunk bejött a szobafogság is kb 1/4 órára, amíg lehiggad. Ilyenkor azért számíts a csaj bosszúállására, Timi hisztisen felér egy tornádóvalKép

Dé, én szaván fogom apát és ő segít is lelkesen vagy anélkül. Viszont amikor feszült, elég kritikus hangulatba kerül, de ilyenkor nem csak velem elégedetlen. Tegnap a felgyújtott autókája jutott eszébe, meg hogy neki már sose lesz másik és ezen rágott be, aztán a lavina már ment magátólKép
Egyébként én is gyakran röhögök magamon, csak tegnap nem voltam formában.

Zulu, kölkecek nagyon helyesekKép Szegény belázasodott Mac, még szerencse, hogy a 3 napos volt és nem valami vírusKép

Ari, de jó, hogy mindjárt elfelejthetitek a terpeszpelustKép A füstszagtól tényleg nehéz szabadulniKép

Beu, annyira felcsigáztad az ízlelőbimbóimat, hogy kénytelen leszek valakitől disznótorost kunyerálniKép
Gratula Ülő Lőrincnek, uffKép

A tegnapi legjobb sztorit még nem is meséltem: Ülök a gép előtt és elborultan olvasom a babanetet, egyszer csak bazinagy felirat jelenik meg a monitoron, hogy új hardvert talált a gép az egyik USB porton, installáljam, legyek oly szívesKép Hülye ez a gép, morogtam magamban, de csak erősködött a gaz. És ekkor feltűnt, hogy Zsebi a lábamnál motyózik valamivel. Hát nem bekapta a digigép letöltő kábelét?Kép Szóval muszáj lesz a kölökhöz beszereznem egy installáló progit, különben nem ismeri fel ez a buta dögKépKépKép

Pár kép az új hardveremrőlKép

A függöny a kedvence:
Kép

A birsalmalé komplett hasznosítása:
Kép


Megyek, mert apa megint kezd beborulni ZsebitőlKép

pussz
Momo


Momo
momo
 
 


Ja és majd elfelejtettem újságolni, úgy tűnik, a cég megtéríti az autónkat és majd ő pereskedik érte másokkalKép Remélem, még az idén vehetünk párocskámnak egy négykerekűt, hátha jobb lesz a kedveKép

üdv
Momo


Momo
momo
 
 


Hali Mindenkinek,

Na, akkor emlékezetből:

Pildi,
Ügyes lehet Anka, ha már tapsol. Orsi a múlt héten tanulta meg, hogyan kell két játékot összeütögetni. Persze előtte összeütöttem én, aztán az ő kezében lévő játékokat. Ezt felváltva kb 5 percig, aztán rájött, és már magától csinálja. Olyan büszke voltam rá, hogy vmire ÉN tanítottam meg Kép

Momo,
Most akkor hogy is van ez? Neked van autód, apájának meg nincs? Jut eszembe!!! Jövő hét van Kép Mikor talizunk??? Zsebi gyönyörűűűűű

Kangi,
Én azt olvastam, hogy az anyatej után a husiból szívódik fel leghatásosabban a vas. A vashiányt hívják egyáltalán vérszegénységnek??? Mert ha igen, akkor ez a két esélyed van: szoptatás és/vagy husis kaják.

Zombi anyukák figyelem!
A barátnémmal beszéltem az előbb telcsón, és ő mondta, hogy a lánya extranyügi mostanában, éjjel is ébred kb óránként. Nem éhes, nem fáj semmije, nem szomjas, cici kéne, de nem evés miatt, azt meg nem nagyon akarja adni neki éjjel. A védőnője ajánlott neki egy homeos cuccot: Viburcol homeopatiás kúp csecsemőknek. Ezt használja második napja lefekvés előtt adja neki. Már az első napon 13 órát aludt egyben a jány. Így az óraállítás is megoldódott Kép Szal nem a reklám miatt, hanem a segítség végett írtam le. Ja, és 12db egy doboz, ami kb 1100 Ft-ba kerül. Asszem erre én is befektetek, mert mostanában Orsi is ébredezget sírva, és már nagyon elszoktam tőle, hogy megzavarják az éjszakai nyugalmamat.

Gyerkőc tegnap evett először par.kruplit. Szinte az egészet viszontláttam a pelusban. Ez most jó vagy nem? Ja, és már megint sűrűbb és keményebb a kakija. Igaz, őt nem zavarja, de engem igen. Ez normális?
Egyébként öccör eszik tápit (kb 220g/alk) és még kéccer mást - délelőtt gyümit, délután egy kis főzit (mindkettő után kap inni, ha kéri). De így is csak 150g-ot hízott majd' két hét alatt. Aggódjak?
Ma meg azt vettem észre, hogy felállva az asztal szélét rágja - máskor is csinálta már. Eccercsak látom, hogy véres nyál folyik ki belőle. No nem sok, de azért megijjedtem. Megtörölgettem egy kis gézzel, de semmi jelét nem láttam, hogy sérült lenne a szája belül v. kívül, nem is sírt. Ez mitől lehet?

Na, jó sok kérdésem van mi? Lécci segíccsetek!!!

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Sziasztok,
Lóhalálában vagyok, szalad a lakás, egész nap autó-ügyet intéztem, ha minden ok, szerdán megkapomKép

Gömb,
Még azt akartam írni, hogy amikor hisztiztem, de nagyon (állítólag földhöz vertem magam!!) apám bevitt a hideg zuhi alá. Elhallgattam, és legközelebb már csak meg kellett kérdezniük: menjünk a zuhany alá? Elég ósdi módszer, de én nagyon makacs, és később is kifejezetten engedetlen gyerek voltam, és hát bevált. De asszem már 2-3 éves dackorszakos voltam...
Azért 18 évesen eljöttem otthonról, biztos ami biztosKép és azóta szent a béke a szüleimmel. Csak egy fedél alatt nem megyKép

Manó
Pampers:
Nagycsomag Midi(32) és maxi(27): 1p
Óriáscsomag midi(68) és maxi(56): 2p
Jumbó midi(94) és maxi(80) 3p

8p: 1/Formaevő dobozka (6hótól) és 2/vizijátékok (1-5 év)
12p: 3/Fecsegő-villogó telefon (12 hó) és 4/Zenélő játékelefánt(3 hó)
18 p: 5/Zenélő csiga(6hó)-ebbe is lehet formákat rakosgatni, 6/Táncos szétszedhető bogárka(6hó)
32p: 7/Játszó asztalka(9-36 hó) és 8/Zenélő csodamasina(tolható, összecsukható, 9-36hó)

Ha érdekel, vagy begépelem, amit a játékokról írnak, vagy bescannelem az egész füzetet,(képek is vannak) és elküldöm neked. Név, cím, telszám, választott aji neve és száma kell, és a csomagolás FÜGGŐLEGES állású baba-mama fényképe.(Vízszintes vagy vonalkód nem jó, külön írják!!) Akár üres lapon is be lehet küldeni az adatokat, nem kell részvételi szelvény. Többször is küldhetsz.Kép
Cím: Dono Kft
Pampers-Fisher Price Program, 1463 Budapest, Pf 909.

Mariann
Marcinak boldog félévességet!!!Kép Dokidrukk megy!!Kép

Ildi
Tapsi baba édes lehetKép

Kangi
Gratula a szerzeményekhez, és kitartás a nyügibabáhozKép

Momo
ZsebiinstallálásKépKépKépKépKép

Na, hali, szaladok
Pusza
Elli
ellimami
 
 


Momo! Micsoda jó hír! Hát igazán örülök!!! Az új hardverKépKépKép rendkívül cuki! Tejszaporítani akar?

Urszila! Botmixer?

Kangi! KÁr, hogy nem taliztunk, végül nem is mentünk arra, majd talán holnap. Rádcsörgök, ha igen. A tejpépes tapasztalataimat akarom veled megosztani, talán most hagy egy kicsit a motoregér. A múlt szerdán voltunk dokinál, és panaszkodtam, hogy nem eszik, akkor adtak Sinlac és Milupa HA receptet, azt tanácsolva, hogy minden kajához (főzelékhez és gyümölcshöz is) adjak, hátha szereti. Ha bejön és megszereti az evést, később hagyjam ki fokozatosan a kajákból. Én egyelőre a Sinlaccal próbálkozom, de úgy néz ki működik. Fele kaja, fele pép, és az én bezippzárazott szájú kisfiam tátog, mint a kismadár. El sem hiszem. Ettől függetlenül éjszaka még mindig kel, bár eggyel kevesebbszer. Nem tudom, ti hogy próbáltátok a pépet, de esetleg így is kipróbálhatod. A sima pépet meg szoktam gyümilével, csak úgy, desszertnek. A másik, ami eszembe jutott, hogy Te főzöl Julcsinak, ugye? Mert mintha valaki azt írta volna, hogy a babája csak a kész bébikaját eszi meg. Nem lehet, hogy Julcsinál is van valami hasonló? Vagy az üvegeset is utálja? Most egyébként hogy kajáltok? Sikerült a pisivétel? Tenyésztés is, vagy csak sima vizelet? VérvételKép

megyek, mert hiányol a fiam.
B.
beu
 
 


Beu, persze, hogy próbáltuk!
Egyébként pedig köszönöm, hogy rákérdeztélKép

Mások! Ti is megkérdeznétek a védőnötöket tej ügyben???

SOS!!!

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Tegnap megszuletett baratnom 2. kislanya. Ma mar otthon is vannak, igy a ferje nem tud elmenni a hazassagi anyakonyvi kivonatert (mar nem ott laknak ahol osszehazasodtak) Kerdesem, ha nincs anyakonyvi kivonat a baratnom nevere anyakonyvezik a babat, nehez utanna atiratni az apuka nevere? Csinalt mar valaki ilyet?

Udv Ari
ari
 
 


Sziasztok!

Csak egy rövid bejelentkezés így fürdi előtt:
képzeljétek, Csucsuka és párja talált állást Apucinak!!! Holnap már megy is dolgozni. Ezúton is nagy-nagy köszi Csucsuka és CsucsukaApu!!!
Kép

Pusz
Miszike
miszike
 
 


Csucsuka! Egy hős vagy! Vagyis kettő vagytokKép Van még állást kereső ismerősömKép

B.
beu
 
 


Heppi, nem akarom elvenni a kedved a Viburcoltól, de Zsebi fütyült ráKép Talán nektek bejön.
Igen, nekem van egy öreg, anyáméktól levetett autóm, amit a párom nem sokra tart, mert zörög, kopog...és nem BMWKép
Majd még kitalálom, melyik nap jó, aztán telegrácsolok, jó?

Miszike, gratula apa állásáhozKép Csucsuka, szuperek vagytokKép

Ari, ilyenben még nem volt részem, de a magyar bürokráciát ismerve gyanítom, hogy nem egyszerű eset az átanyakönyvezés semKép

Beu, akkor te egy mázlista vagy, nekem a tejpép se működikKép Zsebi csak az én bosszantásomra a kanál előtt közvetlenül zárja szorosra a száját. És a két fogát is erősen beveti a szájzárba, nehogy betoljak valamitKép
Igen én csináltam reklámot a babakonzerveknek, Timi csak azt ette meg, de szigorúan csak fűszerezveKép Lehet, hogy Kanginak is beválna...

Elli, akkor te se lehettél piskótaKép Én detto ilyen voltam, csodálom is anyám birkatürelmétKép
Én Timit a virágsprickolóval szoktam képennyomni, így pár pillanatra a döbbenet veszi át a főszerepet a magánszámábanKép

na pussz
Momo


Momo
momo
 
 


Elli!

Köszi!
ha beszkennelnéd az nagyon jó lenne! A maxi plus ér valamit?Kép
Imádoma fisher price játékokatKép

kangi!

Már akartam kérdezni, de Julcsival végülis voltatok hasi Uh-on?
és a táplálék allergiákat kizárták (már ha egyáltalán eszik már olyat ami allergizálhatKép), pl tejfehérje, tejcukor, klisztérzékenység(búza)? milyen pépet eszik amitől most hízik?

heppi!

Viburcolt mi fogzásra használtuk, de Emmának nem jött be, sajnos amikor fájta foga 2 vagy 4 nap csak panadollal aludt, egyébként óránként ébredtKép De van akinél fogzásra is használt. Viszont kint van Emma első rágófogaKép

Momo!

Én is reklámoztama bébiételtKép Hagyma, hagyma a kulcsszó nálunk!KépKépKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Manó Kép
most zárogatják az allergiákat kifelé, egyelőre tejallergiára gyanaxanak, mert a HIPP tejpép (sovány tejpor van benne de gluténmentes) előtt is gond volt a hasfájás, és én sok sajtot ettem naponta, plusz egy begre kakaó reggelire ...
Most SinLacot kap (mától), kíváncsi vagyok!
Hasi UH negatív! KépKépKép

Miszike Kép
hurrá Apája állásához Kép

Csucsuka Kép
klasszhős pár vagytok, és az artistatrupp naggyon király!!!

Beu Kép
nekem is ezt mondta a dokinéni, hogy próbáljam meg a főzit SinLaccal sűríteni. Ma ette almával.

Heppi Kép
hát szoptatok én napi négyszer! Vagy öccör is! Hát pont ez az! Csak az én készleteim pusztultak már le. Husit pár napja megint kap a főzibe (csirkemell), hálistennek a par.krumplival az is lecsúszik Kép (múltkor nagyon kiakadt a husitól, de azt, úlláccik, kinőtte)

Andi Kép
a gasztroenterológusnéni utalt be vérvételre, el is durrant a vénája, most nagy otromba fekete folt van a kis könyökhajlatán KépKépKép De legalább nem nekem kellett lefogni!

Momo Kép
apakocsi hurrá!!!
Zsebiinstall KépKépKép A képek cukoriak!

Fúúú, bocsi, kivagyok, megyek és buta filmet nézek még két percik, aztán ágyikó és szép remények, hogy a SinLactól jobban alszik majd. (meg szopizott is utána)

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Sziasztok!

Kérédsem van. Zsaninak folyik az orra, pontosabban csak folyt, mert este már nem kellett leszívni. Ha semmi más baja nem volt azon kívül, hogy folyt az orra és könnyezzett, akkor igaz nem kell dokihoz vinni? Nem adtam neki a Cebion cseppen kívül semmit, na meg persze cicit ezerrel. Szerintetek?

Megyek visszaolvasni

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Sziasztok!

Nadine: én nem vittem Ancsit, láza nem volt, másfél hétig orrszivóztam, kammilláztam hozzá a szemét olykor, aztán kimászott belőle.

Gratulákat köszönjük! Nagyon élvezem, hogy ért engem a csaj!

Vera:nagyfiam kb 1 hónapos kortól 4 hónapos koráig hordott ilyet. Első napokban engem is kiboritott a dolog ("mért vagyok én/mi ilyen szerencsétlen, ilyen is csak velem történhet" stb), aztán megszoktuk. Klasszul meg lehet fogni a lába között a babát vele! Nyugi!!! Ancsinak 4,5 hósan találták ki (addig okés volt), hogy kicsit kötött, tornáztassam. Na ja, csak épp a kiscsaj azt hiszi, ilyenkor olyat játszunk, hogy én lefele "feszitem" a lábát, neki meg ellent kell tartani (szkander). És ő az erősebb!!!!

Kakukkfű: ikrek voltak ilyenek, egy év felé közeledve. A "felnőtt" kosztra való átállás (kerek egy évesen úgy döntöttem, egyenek amit csak akarnak) meghozta a megváltást, onnantól ettek. Igaz, darabosan viszontláttam a pelusban a franciasalátát, párolt zöldségből kukoricát, borsót (stb), de ettek, fejlődtek és nem idegeskedtem tovább. Mai nézetek szerint egyéves korig a csak anyatej elegendő kaja a babáknak, a többi csak hozzátápi, de nem elválasztunk. Nem tudom, de talán tápival is hasonló a helyzet. Fontos!!: ne csinálj magadnak ügyet belőle, ne idegesitsd magad miatta! vannak babák, akik hónapokig semmit nem fogadnak el, aztán egyik napról a msikra nekiállnak. Kinálgasd, de hagyd rá a dolgot, nyugi!!!

Momo: nagyon tetszik az új hardvered!!! Páromnak is. Elmeséltem,mire ő: akkor két hónap múlva Ancsinál is ilyenekre kell számitani??? (mintha első babás lenneKép)

Liberoéktól nekünk is előbb jött meg az esőkabátos ajánlat, mint a béka. Pedig utóbbit rögtön beküldtem anno. Pamperstől meg disznóság, hogy csak a total care jó, előtte való csomagjaim voltak.... Nem vagyok amúgy se egy papmers hivő.

Kangi: vérvételKép nagyon nem irigy. (anno 3 hós babával voltam, 93-ban dokinéni nem hitte el, hogy 3 hósan elég a csak anyatej... bebizonyitottuk!)

Heppi:van ez igy! Par krumplival én várnék, nálunk a nagynak állandóan kicsipte a fenekét. Ráadásul pari allergén lehet. Nagyon sokáig előfordul, hogy kakiból meg lehet mondani, mit evett a kölök. Gyarapodás érthető, amekkorát fejlődött most a mozgásban, lemozogja!! AsztalrágásKép, lehet, hogy megharapta magát, szerintem ne aggódj miatta. TanitásKép, az ember nem is gondolná, mi minennek fogunk mi örülni a babánknál!!

Ancsi ma aranyos volt, mert hagyta magát visszaaltatgatni, igy jóval többet aludt, mint szokott és sokkal nyugisabb, jobbkedvű volt. Tanul puszit dobni is, pontosabban cuppog, nagyon aranyos. Ja, és azt mondogatja:baba-baba.

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Hali Csajok!

Köszönöm, köszönömKép Beu, ha rajtam múlna, nem lenne annyi munkanélküli, dehát nem rajtam múlik... Miszikéék esetében nagy mák volt a tali, meg a 4 napos ünnep, mert így én is meg okosapa is kölcsönösen képben voltunkKép

Kangi, örülök, hogy a hasi UH negatív, szegény lilakönyökű Julcsi... Cseppeket kaptok? Vagy elég, ha vmi kaját belediktálsz?

Momo, akkor még nincs installálva az új hardwer??? Vészes nemtörődömségKépKép Autós híreknek nagyon örülök, remélem ezzel elindul a sikerszériátok, ekkora pechsorozat után igazán megérdemlitek! Nálunk vizezés nem jön be, mert a skacok nagy úszóbajnokok, és játéknak veszik... Viszont magárahagyás megy... Zsófi ezért tanult meg mászniKép

Beu, örömmel látom, hogy végre tátogi lett a srácKép, nem panaszkodhatsz!Kép

Manó, első rágóhoz nagy gratula! Nagyon kikészültetek? Azér nagyon bölcs a természet, hogy erre nem emléxik az ember lánya (no meg fia)...

heppi, paradicsomos krumplinak van ilyen tulajdonsága. Gyorsan átment a lányon? Mert akkor még kicsit szüneteltesd, és inkább adj neki mást. (Bár nekem egyszer egy lökött védőnő azt mondta, hogyha olyat adok, amitől pl. csípi a gyerek popóját a kaki, kenjem be vastagabban... szerintem az ilyen egyen naponta 3x extraerős csilisbabot, ozt kenegesse magának). Bevallom, én már csak hébehóba mérem a nőcit (kb. havonta), de féléves kor után lassúl a gyarapodás sebessége.

Ari, barátosnédnak gratula, az ügyben nem vagyok kompetens...

Na abbahagyom, mert soselesz meg a meló, pedig elvileg azért ültem le, hogy csináljam...

Pussz
Zsófi
csucsuka
 
 


Manó! Hát gratulálok a rágóhoz!

Momo! Zsebi nagy játékos! KépKép

Ildi! 93-ban még ennyire más világ volt? Édes lehet Ancsi! Lőrincet nem tudom rávenni a puszira. Pedig tudja, mert véletlenszerűen cuppant néha egyet, de ha én csinálom, nem utánoz. Ja és nem mond semmit. Gügyögést akarok!!!! De csak süvöltözik irtó hangosan.

Nadine! Ha már nincs baja, ne vidd. (Bár én nagy orvoshoz járós vagyokJ)

Miszike! Milyen bunkó vagyok! Nektek meg nem is gratulálok! Gratula!!!

Andi! Most nem tudok sokat írni, rohanok becsavarni a hajam és felvarrni a strasszokat a rucimra.Kép

Heppi! Pillanatragasztó! De jó ötlet. Én is flakonozok, de mindig félek, hogy lejön a teteje, és megeszi a gyöngyöket.

Bocs, de nem bírok mindenkinek írni, ma nagyon hosszú nap volt valamiért. Fekvés, alvás.

Jó éjt, Beu
beu
 
 


Sziasztok!
Momo,
Zsebi drivert valami programozoval gyorsan meg kell iratni, hogy felismerje a windos. AutoKép

Kangi, vervetelKép

Mano, gratula a ragofogacskahoz.

Miszike, de jo hogy van mar munkahelye parodnak!

Elli gratula az uj autohoz! Arrol lemaradtam, hogy milyen lesz Kép

Dé, az en parom meg kepes vendegvaraskor a kupi kozepen neki allni CD -ket feliratozni. meg papirokat valogatni az iroasztalon ahelyett, hogy leballagna a szemettel.

Beu, szetdurrano lufitol nem ijedt meg Lorinc?

Toffi, gratula a masodik fogacskahoz!

Heppi, en is kaphatnek egy reklam filmet?

Kristof szetszedett puffokbol epitett kuckojaban.
Kép

Bori egy orangutan bebire szabott overalban apaval hoeseben
Kép

es egy tajkep
Kép

Ari
ari
 
 


Ari! Szép! A gyerkőcök meg irtó édesek. Még nem is láttam Kristófot. Az apa-lánya fotó is jó.
Nem ijedt meg, mert nem volt ott. HÁl'istennek, mert mindig attól rtettegek, ha lufival játszik, hogy halálra rémül majd. Ezért nem is engedem sokáig, mert egy idő után bedurvul, és elkezdi markolászni. Pedig imádja.
Na most már tényleg húzok. Ki is kapcsolom, mert különben visszaülök.
B.
beu
 
 


Beu, Kaskaeknal eloben is lathattad Kristofot!
Ari
ari
 
 


Sziasztok!

Réka,
Dani hátramászásához gratula!Kép

Tina,
hasraforduláshoz gratula!Kép

Beu,
további sikereket ülő Lőrincnek! Sikerült valamit Lego ügyben lépnetek?

Sofka,
jobbulást!Kép

Norka,
Boldog szülinapot!!!Kép
A wokot mi is imádjuk, ha van valami szupi recepted küldjél légyszi!
Extra rózsaszínKépKép

Psandi,
aranyos vagy amit a fiamról írtál. Gergő imádja Lizát és úgy óvja-védi mint egy anyatigris. Nem irigylem a majdani feleségét, nem lesz semmi apuka. KépKépKép
Nálunk Liza kedvence a sütőtök. Én megsütöm a sütőben és anyatejjel összeturmixolom. Így már próbáltad?

Csucsuka,
nyári bobra télen is irigyKép, artista képzős képek szuperek.Kép

Toffi,
boldog szülinapotKép

Kangi,
vásárlásKépKépKép

PIldi,
ancsi tapstudományaKépKépKép

Dé,
Alsópáhok irgy Kép, jó pihenést és feltétlen tegyél majd fel képet, hogy az itthonmaradók is élvezhessék.Kép

Momo,
új hardver édes. TESSÉK MÁR INSTALÁLNI!!! Még szerencse, hogy a hardver szoftvere tökéletes.KépKépKép

Csucsuka,
Álláskeresési pontosabban találási I. hely Kép, grat.

Elli,
Pampers részletek engem is érdekelnek. 6 hónapig csak azt használtuk, így van néhány üres zacsink, már amit sikerült megmenteni apától, hogy ne szemeteszacsinak használja. Sajnos többször kifolyt a derekán Lizának a sűrüje, így váltottunk. Remélem azért a kitartó fogyasztásunknak végül csak lesz valami eredménye. KépKépKép

Lizával ma voltam dokinál. Tavasztündérem 8320 gramm, 70 cm. Nagyon csúnya a bőre. Ekcémás és a jobb könyökhajlatát véresre vakarta. Arra kapott Fenistil cseppeket és el kell vinnünk homeopata orvoshoz és allergia vizsgálatra a svábhegyre. Addig sem szabad semmiféle tejterméket ennem.Kép Még a kávéba sem szabad egy pici tejet vagy tejszínt tenni és sajtot sem ehetek Kép amit pedig imádok. Persze kis manókámért mindent. Sajnos az ekcémát nagyon nehéz kezelni.Kép

Kis tündérem ma nagyon sokat aludt. Délelőtt és délután is 2,5 órát aludt kint a babakocsiban. Már azt hittem szegényke belefagyott a kocsiba. Kép Néha még horkolt is. Utána nagyon jókedvű volt.

No megyek aludni, szép álmokat mindenkinek!!!
Zsuzsóc
zsuzsóc
 
 


Na, Küldtem körmélt. Aki nem kapott, de úgy érzi, hogy szüksége van rá, küldjön mélt nekem. Ez vonatkozik az új fecskékreKép is, akiket tahó módon nem is köszöntöttem...
Tehát: Sziasztok újak, küldjetek mélt nekem, és sokkal okosabbak lesztek! IdővelKép

Na pussz, mostmár télleg menek
Zsófi
csucsuka
 
 


Jó reggelt!

Átütő siker alvásügyben!
Este h8-tól éjjel h1-ig 5 óra egyben! Aztán kajcsi, majd 4 kor 1-2(!!) perc kiabálás (nem is igazi bőgés, csak olyan gyere ide méltatlankodás) majd 5-n6 sírás: na ekkor megetettem, és visszaaludt. Azóta is.
Ez hihetetlen!KépKép

Még pár ilyen éjszaka, és vége a zombizásnak!
KépKépKépKépKép
Na, csak ennyit akartam most, később még írok.
Pusza

Boldogelli
ellimami
 
 


Sziasztok!
Csak 1 percem van:

Gombóc
Boldog 9 hósságot ZsombinakKépKép

Mariann és Andi
Boldog félévességet Marcinak és DaninakKépKép

Többi babának is boldog hófordulót kívánok, akikről lemaradtamKépKép

Már itt sem vagyokKép
PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee
 
 


Sziasztok,

régen jártam erre,de titokban olvastalak benenteket,vagyis kukkoltam.Hangulatom nincs mindig a toppon a nagyim miatt. Kép

1-2 dologra emlékszem:
Toffi,
gratula a fogacskákhoz.Remélem Zsombi azért nem károsít meg vele teljesen. Kép

Ari,
csuda klassz lehetett a Mátrában,irigy is vagyok érte ezerrel.Édesek a gyerkőcök egyött.Nem építettetek Borinak hóembert? Kép

Fáradt,kiemrült Kangi,
remélem Julcsi hamar visszanyeri az anyát kipehenni hagyó formáját és minden a legnagyobb rendben lesz. Kép

Leszter,
gratula a kutyázáshoz...én még csak itt tartok. KépElkezdtétek már a hozzátápit,erre már nem is melékszem?!?!?!

Miszike,
nagyon örülök,hogy lett állása a férjednek...én is megkérdeztem apáját,mikor a probléma felmerült,de sajna nem tudott segíteni.Nagyon örülök,hogy Csucsukáék tudtak segíteni. Kép

Csucsuka,
te aztán belevaló anyuci vagy!!! Kép Nagyon jók a képek. Kép

Heppi,
lemaradtam róla,de nagyon kiváncsi lennék a sztár lánykádra.Küldenél nekem is légyszi videót. Kép köszike.

Olvastam a talirol,hallom jól sikerült,sajnálom,hogy nem lehettünk ott,szívesen megismerkedtem volna veletek is Sofka.MAjd talán lesz még rá alkalom. Kép

Rólunk:
Peta a hoszzúhétvégén visszafordult hasáról a hátára,úgyhogy forog ezerrel és nagyon élvezi.Jókat játszik,eszik és esténként fürcsi előtt,mikor már nagyon fáradt nagyokat kacag.Ilyenkor legszívesebben megzabálnám olyan édes. Kép Imád hason lenni,szinte a fé napot így tölti,hason is alszik.Még minidig átalusszuk az éjszakát...az óraállításnak köszönhetően már este 7-től reggel 5-6-ig alszunk,aztán egy óra múlva visszaalszik...most is durmol a pirinyóm. Kép
Egy dolgot nem szeret...mikor a szkafander ruhájában szeretném a babakocsiba belepréselni. Kép na ezt ki nem állhatja,úgyhogy a séták általában ölben bonyolódnak le. Kép

Minden babónak puszi a pocijára. Kép
Fagymentes kellemes napot!
pusz

Évi+Petra(aki 2 óra múlva lesz pontosan 18 hetes)

és egy pár kép rólunk

Kép
Kép
Kép
Kép
Évi24
 
 


Sziasztok!

Elli
Dejoooo,dejooooo! Kép

Gomboc
Eljen a 9 honapos!!!

Andi, Matiann
Nektek is grat (marmint a babaknak! Kép )

Zsuzsoc
Tegnap epp csilisbabot gyartottam benne, nyammiiii volt Kép
Ekcema Kép

Urszila
Zombianyasag Kép
Koszi a jatektippeket! Korulnezek a noveremeknel, soksok jatekuk van,bizti ilyeneket is talalok amiket irtal, csak nem tudtam mit kell keresni Kép
Ja, epp tegnap du. kaptam meg a Liberos kabatkat! Kép
Szupijol megnyugtattal a "Lesz mit szetnyuzni agodalom nelkul" c. mindatoddal Kép Apanak is teccett Kép

Tina
Nekem nem jott ilyen levelke csak a babaszoban irtak,hogy hova-mennyit kell kuldeni es mar kuldtem is. Nem tudod ez minden Tescora vonatkozik ez az idopont?

De
Gondoltam en,hogy Apa nem egy sarkanyferj, csak azt mondom,hogy hozzam kepest turlmes tunder vagy! Kép

Momo
Az volt a kiszuras,hogy ez egy pecsi hangszeruzlethez erkezett igy Kép Ok nem lattak h ilyen? V gondoltak,hogy elobb utobb majd csak atveszi valaki? .... 180E ft... Kép
Uj Hardver Kép Kép Kép Kicsit mozog, kicsit sir... Kép
Kepek jok! Kép
Auto!!! Kép

Heppi
Nalunk a paradicsomos zoldseg kajcsit(Mildi) lattam viszont igen hamar. Beszuntettem 1 idore.

Ari
Nalunk az en nevemre irtak Jazit mikor szuletett, de utana nem volt nagy hercehurca atiratni! Gratula a barateknak! Jo hamar hazaengedtek oket!!! Kép
Kepek Kép

Mano
Gratula a ragofoghoz!

Kangi
Remelem kiderul a baj es vege lesz ennek a pocifajasnak!!!
Vervetel Kép

Nadine
Jazi is orrcsorgatos volt mult 7vegen en sem vittem dokihoz.

Toffi
A hirtelen gratulalo Kép

Beu
Megvaltozott a telszamom, kuldom Csucsukanak majd biztosan atirja, mar majd ha jottok, gondoltam szolok... Kép

Tegnap Kreszen 2x is 7pontot rontottam (10ert mar huznak), de lesz ez meg jobb is! Kép
Tegnap vigyorim rohogogorcsot kapott a pelenkazon, pedig hozza se ertem, halali volt! Kép

Sziasztok
Norka
norkini
 
 


Evi
Gratula a forgashoz! Kép
Kepek Kép

N
norkini
 
 


Zsuszóc,

most olvasom,hogy Liza bőre ekcémás.Mi is azok vagyunk,de szerncsére nem a durvábbbik fajtábó.Mikor kijött rajta...elvittem bőrgyógyászhoz,az adott rá egy olyan kencét,ami pillanatok alatt eltünteti neki a foltokat,ha kijön rajta...egészen eddig a dokinéninink kencéjével próbálkoztunk,azok közül egyik sem segített.Most már egy jó ideje teljesen rendben vana bőre,hál istennek.Ilyenkor nagyon oda kell nekünk is figyelni az étkezésre,meg a baba étkeztetésére is.Remélem hamar megtalálják neki azt a kencét,amitől hamar meggyógyul.
A szomszédunkban is egy nagyon durván ekcémás bőrű kisfiú anyukája ajánlotta nekem azt a bőrgyógyászt,akihez én is vittem Petrát.Ők kemény hónapokig jártak orvosrólorvosra,semmi nem segített,eza doktornéni meg írt fel nekik is egy kencét,amitől teljesen rendbe jött. A kisfiúnak már a fejbőre is váladékozott.Ha gondolod megadom az elérhetőséget.

pusz
É+P
Évi24
 
 


Na, újra vagyok, visszaaludt.

Még azt akartam eldicsekedni, hogy egész éjjel cumcum nélkül aludt. Már az első sírnihagyásnál is úgy aludt vissza. Egy ideig próbáltam vele nyugtatni, de kiköpte, kivette, és meguntam az ágynál ácsorgást... Így asszem csak nappali alváshoz kap amjd, ha kell, így még jobban elkülönül a kettő.

Kakukkfű
Nekem sincs tapasztalatom, de azt akartam írni, mint Ari, hogy talán cumisüveg, mert ezt már korábban írta vki, hogy bejött...nem az igazi, de jobb, mint a nemevés.

Tina
Füzet nélkül is lehet játszani, címet leírtam, vagy elküldöm, ha kell, és 2004 dec 31-ig lehet küldözgetni. Ha bármi kell a füziből, szólj nyugodtan.

Miszike/Csucsuka
Ez tök jó!! Mire jó a babanet!?KépKép

Momo
Spriccelő is jó 5let. Bár asszem Dagimadárnál nem lesz rá szükség, annyira nyugis. Max a kajcsimegvonással-illetve késlekedéssel lehet kihozni a sodrábólKép

Manó,
Ha a maxi plussal Kevinre céloztál, akkor mellé, még jó a maxiKép Ha komolyan kérdezted, akkor meg nem írják. Kép És telszám sincs.Kép

Kangi
Az uh negatív, az jó! Kép Tájékoztass folyamatosan a fejleményekről!

Ari
Hááát, ha már így rákérdeztél, muszáj leírnom:Kép
Skoda Fabia kombi, emelett legfontosabb tulajdonsága, hogy sárgaKép Na, jó, van benne el+fűthető tükör, szervó, 2 lzsák, légkondi, állítható űlésmagasság és asszem a kormány is állítható. 6,2-t fogyaszt állítólag, légkondival 6,8. 2. tulaj leszekKépKép
Férjem dettó mint tied, a múltkor egésznapos programra indulás előtt negye órával rendezte át a szekrényét télire. A lakás persze szaladt. Hát ilyenek ezek a fickók.Kép

Zsuzsóc
EkcémaKép Tejmegvonás nálam is halálos büntetés lenneKép Kitartás, hátha nem ez a baj!
Pampers még 1x:
Pampers:
Nagycsomag Midi(32) és maxi(27): 1p
Óriáscsomag midi(68) és maxi(56): 2p
Jumbó midi(94) és maxi(80) 3p

8p: 1/Formaevő dobozka (6hótól) és 2/vizijátékok (1-5 év)
12p: 3/Fecsegő-villogó telefon (12 hó) és 4/Zenélő játékelefánt(3 hó)
18 p: 5/Zenélő csiga(6hó)-ebbe is lehet formákat rakosgatni, 6/Táncos szétszedhető bogárka(6hó)
32p: 7/Játszó asztalka(9-36 hó) és 8/Zenélő csodamasina(tolható, összecsukható, 9-36hó)

Ha érdekel, vagy begépelem, amit a játékokról írnak, vagy bescannelem az egész füzetet,(képek is vannak) és elküldöm neked. Név, cím, telszám, választott aji neve és száma kell, és a csomagolás FÜGGŐLEGES állású baba-mama fényképe.(Vízszintes vagy vonalkód nem jó, külön írják!!) Akár üres lapon is be lehet küldeni az adatokat, nem kell részvételi szelvény. Többször is küldhetsz.
Cím: Dono Kft
Pampers-Fisher Price Program, 1463 Budapest, Pf 909.

De ha később nem találod, szólj, nekem megleszKép

Ma vmikor szkennelek és mélezek Manónak, és akkor Tinának, Zsuzsócnak is Pampers füzetet, ok?

Na, hali
Elli
ellimami
 
 


Csucsuka Kép
4-én megyünk vissza a dokinénihez, akkor mondja majd, hogy mi legyen. Lehet, h szérumvasat kapunk.

Sinlacból viszont nagyon keveset eszik a lány Kép A HIPP-es adag felét se KépKépKép
Viszont ma csak n6-kor ébredt, így 6 és fél órát alhattam egyben, szinte kicseréltek Kép

Megyek, mert a cékla alatt (vasforrás! vasforrás!) nagyon rotyog a víz,é s továbbra is nyafog a dedem, ez nem lehet igaz KépKépKép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Sziasztok lanyok!

Megint eltuntem par napra... Ez mar asszem igy is marad...Kép De vegre megvettuk a csempet a furdoszobaba, mar csak a diszito csikra kene rabeszelnem apat, de sajna majdnem annyiba kerul, mint maga a csempe. De olyan szep lenne!Kép Ja, es a parkettat is megvettuk, szoval haladgattunk, ezert nem nagyon tudtam jonni.
Szombaton babauszason oriasi elmenyben volt reszunk! Viz ala merulve uszoszemuveggel megnezhettuk a szinten merulo Petrat. Hat annyira edes volt, mint a babauszis fenykepeken, nyitott szemmel nezegetett jobbra-balra a viz alatt. En voltam az egyetlen anyuka, aki vallalta a merulest, a tobbi babanal csak az apuka merult, de nem bantam meg! Pedig hideg volt, es hosszu haj, stb, de vegul is meg szedem az antibiotikumot a laz miatt!Kép De komolyan, annyira csodalatos volt!Kép
Tegnap volt nagymamam temetese.Kép Petrat itthon hagytuk, az unakatesom felesege atjott a Petranal ket hettel fiatalabb kisfiukkal, es o felugyelt a ket babara. Edesek voltak egyutt, majd teszek fel kepet roluk.Kép
Voltam en is a borzen, gondolom, kozuletek is sokan szinten. Senki ismerossel nem talalkoztam sajna.Kép Bar Snoopyt lattam, de epp beszelt valakivel a standjuknal, ugyhogy nem akartam zavarni. Rengeteg mindent vettem, egy csomo rugit es pulcsit, uj bodykat, etetoszeket (ez is uj), bebikajakat, jatekot, kezeslabast. Azt hittem, megszakadok, mire kiertem a bejarathoz, ahova apa es Petra elem jottek kocsival. Mert kozben apa volt itthon Petraval, es egy hirtelen otlettol vezereltetve megetette fagyitejjel, ami jo volt, mert tovabb maradhattam. Viszont annyira belemerultem a vasarlasba, hogy mire eszbekaptam, mar nem volt idonk hazamenni, hogy megetessem Petrat, hanem menni kellet Dunaharasztiba megnezni az epitkezest. Nekem meg majd' kidurrant addigra a mellem, borzasztoan fajt mar, foleg ahogy zotykolodtunk a hirhedten gorongyos Soroksari uton. Szerintem nagyon keves hianyzott a mellgyuszihoz, de szerencsere megusztam. Heni, meg egyszer koszi a belepot, nem is csak az arat sporoltam meg ezzel, hanem a kb. 20 meteres sor vegigallasat is, ami a jegyarusnal volt.Kép
Lanyok, en sem boldogulok a hozzatapival.Kép Volt nehany nap, amikor ugy ereztem, sinen vagyunk, Petra nagyon szepen evett, egesz nagy adagokat, de most meg ket napja semmit. Probalkozom az eddigi kedvencekkel, minden kajat megprobaltam tejpeppel es almaval is, ez eddig bejott, de most nem. Egy arva falatot sem hajlando elfogadni.Kép
Na most ennyi, igyekszem visszaolvasni, majd jovok.

Puszi:

Leszter
leszter
 
 


Sziasztok!

Psandi!
KösziKép

Ari!
Szerintem mi is ugyanolyan terpeszpelust vettünk, legalábbis ez is vászon, kék alapon macimintás. Még jó hogy már nem olyan gázul néznek ki, mint régen!
És már nem is vagyok annyira elkenődve miatta, mert láthatóan nem zavarja BencétKép, azt hittem sokkal rosszabb lesz.

PIldi!
Én is pont így éreztem mikor hazaértünk, hogy miért vagyunk mi ilyen szerencsétlenekKép Nálunk kezdődött azzal hogy 35. hétre született, egy hét inkubátorban, 8milliószor megszúrták, majd itthon hasfájás, köldöksérv, most meg még ez isKép mi jöhet még ezután?! De remélem már csak jó dolgok!

Ami miatt most nagyon boldog vagyok, hogy végre 4 órákat alszik a manó éjszaka, ami eddig nem volt. Nem is tudom nálunk mikor lesz az amit annyian írtok hogy átalussza az éjszakákat... szerintem 3 évesenKép De én már ezzel a 4órával is elégedett vagyok!Kép

Csucsuka!
Küldtem mélt, mint új fecskeKép

Teszek fel két képet Bencéről, most ezek a kedvencekKép

A gatyó új, 62-es de még így is nagyKép
Kép

Ez pedig egy régebbi fürdős a kiskádban, de újabban már velünk fürdikKép
Kép

Üdv mindenkinek: Vera

KépKép Kép
76vera
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?