Sziasztok!
Gyöngyöske
A Weidlichben is van hobbis bolt? Nem is tudtam. Ha arra járok benézek, mert már teljesen megfertőződtem. Tegnap is vettem pár szalvit, pedig itthon is van még jó pár darab, amit fel kellene dolgoznom.
Kata007
A Búza téren már tényleg nincs meg az a pici kis papír-írószer bolt, de van az aluljáróban, oda mindenképpen nézz be, mert ha nem 100 féle szalvijuk van, akkor egy sem. Én már csak tudom, mert tegnap is ott voltam.
És nagyon sok olyat láttam, amiket a lányok feltettek a szalvis topicba, pl. horoszkóposat is.
Nagyon gondolkodom rajta, hogy kölcsönkérek egy digit gépet az unokatestvéreméktől és akkor meg tudnám mutatni a műveinket, ugyanis most már a párom is alkot, nagyon lelkesen és ügyesen. Tegnap is csinált egy rénszarvast és egy karácsonyi díszt (matrica). Én még csak a legegyszerűbb mintákat próbálgatom, azok sem tökéletesek, dehát mindenben nem lehet jó az ember.
(Panka írta nekem mailben, hogy az öccséék is ott veszik az üvegfestéket, abban a művészellátóban. Nem maradtál le semmiről.
)
Panka
A múltkor voltunk a Metroban és megtaláltuk a papír-írószer osztályon az üvegfestékeket. A párocskám ragaszkodott hozzá, hogy megvegyük a hat darabos indulókészletet+arany kontúrt+ezüst kontúrt, hiszen jön a karácsony.
Creall a márkája és elég jó. Persze mikor a rénszarvasra került a sor, rögtön kiderült, hogy nincs barna és hát akkor azt is venni kell, meg átlátszót és másik féle zöldet,... Most itt tartunk.
Tegnap a Corát is feltúrtuk festékért, de nem találtunk, így el kellett mennünk
a Tescoba, ott volt barna is, meg átlátszó is, bár más márkájú, de azért megvettük. Otthon mi volt az első dolgunk?
Marika
Köszi, hogy írtad, este fel is hívtam Krisztát. Neki még a régi számom volt meg, ezért nem tudott elérni. Gratulálok Dorka tudásához! Remélem most már teljesen kilábaltok a betegségekből!
Zoli
Ez irtó rövid látogatás volt nálunk! Várunk egy hosszabb beszámolót, fogakról, úszásról, miegyébről!
Puszi, Dodus