Sziasztok!
No, akkor aztán végem is van............ Szóval édesköméynt ne! Akkor dobom kifelé a lefejt tejet is, mert megint raktam a fagyóba kb. 3 decinyit, az mind köményes. Pffffffffffffffffffffffff
Sokat sírdogálunk sajnos.
Vannak jobb és rosszabb időszakok is. Mostanra a délutáni totál őrület átkerült hajnalra, ma is hajnali 6-tól tombolt szegény 11-ig. Elindultunk sétálni is babakocsival, de annyira nem nyugodott meg, hogy hamar visszafordultunk!
Csak kézben jó, anya szagával. Most úgy alszik, hogy a tegnapi használt pólómat alá terítettem.............. Csakegytől "loptam" az ötletet, egyelőre tetszik a lánynak, perverz idevagyoda!
Éjjel viszonylag nyugis, ma mondjuk nyakon "hányt" kajával, a hátamon folyt végig! Eszembe jutott, hogy a magzatvíztől megkíméltük a matracot, de az anyatejes bukástól, no attól nem ment! De rendes kislány volt, mert a ruhája nem lett olyan, viszont az én hátam, a párnám, melltartóm, takaróm.................. Ha a férjem nem aludt volna, még röhögtem is volna rajta. Így csak vigyorogtam!
Rambóka! Nem kapott antibigyót, legalábbis nem tudok róla, és a papírjaira sem írtak ilyet, gyorsan átnéztem! Azóta sem kapott, és én sem szedtem antibigyót kb. egy éve! Nem tudom mi lehet! Ez mi ez ez a Protemix? Hol lehet kapni??? Tudom, internet.......
Ági! Habzsol bizony! Még a habermanból is, de mióta szopunk rendesen és sokat, azóta rosszabb lett a helyzet, mondhatni majdnem kezelhetetlen........... Legalábbis számomra! Hihihihihi totál végem van egy-egy két órás görcsölős sírás roham végére! Most is kínomban röhögök ám nyugi! Szóval lelkileg jó a szopi nagyon, fizikailag meg nem. Mit tegyek??? Többet büfiztetem kaja közben is, gyorsan és hatalmasakat büfizik, egyem a nőies fejét, néha a szembe szomséd is átjön, akkorát is tud!
Gondoltam már rá, hogy hagyom a szopit a picsbe, eszünk habermanból, fejéssel sikerül fentartani a tejet simán! De ha meg szopi, akkor a sok ringatás miatt, még fejni sincs ám időm, megint 100-ról szenvedtem vissza a mennyiséget mára.......
Nektek gratula az alváshoz!!!!
Csakegy! Kengurut milyet???????? Tudom, volt már róla szó.......... Csak nagyon elmaradtam megint!
Kavicska! Jó a kedved, és ezt annyira jó látni!!!!! Ölellek ezerrel! Az én hasam is olyan "szalonnás"............ A háj mennyiség kicsi rajta, legalábbis tapintásra, de mégis olyan laza, mintha minden izom eltűnt volna belőle! Gondoltam már rá, hogy tornázni kéne, de itt el is akadtam!!! Becsüllek csajszi, hogy Te ezt is bele tudod nyomni. Gratula! Ja, és kiestek a varrataim!!!! Húúúú, még két hét a hathétig, és már a varratokra sem tudom fogni.............
Norka! Anyósok....... Tegnap csak elmentünk velük vacsizni! Jobban sikerült, mint vártam, ezt töredelmesen be kell vallanom mindnekinek! Hál istennek a tulaj, mikor megtudta, hogy megyünk, egyből kitiltotta a dohányosokat. Persze Nóri egy félórás csúszással aludt el csak, és hatalmas zaj volt, danoltak ezerrel, ennek ellenére édesen végig aludta, míg megkajáltunk és elbeszélgettünk!
Tényleg: Tudom, hogy nem szereted a fotókat feltenni, de egy pocifotót plíííízzz!!!
Szia Okr! De régen láttalak!!!!
Kincsecske! Veletek álmodtam! Látogatni mentem hozzátok a kórházba! Szép babád lett, formás, és hatalmas hajú!
Megyek, a következők várnak rám:
1., fejni kell
2., mindjárt etetni is kell
3., kifolyik a msonivaló a szennyestartóból
4., vasalni is kell
5., mosogatni kell
Amit nem vagyok hajlandó ma megcsinálni:
1., szemetet levinni (kitettem a teraszra, majd a fiúk)
2., főzni (van maradék, egyék azt)
3., porszívózni
4., felmosni (elkezdték az építkezést, rajtunk járnak át! Szerintetek??? Éjjel nappal takaríthatnék, és még akkro is dzsuva lenne!)
5., fürdőszobát fertőtleníteni. (Erre nincs indokom, lehet, hogy mégis megcsinálom.... Háklis vagyok rá sajnos.......)
No pá kedvesek!!!