Új privát üzeneted érkezett!

Luca: Én is nagyon drukkolok nektek, hogy ne kelljen megismételni a mintavételt... Ez a pici baba annyi mindent kibírt már, biztosan minden rendben van vele, nem lehet baja!!!

Kép

Kép
bettica

Gina!
Ez a "fájdalom" akkor fog megszűnni, amikor a kislányod otthon lesz veletek. Látjátok, hogy egészséges, boldog kisbaba és ahogy az idő telik beforrnak a sebek! Heg az marad! Csak az ember majd másképp emlékszik rá. Én ezt már kedzem megtapasztalni, ahogy látom az 1 hónapos kisfiamat!
Nektek ehhez még idő kell. De nektek is megadatik a felejtés élménye.

Még egy gondolat, aztán részemről ez a téma lezárva.

Tudom, hogy nincs értelme már a múltba nézni. Csak engem az bánt a legjobban, hogy ezt az egész állapotot amiben voltam terhesen meg lehett volna szűntetni.
Lehet, hogy úgyis csaszi lett volna a vége. (de ebben nem vagyok annyira biztos) De mindent másképp éltem volna meg!

Én nem hibáztatom a dokim, mert mindenki elmegy szabira (és azt hónapokkal előtte tudják), ez így jött össze! Az én pechem.

De így utólag tényleg mindegy! De mostmár tudom, hogyha lesz ilyen egy esetleges következő bebabásodásom végén, akkor tudom már, hogy mit kell tennem. Hova és kihez kell fordulni.

És akkor nem kell még 1 hónappal a "szülés" után is az alvásért "izgulni"! :x

Kincs!
Nagyon örülök, hogy jól vagy! Ez így is marad a végéig! :)
Kívánom, hogy nagyon szép élmény legyen Kiskincs megszületése. :)

Pusszantás.

Asszem mára ennyi voltam.
Tornáznom kell. Aztán fürdetés és fekvés. Én is, mint a tyúkok!

Dimet!
Én is RRzek. szerintem isteni az Add önmagad 3 . Kegyetlen, de nagyon jó!
Vendég

6 de inkább 7 hetes, szívhang van, 10mm...

Dokim megnyugtatott, hogy senki se fog szívatni, nem kell félnem, hogy bárki belebarmol a terhességembe de sajna ők engem már automatice GDM-esként kezelnek. Szívás (majdnem írtam valami rondát). Csak ne legyek inzulinos ha lehet mert akkor a betöltött 40. héten indítanak. Faxa. Ja... Visszük neki a Dr. House-t meg ha megszereztük akkor a szökés 3. évadját ... (Dimet: nincs meg nektek véletlenül?)
Vendég

Sziasztok!

Bocs, csak gyorsan bekukkantok. Pár emberhez fogok csak szólni, mert nagyon fáradt vagyok, lomha az agyam. Lehet, hogy már holnap megműtenek. Ma egész délelőtt orvosoknál jártam. Fül-orr-gégészet de durva volt.. :evil:

Bettica!

Nagyon szép a 32 hetes pocid!

Ezo!

Mint már írtam priviben is, Domi is hypoton volt. Ő is sírt kezdetben. Ma már nem sír, ebből is látszik, hogy már nem olyan feszes. Most is azt mondom, hogy ne hallgass anyukádra ebben a kérdésben:oops: . Hidd el Gergőnek ártasz vele, ha nem adod meg neki ezt a kis segítséget. Számomra a pénznek nincs akkora értéke, mint a gyermekem egészséges mozgásfejlődése és azzal arányosan az értelmi fejlődése is!
A dévényes gyógytorna csodákra képes, ezt ne feledd! :wink: Örülök, hogy elmentetek, csak így tovább!

Ginuska!

Sose nézz hátra, csak előre! (ezt tudom mondani ismét :lol: )
Lehet, hogy nagyképűen hangzik :oops: , de nekem egyébként nem volt sem testi-sem lelki kín a császár. (a spinális érzéstelenítést meg sem éreztem, nem tudom miért sokan paráznak tőle). Sajnálom, hogy te így élted meg. Persze felkészületlenül értek ezek az események..Nekem kifejezetten jól jöttek Rambóka "iránymutatásai" császár esetére. :lol:
Mondjuk az első felkelést szívesen kihagytam volna.. :evil: Valahogy olyan hormonális állapotban voltam, hogy az átlagosnál jóval nagyobb volt a fájdalomküszöböm. Szerencsém volt. Persze nem voltak épp átlagosak a körülmények (több nap a terhespatológián, kétségek közt hányódva hogy mi lesz így 31 hetesen..) aztán Domi is a PIC-re került). De hát minden elmúlik egyszer. Ha otthon lesz Dorina utóbb még a gyötrelmes időszak is meg fog szépülni. Most tegyél/tegyetek meg mindent a picinyetek érdekében. Várják őt haza boldog, szerető, kiegegyensúlyozott szülők! Neki ez lesz a legfontosabb.

anyatej: én nem lennék híve, hogy másnak a tejét kapja Domi. Biztos, hogy sokan megszólnak érte, de még a saját tejemet is félve adtam oda egy koraszülött babának..pl. amikor elkezdett fájni a torkom, már küldtem is tenyésztésre a tejemet. Akkor kifejezetten megnyugtatott, hogy tápszert kapott. :oops:

Kavics!

Ezzel a gondolattal nem vagy egyedül. Én is pár dologra máshogy készülnék, illetve mást csinálnék. A napokban meg is teszem az egyik lépést..

Kép
babancs

csakegy: gratula! :D

hajni...
Budaörs

Csakegy!

Most látom csak..nagy gratula a szívhanghoz! :D

Kép
babancs

Csakegy szuper!! :D :D

Babancs a műtéthez óriási kalappal!!!!!!!!!!!!!!!!

Kavicska jó éjt! :wink:

Bettica jajj nem rátok értettem a mondatokat,hanem az utca emberére,
Ide rendszeresen benézek és köszi,hogy érdeklődtök..csak úgy gondolom azt olvasni ,hogy jól vagyok naponta nem túl izgalmas.
Vendég

Kincs: azta... na most dobtam egy hátast... ezt a pocakot :)))))))))) Wow :)))))))))))) (mekkorára saccolják csodakiskincset?)

(köszi mindenkinek, egy lépéssel előrébb vagyunk és még mindig versenyben:)
Vendég

Kincs!

De szép formás nagy poci! Bár azt mondják, pocakméret alapján nem feltétlenül lehet megítélni a baba méretét. Biztos szép formás babód lesz.
:wink: Te aztán nem sokat híztál! Nekem lett volna ilyen szép alakom a "finisben".

Köszi a drukkot. Kicsit izgulok :oops: , furi lesz a lábam "lógatni". Apuci vigyáz majd Domira. 4 "domimentes" nap, ilyen sem volt még.. :twisted:

Kép
babancs

babancs: hú, hatalmas kalappal a holnapi műtéthez.... Domi már "nagyfiú", csak kibírja valahogy nélküled... Neked szerintem sokkal rosszabb lesz nélküle :( Viszont ha túl vagy ezen akkor végre továbbléphetsz:)
Vendég

Sziasztok csajok!

bocs hogy nem vagyok, de nagyon rosszul vagyok mostanában. egyrészt fel vagyok dobva, meg sokat jövök-megyek, intézkedek, holnap vidékra utazok, tegnap taliztam maminttal meg lonával, nagggyon jó volt. kézműveskedek mostanában sokat, írtó klassz.

de szarul is vagyok, 3 napja nem alszom (kavics! :lol: :lol: biztos mert a közeledbe leszek! :lol: :lol:) és nem Johanna miatt, ő alszik mint a tej, de tegnap is 1-kor feküdtem, és hajnal 4-kor már megint fönt voltam. aztán reggel 7-9-ig aludtam még egy kicsit.

de nem ez miatt vagyok a legrosszabbul, hanem én hülye, mert nem fogyok már megint hónapok óta, kicsit!!! módosítottam a kajámon, konkrétan kevesebbet eszem, mint eddig, és csökkentettem az édesség adagom. hát azóta olyan hányingerem, émelygéseim vannak, hogy alig bírok talpon maradni, ja Monácska neked üzenem, azóta folyamatosan egy hete migrénem van, szóval hipózok mint állat, lehet te is hipózol, és azért van migréned. tényleg igaz amit csakegy meg czniki írt, hányinger hányás is hipó tünet. ja, nem vagyok terhes, mensi óta még nem voltunk apával, úgyhogy kizárt! :lol:

ez a hülye kaja. ez a hülye met. de akkor hogy a francba fogyózzak? ha ennem kell mint ló, különben kidobom a taccsot. na mindegy.

bocsi az önzőzésért, de megyek émelyegni...pedig már próbálok enni, de már ez sem használ, valahogy nem bírok, valami fölborult...

Kép

Kép
rejo

rejo: egyszerű... egyél... ne fogyózz. Majd lemásznak a kilók!!! (plusz én az elválasztódiétában hiszek, szénhidrátot csak zöldséggel, húst csak zöldséggel (nem krumplival) stb.)

Met mellett ha nem ettem eleget én is iszonyú xarul voltam... (nekem most is gyanús, hogy a met miatt émelygek annyit és nem a terhesség miatt... mert amikor egész nap zabálok akkor tök ritkán émelygek...)
Vendég

Lányok!

Benneteket aztán nem lehet követni. Alig bírtam elolvasni amit ma írtatok!!!
Azért írjatok máskor is, mert az a jó :D

ELőszöris Gina: ahogy a lányok írják: idővel szépülnek a dolgok. Én részemről nagyon sok erőt kívánok Nektek, h végig tudjátok csinálni a következő heteket. De persze tudjátok! Ügyesek vagytok. Nagyon!

Kavics: én úgy örülök, jól érzem, h mérföldekkel jobban vagy, mint pár hete?

Luca: nem irigyellek Téged, amin keresztül mész... :( Azért nagyon szirítok, h minden a lehető legnagyobb rendben legyen!

CSAKEGY!!! IMÁDOM A SZÍVHANGOT!!! ÉRTED??? Alig várom, h találkozhassunk, bizisten rögtön a nyakadba szökök!!! :twisted: Örvendek! Juppijuppi. (Ja persze, ti úgy mondjátok: örülök. :twisted: )

Jössz ugye a talira? Én szégyelem bevallani, de úgy vagyok vele, h a találkozót leginkább azért várom, h találkozzak egy halom régi "ismerőssel" :lol: Ott lesztek mind egy szálig, igaz? Kivéve, aki olyan (vagy hasonló) helyzetben lesz, mint én tavaly (1o napos volt a babám!)

Rambóka! Arra ugye nem kell már feküdnüd? Imádkozni fogok érted, h ott lehess majd!!! :D

Ja, még 2 dolog:
Anyóstéma: én tökéletesen megértem Monácskát. Én is úgy jártam anyósommal, h kb. egy hónapos volt Tibike, amikor megetette! Azt hittem megölöm.
Sztori:
egy hónapos volt már a gyerkőc, el akartam menni a férjemmel valahová, mindegy hová. S mivel ő éppen tankolni ment, hát ezért a benzinkúthoz mentünk. Tibikét megetettem, megfürösztöttük, megvártam, míg elalszik. És tudtam, h most legalább 4-5 órát fog aludni, mert egy hónap alatt arra rájöttem, h este így szokott ő csinálni! Nos, hagytam egy telefont anyósomnak, hogy ha bármi van hívjon fel. Ja, és mindig meg akarta cumiztatni Tibikét, de megmondtam, h én szeretném etetni a gyermekemet. AKkortájt ki voltam készülve, h nem megy a szoptatás, s hogy muszáj tápot is adni. Mondtam, is neki, h nekem ez írtó rosszul esik és ha már nem tudok szoptatni, szeretném én etetni a gyermeket.
Na szóval gyermek rendben, elaludt, s mi elmentünk tankolni (romantikus, mi? :lol: tankolni. hihihihi)
S persze mikor hazaértünk 35 perc távollét után, akkor azzal fogad anyós nagy vidáman, hogy ő megetette a gyermeket, mert éhes volt! Kérdem, h sírt? Nem, nem sírt, de felébredt s ő látta rajta, h éhes. Azt hittem, h kiszökök a negyedikről. Rettenetes volt. Aztán hazament. AKkor örültem nagyon, mindenkinek mondtam, h milyen fasza anyósom van, hogy 3oo km.re lakik tőlünk...

Na, de azóta eltelt pá rhónap s... májusban lesz egy kis fesztivál a férjem szülővárosában. Már előre köpöm s dörzsölöm a markom, hogy milyen fasza, h kéznél anyós! Vééégre tudok majd egy jót bulizni! Megkérem, h hagyhassam otthon a gyermeket, kihagyom a kajáját s én jól eltűnök :twisted: :twisted: :twisted:

Szóval nem mindegy, h mit milyen pillanatban csinál az ember :!:

Éljenek az anyósok! :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:
(Mostmár belátom: ha már anyuméktól messze vagyunk, jó lenne, ha bár anyósék közelebb lennének. Na mondjátok el, h lehet követni minket, nőket? :D :twisted: :lol: )

Kép
k.ir

Azt mondtam, h 2 dolog, közben csak egyet mondtam el. De nem baj, nem menekültök, bepótolom!!! Föltétlenül!

A gyermekhurcolás!

Azt vettem észre, h a fiam kicsi korában (hehe, mostmár jó nagy őméltósága...) bármikor, bárhol képes volt elaludni. Volt olyan, h vendégeskedtünk valakinél s este 9 után szépen elaludt a hordozóban. Mi dorbézoltunk éjjel 2ig, aztán fogtuk a hordozót, kocsiba be, haza. Nyár volt, öltözködni nem kellett, szerencsére. Otthon áttettük a hordozóból az ágyába és ő ezt nem vette észre, majd reggel kérte a reggelit!

De persze ez már csak emlék, mostmár ilyeneket nem lehet csniálni. Mostmár nagyfiú és nem tud bárhol elaludni! És írtó fontos, h lehetőleg a fürdés se maradjon ki!
Nem tudom elképzelni, h este valahol máshol vagánykodjak s ne otthon a gyerkőcöt rendezzük. Az utóbbi fél évben 2szer kocsmáztunk. Azt is úgy, h megvártuk míg elalszik s akkor mentünk ki. Otthonhagytuk Tibikét s az unokatesómat, aki az egyetlen rokon a városban és megkértük, h aludjék nálunk. Ha gond van: telefon. Nos gond nem volt a gyermekkel, csak velünk :lol:

1. mire kiértünk a bulira, addigra a többiek már túl voltak az első néhány körön, így aztán nem voltunk egy hullámhosszon a bandával.

2. másnap olyan hullák voltunk, h csuhajja. Persze ha mindketten egyformán hullák vagyunk, akkor abból egyenesen következik, h én szökök, férj pedig tudomást sem vesz róla :evil: De ez nem szidás, mert ez írtó ritka!!! Drága jó férjem van! Megismerhetitek a találkozón!!! :wink:
Na, jóéjt, immár visszavonulok...

Puszik,
Kir

Kép
k.ir

k.ir: tényleg jó lenne összefutni. Meddig Leszel Pesten? ( összefuthatunk valahol:) én is kíváncsi vagyok ám:)
Vendég

Csakegy, gratula a szívhanghoz! :)

Babancs, én is nagyon szorítok Neked!

Kincs, hú, micsoda szépséges pocak!!!

Holnap megyek amnio utáni kontroll uh-ra.Remélem, minden rendben lesz.Bár az amnion megbeszéltük Tesóbabával, hogy kapaszkodik ezerrel! :wink:
Vendég

Babancs!

Mennek a drukkok a műtéthez!4 Domimentes nap? Majd alig várod, hogy újra vele lehess!!

Csakegy!
Gratula a picúrhoz!

Kincs!
Azta!!!Ez aztán a hatalmas pocak! Kisfiúra tippelek :wink:

Luca!
Tesóbabának kapaszkodnia kell!! Nincs mese, ezt ő is tudja!

Csajok, leszakad a derekam.Gyerkőc 9,5 kg, minden este derékfájással fekszem, azzal is kelek, pedig egész nap Kosmodisk is van rajtam.(lehet, hogy gyerekcipelésre nincs hitelesítve :( )plusz még kenegetem is.
Na, ezért is várom már annyira, hogy a saját lábán menjen.
ezoterike

Csakegy: Jaj, de jó!! gratulálok a kics dobogó szívűhöz! Azért tessék még sokat pihenni, már amennyit lehet egy gyerkőc mellett ;)

Kincs: Én sem úgy értettem :lol: , asszem talán még mosolyt is raktam a mondat végére ;) Pocakod nagyon formás, szerintem Te csak oda híztál :D És mindennap szeretnénk olvasni, hogy jól vagy :) úgy hogy tessék jönni és beírni ;)

Babancs: DRUKK!!! Alig fogod várni, hogy újra a gyerkőccel lehess ;)

Lányok: Tudja valaki, hogy mi a fenéért kell a terhesség alatt 2x is elmenni ellenanyagszűrésre? Én B poz vagyok, mi értelme volt ennek a vizsgálatnak? Ráadásul volt már egy műtétem, akkor is megnézték, tehát ha biztosra akarnak menni, akkor már ott volt az előző vizsgálat eredménye is... A vércsoportom meg csak nem változik meg pár hónap alatt...

Ja és akik értenek a babakocsikhoz: eldöntöttük végre, hogy az a Graco hordozó lesz a kiszemelt 5ezerért. Minedgyik Graco hordozót fel lehet tenni egy Graco kocsira vagy csak bizonyos típusokat? Most azon gondolkodom, hogy ha ezt rá lehet tenni egy kocsira, akkor olyan kocsit nézek a teszveszen, amihez ez jó... Na ezt jól megaszondtam, remélem érthető volt azért :)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Csakegy!
Szívből gratulálok! Kistesó ott van. :D

Kincsem!
Gyönyörű a pocakod! Még nem vagyok irigy! :lol: :lol: :roll: :lol: :lol:
Nekem annyira fúrcsa volt kb. 4-5 napig, hogy nem mocorog senki a pocakomban. :shock: Pedig még mindig nagy volt. Aztán megszoktam! :lol:
Tegnap elkezdtem hasizom gyakorlatokat csinálni! :shock: Meglepődtem. :? Az én betonkemény hasam a múlté. Szinte az összes izomköteg különálló és közötte valami puha cucc van, ami a gyakorlat alatt jobban érezhető. Teljesen ledöbbentem. :?
Lesz mit visszacsináni! :lol:
Ezek után már nem csodálkozom, hogy a második babával gyorsabban és hamarabb és nagyobbra nő a has! Nem a méh miatt van! Az hétszentség! :twisted: :lol: :lol: :lol:

Neked nagyon drukkolok! És már többször írtam, de nagyon jó, hogy ennyire kiegyensúlyozott vagy :) Jól alszol. Nincs ennél fontosabb! :) (csak egy aprócska javaslat: ha netalántán valamiért mégis csaszi lenne, akkor inkább gerinc érzéstelenítés, mert a hatása sokáig fennáll. A kórtereben ahol feküdtem, azok a nők sokkal jobban viselték a fájdalmat, akiket gerincbe szúrtak, mint az altatottak. Ahogy kimegy az altató hatása azonnal fáj és iszonyúan fáj! Legalább is ők mondták!)

Luca!
Drukkjaim mennek feléd! Minden rendben van kistesóval! :)

Kir!
Hehe, jót nevettem az írásodon! :lol: :lol: Igen, mi nők nagyon kiszámíthatatlanok vagyunk. Főleg szülés után! :roll: :lol: :lol:
Megmondom őszintén, már én is várom, hogy végre kettesben legyek a fiammal, amig a párom haza nem jön a melóból. :oops: Azt hiszem ez is annak a jele, hogy jól vagyok! :roll: :oops:

Babancs!
Tényleg, ma fexel be és holnap lesz a nagy nap! :?
Drukkjaim mennek. +++++++++++++ :D

Ezoterike!
Én már a 4 kilót is érzem, pedig ez még nem sok! :shock: :lol: :lol: Asszem hamarosan el kell kezdenem hátra gyúrni, hogy legyen ereje az izmaimnak. plusz megkérdem az ikres anyukákat, hogy milyen trükkök vannak, hogy ne kelljen túl sokat cipelni a babát! :roll: Ők tudják. Kaális topikba meg szokták beszélni! :lol:
Vendég

Sziiiiasztoookk!!!

Csakegy: gratula a szívhangoz!!! Stram kislegény v. kislány!! Tényleg másodiknak fiút szeretnétek?

Kincs: nagyon szép csini pocid van!! Drukkolok!!

Bettica: dokival végül beszéltél??? Ellenanyaghoz, kocsihoz nem tudok hozzászólni....

Császárral kapcsolatban: nekem megváltás volt, gerincbe kaptam az érzéstelenítőt, és semmit nem éreztem, a dokimmal tök jól elpoénkodtunk közben... Utána 1-2 napig szar volt... De gátmetszés után sem lehet kellemes...

ÉS, rólunk: Tegnap éjszaka fenomenális volt!!!! Este 9-4ig aludt a gyermekem!!!!!!! Utána kajcsi, és 6ig alvás!!!! Az előtte éjszaka is csak 2-szer kelt... Tök kipihent vagyok!!! Hurrááááááá!!! Köszi mégegyszer mindenkinek a tippeket!!!
Vendég

Mire mindent végig olvastam, mennem is kell...............

Olyan hasfájósak lettünk, hogy ihaj!

Iszom én az édeskömény teát, de kb. egész napra hurcolom a kiscsajt, ha szerencsém van, akkor legalább sírni nem sír....... Most éppen hajnali 4-től volt fent 11-ig, sírt szegénykém időszakosan. Akkor végre elaludt, most kezd nyöszörögni megint.

Fogok reagálni, és nagyon köszönöm a hozzászólásokat..... Tanulásgos volt nagyon.

Most megyek......
Vendég

Csakegy!

Gratula!!!!
Én egyszerre várom is és félek is az UH-tól!
És még olyan sokára lesz! :(

Kavics!

Nődokival nézesd meg a hasadat, mert ha a hosszanti izomkötegek között, középen jön elő vmi, akkor az izomszétválás, és lehet, h. a felülésekkel csak ártasz neki!
A csaszinál egyébként sem nagyon javasolják ilyen korán a felüléseket!!!!!
Szóval csak óvatosan!

Ági!

Hajrá! :D És mi vált be végül?

Kincs!

Nem gyenge poci! Talán még az enyém sem volt ekkora, pedig annó dinnyét is úgy vettünk, h. "Egy ekkorát kérünk!"!!! :lol:

Bettica!

A műtét során nem kaptál vért?
Inkább nézzék, mint ne! Ártani nem árt!
Nekem is nézték, pedig én is Rh+B-s vagyok, de én annó elég sok vért kaptam.

Luca!

Drukkolok, h. minden rendben legyen!

Babancs!

Neked pedig a műtéthez!

Rejo!

Van a metnek egy retard változata, lehet, h. neked az jobb lenne!
Merckformin XR
http://www.informed.hu/?tPath=/ogyi/gyo ... tid=O21885
Próbáld meg ezt feliratni!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Rambóka:
fogalmam sincs, hogy a sok közül éppen mitől aludt jól:
- nincs fűtésünk, így jóval hűvösebb a szoba
- új tápszert kap, BEBA HA AR, bukásra, jóval sűrűbb, így nem zabál be 200 ml, csak 150 ml, és jóllakik vele!!
- lefekvés előtt kapott panadol szirupot
- végigcsináltam egy protexim restore kúrát...

Szóval passz, a lényeg hogy jól aludtunk!! Remélem nem kiabálom el!!!!!

Monácska: mélyen együttérzek veletek!!! Nálunk ugyanígy volt!!! Büfizik eleget? Mohón eszik? Ha nem büfizik eleget, akkor Infacolt adjál neki!! Nekünk az espumisan kegyetlen rossz volt! De figyi csak, ha túl sok édeskömény teát iszol, az sem jó, mert lehet hogy az csavarja a kis hasát!! Próbáld meg elhagyni, rosszabb már úgysem lehet!! Jajj, belegondolok, hogy mennyi mindent összekísérleteztünk.. A legjobban talán a Gripe Water vált be!!!! Nagyon szorítok hogy minél hamarabb megedződjön a kis pocija!!!

[/b]
Vendég

Csak gyors bekukk!!

Monácska!
NE igyál édeskömény teát!!!!!!!!!!!Az okozhat hasfájást,mert ha nem találod el, hogy milyen higítású legyen a tea (márpedig azt eltalálni művészet), hasfájást okoz a babának!!!!!
Inkább azokat próbáld, amit Koriági írt!!
ezoterike

Koriági: Nem hívtam még, de az időpontomat tuti lemondom, mert a véreredményeim nem lesznek meg holnapra...

Monácska: Én is hallottam, hogy nehéz belőni az édeskömény-tea adagját... De gondolom azért kezdted el inni, mert fájt a pici pocija...

Rambóka: Sosem kaptam vért, sosem voltam terhes (még vetélésem, abortuszom sem volt). Egy kis méhszáj-műtétem volt kb 2 éve, de ott sem kaptam semmit... Valami immunterápiáról is beszéltek, hogy lehet amiatt, de nekem olyanom sem volt...
Persze nézzék inkább többször, csak a laborban is mondták, hogy nem értik ők sem, hogy mi ez a protokoll újabban, hiszen ha pl. benézték az első vérvételnél a vércsoportot, akkor most már totál mindegy, hiszen bármi is történhetett ez alatt az 5 hónap alatt... Sőt, van akinél a 38. heti vérvétellel nézik legközelebb és nem a 32.-en...
Na jó végülis teljesen mindegy, csak az elgondolás miértjére lettem volna kíváncsi :)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Gyorsan jelentek :)
Nst oké, megdicsértek,hogy ügyes a pocaklakó :P
Uh: lepény 2.fokban érett, bpd-k nem nőtt csak a pocaklakó pocakja a pocakban :lol:
Dokim szerint pont nekem való méretű a babó (remélem így csaszi kilőve) kb30000gr
Viszont még nem készülődik kifelé, fejecske még fenn....
elfogyott a tejbegríz :( :? ,megyek szunyálok és még estére benézek

Legyetek jók!!!! :P
Vendég

Sziasztok!

Mona, édesköményt NEEEEEE.... tudod én hogy jártam anno? Bogi pont ugyanennyi idős volt...
4 hetesek voltunk, tomboló július. Anyós pont nálunk volt, Bogi a bölcsőben aludt, és én nagyon kivoltam, mondtam, ledőlök egy kicsit (kora du.). El is aludtam, kb 1 óra múlva észhez tértem, látom, hogy anyós a bölcső felé hajol... és cumisüvegből teáztatja a gyereket. :evil: Mondom neki, mit csinál?? A válasz, hogy 30 fok van, szomjas a gyerek... gondoltam magamban, a nénikéd szomjas... és pont cukrozott kamilla-édeskömény keverékkel itatta, de a gyerek vagy 2 decit benyelt. :cry: Mondanom se kell, estére olyan üvöltés és hasmenés lett belőle, hogy míg élek, megemlegetem! :evil:
Az a baj, hogy ezekből a főzetekből csak patikamérleg pontosságú adag jó, és nem hinném, hogy a még éretlen gyomorrendszerű babáknál alkalmas, sokkal inkább kisgyerekeknél...

Na K.ir, szóval mi is így jártunk, ahogy te.

K.ir, gratulálok. Azt hiszem, mégis tévedtem a baba korát illetően, jó hamar kimutatta a teszt. Vagy csak félreszámolok?

A macska tegnap kiment a házból (végre), csakhogy haza sem jött. Egész éjjel rémeket álmodtam (elütötték, éhenhal, nem talál haza, sír stb.) A hülye dög reggel 6 órakor ott üvöltött a ház teraszán, hogy engedjük be, éhes. :roll: Gondolom, jól feltérképezte az új környéket... mit össze nem idegeltem magam miatta.

Ma vettem kismama farmert. Bődület a hasam mérete, basszameg. :evil: Semmi izomzat nincs ott. Azt hiszik délután-estére, hogy félidős vagyok. Boginál ami bővebb csípőnadrág rámjött még 16 hetesen, azt mostmár dobhatom kifele...

A cukorterhelésem elég érdekes lett, a 2 órás leesett kicsit 3 alá... asszem messze vagyok a GDM-től egyelőre. :evil:

Ja, és az OBSI-ban Dévényeznek a vállammal. Mit mondjak! FINOM!! :evil:
Vendég

K.ir helyett Csakegyet akartam... mea culpa
Vendég

Halóóóó!
Suliból írok!

Csakegy
HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!!!

Rambóka
Oda is lehet gratulálni????

Kincs
Csuda szép poci.Én meg már nem irigykedem! :D

Kavicska
Csodaszépek vagytok!

Én sűrűn leterhelve,de ha tali lenne,és mehetnék,hát nemhagynámki! :D :D
Ja,és épp tornázni megyünk,ma már másodjára.Öreg asszony vagyok,de mozogni kell,ha már suliba járok. :wink:

KépKép

KépKép
okr

Okriszta!!!!

Na végre, h. téged is látni errefelé!
:D Tali lesz májusban, PCOS-s tali. Gyere, ha tudsz!

Norka!

Akkor most nyilatkozz, jogosan sírnak a babák a Dévény torna során?

Az lehet, h. a GDM-től messze vagy, de eztet hipózásnak szoktuk hívni (tudod a postprandiális!!!!)! Nem szeded a metet ugye? Akkor viszont egyél rendesen!

Szegény jószágra nem gondoltatok az építkezésnél?
Mágneses macskaajtót kell beépíteni, cicus nyakára mágneses nyakörv, így csak ő tud bejönni, a kóborok nem, viszont nem kell hajnalban az ordítozására kelni, bejön magától!
http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?sho ... nas_865931
http://www.petdrogeria.hu/web/node/24
Anyuéknak is van, nagyon bevált!!!!!
Némi kajával pillanatok alatt megtanítható a használatára.

Kincs!

Az úgy azért tuti csaszi lenne, meg egy jó kis cikk vmi angol tudományos folyóiratban! :wink: :lol:

Bettica!

Akkor passz! Nem lehet, h. a dokid összekever vkivel? :?

Monácska!

Nóri nem kapott a kórházban antibiotikumot? Vagy azóta? Mert lehet, h. nálatok is a Proteximre lenne szükség.
Édeskömény teától nálunk is sokkal rosszabb volt a helyzet! Mondjuk én a deddel itattam, mert azt az ánizsízű szart én meg nem iszom! :evil:

Rólunk:
Ma lecsökkentettem a MgCi adagomat 3X1-re, mert a magnézium (vagy inkább a citrát része?) felerősítette a refluxomat, ami már szétmarta a nyelőcsövemet. Basszus Gergővel a 3. trimeszterben voltak csak ilyenek! Arra ébredek hajnalban, h. ég mindenem!
A nyelőcsőégésen viszont csak a tej segít, ami viszont rontja a Mg felszívódását és ráadásul fosat is. Ördögi kör!
Holnap kiderül, h. mit szól hozzá az anyatermészetem, remélem nem lesz baj.
Ma kimozdultam itthonról, elvittuk apámmal a dedet Terráriumba. Hát jól lefáradtam, a végére kicsit szúrkált is a pocim, de legalább már nem akart görcsbeállni.
Most délután egy kicsit rosszabb, de általában a délutánok a durvábbak.
Vajon el fog ez múlni v. így kell végigcsinálnom a terhességet?

rambóka

Rami,

nem metezek (az okot tudod), úgyhogy nálam megint az lesz, hogy folyton figyelnem kell a hipózás elkerülésére... illetve ez mostmár elkezdődött, a múltkori boltos sztori óta mindig van nálam rágcsa...

A macska a hülye, nem mi! Van kisállat közlekedő, a garázsajtóba beszerelve. Azon tuszkoltam ki a fenekét már párszor, azon át ment is el a megkérdezésem nélkül. Vissza már nem talált... lehet, hogy (az egyébként kezelt) veseelégtelensége már az agyára is ráment? :lol: Szerintem egyszerűen csak bepánikolt, új a ház és nagy...

Dévény: hát azt hiszem már értem... az inakba is belemasszíroznak, de közben ellentartásba rakják a végtagot. Az ember úgy érzi közben, hogy szétszakad... szegény babák... Ezo, nem akartalak elszomorítani, de sztem te is sejted, hogy mi van ilyenkor... viszont baromi hatásos, nálam 20 perc kínzás után a hátrarotáció máris jobban ment!!

Okr, jó néha látni!! :D Öreg asszony... :lol: ( Sajna néha én is úgy érzem magam... döbbenet hogy az ember mennyire épül lefele máris 30 körül... )
Vendég

Okr, jut eszembe, te is Dévényezni fogsz majd? :wink:
Vendég

Szia OKR!!!!!
ha tudsz gyere sűrűbben!!!! Lányok jól vannak?

LECSO ti hogy vagytok?????????

Norka macskusz sztori jóó :lol:
Tornához kitartást
Pocifotót követelünk!!!!! :wink:

Rambóka én drukkolok,hogy csak az első hetek legyenek keményebbek!!
30000 :shock: ja igen :lol: :lol:

Kavics olyan jó ,hogy aktívabban topikolsz :D :D
köszi a csaszis tippet,nem is tudom mitől tartanék jobban a szúrástól vagy az altatás utáni fájástól :roll:

Bettica ez az ellenanyagszűrés sztem csak biztonságiőrület :? én már 5ször voltam,36hetesen azt mondták már lehet nem hívnak vissza,még jóóó ..de hogy miért csinálják arra senki nem tud válaszolni...
Vendég

Babakocsi és hordozókeresők figyelmébe:) (inkább apróbetűvel folytatom, hogy akit nem rdekel annak ne kelljen elolvasnia:)))

Ma megint vettem egy babakocsit (igen, lehet röhögni... most megint van 4db. babakocsink amiből jó ha 1-et használunk nagyritkán:)))))))

Na szóval egy Maxi cosi taxit vettem. Ez egy esernyőkocsi ami azért tetszett meg mert marha masszív (meglepően az) a háttámlája meg kb. 150 fokig dönthető úgyhogy aludhat is benne a gyerek. Mondjuk a súlyával befürödtem mert nem gondoltam, hogy ilyen marha nehéz (7 kiló! Nagyon durva!), de úgy tűnik, hogy a könnyű kocsik nem igazán masszívak... vagy ha azok akkor megfizethetetlenek... a masszív kocsik meg nehezek... ja.

Amiért beírtam: Lehet hozzá 1-2e-ért adaptert venni amivel simán rápattinthatók(!) a maxi-cosi kagylóülések! Úgyhogy ha valaki esetleg azért szeretne drága pénzért travel systemet venni mert arra rápattintható az ülés akkor javasolnám ezt a kocsit. Fillérekbe kerül használtan (Én ezt most 4e Ft-ért vettem, majdnem új a huzat (se kopás, se folt, se fakulás) és az egész kocsi tökéletes állapotban van).

Úgyhogy ha valakinek esetleg szimpatikusak a maxi cosi kagylóülések (nem tudom melyik ment át az ADAC teszten, de kagylóból nagyon sok át szokott menni) annak érdemes esetleg ebben a kocsiban is gondolkoznia mert filléres tétel és saját tapasztalataim alapján marha jó ha az alvó gyereket nem kell kiszedni az ülésből hanem ülésestől rá lehet "pattintani" a babakocsira...
Vendég

Vendég

Egyébként nagyon sok babakocsihoz - és az olcsóbb kategóriájú kocsikhoz is!!!!!- lehet kapni Maxi Cosi adaptert!
Tehát a Maxi Cosi hordozók lényegében elég sok kocsira rápattinthatók, nem csak a saját márkájukra.
De, h. mennyire biztonságosak és kényelmesek, annak én sem néztem utána, mert nálunk ugye adott volt a PP Viaggio.

rambóka

Sziasztok!

Csakegy!
Én azért elolvastam, amit írtál :wink: ,engem érdekel, mert most én is valamilyen marha könnyű esernyőkocsit szeretnék, amit csak bedoobunk az autóba, ha esetleg megyünk valahová, de még nem találtam ilyet....Ja, meg fontos az is, ha Gergő a kezemben van, akkor egy kézzl tudjam nyitni és csukni...

Norka!
Kitartást a tornához!
( hát azért picit elszomorítottál, mert nekünk a Dévényes azt mondta, hogy ez nem fáj a babáknak, csaka kényszerített testhelyzetek miatt sírnak, de ezek szerint csak nem akarta, hogy aggódjak?? :( )
ezoterike

Ma kihagytam a lovasterápiát.Nem volt kedvem egész nap tanyán ülni.Na meg jönnek hydrocephal gyerekek is ...majd megszakad a szívem.

Rambóka
Májusban mikor??16-ig kell suliba járni,aztán vizagaidőszak.Ott már tudok magamnak némi szabadságot csinálni.
Látom,jön a tesó! :D :D Hányadik hétnél tartasz?Ja tuti lány,ha ennyit baj van vele már odabennt is! :D :lol:

Norka
Dévényt nem tudom fogunk-e tanulni,de az a gyanúm,az külön tanfolyam.De maszírozni máris tudok.Le vagyok vizsgázva belőle! :D Svéd,kötőszöveti,heg,és szegment masszázs.
Én most,hogy a 20 évesekkel járok , látom vénségem.Olyan gyereknek tűnnek még,mintha az én gyerekeim lennének..pedig "csak" 10 év. :wink:

Csakegy
Nekünk még mindig a retrus kocsink van.Itt sík vidéken szuper jó.(buszozni meg nem szoktunk)
Dadus néni is dícséri.Most vettünk rá napernyőt.full extrás lesz lassan.

Kincs
Ha szültél ,és nem gond majd benéznék hozzátok a kórházba,ha nem zavarok.Már ha pocakosan nem tudtunk talizni,hát legálább már pocaklakóval kézban hgy lássalak. :D
Klinikán fogsz egyébként szülni?

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Most jöttem rá, hogy gyereknevelési problémámmal ide is jöhettem volna, hiába na csak megszoktam a lenti topikot! :lol: Pedig lassan jó lenne inkább ideszoktatni magam, na de nem gyereknevelési problémák miatt!

Okr!Május 24 a pcos találkozó! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Kriszta!
Végre! :) Már azt hittem eltüntél abban a nagy városban! :) Telefonon is kerestelek, de nem voltál elérhető. :)
Dadust nekünk is kell majd keresni, mert egy szem nagyszülő sincs a közelben. Milyen órabérrel dolgozik? Ha nem titok légyszi írd meg! :)

Hát Te lány, le előtted az összes kalappal. 2 gyerek, nappalis suli, állandóan dolgozó férj! :)

A PCOS talin én is nagyon gondolkodom :) Férjet meg kell dumáljam, remélem 2 hónapos csecsszopóval lehet menni! :wink:

Hogy én ma reggel hogy alkudoztam a gyerekkel. 5 kor kelt szopizni, (az Ember ébresztett, mert nem hallottam én semmit! :oops: micsoda anya! :oops: ) fél hatig visszatettem az ágyába. Aludtunk.
Hallom hogy nyüszög, megnézem az órát, fél hét. Mondom nem máááá. Aludjon még, nagyon korán van, nem bírok kimászni az ágyból és átvánszorogni hozzá... :? Kushadtam az ágyban, hátha elhallgat! Közben Csakegy jutott eszembe! :lol: :lol:
Aztán csend! Aztán megint nyüszög! Mondom nem úszom meg, fel kell kelni! Ránézek az órára. Fél nyolc! :shock: Szóval aludtunk még egy sort!
Na ekkor már kiszedtem magam az ágyból. :roll: :lol:

Mi lesz itt még, ha már most alkudozom magammal. :roll: :oops:

Nekünk nem igazán megy az ágyban szoptatás. Nem eszik annyit! Valahogy a gyerek nem élvezi annyira! :roll:

Rambóka!
Akárhogyan is lesz ez a terhesség, kihordod és "gyerek lesz belőle", ahogy Rejóka mondta anno! :lol: :lol:
Gergő majd lassan ken neked vajas kenyeret, ágyba hozza a vizet! Bekapcsolja a TVt. :lol: :lol: Vigyáz rád! :D

Hasizom gyakorlat közben nem türemkedik ki semmi! Csak nagyon furcsa az egész hasam. A terhesség előttihez képest! :shock:
Alhasra nem gyúrok. Az tilos 6-ik hétig. (szerintem!) Csak felső hasizmot tornáztatok, de azt is "lájtosan". Dokit megkérdeztem, azt mondta,, hogy a mai modern csaszik után már lehet tornázni, mert izmot nem bántják. Persze fokozatosan és amennyit bír a szegény ember lánya. Tény, hogy napi 30 perc testmozgás és alszom, mint a tej! Nagyon jól esik!

Norka!
Csorrikám! Kitartás! :roll:

Tegnap este 4 kilot mértünk! :D
Vendég

Sziasztok!!

Okr!!
Persze szívesen látlak szülés után a klinikán, küldök sms-t!
Számod nem változott??
Kavics véleményét osztom, csudi nőci vagy két gyerek és suli!!!

Én a májusi talit kihagyom de egy nyárira vevők vagyunk!!!!!!! :D

Kavics már 4kg? Tudtok vmit :D
Első perctől külön szobában vagytok?
Alkudozni lehet, csak legyen patrner, Szilveszter látom jóóó partner :wink:

most ennyi, még gyors ebédet befejezek

szépséges napot!
Vendég

Kavits!

Ne aggódj én is szoktam lapajtani! Aztán van, amikor bejön, van, amikor nem! :?

A tv-t már simán bekapcsolja! :twisted: De egyébként nagyon rendes gyerek mostanában!

A hasad majd helyrerázódik, ha van haskötőd, akkor használd!

Okriszta!

Basszus én ezt tuti nem bírnám csinálni! :shock:

rambóka

Sziasztok!

No, akkor aztán végem is van............ Szóval édesköméynt ne! Akkor dobom kifelé a lefejt tejet is, mert megint raktam a fagyóba kb. 3 decinyit, az mind köményes. Pffffffffffffffffffffffff

Sokat sírdogálunk sajnos. :(
Vannak jobb és rosszabb időszakok is. Mostanra a délutáni totál őrület átkerült hajnalra, ma is hajnali 6-tól tombolt szegény 11-ig. Elindultunk sétálni is babakocsival, de annyira nem nyugodott meg, hogy hamar visszafordultunk!
Csak kézben jó, anya szagával. Most úgy alszik, hogy a tegnapi használt pólómat alá terítettem.............. Csakegytől "loptam" az ötletet, egyelőre tetszik a lánynak, perverz idevagyoda!
Éjjel viszonylag nyugis, ma mondjuk nyakon "hányt" kajával, a hátamon folyt végig! Eszembe jutott, hogy a magzatvíztől megkíméltük a matracot, de az anyatejes bukástól, no attól nem ment! De rendes kislány volt, mert a ruhája nem lett olyan, viszont az én hátam, a párnám, melltartóm, takaróm.................. Ha a férjem nem aludt volna, még röhögtem is volna rajta. Így csak vigyorogtam!

Rambóka! Nem kapott antibigyót, legalábbis nem tudok róla, és a papírjaira sem írtak ilyet, gyorsan átnéztem! Azóta sem kapott, és én sem szedtem antibigyót kb. egy éve! Nem tudom mi lehet! Ez mi ez ez a Protemix? Hol lehet kapni??? Tudom, internet.......

Ági! Habzsol bizony! Még a habermanból is, de mióta szopunk rendesen és sokat, azóta rosszabb lett a helyzet, mondhatni majdnem kezelhetetlen........... Legalábbis számomra! Hihihihihi totál végem van egy-egy két órás görcsölős sírás roham végére! Most is kínomban röhögök ám nyugi! Szóval lelkileg jó a szopi nagyon, fizikailag meg nem. Mit tegyek??? Többet büfiztetem kaja közben is, gyorsan és hatalmasakat büfizik, egyem a nőies fejét, néha a szembe szomséd is átjön, akkorát is tud! :lol: :lol: :shock:
Gondoltam már rá, hogy hagyom a szopit a picsbe, eszünk habermanból, fejéssel sikerül fentartani a tejet simán! De ha meg szopi, akkor a sok ringatás miatt, még fejni sincs ám időm, megint 100-ról szenvedtem vissza a mennyiséget mára.......
Nektek gratula az alváshoz!!!!

Csakegy! Kengurut milyet???????? Tudom, volt már róla szó.......... Csak nagyon elmaradtam megint!

Kavicska! Jó a kedved, és ezt annyira jó látni!!!!! Ölellek ezerrel! Az én hasam is olyan "szalonnás"............ A háj mennyiség kicsi rajta, legalábbis tapintásra, de mégis olyan laza, mintha minden izom eltűnt volna belőle! Gondoltam már rá, hogy tornázni kéne, de itt el is akadtam!!! Becsüllek csajszi, hogy Te ezt is bele tudod nyomni. Gratula! Ja, és kiestek a varrataim!!!! Húúúú, még két hét a hathétig, és már a varratokra sem tudom fogni............. :oops:

Norka! Anyósok....... Tegnap csak elmentünk velük vacsizni! Jobban sikerült, mint vártam, ezt töredelmesen be kell vallanom mindnekinek! Hál istennek a tulaj, mikor megtudta, hogy megyünk, egyből kitiltotta a dohányosokat. Persze Nóri egy félórás csúszással aludt el csak, és hatalmas zaj volt, danoltak ezerrel, ennek ellenére édesen végig aludta, míg megkajáltunk és elbeszélgettünk!
Tényleg: Tudom, hogy nem szereted a fotókat feltenni, de egy pocifotót plíííízzz!!!

Szia Okr! De régen láttalak!!!!

Kincsecske! Veletek álmodtam! Látogatni mentem hozzátok a kórházba! Szép babád lett, formás, és hatalmas hajú!

Megyek, a következők várnak rám:
1., fejni kell
2., mindjárt etetni is kell
3., kifolyik a msonivaló a szennyestartóból
4., vasalni is kell
5., mosogatni kell

Amit nem vagyok hajlandó ma megcsinálni:
1., szemetet levinni (kitettem a teraszra, majd a fiúk)
2., főzni (van maradék, egyék azt)
3., porszívózni
4., felmosni (elkezdték az építkezést, rajtunk járnak át! Szerintetek??? Éjjel nappal takaríthatnék, és még akkro is dzsuva lenne!)
5., fürdőszobát fertőtleníteni. (Erre nincs indokom, lehet, hogy mégis megcsinálom.... Háklis vagyok rá sajnos.......)

No pá kedvesek!!!
Vendég

Hopsz!!!!

Vasárnap egy hónapos a lányom!!!!! Mindjárt el is ájulok!

Ajjjajjjjjj! Nagyon öregszik a kiscsirkefogó :lol:

De komolyan! Iszonyatosan megy az idő!
Vendég

Drága Monácska!

Miért van időm tornázni?
1., én nem főzök (most anyós csinálja, majd jövő héttől kifőzdéből hordom-nagyon finom, megéri!)
2., arra fogom, hogy ez az alvás terápia része és így minden szempontból sokkal könnyebben rá tudom venni magam! (nem szeretnék visszaesni! :( :roll: )
3., nálunk nem kell naponta takarítani :lol:
4., nem vasalok! :? (amúgy sem szokásom, csak a férjem ingeit kell! :shock: , hiába, aki szereti ha a férje elegántos!) :lol:

Kincsecske!
Mi első perctől külön szobába tettük. :oops: Éjszaka szigorúan ott alszik, napközben van, hogy a nappali kanapéján. Megy a TV, net, beszélgetünk, takarítünk, stb. Nem zavarja!
Nem tudom, hogy lehet e azt mondani 4 hét után (tegnap volt 4 hete hogy hazahoztuk), hogy a kisfiam így meg úgy "szokta". De 4 hetes tapasztalatunk az, hogy este 7-8 között fürdetés, testápolás, szopi (ez a szobában, só lámpa fénye mellett), beájul, beteszem a kiságyba és fél kilenc magasságában alszik. Éjszaka 1-2,30 között ébred, szopizik, beájul, hajnalban 5-6 között kel, szopizik, itt már nehezebben alszik vissza, de otthagyom az ágyban :oops: nyüszög, aztán elalszik. Én is!
Megmondom őszintén én nem tudom, hogy mi az a gyerek altatás! :oops: Mert szó szerint elalszik magától. Simogatni sem kell! Szóval az elmúlt négy hétben szerencsések voltunk. Szóval kétszer kellni hozzá, nem sok! Szerintem! :roll:
Délután szokott nyűgösebb lenni. kb. 6 tól a fürdetésig. De fürdetés előtt félórával én megszopiztatom, mert akkor nagyon jól viseli! Éhesen végigordítja a testápolás, öltöztetést! Ha már van a pocakban, akkor csend van! :lol: (így sem mindig!)

Rambóka!
Örülök, hogy más is kushad! :lol: :lol: Már kezdett lelkiismeretfurdalásom lenni! :? :lol: :lol:
Vendég

hehehehehe tudtam hogy elkiabálom tegnap!!! Éjszaka 2, 3, 4, 5, 6-kor keltünk............... Na de sebaj, majd kibekkelem valahogy....

Monácska: nálunk ugyanez volt, húúú egyszer engem is totál telibehányt Eszter, pont úgy mint téged.... És utána ordított hogy éhes, de cici üres volt, mire megmelegítettem a fagyitejcsit meg bealudt... Vegyél infacolt!!! Hátha segít!!!

Most ennyire futja... Ma túlvagyunk egy igen komoly hisztirohamon... tuti front jön megint a k...va a...át...
Vendég

Sziasztok!

Kivételesen önzőzök egy picit, nézzétek el nekem, így csak egy gyors helyzetjelentés:

Na megvolt az UH. Az én dokim csinálta... :roll: Jövő héten megyek hozzá asszem, addigra meglesznek az eredményeim is a laborból. Még mindig medencevégű a gyerek (amit éreztem is eddig), így be lettünk fenyegetve egy csaszival, ha nem fordulunk lassan be... Ja, és amin ledöbbentünk: a gép nem tud súlyt számolni, de a doki megsaccolta 2500-2600gr-ra :shock: Na most vagy nagyon elsaccolta (még a 2200-ra is így néztünk volna) vagy tényleg k.va nagy lesz ez a lurkó. Ha jól sejtem, akkor még hízni fog a pici minimum másfelet... Az apja 4500-al jött világra anno, bár "kicsit" túlhordta az anyja, emiatt vérmérgezése is volt. Alig tudták betuszkolni az inkubátorba... :) Szóval kezdek beparázni, hogy csaszi lesz. Eszembe jutott, hogy (talán?) Larát paráztatták be anno, hogy milyen pici a gyerek és nem fejlődik, aztán szerencsére jól félremérték a gyerkőcöt... No, valami hasonlóban reménykedek, hiszen mégis csak sacc volt...
A doki: meglepődtem mennyire képben volt velünk kapcsolatban. Teljesen elbizonytalanodtam, hogy most leváltsam vagy áldozzunk rá... Bárcsak könnyebb lenne dönteni... Ha nem lennék ilyen bonyi eset, valszeg gondolkodás nélkül váltanék, de így... :roll:

No, megyek dolgomra, mert apa kiszekál majd a világból, hogy megint gép előtt talál :)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Van május 8. 17:20-ra egy kontroll időpontom Tűű dr-hoz. Sajnos nem tudok elmenni, viszont jelenleg betelt minden időpont. Ha valaki április 29-én, vagy május 13., ill. utána belátható időn belül rendelkezik időponttal, és elcserélné/nem megy el, kérem szóljon!

Kép
mamint

Valaki legyen olyan kedves és vegye át a táblázatot, mert a táblázatkezelő hazautazik több mint egy hónapra, és nem fog ráérni.

A kismamákok sávját átcsoportosítottam, ők mostmár nem névsor szerint vannak, hanem érkezési sorrendben. Mármint a babákok érkezési sorrendjében.

változásokat, kiegészítéseket, újakat és táblakezelői ajánlkozókat privibe plíz.

Kép
pcos_táblázat

Sziasztok!

Na, nem tudok visszaolvasni. Életemben nem gondoltam, h ilyen ügyes háziasszony tudok lenni. Hihetetlen mit le nem dolgoztam a napokban, alig volt időm bekapcsolni a gépet! DE!!! ANyukám minden nap jobban van! És ez az egyetlen lényeg!

Jövő héttől visszavonulok az uram mellé, majd májusban jövök még pár napra, mostmár itthon merem hagyni az öregeket ketten és azt hiszem, h az uramnak sem jó, h olyan sokat legyen egyedül...

Na, ez volt a helyzetjelentés.
Ebbe a szép táblázatba szeretnék bekerülni.
3 x 85o -et szedek - amikor el nem felejtem bevenni :evil: hülye vagyok. És Tibike születése óta januárban kezdtem újra!
Na, kérlek, h írjatok be!

Páááásztok!
Kir

Kép
k.ir

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?