Új privát üzeneted érkezett!

Nitácska!

Nagyon jók a képek!
Vendég

vera pedig várlak nagyon!!!!!!!!!!!!!
hogy hogy az uzsokiba fogsz szűlni?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szia Vera!

Hogy vagy?Tünetek?

Te mikor voltál először dokinál amikor látott petezsákot?
Én holnap mennék,szerinted lát majd valamit?

KépKép
lyndee

lyndee nyugi lesz ot zsák meg baba meg minden ami kell!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska:bízom benne én is!Mára elköszönök,mert eléggé fáradt vagyok!Jó éjt!

KépKép
lyndee

jólvan,jóéjt!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Kovácsné Telekes Judit. Plíz, annyi Mászáros Anita van. :lol: Képet meg csak lecsekkolnám. :wink:

tjuca

Úristen harmadszorra írom újra, mert mindig elszáll :evil: :evil: :evil:

Luca, borzasztó hogy ilyen ügyetlenek votlak a dokik, de akkor sem lesz semmi baj!
Nemis hallottam még ilyenről hogy 2x kellljen szúrni.

Zsuzsi, minden oké, jól vagy?

Alíz, te iszol e valami tejserkentő teát, pl laktoherbet? Én amikor iszom hasfájósabb a gyerek, ha meg nem iszom akkor kevesebb a tej, viszont nyugisabb a gyerek. Van e valami tapasztalatod ezzel kapcs.ban?
Vendég

Sziasztok Mindenkinek nagyon örülök hogy többen is válaszoltatok nekem nagyon jol esik hogy vanak olyan emberek akik tudnak nekem segiteni.
Magamrol egy kicsit többet van két gyermekem egy Kislány 5éves Cintia és egy kisfiam 2éves Gerg.
Cintia beültetésel fogant Gergő pedig gyogyszeres kezelés után fogant.
Már átestem az ujabb kivizsgáláson amikor Spontán tehetbe estem és nagy volt a boldogság de sajnos spontán elis vetéltem hát röviden ennyi nem tudtam még feldolgozni egy kicsit rosszulis érintett.
Köszönöm hogy itt vagytok és meghalgatatok.
Remélem mindenki jol van további szép napot kivánok mindenkinek.
Üdv .Judit

Kép
v.e.judit

Judit:Mikor történt a vetélésed?Tudom hogy nagyon nehéz hiszen itt mindnnyian átestünk már egy vetélésen.De túl kell lépni még ha annyira fáj is.nem szabad múlt rossz dolgaival foglalkozni.A jövő a lényeg hogy lesz még babád csodaszép,és azzal a terhességgel nem lesz semmi baj.
Fel a fejjel,és már lelkiekben a következő babára összpontosíts :wink:

KépKép
lyndee

Szia:lyndee
4hete történt a vetélés 20hetes voltam igazán nehéz dolog sosem gondoltam volna hogy pont velem történik de mégis.Csak amikor hazajöttem a kislányom egy héten keresztül fagatot hogy hol a kisteso azért az nehéz.
Nagyábol tu vagyok már rajta hiszen van már kettö és csak értük élek.
És igen már lelkiekben már öszpontositok a következöre hogy megmutassam magamnak hogy képes vagyok mégegyszer. :)

Kép
v.e.judit

Mit mondott a doki?mikor lehet újra próbálkozni?
nekem jan10-én volt a műszeres befejezés és 3hónapra össze is jött,vagyis most.
Meglátod hogy eltelik az idő és jön a kistesó! :wink:

KépKép
lyndee

és mi volt az ok amiért elment a baba?Hiszen ez már elég késői vetélés!

KépKép
lyndee

Nem tudták megálapitani nem volt konkrét oka teljessen normális terhesség volt szoval nem mondták.
Nekem azt monta a dokim hogy egy honapot várjunk és szedjem a vitamint ugy hamarabb begyogyulok.
Nektek gratulálok remélem nemsokára nekünkis sikerül.

Kép
v.e.judit

judit:biztos hogy sikerülni fog,legyetek türelmesek.Jönni fog a baba hamarosan :wink:

KépKép
lyndee

Köszönöm a biztatást igen remélem hamarosan megint spontán teherbe esek és boldogok lesznek a gyerekek

Kép
v.e.judit

Húúú, Judit! 20 hetes terhességet elveszíteni nem semmi, elhiszem, hogy nehezen teszed túl magad rajta. Én ilyen idősen kezdtem csak igazán elhinni, hogy tényleg lesz gyerekem.

Ha tudsz, írjál róla, hogy hogy kezdődött az egész. Volt vérzés, görcsök? Uh mutatott valamit? Genetikai szűrések sem jeleztek semmit? A babával volt baj, vagy a te szervezeted nem viselte jól ezt a terhességet?

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sziasztok!

Régen voltam itt, azóta - látom - nemcsak szomorkodunk, mert sok-sok örömteli dolog is történt!

Lyndee,
annyira örülök, hogy sikerült a baba, ez szuper hír!!! Gratulálok és
tényleg Veletek együtt örülök én is.
A munkahellyel pedig remélem, akkor minden oké lesz.

Lina,
szerintem is jó, hogy tudjátok, mi a helyzet. Bízom benne, hogy akkor már nem is kell sokat várni!!! A melóhely úgysem volt az álmaid netovábbja, úgyhogy jól tetted, hogy nem vállaltad!

Sugi,
örülök, hogy minden rendben!

Ugye Montana, Mimi, Ti már hamarosan megpillanthatjátok élőben is a kisbabátokat?
A többi kismamának én is örömteli várakozást kívánok. De jó Nektek!!!!!!!
És annak is, aki tudja, mikor "akciózzon"!

Judit,
én is nemrég "érkeztem" ide, sajnálom, ami történt Veled. Én is biztatnálak a hatalmas élettapasztalatommal :), tényleg jobb lesz majd idővel és persze az itteni beszélgetéseknek köszönhetően is. Ugye jól mondom?

Luca,
hogy vagy? Csatlakozom a szörnyülködők táborához. Ugye minden oké?

Kislibus,
mi még nem beszéltünk, igaz?

Kacika,
én elég amatőr vagyok etéren (is), de ha sűrűbben szoptatod a kis Petrát, akkor nem termelődik több tej? Nekem ezt mondták annó, asszem, bejött.

Ppetike,
kitartást a pénteki tortúrához, mikor indultok, hajnalban???!!! Szerintem nem lesz semmi átevezni Budára, biztos sok kocsi lesz, gondolok Rátok. A vizsgálat miatt ne aggódjatok, az orvos most egy kicsit túl óvatos volt, minden rendben lesz majd.

Nita,
én még nem néztelek meg, de ha mindenki, akkor én is!

Juca,
a Te képeidet sem, de majd hamarosan.
Biztos utaltál már rá valamikor, de ha esetleg nem unod, akkor írd meg, légyszi, mi lett a Kinga-ovi és az APEH-ügy vége. Ha már írtad, akkor bocsi-bocsi.

Vera, Zsuzsu, ti hogy vagytok? És persze ezt a többiektől is kérdezem.

Én jól. Bővebben nem jól. :)
Á nem, csak vicceltem. Most turbó-tempóban megyek Pestre Laurástul az anyósomékhoz. Ott alszunk, mert maratoni egyetemi happeningre rendezkedtem be. Szóval órák vannak.

Akinek nem írtam, ne haragudjon, hétvégén jövök, addig sok puszi Nektek!
Ági
ggica

Sziasztok
Semmi jel nem utalt arra hogy vége lesz a terhességnek 03.19-én voltam ultrahangon és minden rendben volt tökéletes volt minden eredményem énis jol voltam meg a babais sokat mozgott buszal mentem haza és elégé megviselt az ut pedig soha nem volt gond az utazás.
03.20-án reggel már nem vittem a kislányt oviba mert nem birtam felkelni és egy kicsit véreztem felhivtam a dokit azt mondta feküdjek majd elmulik délután már görcsöltem és jobban véreztem akkor már a mentöket hivtam és vártam rájuk 2teljes orát pedig 10percre lakom a metöállomástol elég durva volt féloránkén telefonáltam hogy jöjenek mert nem birom tovább.
KB ennyi volt egy szép terhesség véget ért.
Este értem a klinikára ahol már nem tudtak segiteni nem volt szivhang és folyt a magzat viz.
Az ügyeletes doki azt monta reggel kelet volna mondania az én dokimnak hogy menjekbe de már mindegy.

Kép
v.e.judit

Sziasztok!

Nagyon sajnálom Judit ami veled történt!!! Sajna én is vesztettem el babát, de még 6 hetes volt. de igy is nehéz volt feldolgozni. Engem is az 5 és 2 éves lányiam, na meg a férjem tartották bennem a lelket. Mi is probálkozunk, de majd a jövö hoban.
Milyen vitamint szedsz?

Lina!
Felteszem a görbém, de törölni kell még elötte, hogy felférjen.
Kielemzed, hogy mit látsz?
encike 2

Encike2
Az ELEVIT-et kell szednem

Kép
v.e.judit

Judit!
Nekem a Gravidát ajánlotta, mert abba jod is van. És még a folsavat is szedem mellette.
encike 2

Szia ggica
Igen köszöntelek tégedis itt igen igazad van majd az idő és a családomis segit

Kép
v.e.judit

Encike2
Én nem ismerem azt a fajta vitamint ugyanojan mint az enyém.

Kép
v.e.judit

Sziasztok!

Kacika!

Én is iszom tejserkentő teakeveréket (Laktoherb illetve Milupa:Milusan).Nekem is az a tapasztalatom, hogy hasfájósabb a kislány ha iszok teakeveréket, ha viszont üres járatban vagyok akkor sokkal nyugisabb.

Judit!

Sajnálom ami Veled történt.

Ggica!

Mást nem tudok mint korán elindulok a kislánynyal. Elég szigorúan vesz minden vizsgálatot a dokinénink, nagyon lelkiismeretes-nemn lehetséges nála az, hogy most csúsztassunk egy másik alkalomra.
Vendég

juditt sajnálom hogy elment a baba ráadásul félidőbe.tudodm,hogy ez nem segít már de én meg a 12.héten vetéltem el mert meghalt a baba :cry:
de ott van a másik két gyerkőc ők elterelik majd a figyelmed!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

juca bejelőltelek iwiwen.gyönyörű menyasszony voltál!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Judit!

Ez rém lehetett, nagyon sajnálom... :cry:

akik félidős körül vetéltek el, sztem sokkal nehezebb, mint aki egész az eléjén. Én is "csak" 6-7 hetes babát veszítettem el.
És így, pláne, h nem tudni az okát.

Remélem mielőbb rendbe jössz, testileg-lelkileg!

Kép
zmimi

éva mielőbbi gyógyulást neked meg is meg a kis virágnak is!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszönöm mindenkinek a támogatást és örülök hogy itt vagyok veletek :)

Kép
v.e.judit

Judit! Én is sajnálom ami történt. :cry: Hogy mondtad el a nagyoknak, hogy mi történt a kistesóval? Hogy fogadták? Biztos nehéz volt, ahogy a kislány kérdezgetett. De egy hónapot kell kivárni és lehet próbálkozni újra! És ami nagyon fontos, most biztos, hogy sikerül spontán is kismamának lenni!

Ggica! Még nembeszéltünk, mert én amolyan vgyok is-nem is vagyok üzemmódban tolom a topikozást. Hangulat és idő függvénye, mostanság utóbbiból kevés van! Veled mis is történt pontosan???

Kacika! Tudom, hogy engem nem kérdeztél, meg nem is szoptatok, nem is szoptattam soha, úgyhogy bocsi, hogy belekotyogok, de ha a baba hasa fáj a teától,ki lehet próbálni a homeopátiás bogyót (Urtica urens) az is van akinél bejön és hasfájásra még nem panaszkodtak mellette. Csak meg kell inni napi 2-3 l folyadékot mindenképp. De nem a bogyó mellé, mert a mellé enni se, meg inni se lehet 20p-ig.

Luca! Ezt a magzatviz keveredést én se értem.... De az a legfőbb hogy megnyugodj! Az idegeskedés biztos, hogy nem tesz jót, ha ezzel a babával baj lenne, kiszúrták volna az UH-on!

Juca! Kinga nagyon édi, bár meg kell mondanom én nem vagyok oda az összekente magát a gyerek fotókért. Nem tudom miért nem, egyszerűen csak bizti, hogy az én gyerkőcömről ilyen képek nem lesznek. Persze kinek a pap, kinek a papné, ettől még Kinga tünemény!

Lindee! Mivolt dokinál????

Meg akartam ma csinálni az LH-t, de elfelejtettem. Aztán elgondolkodtam rajta, hoy tul. képpen minek is csinálnám meg, mikor a fogigátló előtt 10 hónapon át csináltam hiába.....Most itt tartok..
Na meg lesz egy kutyunk az új ázban! Bull-terrier és labrador keverék. De egyenlőre úgy néz ki, hogy inkább labrador apucira ütött nem kis örömömre :)
kislibus

Zsuzsu! Örülök, hogy jól vagytok! Látod nálad is telik az idő! :)
kislibus

kislibus mért nincsenek vonalzóid?hogy vagy? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kislibus
Nagyon nehéz volt sokat kérdezte hogy hol van mikor jön haza leginkább a férjem segitett elmesélni hogy elviték az angyalok meg az ovonöis sokat beszélgetett vele igy könyebb volt nekem is meg nekis.
Most várja a következö babát de még nem tudom belemerjeke fogni mindig csak a rossz jut az eszembe.
Biztos ha itt lesz másképp gondolom majd .Énis remélem hogy spontán sikerülni fog mostis.Legalább ne keljen ujra kezdeni mindent.

Kép
v.e.judit

Nita! Minek??? Hogy megin azt számolgassam, hanyadik napon tartok??? Hogy hány nap van még a peteérésig, ami lehet ugyse akkor van, vagy a tesztelésig, amit úgyse csinálnék meg, mert piri előbb beköszönne? Igy csak azt tűzöm ki, hogy pirinek mikorra kell megjönni, ha nem jön, legfeljebb kellemesen csalódom! :wink:
Egyébként eltökéltem az utolsó tabis hónapban, hogy hőmérőzni is fogok, hogy lássam minden ok-e, de azt is elfelejtettem, meg elaludtam, meg kipattantam az ágyból felkelés után és tul. képp nem is hiányzik nekem még azon s aggódni, hogy jaj ma nem ment fel 2 tizedet a hőm stb. stb..... Jobb ez igy nyugisabb vagyok. :)
kislibus

judit szerintem nyugodtan belemehetsz majd később a baba dologba!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok megyek fürdetni majd reggel jövök joét mindenkinek

Kép
v.e.judit

Judit! Most még a rosszra gondolsz, ez természetes. Sajnos egy ilyen történést sose lehet teljesen elfelejteni. Szerintem fontos, hogy lezárjuk a gyászunkat, mielőt az új babához nekilátunk. Nálam ez a lezárás csak egy évvel az eset utén történt meg igazán. (És az én babám is "csak" 7 hetes volt) Sajnos mi korábban elkezdtünk próbálkozni nem is estem teherbe, ez további feszültséget szült. Asszem, ha ezt tudom, megadom magunknak azt az egy évet és sok mindentől megkiméltem volna magamat és a páromat is. De van akinek könnyebb, meg van aki hmarabb teherbe esik a gyász ellenére is. Például Lindeenek is csak 3 hónap kellett. :)
kislibus

szia.jóéjt! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lindee! Ha vagy már gép előtt gyere kérlek, mert vérom a híreket, de nem soká tudok várni, mennem kell a dolgomra!!!! :D
kislibus

Nita! Veletek mi van??? Kisfickó mit vacsizik???
kislibus

kislibus én most nem tom mi van velem piri sehol a reggeli hőm 36.8 és fehér tejszerű folyásom is van meg fálydogál jobboldalon a hasam!
kisficó most magyaros vajkrémes kenyeret eszik kakaóval!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

lányok tudom nem ide tartozik de kérlek titeket hogy ha szeretitek egy kicsit is a lovakat ez az oldalt írjátok alá mert be akarják zárni a kincsem parkot/ügető,galopp/.köszi.puszi!

[b]http://www.abrakmester.hu/peticio.php[/b]

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

megjöttem a dokitól!

Látott 6mm-es szabályos petezsákot és jó helyen!
Viszont nem kaptam utro-t mert mondta a doki hogy egyenlőre csak az elevitet szedjem.Szép nagy a sárga testecském.

28-án kell visszamennem,addigra már lehet hogy szívhang is lesz!És akkor leigazolja a terhességem a munka miatt.
Eléggé az utolsó pillanat de még beleférhetünk.

KépKép
lyndee

jaj de jó lyndee!ugye mondtam hogy nem lesz semmi baj!gratula!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csajok:Én amikor kijöttem a kórházból műtét után eldöntöttem hogy elfelejtem a múltat és amikor hazaértem mindent összetéptem amire már nem volt szükségem abból a korszakból.Nincs is itthon semmi emlék,mert vallom hogy a múlt hátráltatja a jövőt.

és azóta sem néztem hátra,persze még 2 napig nagyon rossz volt,de jobban érdekelt az újabb lehetőség egy babára.
Azért írtam ezt le mert csak így lehet túllépni a dolgokon.....és mielőbb teherbe esni újra.

Kitartás mindenkinek!!!!!!!!

KépKép
lyndee

nitácska:köszi,bár még tudod hogy nem lehetünk teljesen nyugodtak?de nagyon bízom hogy most minden rendben lesz!

KépKép
lyndee

Libus:Küldöm a beígért gólyákat!!!!!!

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Nem jöttem sok ideje, de olvaslak mindig titeket...nem tudom, nyomaszt az egész... annyira szeretnék pozitív lenni és előre nézni, de félek, hogy újra át kell élnem az egészet...
nincs más vágyam, nem akarok semmi mást, mint ezt a második gyereket! Minden vágyam, minden rezdülésem, minden sejtem ezt szeretné, és mégis van valami ami miatt nem kaphatom meg az élettől ezt az ajándékot...igyekszem a kislányommal sokat foglalkozni,bár a 3 éves dackorszakba nyakig és afölött tottál benne vagyunk..szóval nehéz...
annyira bűntudatom van... és jártam már pszichológusnál is, hogy oldajam ezeket a dolgokat,valamelyest segített, de nem sokat...
mondjuk arra rájöttem, nem tudom, hogy vagytok vele, de hogy szégyellem magam, hogy nem vagyok elég jó nő, a női státuszomat érzem sérülve, hogy nem sikerült kihordanom a babát, hogy nem tudok még egy gyereket adni a férjemnek, hogy a lányomnak testvért, akinek minden vágya ez...
De sikerülni fog, sikerülnie kell, annyira szeretném! most már nem várunk tovább és mi is próbálkozunk! Remélem sikerrel, és ha meg lesz a gyümölcse ennek ,én soha többé nem kérek semmit a Jóistentől, csak a két gyerekemnek és a férjemnek egészséget, pénz, stb...semmi nem érdekel, csak ez meglenne...
pusza, eszti
bocs, hogy hosszú voltam...

judit!
sajnálom ami veletek történt, nagy trauma, és nehéz ...és a legnehezebb nekem is a kislányom értetlensége, hogy hol van már az ő tesója...:/
de neked legalább már van kettő, és azért az nagyon nagy dolog!!

én úgy döntöttem, hogy ha a lányom szülinapjáig nem jön össze, az december, akkor veszünk egy cicát, és leszaharom, hogy toxoplazma, meg ilyenek...
esztiilil

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?