Sziasztok!
Régen voltam itt, azóta - látom - nemcsak szomorkodunk, mert sok-sok örömteli dolog is történt!
Lyndee,
annyira örülök, hogy sikerült a baba, ez szuper hír!!! Gratulálok és
tényleg Veletek együtt örülök én is.
A munkahellyel pedig remélem, akkor minden oké lesz.
Lina,
szerintem is jó, hogy tudjátok, mi a helyzet. Bízom benne, hogy akkor már nem is kell sokat várni!!! A melóhely úgysem volt az álmaid netovábbja, úgyhogy jól tetted, hogy nem vállaltad!
Sugi,
örülök, hogy minden rendben!
Ugye Montana, Mimi, Ti már hamarosan megpillanthatjátok élőben is a kisbabátokat?
A többi kismamának én is örömteli várakozást kívánok. De jó Nektek!!!!!!!
És annak is, aki tudja, mikor "akciózzon"!
Judit,
én is nemrég "érkeztem" ide, sajnálom, ami történt Veled. Én is biztatnálak a hatalmas élettapasztalatommal
, tényleg jobb lesz majd idővel és persze az itteni beszélgetéseknek köszönhetően is. Ugye jól mondom?
Luca,
hogy vagy? Csatlakozom a szörnyülködők táborához. Ugye minden oké?
Kislibus,
mi még nem beszéltünk, igaz?
Kacika,
én elég amatőr vagyok etéren (is), de ha sűrűbben szoptatod a kis Petrát, akkor nem termelődik több tej? Nekem ezt mondták annó, asszem, bejött.
Ppetike,
kitartást a pénteki tortúrához, mikor indultok, hajnalban???!!! Szerintem nem lesz semmi átevezni Budára, biztos sok kocsi lesz, gondolok Rátok. A vizsgálat miatt ne aggódjatok, az orvos most egy kicsit túl óvatos volt, minden rendben lesz majd.
Nita,
én még nem néztelek meg, de ha mindenki, akkor én is!
Juca,
a Te képeidet sem, de majd hamarosan.
Biztos utaltál már rá valamikor, de ha esetleg nem unod, akkor írd meg, légyszi, mi lett a Kinga-ovi és az APEH-ügy vége. Ha már írtad, akkor bocsi-bocsi.
Vera, Zsuzsu, ti hogy vagytok? És persze ezt a többiektől is kérdezem.
Én jól. Bővebben nem jól.
Á nem, csak vicceltem. Most turbó-tempóban megyek Pestre Laurástul az anyósomékhoz. Ott alszunk, mert maratoni egyetemi happeningre rendezkedtem be. Szóval órák vannak.
Akinek nem írtam, ne haragudjon, hétvégén jövök, addig sok puszi Nektek!
Ági