Új privát üzeneted érkezett!

Szia Zsibima!!!

Ez most lehet hülyén hangzik,de én nem nézem ki az uramból h félrelépjen...meg ez a genetikai dolog is...ugye vannak kivételek :wink:
Mondjuk ebben azért vagyok oylan biztos,mert anno az egyik barátnője megcsalta,több ízben is.Ő meg megbocsátott neki mindig...aztán ugye nem működött a dolog,mázlim van,mi :lol:
De én tudatosan törekszem is arra h mindent megkapjon az uram...márpedig ha minden megvan amire vágyik,akkor mért keresne mást :wink: És lehet furcsa,de nálunk még mindig lobog az a bizonyos láng,olyan szerelmes vagyok mint ha most ismertem volna meg!

Na de ez mindenkinél más és másLehet 20 év múlva én is másképp látok majd dologkat :lol: :wink:

annus11
 
 


Annus,
Inkabb ne legy matematikus: Meg 238 nap van hatra.
Megneztem a kepeket, fogtatok valamit a boton es a fenykepezon kivul?
Varom az orvs beszamolot!
En majd jovo het szerdan este megyek a dokihoz!

Kép
eperke25
 
 


Hát nem nagyon fogtunk.... :lol: De sose az a lényeg! :wink:

annus11
 
 

 
 

Lányok köszönöm a vigasztaló szavakat!

Hol is kezdjem. MIndenkinek van igazsága, és igen az ember mindig azt gondolja hogy ilyen mással előfordulhat, de vele biztosan nem. Akik tudják ismerőök mindenki azt mondta, hogy minden férfiból kinézte volna csak abelőle nem. (alamuszi nyuszi nagyot ugrik???).
Igen erre én is lelkileg mindig készültem, hogy majd biztos megcsal egyszer, csak imádkoztam hogy maradjon is titokba, csak ez most azért más mert nem egy numera volt, hanem kapcsolat. És igen minnél előbb le kell azt zárnia, de mondtam neki úgy zárja le, hogy ne maradjon benne űr, hiány, mert akkor ez újra megtörténik. Az az igazság, nem sajnáltatásként, hisz mindenkinek megvan a maga baja, de ránk jár a rúd keményen. Nem csak feltételen a mi mkapcsolatunkkal van a baj. A családban az apukája beteg több mint egy éve, most 4 hónapja van kórházba, anyukájára nőgyógy műtét vár, a vállalkozása nem úgy ment, elment a baba, kirúgtak és még sorolhatnám sajnos. És hát igen otthon sok boldogságot nem kapot, hisz ezek a dolgok mindannyiunk mindennpjaira rátették a pecsétjét., és hát ott most kapott egy kis vigaszt vagy boldogságot, vagy nevezzük aminek akarjuk.

Most minkettőnknek kell egy kis idő, én most külön alszom. De megbeszéltük, hogy csillapodjanak le a dolgok és megpróbáljuk.

Eperke- tiszta szívből gratulálok!!! Vigyázz magadra.

Wurska- te pedig pihen sokat, szedd a gyógyit, és nyugi.

Amint tudok jövök!
mutyurka
 
 


Sziasztok

Mutyurka
Sajnálom ami most történik Veled!De én inkább nem is írok semmit ezzel kapcsolatban.Én nem vagyok egy megbocsátó típus!

Amiért jöttem:
Elköszönök Tőletek!
Igazából annyira jól összekovácsolódtatok,h nem kell már az én bátorításom!Jól csináljátok Ti ezt! :lol:
Ha kellenék megtaláltok!

Remélem minél előbb babázhattok! :lol:
Kívánom,h ebben az évben mindegyikőtöknek sikerüljön!
Aztán irány a másik topic! :wink:

Sziasztok Kép
Vendég
 


Alziza!!!

Miért akarsz elbúcsúzni?? Nincs ránk időd? Mert szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy sok jó tanácsot adtál, és hiányoznál nekünk...
Az is igaz, hogy mostanában nincsenek újak, bár vetélés sok van, valamiért nem jönnek hozzánk...

Én szeretném, ha nem köszönnél el tőlünk...


Mutyurka-neked nagyon sok kitartást kívánok az elkövetkezendő napokhoz, hetekhez!!! De tudom, hogy jól fogsz dönteni, és majd meglátod, hogy minden rendbe fog jönni!!!
Vendég
 


Alziza!!!

Ne hagyj itt minket!!!
Igenis szükségünk van rád!
Nekem olyan jól esik a hozzászólásaid után végigpillantani a vonalzóidon is. Mindig az jut eszembe, hogy én is ezt szeretném (mármint három vonalzót).
Szóval léccccccccci léccccccccci maradj velünk!
tücsökbogár
 
 


Mutyurka - sok sikert hozza, de tenyleg. Remelem tul tudjatok tenni magatokat ezen, ha mindketten ezt akarjatok akkor sikerulni fog.

Alziza - miert kell itthagyni bennunket? :shock: Vannak masok is, akik nem irnak minden nap, de az nem azt jelenti, hogy nem szeretnek hallani roluk tobbet. Pl Baba, Henka es Susi sem irt mar egy ideje, de azert remelem ok sem hagytak itt bennunket teljesen es ha van valami, amit meg szeretnenek osztani velunk akkor megteszik. En is nagyon szeretem a vonalzoidat ugyanugy mint Pumi es Panny volnalzojat is. Es amikor kepeket raktok fel a gyerkocokrol, akkor az olyan jo, mert remenyt ad nekunk is (BTW - lattatok Markot es Olivert a fenti topikban? imadni valo mindket pasi :lol: )

En van ugy, hogy azert irok, mert meg akarok osztani veletek valamit, de van ugy hogy csak azert mert epp nincs jobb dolgom :wink: (ok ez a ritkabb, de elofordul). Most eppen a paromert izgulok nagyon. Egy fel evvel ezelott a 600 emberbol elkuldtek 200 at a ceguknel. Tegnap bejelentettek, hogy meg 150-et leepitenek. :shock: Valamikor ma tudja meg, hogy van-e meg holnap allasa. Tok szomoru volt tegnap es eszrevettem, hogy nem is aludt jol... Ha nem is ot kuldik el akkor is valoszinuleg lesz olyan kollegaja, akivel egyutt dolgozik es elkuldik. :( Szoval nekem most eppen ezen jar a kis agyam!

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Ja es meg azt akartam irni, hogy az szeritnem termeszetes, hogy akinek babaja van az tobbet ir a babas (feletunk levo) topikba. En ugy vagyok vele (es gyanitom, hogy nem csak en), hogy mindkettot olvasom, de csak az egyik be irok gyakrabban. Szoval ha az egyik be irsz attol meg nem vagy elveszve a masik topik lakoinak sem. :wink:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


sziasztok!

Alziz: nehogy elmenj!! ha esetleg nem nagyon van időd, akkor se köszönj el tőlünk, hanem maximum ritkábban, de írj!
PLÍÍÍÍÍZ! :roll:

mutyurka: engem egy kicsit felidegesített, amit írtál. Mármint az a része, hogy miért lépett félre az urad. Hogy a körülmények áldozata lett,mivel elég sok minden történt veletek az elmúlt időkban. Na de könyörgök!! Ezek a dolgok veled is történtek, és neked is ugyanolyan nehéz lehetett, mégsem mentél máshoz vígasztalódni. Meg akkor ezekszerint, ha a házasság közben nem mennek fényesen a dolgok (jóban, rosszban, egészsgében, betegségben...stb.) akkor mindig elmegy máshova kikapcsolódni?
Hát nem azért egy pár vagytok, hogy együtt legyetek túl a nehezén és együtt bezséljétek át, ha gondok vannak??
Leget, hogy egy kicsit naívan gondolkozom, de akkor a férjed az első nehézség láttán, belemenekült egy másik kapcsolatba, ahol nem volt semmi gond, ahol gondolom mosolyal fogadták mindig, és ahol nem kellett megfelelnie semmiylen komolyabb elvásárnak. De hát az élet nem erről szól, az élet igenis kemény, és küzdeni kell mindenért.
Na mindegy. bocsánat, ha esetleg bántóan fogalmaztam, vagy ha valamiben nincsen igazam, hiszen a részleteket nem is ismerem (pl. az a bizonyos másik fél tudta, hogy neki családja van és hogy próbálkoztok a babával? ).
Csak ez most nagyon kikívánkozott belőlem....bocsánat.
lei
 
 


Hajni!
Szorítok, hogy a férjednek megmaradjon az állása, bár tudom, hogy ez az időszak azoknak is idegölő, akik maradhatnak. Biztos vagyok abban, hogy te nagyon sokat tudsz segíteni neki, hogy javuljon a hangulata.
tücsökbogár
 
 


Tucsibogar - koszi szepen. Mindjart itt a munkaidejuk vege es meg mindig nem mondtak meg nekik, hogy mi van. :evil: Gondolom sokat birtak ma dolgozni. Raadasul nekem is ezen jar az eszem es en sem haladok a sajat dolgaimmal - ezert is neztem be ma ide gyakrabban. :roll:
Igen en mar tegnap is mondtam neki, hogy barmi is lesz nem gaz. Van eleg tartalekunk es a hazon kivul mas adossagunk nincs, de a lenyeg nem is ez hanem, hogy szemelyesen megviseli a dolog meg a bizonytalansag, amig nem tudja mi van.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Na megjöttem!!!

Az értékeim rendben vannak!!És csodaszép peteérésem volt!!!!Hurrááá!
És mondta ha nem jön össze,akkor apuci vizsgálata jön majd.Ebben a hónapban nem tud elmenni,szóval reméljük összejön és akkor köv hónapban nem is kell elmennie :wink:
Hát nem tetszett neki,de mondtam h azért ez nem a világ vége...és ne tegyen ki engem további vizsgálatoknak addig amíg őt nem nézik meg.Azt hiszem meggyőző voltam :wink:

Zsibima!
A te párod volt már vizsgálaton?
Neked milyen értékeid voltak?Vessük már össze,kíváncsi vagyok :lol:

annus11
 
 


Annus! Hurrrrrrrráááá!!!!!

Hajni!
Ez azért durva, hogy ilyen bizonytalanságban tartják az embereket. Biztosan attól féltek, hogy ha előbb megmondják, akkor nem fognak dolgozni, de hát ilyen lelkiállapotban sem lehet dolgozni - bár aki levezényli ezt a dolgot az még biztosan nem volt hasonló helyzetben.
tücsökbogár
 
 


Annus!
Örülök hogy minden rendben volt, reméljük hogy összejött ebben a hónapban és a párodnak nem kell már elmennie vizsgálatra :wink:
de én nem értem akkor a vonalzódat :roll:

pusszancs mindenkinek,
Kimma

Kép
kimma
 
 


Kimma!
Ez az előző hónap eredménye,nekem most jött meg vasárnap!Szóval az ebben a ciklusban az még csak most jön!!!!

annus11
 
 


Annus - nagyon jo hir :lol: Es mondd meg a parodnak, hogy igazan nem nagy dolog az egesz. Az enyem sem lelkesedett erte, de megvolt es kesz. Azutan amikor megmondtak, hogy o a legnagyobb rendben van akkor olyan jol megnyugodott. 8)

Tucsokbogar - pont most hivott a parom, hogy vegre megmondtak nekik, kik mennek el. Szerencsere o maradt es a kollegai kozul egyiket sem ismerem, akiknek menni kell.

Pedig mar itt tervezgette, hogy beall vizvezetekszerelonek, mert azok itt most jobban keresnek mint a szoftver fejlesztok... :wink:

Kimma - 99 nap :!: De jo :lol:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Annus!
Elfelejtettem, elnézést :oops:
akkor most hajrá :wink:

nekem tegnap volt a terheléses vérvétel
ma felhívott a védőnő hogy magas lett, úgyhogy pénteken kórházban leszek és megnézik valóban magas-e a cukorszint :?
valószínűleg igen :( úgyhogy nuku csokika, fagyi, süti meg egyéb finomságok
ráadásul már addig is vissza kell fognom magam, ennek eredményeképpen ma nem ettem semmi édességet...már csokielvonásos tüneteim vannak :roll:

Kép
kimma
 
 


Hajni!
Ez jó hír!!!!!Akkor megnyugodhat h holnap mehet dolgozni!Hát én már ecseteltem az uramnak h én miken megyek keresztül,ahhoz képest ez semmiség.Mintha vizeletet kéne leadnia...nem tom mit van úgy oda.Valószínű hogy a végeredménytől tart :lol:

Kimma!!
Akkor nincs nasi!Remélem azért nem lesz ebből baj...hát erről is le kell mondanod,na de ez már semmiség!Majd megeszem a részedet 8)

annus11
 
 


Ja és Alziza!!!
Hova akarsz menni???!!!Minek ez a nagy búcsúzkodás?Mindjárt felkerülünk a másik topicba,addig még párszor benézel ide is...majd lassan elnéptelenedik a topic és akkor nem is kell többet erre nézni :wink:

annus11
 
 


Sziasztok. MOst jöttem a dokitól.

DOBOGOTT A PICI SZIVE!!!!!!!!!!!!!

Persze megkérdezte, hogy otthon pihenek e, mondtam, hogy hát én dolgozok. Azt mondta, hogy nem szólt, hogy táppénzen kellene lennem? Aki terhes és vérzik, az otthon pihenjen. Persze azt mondta, hogy ez csak javaslat és azt nem tudhatja, hogy ez veszélyezteti e a munkahelyemet. Mondtam, hogy ezen ne aggódjon, most a pici a legfontosabb. De azért most nem hagyhatok ott csapot-papot, de tényleg elmegyek szabira, táppénzre, amíg túl nem leszünk a kritikus időszakon. És ha jól leszek, akkor esetleg visszamegyek. Csak pár dolgot el kell intéznem, hogy a lehető legkíméletesebben hagyjam ott a bolondokházát.

De most semmi sem érdekel. Dobog a kicsi szive, láttam is, minden rendben, a barnázás is világosodott, enyhült, inkább csak délután van, szóval a Duphaston biztosan segít.
Ennél pedig tényleg nem tudunk többet tenni. Élünk, mégha csak egyik napról a másikra is.

Mondtam is a dokinak, hogy azért most nagyon optimistának érzem magam, az előzmények tükrében meg pláne, és hogy sokkal több pozitív energiát érzek magamban, mint korábban bármikor.

A baba szépen fejlődik, szóval nem lesz itt semmi gond.

Ja, május 13-án megyek dokihoz legközelebb, este 7re. :lol:

Alziza, szomorú lennék, ha nem hallanék felőled. Pláne, hogy nemcsak a társaságodtól, hanem a jóképü kispasid fotóitól is megfosztanál bennünket. Persze megértem, hogy az időd szűkös, de azért mégis, olyan jó, hogy ti itt vagytok.

Kép
wruska
 
 


Wruska!
Ez aztán a jó hír!!!És télleg pihizz!!!!Kell is az optimizmus!!!!Így tovább!!! :wink:

annus11
 
 


Wruska,
De jo ugy orulok, szinte annyira mint ha rolunk/rolam lenne szo.

En jovo het szerdan megyek dokihoz, remelem ki tudom harcolni az ultrahangot! Ha nem akkor keresek masik dokit! Azt is remelem hogy akkor mar lesz szivhang! Olyan jo lenne vegre egyszer latni!!!

Annus,
Orulok, hogy rendben van veled minden. Hat akkor hajra! Remelem ebben a honapban nalatok is osszejon a dolog.

En 2 oran keresztul vasaltam, mert penteken indulunk Sopronba pihizni. Nem szeretnek holnap estere hagyni mindent! Mar ugy varom!

Jo ejt mindenkinek!

Kép
eperke25
 
 


Lányok,lányok!

Nem a világ végére megyek! :lol:
Itt vagyok a szomszédban.

nem azért nem írok mert nincs rátok időm!
Hanem azért mert már nem tudok újat írni.
Annyiszor írtam már le az én sztorim,az én ötletem stb.

Elköszönni pedig azért köszöntem el,mert azt nem akartam,h egyszerűen csak nem írok!Az olyan izé! :roll:

Viszont ha kérdés van tudjátok hol vagyok.
olvasni azért olvaslak titeket! :lol:

Vonalzót és képet nézni meg átjöttök oda! :wink: :lol:

Különben is nem soká Ti is odaköltöztök! :lol:

Olyan arik vagytok! :cry:

Mutyurka
még neked!
Kb. azzal értek egyet amit Lei írt.Csak én durvábban fogalmaztam volna!Ezért maradtam csendben! :oops:

Sziasztok
Vendég
 


Wruska!
Nagyon örülök, hogy rendben van minden! Azért igaza van ám a dokinak, hogy egy kicsit pihizned kellene otthon!

Hajni!
De jó hír! Gondolom nagy kő esett le a szívetekről. De ezek szerint azért feltalálta volna magát a férjed akkor is ha beüt a baj. Le a kalappal előtte.
tücsökbogár
 
 


Wruska - jaj nagyon jo hir :lol: , gondolom te is megnyugodtal amennyire lehet. Tudom, hogy a munkat nem lehet csak ugy otthagyni - en is ilyen vagyok - de vegyel vissza a tempobol es ha lehet hetvegere se tervezz pihenesen kivul mas programot.

Eperke - Sopront en is nagyon szeretem, biztos jo lesz a hetvege. Remelem az ido is jo otthon. Itt vegre kezd melegebb lenni, ugyhogy lehet, hogy Zsibima nyomdokaiba lepek es en is kerteszkedni fogok a hetvegen.

Tucsokbogar - hat nem tudommennyire komolyan gondolta, de tenyleg felmerult, hogy mas karrier utan nez. Nade erre nem kerult most sor. :lol: Tenyleg megkonnyebbules, mert tudom, hogy talalna mas allast, de azt is mennyire utal interjura jarni stb. Veled mi ujsag egyebkent? Regen meseltel, hogy mi van. Mikor mesz vissza dokihoz?

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Sziasztok

Még tegnap elfelejtettem:
A profilomban is vannak képek folyamatosan!

Wruska
Kép
Vendég
 


sziasztok!

hajni: jó, hogy megmaradt a férjed állása!! :D

wruska: ugye milyen jó, mikor látod, hogy pulzál az a kis folt, amit a szívének mond a doki. Én is úgy feldobódtam akkor, mikor a 8. heti UH-n már jól látszott a szíve és főleg, hogy dobog. :lol: :lol:

én a hétvégén megyek bababörzére, aztán meg vasárnap múzeumba és utána a Kopaszi gáthoz sétálni, napozni. Remélem elég könnyű programot állítottam össze :) Mondjuk holnap otthon maradok és valszeg egy kicsit takarítgatok, mert sajnos muszáj azt is néha.... :?

annus: akkor hajrá nektek!!! :P
lei
 
 


Hajni!

Nagyon röstellem magam, mert ezek szerint nem számoltam be nektek arról, hogy hétfőn este voltam az angiológusnál és rábólintott a gyógyszer leállítására. Tehát jövő hét elejére már teljesen elfogy.
Ha minden jól alakul, akkor májusban lesz egy fagyibaba beületetésem - de ez majd csak akkor lesz biztos, ha május elején az én eredményeim is jók lesznek, meg persze ha felébrednek a fagyibabáink.
tücsökbogár
 
 


Sziasztok,

Tucsokbogar: De jo, Majus mar mindjart itt van. Biztosan rendeben lesz minden eredmenyed.

Kepzeljetek:
Tegnap es ma delelott olyan jol voltam, nem volt semmi tunetem. De 11 ora utan olyan emelyges fogott el, mint meg soha. Meg csak itt tartok, de mar az ovemet csak kettovel kintebb tudom bekapcsolni. Es mar derekam sincs.
Nagyon szep leszek hetvegen furdoruciba. Csodas lesz!

Kép
eperke25
 
 


Jajj elszállt amit írtam!!

Akkor gyorsan: Wruska nagyon örülök, valami végre feldobta a napomat!!!


Kimma-remélem kibirod majd a diétát ha kell!!!


Annus-priviben küldöm az én eredményeimet, a hétvégén!


Lei-örülök,hogy jól vagy és elfoglalod magad!

Tücsi-neked nagyon drukkolok a májushoz!

Hajni-örülök, hogy a párod marad a munkában!


A fönöknő közben beszél hozzám, úgyhogy csak óvatosan írok most nektek! :lol:
Vendég
 


Wruska!
Gratula a kalapáló szívecskéhez! :lol: :lol: :lol:
és tényleg pihenj sokat :!:


Tücsi!
örülök hogy alakulnak szépen a dolgok
Hajrá május!
hogyhogy ha felébrednek? nem ébred fel minden fagyibaba? :oops:

Kép
kimma
 
 


jajj, nekem két napja fáj az oldalam. A jobb oldalamon a köldökömmel egy vonalban, majdnem a csípőm legszélénél körülbelül. Ha megnyomom kicsit, akkor jobb. Nem tudom mi lehet....de dokihoz meg csak két hét múlva kell visszamennem, telefonon meg úgysem tudja megmondani, mi lehet ez.
Úgyhogy várok még egy-két napot, és ha nem múlik, akkor viszont elmegyek dokihoz. Lehet, hogy a májammal van valami????
Mert ez abszolút nem a méhemmel, vagy hasammal kapcsolatos fájás, az tuti. :roll:
lei
 
 


Köszi! Nagyon aranyosak vagytok!

Lei!
Azért egy telefont lehet, hogy megér.

Eperke!
Szerintem egyáltalán nem ront az összképen egy kis pocak. A férfiak általában azt mondják, hogy a kismamaság megszépíti a nőket. Émelygés ellen meg majd jót tesz a friss vidéki levegő.

Kimma!
Sajnos az embriók a fagyasztás során viszonylag nagy százalékban károsodhatnak és nekünk csak 4 db van - de én nagyon szorítok nekik, remélem ők is úgy gondolják, hogy jó helyük lenne a mi kis családunkban.

Zsibi!
Én is úgy nézek ki, mint aki lázasan dolgozik, aztán közben veletek trécselek. Milyen az új meló? Remélem még mindig úgy gondolod, hogy megérte váltani. Itt is úgy le vagy terhelve, mint a másik helyen?
tücsökbogár
 
 


most egy kis időre annyira belefeledkeztem a bababútorokba és a babakelengy listába, meg izgulok, hog ymilyen lesz a bababörze szombaton (még sosem voltam ilyenen), hogy nem is figyeltem oda az oldalamra. Most nem is nagyon fáj. Lehet egyébként, hogy mivel a derekam is nagyon fáj, onnan sugároz át az oldalamra a fájdalom. Vagy a gyerkő nyom egy ideget. szóval várok pár napot.
lei
 
 


Tücsi-gyors leszek, itt sokkal jobban szeretek melózni, de ez messzebb van és mivel nincs kocsim majdnem 4 órát utazom!!! Úgyhogy most meg ebből van elegem! (nekem úgy látszik sose jó semmi... :lol: )]

Lányok hurrá, holnap nem kell melózni, úgyhogy írhatok nektek bővebben is!!! :lol:
Vendég
 


Na!
Milyen jó kis programja van mindenkinek!!!Mi a hétvégén Karcagra megyünk.Majd holnap kisétálunk a nyugatiba vhogy.Nincs messze.Max fél óra :wink:

Zsibi!
Majd írok akkor privit!!

Lei!
Én is én is!!!!Ma turiban voltam,vettem tök jó szoknyát meg nadrágot.1500ér voltak és márkásak...szupi!!!Ésannyi babarucit láttam...jaj megszakadt a szivem :lol:

Tücsi!
Hajrá fagyibabák.Nem tudom ez hogy műkszik...de ha a 4 nem lenne elég,akkor több fagyi babát nem lehet csinálni?Vagy hogy van ez? :oops:

Alziza!
Mióta elköszöntén egyfolytában itt vagy!Látom hatott a sírásunk :wink:

Ja Pumpi még sehol...vagyis a kórházban.Várnak h beinduljn a szülés magától...szegényke :?

annus11
 
 


A melóban most kicsit kikészítenek....az utóbbi pár napban rámsóztak egy projektet, ami elég sok fejtörést és idegeskedést okoz nekem. ennek nem örlülök. De sajnos ez van. Megpróbálok mindent a leglazábban felfogni és nem idegeskedni mások hülyesége miatt, csak sajnos nem mindig sikerül ez.
:cry:
lei
 
 


Lei!

Ne idegeskedj!!!Szerintem ne eröltesd meg magadat!Agyilag se!!!
Csináld ahogy tudod és kész.Mondanak vmit,sz*rd le :lol: Én ezt tenném :wink:

annus11
 
 


Ma engem is nagyon felhúztak bent. Tegnap este még azon agyaltam, hogy hogyan fogom megmondani és megoldani, hogy úgy menjek el táppénzre, hogy az a lehető legkisebb kellemetlenséget jelentsen mindenkinek.
Erre ma megláttam, hogy ahelyett, hogy feladatokat vennének el tőlem, hogy a napi 8 órába végre beleférjek, még vagy három extra munkát rámsóztak, pedig amúgy is sok van (és ez most nem nyafogás, tényleg így van). Szóval szavak vannak, de mögötte sajnos nincs semmi. Úgyhogy holnap beszélek a főnökömmel reggel - mert ma nem volt. Hétfőn már nem megyek el Pestre arra a megbeszélsére, amire hívtak, kedden még "leinterjúztatok" 4 pályázót és ennyi. Befejeztem. Aztán már csak akkor látnak, ha a feladatokat át kell adni. Heti egy nap. Maximum.

Na mindegy. Aztán végiggondoltam és meg is nyugodtam. Meg igyekeztem lehiggadni, hogy ne ártsak még jobban a babának.

Egyébként úgy érzem, kicsattanok a boldogságtól. A hényingerem egyre erősebb, két napja már a rókával is találkozta, de sosem voltam még hányás közben boldogabb :lol: És a barnázás is egyre gyengébb, világosabb folyás. Szóval bizakodok és ez a hangulatomnak is jót tesz.
Érdekes - ezen sokat gondolkozok, hogy az előző terhességemnél állandóan az járt az eszemben, hogy elveszíthetem, és meg is történt, most mégsem jut eszembe, hogy ez előfordulhat - még a történtek ellenére sem. Valahogy érzem, hogy ez a baba meg fog születni. Butaság?! :oops: Lehet, de mindenesetre nagyon jó érzés.

Kép
wruska
 
 


Eperke, nagyon kívánom, hogy amikor mész, te is lássad a pici szivecskét, ami pulzál a képernyőn. Tényleg csodálatos, sőt, mondhatom, felemelő érzés.

:wink:

Kép
wruska
 
 


Wruska!!

Ez a jó hozzáállás!!!Hidd el.És fel se merüljön benned hogy baj lesz a babával,mert nem lesz!!!
Odabenn tudják már a hírt?Egyébként táppénzre simán el tudsz menni,nem kell azt indokolni!Aztán ha már túl vagy az első 12 héten,akkor visszamész.Addigra lehet nagyon unatkoznál már :wink:

annus11
 
 


Wruska,
En is hiszem hogy latom a szivet.
Amugy en is igy vagyok ahogy te mondod. Nem jut eszembe, hogy mi tortent. Nem ragodom rajta. Tudom, hogy most minden rendben lesz.

Es holnap mar utazunk. Olyan jo lesz. Csak az a rossz, hogy PEsten kell atmenni, es nem tudom mi lesz holnap.
Remelem hamar ott leszunk


Eszter

Kép
eperke25
 
 


Látom elszállt amit ma írtam...
Na mindegy! Lányok ne idegeskedjetek! A baba a lényeg! Mindenhol az a fránya munkahely keseríti meg néha napjaink. De talán túléljük! Én szeretek dolgozni, csak ne húzzanak fel!

Ma 12 óráztam, de már itthon vagyok. Wruska felvillanyzott h dobogó szivecskét láttál. Mintha én éltem volna át. Talán a közös doki miatt érzem így.
Örülök, h pozitívan állsz a dolgokhoz és nem stresszeled agyon magad!Persze, h nem lesz baj!
merszi
 
 


Kép

annus11
 
 


Annus!
De lehet újabb fagyibabákat gyártani, de az nem egyszerű. Elég kemény hormonkezeléssel elérik, hogy a normál havi 1 db petesejt helyett 10-15 petesejt érjen meg a petefészekben. Gyógyszeresen megakadályozzák, hogy az ovuláció megtörténjen, helyette szép nagyra növesztik őket, aztán altatásban egy kisműtét keretében leszívják őket aztán a nem sérült petesejtecskéket lombikban megtermékenyítik és azok jó esetben elkezdenek fejlődni, osztódni. Ezek közül a legfejlettebbeket (max. 3-at) pár nap múlva visszaültetik a méhbe és már "csak" be kell ágyazódniuk a többit pedig le lehet fagyasztattni arra az esetre, ha a beágyazódás nem sikerül. Sajnos azt mondják, hogy a tapasztalat alapján azonban a fagyasztott embriók a felengedés során viszonylag nagy százalékban károsodhatnak és nem fejlődnek tovább. Ezért félek kicsit attól, hogy a négy embrike hátha kevés és nem akarnak felébredni - bár remélem hogy nem így lesz.
Nagyjából így történik a dolog.
tücsökbogár
 
 


:shock:

Na ezt most hallom először...voltak fogalmaim a lombikkal kapcsolatban,de nem tudtam hogy zajlik pontosan...jó kis tortúra!
Akkor remélem h télleg legalább 1 megmarad,és akkor az annyira életképes lesz,hogy szépen meg is tapad majd :wink:

annus11
 
 


Kép Kép

annus11
 
 


Próbáltam aktualizálni a táblit!!Van 1-2 eltűnt ember!!!!Hol vagytok?Hogy vagytok?Várjuk a híreket!!!

Ha vkinél elírtam vmit,vagy új infója van az jelezzen!!!!

annus11
 
 


Helló!
Annus! Engem sajna jó helyre írtál....na de lesz ez még máshogy is. :wink:
merszi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?