Új privát üzeneted érkezett!

Mami 8) Igen-igen, én is irigyellek :wink: De nem nagyon, mert nemsokára én is követlek, 2 bébivel :wink: Nyugati partot fogjuk bejárni. LA-San Diego-Las Vegas-San Francisco. 8)

Kép
vickybabe

Éljen laptetűm volt :lol: :lol:

Zsu :P

Köszi :wink: oké, rakok kismacsiról képet.

Luca :P

Örülök, hogy jobban vagy!!!! Nagyon drukkolok nektek, minden rendben lesz.
Amúgy nem érdemes alúlbecsülni a genetikai uh-t, ha komoly gond van tuti látszik.
4d-re nem mész??? Ott aztán meg pláne. Kleopátra házban jó, ha bevállalod az utazást vmikor. Megnyugtató. Az előttem lévőnek azt meg tudta mondani a nő, hogy az egyik vese tágabb a babánál.
Én a 18. héten voltam .

Susy :P

Emlékszem ám rád is, nagyon szép a teszt, így tovább :wink:
Újjabb teszt nekünk?

Tüncsi :P

Itt nem esik most, napos, de szeles az idő. Igazi bolondos áprilisi. Nagyjából ilyet mond a hétre. Tegnap du. azért jót sétáltunk a Séta téren, Székesegyház előtt. Olyan jó volt.
Jól vagytok???
Gyere Te is gyakrabban.

Mami :P

Voltam múlt csütin kontrollon(kicsit eltoltam a 6 hónaposat :oops: )
Kérdezte a doki a mensest, mondtam, hogy még sehol semmi. Erre ő: nem lehet, hogy terhes, azért védekeznek valahogy?? :oops: :oops:
Hááát azért igen. Meg amúgy sem vagyok egy termékenységi istennő, tudod :oops: :wink:

21-én kell döntenetek a hogyan továbbról?
Sztem minden oké lesz és nem is kell semmiről határoznotok.

Nem semmi lehet a párod neve, hogy nincs több belőle.
Az én pároméból is alig van pár: Tóth a vezetékneve :wink: :lol: Szoktam is neki mondani, hogy sokáig keresgéltem, míg egy ilyen unikum nevű pasit találtam :lol: :lol:

pusszantás

Bogáncs

Kép
bogáncs

Sziasztok! Kép

Luca!
Igen jól vagyok, eddig. 8) Annyi tünetem van, hogy fáj a cicim, de érdekes mert napközben kevésbé, viszont valahogy estére mindig rosszabb. :roll: Hányinger még nincs, néha fájdogál, szurkál a pocim. Ennyi! :wink: :wink:

Mofly!
Tök jó a nyálkahártya és a tüszöcskék! :wink: :wink: :wink: Èn lehet megpróbálnám a fagyibabát.
Nehezen bírom ki péntekig, de muszály. Gondolkodtam, hogy valamikor a hét eleljén már tuti látnánk valamit, de akkor megint min. két hét kéne a szívhang kukucsig. Bár így se biztos,hogy látjuk már, de van rá esély. :P :lol:

Mami!
16 vagy 17. dpo-s HCG! Eszesgess csak,majd késöbb rövid pórázra fogod magad! :lol: :)

Vicky!
Jó kis utazás lesz! :wink: Èn tuti Amerikába sose jutok ki,mert olyan hosszú repülö utat ki nem bírnék.
Csak nem a Boschnál dolgozol? :?:
susy75

Bogáncs!
Igen, én is rád. Ìrogattam egy ideig a másik topikba is. Nem is tudom,úgy voltam vele, hogy még tesztelek, de így hogy hétfön levették a hcg-t megnyugodtam. 8) Viszont jó lenne egy erös kétcsíkosat látni. Lehet még elcsábulok! :wink: :lol:
susy75

Susy, ezt honnan tudod ? :shock: Szeretnék itt "inkognitóban" maradni...

Kép
vickybabe

Bocsi, akkor majd írok privit. A másik topikban olvastam, hogy Zsófi írta (az ablaktörlöje miatt), és így jöttem rá. :oops: :oops: :lol:
susy75

Vicky!
Ìrtam pü-t! 8)
susy75

Bocs Viki, nem akartalak lebuktatni. :oops:

KépKép
zsófikukac

No problem 8)

Kép
vickybabe

Susy, válaszoltam :D

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Sokat gondolkodtam, hogy jöjjek, ne jöjjek, mit tegyek?...

Utoljára írok, amíg megint nem leszek igazolt tag.... :lol:

Azok kedvéért, akik rengeteg privit írtak nekem, és vártak vissza!

Nagyon boldog vagyok, hogy megismertelek Titeket! Nagyon jól esett együtt átélni ezt a ár hónapot, nagyon fogtok hiányozni! Viszont én belátom, hogy ez már nem az én topicom, és nem sértődésből, hanem azok iránti tiszteletből, akik tovább küzdenek!

Mondjátok miről írnék? Arról ugye nem lehet, hogy mikor milyen rosszul vagyok, hogy görcsölök, vérzek, fosok, hányok, mert az nyavajgás!!!!!!!!!! Arról se lehet, hogy merre jártam, mit csináltam, mit vettem, mert kiszúrás azokkal, akiknek babáért fáj a szíve!
Azt se írhatom, hogy milyen a hőm, milyen az lh tesztem!

Örülök, hogy nagyon sokan véleményt mondtak a baba neme ügyben, és hiszem, hogy akik nem, mert tök mindegy, azoknak is van, csak már nem csinálnak segget a szájukból!

Baba!

Nem szeretném átélni mindazt, amin te keresztülmentél! De neked se kívánom azt a 6 évet, amin én!!!!!!!!!! Minden egyes vizsgálattal csökkenő esélyt látni, minden egyes sikertelen gyógyszerezés, szédülés, rosszullét után, újra talpraállni, elfogadni, hogy otthon párnák közt talán sose lehet babám! És közben azt látni, hogy az idő megy, az esélyem fogy, mert nem vagyok már kamasz!
Neked még rengeteg időd van, akárhány gyerekre! Nekem ennyi adatott!
Nem tudom átélni, amin keresztül mentél, mert azt csak az tudja, aki ugyanúgy átesett rajta...Nem tudom meddig fog fájni a szíved, de akármikor kiírhattad a bánatod ide, és mindenki próbált vígasztalni nem?

Én Bridgetet nem vádolom a történtekért, nem az ő hibája, ő csak annak az áldozata, amit itt rengetegen éreztek, csak mindenki a szőnyeg alá söpri!

Mindenki hajtogatja, hogy maradjanak a kismamik, mert milyen jó, mennyi erőt adnak, aztán eccer csak a fejünkhöz vágják, hogy ez nem az a topic cím, ahol ebben a témában nyavajogni lehet!

És teljesen jogosan!

Amikor újra aktuális lesz talán visszajövök, és remélem azokon kívül, akikkel most babások vagyunk, a régiek már nem lesznek itt, mert oda írnak majd, ahol éppen szülnek!

Az egyetlen ok, amiért nem követtem Grönit, a teljes törléssel az, hogy azoknak akik közel állnak hozzám tudjak privit írni!

És még mielőtt sértődésnek hangzik a kilépésem szeretném tudatosítani, hogy a tagságom már nem jogosít fel ide írni, és nem akarom más szívét fájdítani!

Drága Privistársak! Hallottam a helyet, ahol tovább beszélgettek, és igyekszem sikeresen odamnenni, amint segít valaki belépni! Kereslek Titeket!

Isten Veletek!
ticsimû

vicuska!
Most nézem az elküldött üzijeimet, és te még meg se néztem azt a privimet,amibe küldtem a filems oldal linkjét??? :roll: :roll: :roll: :? Mert olvasatlannak veszi az üzimet! Ejnye-bejnye! Kép
susy75

néztem=nézted :oops: :oops:
susy75

Ticsi

írtam privit! Ha lesz egy kis időm, majd sajnállak...... :evil:
Vendég

Hali lányok! Voltam ma vérvételen, valszeg holnap délután lesz eredménye! Most csak progit néznek. Ma barna nem volt, remélem nem is lesz :roll:
Vendég

ezt babától kaptam! persze priviben!

Az írásodra csak annyit reagálnék, hogy kb annyira minősít téged, mint az eddigi irásaid! Ha lesz egy kis időm, sajnálni foglak a pár év küzdelemért, és a gyönyörű kisfiadért, és a másik kis pocakladódért! Csak hogy elfelejted, én még mindig küzdök, és van egy halott kislányom, akit a világon a legjobban szerettem volna, és azok a hetek míg vártam az amnió eredményére, és az a pillanat, mikor közölték, hogy a lányom, aki a szívem alatt rugdosott, nem lehet többet velem, és az a négy nap, míg kínylódva " megszültem", és a pár hét, míg a totális leépülésből fizikailag mind lelkileg felépültem, hát azt hiszem meggondondáld te hogy ki szenvedett többet, ha már ezt latolgattad! Evil or Very Mad [/quote]

Nem mondtam, hogy az elmúlt hat év rosszabb, volt, mint a te eseted!!!!!!!!!!
De nem én vettem el a kislányod, nem én tehetek róla!!!!!!!! És nem te vagy az egyetlen, akinek fájdalma van, mert elvesztette a gyermekét!

De neked ez kurvára nem számít, csak a magad baja! Hát más a te bajodért is izgul, veled is együtt érez, ez persze jól esik!

Hosszú idő lesz, míg túljutsz ezen, és nem egy barátnőm van, aki elvesztette az első babát, halva szülte, 32-36 hétre, ok nélkül! Az ő fájdalmuk se jelent nekede semmit, hiszen már ott a másik gyerekük!

Nem akartam a lelkedbe gázolni, de most má leszarom, mert neked úgyis tök mindegy mit gondolok, utálsz, mert babát várok, te meg nem!!!!!!!!!!!
ticsimû

Ticsi

látod ez is mind téged minősít! Én nem utállak, mert babás vagy, ugyanúgy szurkoltam neked is mint bárkinek, és rengeteg babás ismerősöm van, akiket szintén nem utálok! Én mindnekit szeretek mindaddig , míg meg nem bántanak!
Vendég

És látom szeretsz belerúgni olyan emberekbe , akik a padlón vannak! CsAK ÍGY TOVÁBB! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Baba!
Akkor majd gyere a hírekkel! Drukkolok! :lol: :lol:

Nekem ez a téma már túl magas, nem is akarok beleszólni (meg segget csinálni a számból) :? :? :shock: !
susy75

Baba, Ticsi

Na, én éppen ezért írok most már ide nagyon ritkán :?
Nem akarom, hogy megutáljanak
Vendég

Ezek után én is úgy érzem, hogy semmi keresnivalóm nincs itt
Vendég

Szia Melus!
Hogy vagy? Mikor mész uh-ra,mekkora a pindur? Légyszi írj magadról! 8) :P
susy75

ok nélkül nem rugdosok, de elegem volt a belém rugdosásból is!

én is leírtam, amit érzek, te is leírod, oszt jó napot!
ticsimû

Lányok!
Miért nem lehetett ezt priviben elintézni???? :evil: :roll: :roll:
susy75

Sziasztok csajok! :D

Ha nem haragszotok, az elmúlt pár hozzászóláshoz nem fűznék semmit.

Mofly :D Ez nagyon jó hír, én is megpróbálnám a fagyibabát. Kérdezd meg amit Mami javasol, az nagyon jól hangzik, hátha azt nem vennék bele a számolásba. Szerintem vágj bele! :wink:

Susy :D Szuper ez az eredmény! :wink: Addig jó míg nincs tünet! :wink: Párod mit szólt? :D Anyudék tudják már? :wink:

Vicky :D Oh, nagyon szuperül hangzik az utazási terved! :wink: Majd kérünk szépen képeket! :wink:

Bogáncs :D Képet kérünk a picúrról! :wink:

Zsu :D Csak pozitívan! Naná, hogy jól fogsz reagálni a szurikra és minden oké lesz! :wink:

Tünde :D Jó látni, hogy írtál, rég láttalak! :wink: Hogy megy az idő, már 15. hét? :D :wink: Kérünk képet Répáról meg az uh-ról! :wink:

Luca :D Csak pihengess szépen mint eddig. Minden rendben lesz. Az eü-sök meg elmehetnek a búsba. Sajnos a te történeted is ezt igazolja.... :evil:

Gyugyi :D RMPPB! :evil: Apjukod mit szól, hogy ilyen csinianya lettél? :wink:

Most jut eszembe. Eltelt 10 nap az első gynevac óta, akkor ma este leugrom a másodikért.
Képzeljétek ma vettünk egy telket, jövőre építkezünk. :wink: Remélem addigra már azt is fogjuk tudni, hogy hány szoba kell! 8) :wink:

Puszikálok mindenkit! :wink:
fenci

Most, hogy itt lógok a neten, nem ír senki! 8) :lol: :lol:

Visszaolvasgattam.

Gizus :D Akkor kihagyom a pco talit. Gynevacot bármikor el lehet kezdeni. Nekem a házidoki asszisztense adja be, de bárki beadhatja.

Tündi :D Olyan gyönyörű Balázs, hogy csak na! :wink: Nagyon nagyot nőtt! :D Vigyázz magatokra! :wink:

Susy :D Most látom, hogy kérdezted, megjött-e. Ja, a nyavalyás. Ma vagyok 4. cn-en. Mindjárt megtákolom a vonalzóm. Mikor lesz táblánk? :wink:
fenci

Suzy! :)

Privi megy :)
Vendég

Szia Fenci!
Vagyok mán! Gratula a telekvásárláshoz! :lol: :lol:
Táblánk lesz hamarosan, csak Zsu még nem küldte át a régit.
Szüleim még nem tudják, szerintem jövöhét pénteken uh után bejelentjük. Párom is nagyon örült, csak tudod nálunk már óvatos az öröm. :cry:
susy75

Melus!
Köszi!!!!!!!!!! :lol: 8) Válaszoltam! :P
susy75

Susy :D Jövő péntek már mindjárt itt van! :wink: ISZONYATOSAN drukkolok! :wink:

Na megyek, seggbeszúratom magam.... 8) :lol: :lol: :lol:
fenci

Fenci!
Köszi a drukkot!!!!!!!!!!!! :P :lol: :lol: De jó,hogy neked a fenekedbe jár a szuri. Ma vagyok túl a 4. szurin, de elmondhatom,hogy ez egyre rosszabb. :evil: :x :x Nem fogok hozzászokni!
susy75

Sziasztok

Már megint mire kell jönnöm :roll:
Ne legyünk már ilyenek, mindenki foglalkozzon a saját gondjával-bajával-örömével.
Nekem itt mindenki a szívem csücske, hisz már jó pár ideje "ismerjük egymást" :wink:

Baba: Te fent vagy Msn-n mert rajta vagy az én listámon de már jó ideje nem léptél be, vagy igen csak letiltottál :roll: :cry:
az okát nem igazán érteném :roll:

Kép

Kép
edinka

Szép estét! :lol:

Megint nem kellett sokat olvasnom :(

Krisz!
sajnálom...gyógyulgassatok :?

Csipcsab!
esténként alma? :shock: a harántfekvés biztos megfordul jó helyre 8)

Kolibri!
üdv :D

Baba!
progidhoz drukk!és ne legyél elkeseredve a norculot miatt :roll: :P
babásan bizti kapsz majd utrot, a dokid tudja micsinál :wink:

Edinka!
korai volt az a teszt :)

Mami!
nega vagy toxora? :shock:
akkor ne te takaritsd az almot vagy 12 óként cseréljétek, és nem lesz semmi baj 8)
a gyümit+züldet mosd meg jól és ne kertészkedj :wink:

Susy!
nagyon szép hcg 8)
mit nem olvastam el? :oops:

Tündi!
szia, Balázs nagyon helyes :lol:

Epreske!
jöhetnél sűrűbben 8) lh-ban én se hiszek :evil:

Mofly!
ez szuper!én belevágnék :wink:

Ticsimű!
szia, jó hallani felőled 8)
azért remélem még jössz én nagyon drukkolok a csodababádnak :lol:

Fenci!
telekvásárlás?szupi!hol? :roll: :P

Gyugyi!
RMPPB!
mi újság a amúgy veled? :roll:

nekem tegnap reggel megjött a drága piri!!!!!!!!!! :P :P :P
köszi annak, aki hozzám küldte! :wink:
iszonyat módon dől belőlem, de ezt akartam :oops:
csak nem vérzek el :shock:

Tapolcára bejelentkeztem és moist nagyon aranyos és értelmes nővel beszéltem telefonon :lol:
Vendég

Fenci, gratula a telekvásárláshoz, nagy vállalkozásba kezdtek akkor! Helyileg hol van? (pü-ben is jöhet)...túlélted a szurit? :wink:

Vicuska, hurrá!!! Bár utálatos dolog pirinek örülni, de tudom mennyire vártad...Mikorra kaptatok időpontot?

Kép
vickybabe

Vicuska: örülök, hogy végre odatalált piri! hajrá Tapolca! majd mesélj!

Fenci: akkor meg is próbálom elkapni még a 7en a házidokit. remélem odaérek holnap du. és akkor seggen is szúratom magam. csak ne legyen dugó :D

holnapra drukkoljatok, hogy ne legyek tele cisztával...most kicsit lazultam + a múlt havi gyomorfájás sem tett jót.
mindenesetre kíváncsi vagyok :shock: :shock: :shock: :shock:

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Fenci: majdnem elfelejtettem, grat a telekvásárláshoz! :D nincs is jobb mint egy építkezés :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Vicuska!
Akkor kivételesen éljen a piri!!!! :lol: :lol: :wink: Tudod terjesztettem a filmes oldal linkjét, és privibe küldözgettem. Most néztem a postafiókomat és amiben neked küldtem,azt úgy jelöli,hogy még nem olvasott. :roll: :roll: 8)
Mikor mész Tapolcára?
susy75

tetűűű :D :D :D :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gizi!
Gratula!!!!!!!! :wink: :wink:
susy75

Kép
susy75

Neked bejött :wink: :D :D :D
na jó, apjuk is kellett. de a tetű az tetű :wink: :lol: :lol: :lol:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gizi!
tetűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű :lol:
cisztát elűzzük 8)

Susy!
megnézem :oops: :shock:

Vicky!
szija :D

május 6. :wink: :wink: :wink:
akkor leszek a 22.napon :D
lesz vérvétel mindjettőnknek meg apának sperma vizsg+nekem nőgyógyi vizsg :D
remélem nem fog pont akkor megjönni , mostanában volt már 22 napos ciklusom.... :oops: :evil:

Ja, képzeljétek hosszú hajam lett!!!!!!!!!!!!!!! :D
ez lett a meglepi apácskának , ő tegnap este jött meg az utazásból, nagyon teccett neki!
hátközépig ér, és az egyik barátnőm fodrász, és ő varrta fel!szóval póthaj, de igazinak láccik 8)
tegnap 6 órát ültem ott, ma meg 2-t :roll: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicuska: fotót!!!

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Itten vagyok, no! 8) :lol: :lol:

Seggbeszuratás meg volt. Egyáltalán nem fájt. :wink:

Köszönöm a gratukat, kiköltözünk Pestről, délre, de nem messze. :wink: A pesti telek árakat nem tudnánk megfizetni, meg itt már nincs is üres telek. Talán még a levegő is jobb lesz. :D

Vicuska :D Éljen piri! :wink: Hajrá Tapolca! :wink:

Gizus :D Drukk a dokihoz, várjuk a híreket! :wink:

Kukac :D Merre vagy? Hogy vagy? Alvással hogy állsz? :roll: :wink:
fenci

Gizi!
Ìgy van. Hinni kell a laptetüben! :lol: :wink:

Vicuska!
Klassz lehet a hajad! Fotót nem raksz? :roll: :P

Fenci!
Nekem a hasam még most is sajog! :cry: :cry:
susy75

holnap dobok képet :oops: :P

Fenci!
hajrá építkezés :lol: :lol: :lol:

csajok, lehet mégis elvérzek??? :roll: óránként kell cserélni és még így is ért baleset :oops:
ez noooooooooooormális? :roll:
Vendég

Vicuska!

Igen esténként alma. Biztos megutálom majd. :lol:

Nem értem már ezt az egészet ami itt zajlik. Viszont mostmár értem miért lassult le ennyire a topic.

Miért kellett bizonyos embereknek egy másik topicot vagy mit nyitni és oda írni? Amiről Ticsi ír. Hisz mindenki azt írta mondta hogy jaj ne menjen már szét a topic. Erre tessék.

Na mindegy nem szólok semmit hisz nem mindennapi írogató vagyok itt.
csipcsab

Jaj csajok!!Mi lesz itt???

Már 3 napja vagyok újra..de nagyon úgy látom,hogy a végét járja ez a topic!!! :cry: :cry: :cry: nem minősítek senkit/semmit-az én véleményemet már úgy is tudjátok!!

Szerintem komolyan el kellene gondolkodni,hogy együtt vagyunk -e még???Én megértem azt is,ha valaki nem akar maradni,az irántunk való tiszelet miatt!Nekem mindenki hiányozna,de megérteném!!

Rossz ez így,hogy azt kell látnom 1 hónap alatt szinte szétesett minden...Nincs erőm(időm) végigolvsani az elmúlt időszakot...Igazából én sem +tartozom" ide,mert nekem most tényleg eltolódik a baba-téma..de erről nem szeretnék írni...

Nincs erőm most mindenkihez személyesen írni,csak ennyit:NAGYON SZERETLEK BENNETEKET!!!

(HOlnap lesz egy éve,hogy Apu elment.. :cry: :cry: :cry:)Nem vagyok jó hangulatban....
littike

Littike!
Nem járja végét a topik, punktumm! :lol: :lol: Ès együtt vagyunk,még ha kevesebben is! Aki akar elmegy, szerintem nem kell senkinek se könyörögni, hogy jöjjön vissza. Ha így érzi jónak,akkor tegye! :roll: :roll: Persze hiányozni fognak,de ez van!:cry:
Küldök egy nagy ölelést Apukád miatt! Kép
susy75

Lányok!

Én az előző konfliktusokra nem reagáltam, de ez már igazán békétlenség és tényleg megmérgezi a hangulatot.
Tényleg priviben kéne intézni, egyáltalán már túl kéne lenni az rajta.

Meg szeretném jegyezni, hogy itt az őstopikban, amikor én és még velem együtt sok mindenki javában küzdött(nem mindig kudarctól mentesen), akkor is voltak kismAMÁK ÉS simán meghallgattuk a panaszaikat és kétségeiket is. Toleráltuk egymást, mi több őszintén és tiszta szívvel örültünk más örömének. Még akkor is, ha a dolog jellegéből adódóan néha elszorult a szívünk.
Persze a panaszok is a normál keretek között zajlottak.
Most miért nem megy ez?????????????

És tényleg más sikere erőt tud adni.

Mami :P

Nekem is neg volt totál a toxoplazma, aztán én is vérbeli kutyás-macskás vagyok. Nem is értettem.

Fenci :P

Rád is emlékszem ám a régi csapatból :wink:

Bogáncs

Kép
bogáncs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?