Sziasztok!
Sokat gondolkodtam, hogy jöjjek, ne jöjjek, mit tegyek?...
Utoljára írok, amíg megint nem leszek igazolt tag....
Azok kedvéért, akik rengeteg privit írtak nekem, és vártak vissza!
Nagyon boldog vagyok, hogy megismertelek Titeket! Nagyon jól esett együtt átélni ezt a ár hónapot, nagyon fogtok hiányozni! Viszont én belátom, hogy ez már nem az én topicom, és nem sértődésből, hanem azok iránti tiszteletből, akik tovább küzdenek!
Mondjátok miről írnék? Arról ugye nem lehet, hogy mikor milyen rosszul vagyok, hogy görcsölök, vérzek, fosok, hányok, mert az nyavajgás!!!!!!!!!! Arról se lehet, hogy merre jártam, mit csináltam, mit vettem, mert kiszúrás azokkal, akiknek babáért fáj a szíve!
Azt se írhatom, hogy milyen a hőm, milyen az lh tesztem!
Örülök, hogy nagyon sokan véleményt mondtak a baba neme ügyben, és hiszem, hogy akik nem, mert tök mindegy, azoknak is van, csak már nem csinálnak segget a szájukból!
Baba!
Nem szeretném átélni mindazt, amin te keresztülmentél! De neked se kívánom azt a 6 évet, amin én!!!!!!!!!! Minden egyes vizsgálattal csökkenő esélyt látni, minden egyes sikertelen gyógyszerezés, szédülés, rosszullét után, újra talpraállni, elfogadni, hogy otthon párnák közt talán sose lehet babám! És közben azt látni, hogy az idő megy, az esélyem fogy, mert nem vagyok már kamasz!
Neked még rengeteg időd van, akárhány gyerekre! Nekem ennyi adatott!
Nem tudom átélni, amin keresztül mentél, mert azt csak az tudja, aki ugyanúgy átesett rajta...Nem tudom meddig fog fájni a szíved, de akármikor kiírhattad a bánatod ide, és mindenki próbált vígasztalni nem?
Én Bridgetet nem vádolom a történtekért, nem az ő hibája, ő csak annak az áldozata, amit itt rengetegen éreztek, csak mindenki a szőnyeg alá söpri!
Mindenki hajtogatja, hogy maradjanak a kismamik, mert milyen jó, mennyi erőt adnak, aztán eccer csak a fejünkhöz vágják, hogy ez nem az a topic cím, ahol ebben a témában nyavajogni lehet!
És teljesen jogosan!
Amikor újra aktuális lesz talán visszajövök, és remélem azokon kívül, akikkel most babások vagyunk, a régiek már nem lesznek itt, mert oda írnak majd, ahol éppen szülnek!
Az egyetlen ok, amiért nem követtem Grönit, a teljes törléssel az, hogy azoknak akik közel állnak hozzám tudjak privit írni!
És még mielőtt sértődésnek hangzik a kilépésem szeretném tudatosítani, hogy a tagságom már nem jogosít fel ide írni, és nem akarom más szívét fájdítani!
Drága Privistársak! Hallottam a helyet, ahol tovább beszélgettek, és igyekszem sikeresen odamnenni, amint segít valaki belépni! Kereslek Titeket!
Isten Veletek!