Sziasztok!
Mi is megvagyunk, de eddig pihentem ki a hétvége fáradalmait. Szombaton elmentünk egy ismerős párral pizzázni, nagyon jól esett
Vasárnap meg elmentünk a tropicariumba, hát ennyiért abszolút nem éri meg, de mképpen el szerettem volna menni. A derekam majd leszakadt.
Anyukám is jött velünk, ő tolta a babakocsit, Gyuri Katázott bent a tropicban én magamat cipeltem.
H&M-ben kicseréltem bodit egy atléta, bugyi szivecskés együttesre.
Hétfőn nem is mentünk sétálni amúgy is esett, láttunk szívárványt tök szép volt. Tegnap meg voltam dokinál akkor aznap tiszta para vagyok, de nem volt semmi különleges szerencse.
Tegnap délután újra indult a kismama klub, jó volt ott lenni, még ha egyszer hallottam is ugyanezeket a dolgokat, mindig vannak új infók kórházról stb. Ha anya tud vigyázni Katára akkor megyek mképpen. Jővő héten videófilm lesz a szülésről.
True!
Nálunk lehet a fogadott dokinál szülni, nem kell a kórháznak fizetni. Ha vki szülésznőt akarna csak fogadni, azt viszont nem lehet, mert a főorvos nem engedi, szerinte a szülésznőhöz „jár a doki”. Én valszeg nem fogadok.
Teletubbies egy munkatárstól van, ha érdekel, küld el a címedet priviben és elküldöm neked dvd-t.
Szalámi kenyér nélkül, nálunk is ez van, ált. mindent megeszik Kata, de nem eszik pékárút, azt külön kaja után, vagy nasinak enné babakocsiban. Néha azért eszik reggelihez, vacsihoz, de anélkül jobban csúsznak a dolgok.
Nagyon csinos Hanna
Levi meg édesen pihen/alszik
Linda és aki írt fiúneveket, köszi.
Régebben Dávid volt a név, most Ádámnál ragadtunk le. A Kata szülinapján lenne a névnapja. A szülinaphoz, meg nem zavarna, hogy közel van a névnap, mert Kata áprilisi névnapján ő is kapna ajit. De még a név változhat.
Linda!
Szép helyen sétáltok Laurával, szép az a kastély. Fűre lépni tilos?
Regisztráltál tesz-veszen?
Játékboltban milyen játékokat néztél Laurának?
Zsuzsi!
Remélem mire olvasod e sorokat túlvagytok a betegségen, drukkoltam nektek nagyon, elkerüljön a kórház.
Nekem álmomban volt a tesóm vagy Kata, vhogy bénán álmodtam, mintha egy testben lett volna 2 lélek, na mindegy, hogy bárányhímlősek, lázasak.
Vízóra
Huu…káromkodtam…telefonáltak végül?
Ribizli!
Nagyon jók a képek, Veronika olyan aranyos a ruhában. Az a kis csipkés kalapocska, nagyon baba. Édi a cipő a virágokkal.
Jól kitaláltad ezt a játszótérről való hazahozást.
Voltál mostanság dokinál? Pocid nő?
Az mit jelent, hogy kezdesz mostanában lazulni?
Doki Panangint javasolta Mg-nak, azt fogom szedni. A magneb6 baromi drága, 5 napra majdnem egy ezres
Katánál is előbbit szedtem és bevált.
Melódia!
Jobbulást nektek! Tök ari Pistike a játszón, látom ő is élvezi a mászókát.
Beusa!
Fürcsi után mos Minna fogat. Utána még kap tápszert? Hánykor van fürcsi nálatok?
Timi!
H&M igen lyukas volt a bodi, amire kicseréltem volna az meg koszos. Nem vagyok megelégedve mostanság a minőséggel…
Dóri nagyon helyes. Porszívóval játszik?
Jobbulást nektek is!
mentem pihenni, 2órát voltunk a játszón, 6kor zárnak, uccsók voltunk...Kata így is sírva jött el.
Edit