Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsi szerinted mi volt ma az ebéd nálunk???? Bolonyai...

Én is ch függő vagyok, kb. 1 hete nem ettem szinte mást tésztán kívül... Norbiról meg annyit, hogy szoktam böngészgetni a Velvet feljelentő oldalt, és ott írta valaki, hogy a Norbi lánya kizavarta a gyerekét valamit 100 ft-os bedobós autóból, és közben sima kakaóscsigált nyammogott, ami még hírből sem látott update-t :lol: :lol: :lol:

Szuri nem volt vészes, mondjuk nekem ő a harmadik de mégi mindig megkönnyezek minden szurit :oops: Mielőtt elindultunk adtam neki egy adag nurofent, este is fogok, bizti ami bizti sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Levi 11,76 kg, hízott 1 kilót 3 hónap alatt :shock: :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Dobok egy pár képet! :lol: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
melódia78
 
 

 
 

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, de eddig pihentem ki a hétvége fáradalmait. Szombaton elmentünk egy ismerős párral pizzázni, nagyon jól esett :) Vasárnap meg elmentünk a tropicariumba, hát ennyiért abszolút nem éri meg, de mképpen el szerettem volna menni. A derekam majd leszakadt. :( Anyukám is jött velünk, ő tolta a babakocsit, Gyuri Katázott bent a tropicban én magamat cipeltem.
H&M-ben kicseréltem bodit egy atléta, bugyi szivecskés együttesre.
Hétfőn nem is mentünk sétálni amúgy is esett, láttunk szívárványt tök szép volt. Tegnap meg voltam dokinál akkor aznap tiszta para vagyok, de nem volt semmi különleges szerencse.
Tegnap délután újra indult a kismama klub, jó volt ott lenni, még ha egyszer hallottam is ugyanezeket a dolgokat, mindig vannak új infók kórházról stb. Ha anya tud vigyázni Katára akkor megyek mképpen. Jővő héten videófilm lesz a szülésről.

True!

Nálunk lehet a fogadott dokinál szülni, nem kell a kórháznak fizetni. Ha vki szülésznőt akarna csak fogadni, azt viszont nem lehet, mert a főorvos nem engedi, szerinte a szülésznőhöz „jár a doki”. Én valszeg nem fogadok.
Teletubbies egy munkatárstól van, ha érdekel, küld el a címedet priviben és elküldöm neked dvd-t.
Szalámi kenyér nélkül, nálunk is ez van, ált. mindent megeszik Kata, de nem eszik pékárút, azt külön kaja után, vagy nasinak enné babakocsiban. Néha azért eszik reggelihez, vacsihoz, de anélkül jobban csúsznak a dolgok.
Nagyon csinos Hanna :) Levi meg édesen pihen/alszik :)

Linda és aki írt fiúneveket, köszi.
Régebben Dávid volt a név, most Ádámnál ragadtunk le. A Kata szülinapján lenne a névnapja. A szülinaphoz, meg nem zavarna, hogy közel van a névnap, mert Kata áprilisi névnapján ő is kapna ajit. De még a név változhat.

Linda!

Szép helyen sétáltok Laurával, szép az a kastély. Fűre lépni tilos?
Regisztráltál tesz-veszen? :wink:
Játékboltban milyen játékokat néztél Laurának?

Zsuzsi!
Remélem mire olvasod e sorokat túlvagytok a betegségen, drukkoltam nektek nagyon, elkerüljön a kórház.
Nekem álmomban volt a tesóm vagy Kata, vhogy bénán álmodtam, mintha egy testben lett volna 2 lélek, na mindegy, hogy bárányhímlősek, lázasak.
Vízóra :evil: :evil: Huu…káromkodtam…telefonáltak végül?

Ribizli!

Nagyon jók a képek, Veronika olyan aranyos a ruhában. Az a kis csipkés kalapocska, nagyon baba. Édi a cipő a virágokkal.
Jól kitaláltad ezt a játszótérről való hazahozást.
Voltál mostanság dokinál? Pocid nő?
Az mit jelent, hogy kezdesz mostanában lazulni? :lol:
Doki Panangint javasolta Mg-nak, azt fogom szedni. A magneb6 baromi drága, 5 napra majdnem egy ezres :( Katánál is előbbit szedtem és bevált.

Melódia!

Jobbulást nektek! Tök ari Pistike a játszón, látom ő is élvezi a mászókát.

Beusa!
Fürcsi után mos Minna fogat. Utána még kap tápszert? Hánykor van fürcsi nálatok?

Timi!
H&M igen lyukas volt a bodi, amire kicseréltem volna az meg koszos. Nem vagyok megelégedve mostanság a minőséggel…
Dóri nagyon helyes. Porszívóval játszik?
Jobbulást nektek is!

mentem pihenni, 2órát voltunk a játszón, 6kor zárnak, uccsók voltunk...Kata így is sírva jött el.
Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Na sziasztok, nem tudom, miért nem írtok...

Edi: hát ezek a dokik mindent kitalálnak, csak jöjjön a lóvécska :lol: :lol: Pedig ezt a dolgot kifejezetten azért találták ki, hogy csökkenjen a hálapénz. Ha mindenütt betartanák, szerintem nem rossz ötlet, mert én dühítőnek tartom a dokinak pénzt adni. És ha mindenki az ügyeletesnél szülne, akkor nem is bunkózhatna, mert az a rendszer és kész. Na mindegy, hálistennek én már ebből kinőttem :lol: :lol: Rossz olvasni, amiket írsz, sajnos én is így voltam, de mondjuk nem ilyen koraterhességben. Emlékszem, alig tudtam magam vonszolni fúúú de rossz volt. Marcinál semmi ilyesmi nem volt, Hannánál a végén, Levinél már hamarabb.
Levit azért fotóztam le, hogy lássátok, így szokott ebéd előtt elaludni :roll:
Hannát meg azért raktam fel, mert úgy beállt mint egy modell...

Melódia, Pistike is nagyon megnőtt, és egyre jobban hasonlít rád...

Ma nálunk tök isteni idő volt, remélem mostmár így is marad.

Lányok egy kérdés: van valakinek tapasztalata súlyautomatikás mosógépnél??? Halálra idegesít, hogy amikor a két kicsi tetéjét ki kell mosnom (amúgy is ki kell számítani, hogy alvásig megszáradjon) tehát hazajöttünk, azonnal bedobtam őket gyorsmosásra, viszont ha ilyen kevés darab van benne, akkor képes órákig forgatni, nem indítja be a centrifugát, próbálja elrendezni. Persze olvastam, hogy több kis darab ruhát kell belerakni a nagyok mellé, na de ha nincs mit :shock: :shock: így aztán mindenféle törölközőt meg izébizét belerakok, de síkideg vagyok, megállítom, ugye 2 percig nem nyitható az ajtaja, és direkt úgy akartam, hogy kiterítem, míg odasüt a nap... Huhh vagy fél órát elszórakoztam vele, mire ki bírtam centrizni. Ennek így kell működni vagy csak én vagyok ilyen balek, hogy ilyen szar a mosógépem?? Azért fura, mert a régivel ilyen gond nem volt, nem pattogott, hanem simán kicentrizett kevés darabot is.

Na most megyek, ma Levi kikészített egészen őrült dolgokat csinál mostanában, pl. homokos kezet belemos a teáskannába, amit ő vesz le a komódról. :shock: Nagyon kell mostmár vigyáznom, mert nincs előtte akadály, sőt, látja Hannától, hogy viszi a felállókáját, és ő is viszi és feláll rá.

Sziastzok, írjatok már

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok

Megvagyunk csak lusta voltam :oops:

Hétvégén Visegrádon voltunk bobozni, Kitti nagyon élvezte mikor az apjával csúszott, engem már nem annyira :?
Aztán kajcsiztunk Dunabogdányba, játszott a játszótéren, az oda és a visszautat végigaludta ennek nagyon örültünk mivel nálunk az autózás igencsak egy kínszenvedés. Egy 5 perces utat is képes végigüvölteni. :x

Most már 19:30 óta alszik, nem tudom mi lesz holnap, apja szerint már a fürdésnél is fetrengett és baromi nagy lufi a hasa. Szerintem fájhat szegénynek, vagy valami nem OK most nála :cry:

Fogmosás: Nálunk a vízben történik a fogkefét éppcsak hozzáérintem a fogkrémhez, mert általában csak szívogatja róla az édeskés ízt, amúgy nem viszi túlzásba. Ez is inkább játék mint fogmosás, de állítólag így szereti meg majd. Lehet.

Melódia: Milyen kispasis lett a fiad, nagyon szép és azok a szemek :lol: Hódít majd :wink:

Edi: Akkor te ismét jársz szülésfelkészítésre. Film a szülésről, ilyennel minket is rémisztgettek anno. És ezt most biztos meg akarod nézni :?: :lol:

Dobok egy két képet a hétvégéről, remélem nem bánjátok.
Kép Kép Kép

Kép
bettus79
 
 


na vééééééééééééééééééééééééééééééééééééégre

Azt hiszem vége van,nincs láz,evészet van,normális alvás stb stb...
Ma voltunk a házidokinál,szétrámoltuk a rendelőt megdobtuk a dokit a babánkkal mert nem figyelt. Azt gondolom rendicsek.

Megyek,majd még írok,reagálást meg mindent,de most dolog...

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Helló mindenki!

Tegnap voltunk tanácsadáson:először is méreckedés :az még egész jól ment csak a szája görbült le Launak(10.99 kg :lol: de akkor még nem volt kaka)a centizésnél már ordított(82 cm),szurinál meg mégjobban,úgy sajnáltam,mondtam legközelebb már csak 6 évesen kapsz :) azután elmentünk anyukámért ,s kimentünk Györökre,Laut letettük aludni mi meg elkezdtünk rámolni,mert vasárnap lombtalanítás lesz(fúú,egy csomó sz@arság összejött),Este értünk csak haza fürcsire,mert olyan szép idő volt kint voltunk a kertben,lasztiztunk,kutyáztunk,homokoztunk....


Zsuzs,örülök hogy javulgat a helyzet!Tessék képet is feltenni a kis sapisról! :wink:

Bettus,szupik a képek,az a nagy buci volt az ebédje Kittinek?? :lol:
Jó kis kirándulást szerveztetek:Jelenleg én is dolgozom eggyen:B.edericsen van egy Afrika Múzeum,bent kitömött állatok,meg trófeák,kint zebra,strucc,láma...(talán még krokodil is :wink: )oda szeretném ha eljutnánk.

Ildi,nekem még csak most jött le a két kép! :shock: Hanna is tökre te,meg Levi is :wink: Cuki ahogy elaludt a szőnyegen,ilyenkor hagyod ott vagy beteszed ágyába?Laura az egyik este ülve aludt az ágyában,két kis pápi(kis szorongatós plüss izéke)a kezében,cumi,hálózsák,fej előre dölve,olyan cuki volt,persze megigazítottam,akkor felébredt, de utána aludt is tovább. :lol:
Mosógép:nekem az a Hajdu fajta van,van külön centris progi,meg fél adag ruhás progi is van..Papírja nincs meg?(az enyémen van ábra is hogy hova kell tekerni,)
A Norbi gyerekei meg had egyenek csigát,hisz még csak gyerekek,nem?(bár Lau nem kap csokit :lol: :lol: :lol: )(de sütit igen)

Edi,igen füre lépni tilos(elvileg)de Lau gyakran gyalogol ott is,szereti az egyenletlen talajt a lába alatt(esik kell ,olyankor:lol: )
még nem regisztem tesz-veszen,nem volt időm azóta hogy dumcsiztunk,de majd mindjárt fellépek oda is.Megnéztem a Duplós árakat Teszkóban(Interbe még nem jutottam el,s e a játékboltba,én nem is értem mit csinálok egész nap :roll: )hát szép az áruk :o pesrze megint egy lastival tértünk haz,imádja.
Ma viszont a Rossmanba vettem neki egy vonatos játékot,tetszik neki,de később fog majd csak egyedül játszani vele,(teszek majd képet fel)ja és a vettem neki 6 kisautót is,mert anyukámnál csak azzal játszik ha ott van :roll: :lol:
Te is lehúztad a Tropikáriumot!Miért?Nekem nagyon tetszett.

Melódi,szép nagy Pistike. :wink: gondolom,örülnek a melóhelyen hogy ennyit otthon vagy :lol:

Timi,mizu?Szőr?Nem élted túl?? :lol:

KÉRDÉS:ti reggelente megmossátok a gyerek arcát vizzel ébredés után ,ahogy mi felnöttek szoktuk?Mikor kell ezt szoktatni?Akik "fogat" mosnak (gyerekek),azok csak este vagy minden étkezés után teszik azt?

így iszik :roll: :lol:
Kép

az új vonatos játék:
Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Santos!

Örülök,hogy jobban vagytok! Ha dokit dobált,már egéssséges :lol:
Pistike is meggyógyult,hétfőn mehetünk bölcsibe! DE ÉN MÁR CSAK AKKOR HISZEM,HA LÁTOM! :roll:
vasárnap megyek melózni!
Linda!
Végülis annyit még nem hiányoztam,ennyit meg kibírnak! 8) Végülis tudták,hogy kisgyerekem van,amikor felvettek,nem árultam zsákbamacskát!

Jah,és bővül a szókincsünk! Hamm,és hoppá :lol: :lol:
De azért ez is haladás!
Viszont nagyon hisztis lett :roll: Ha valami nem tetszik neki,földhöz végja magát,én meg ott hagyom :oops: Csak így tudom kezelni!
Betegsége alatt nagyon anyás lett,szalad sokszor a lakás,mi meg békésen üldögélünk a nappaliban!Elüldögél az ölwemben,és tv-zünk! :lol:
Éjszaka megint nem sokat alszunk,ágyundora van! :roll: Fél óránként balhé van!
De remélem lassan kinövi!

Na,megyek! Köszönjük a dícséretet! Szerintem is tiszta anyja kezd lenni,csak apa meg ne tudja! :lol:
Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Sziasztok lányok!

Jaj de jo, sok szép kép!

Beteg vagyok! Ugy érzem mindha homlokomon ülne a férjem és egész nap őt kéne cipelnem. :lol:

Robika már nagy ágyban alszik, szétlett szedve a kiságy!

Örülök hogy a kis Réka jobban van!

A hétvégén jövök ha holnap meggyogyit a doki bácsi! :lol:
Igérem visszaolvasok!

Sziasztok
Vendég
 


Helló!

Na gyors egy kép Lindának,köszi megint mindenkinek a kedves aggódást,jól esett,holnap jön Ildi Pestre (úúúúúúúgy izgulok) na megyek is mert itt ragadok,de itt a kép (ha még ezt nem tettem fel...a kedvencem...a chicco hűtőzáró izét is néha elfelejtjük... :lol: ) Kép

Puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Halihó

Linda: Igen azt a fincsi bucit ette, meg persze a sajtkrémlevest is. Együtt ettük, a másodikból már köszönte nem kért :D
Kérdésedre a válasz: Én nem mosom se az én arcom reggel se az övét :oops: Útáltam mert nagyapám mosta mindig jég hideg vízzel, én azóta nem pártolom ezt a fajta kínzásmódot :lol:
Mi csak este mosunk fogat, mármint a Kitti, én reggel is szoktam :wink:

Édes ahogy szlopizik, nálunk még mindig cumisüveg van, nem tudom mikor váltunk :roll: Szerintem előbb nekem kéne elhatározni. :idea:
Jó a sihuhus játék :D

Judit: Nagy ágy, gratulálok. És hogy viseli? Én attól félek hogy leesik róla, úgyhogy ha veszünk biztos lesz rajta mindenféle biztonsági kütyü, vagy azt is berácsozzuk :lol: Mert a Kitti nagyon ringlispil. Pedig nekem nagyon tetszenek az emeletes ágyak :)

Santos: Milyen ijedt feje van Rékának, bizti tudja hogy rosszban sántikált mikor lencsevégre kaptad. Lesifotó :lol: Ti akkora hűtőben elfértek?

Többiek?

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok!

Egy kép az ágyról. Ez az emeletes ágyunk felső része, majd ha nagyobb lesz megkapja mind a kettőt.
Kép Sziasztok
Vendég
 


Sziasztok,

Szeretném a segítségeteket kérni.
ŐRANGYALOK kerestetnek május 4.-re, a születés Hete nyitónapjára.
Hogy kik az őrangyalok?

Azok a kedves nők és férfiak, akik segítenek a tájékozódásban, akik teljes figyelmüket egy-egy előadóra tudják fordítani, akik mindent tudnak a rendezvényről (kit és mit, mikor és hol lehet megtalálni stb.), akik várják a vendégeket, akik egy mosollyal otthonossá teszik a házat…

Önkénteseket keresünk, akik szívesen vállalnák ezt a feladatot, ezzel is segítve a Születés Hete ügyét (azt, hogy a várandósok és családjaik minél informáltabbakká, tájékozottabbakká válhassanak a szülés-születés, gyermeknevelés kérdéseiben), és hogy látogatóink és előadóink maradéktalanul jól érezhessék magukat ezen a napon, hogy igazán vendégnek érezhessék magukat.

Nagyon izgalmas feladat, ráadásul belülről átélve a programok szervezését egészen más érzés és ismeret beülni az általunk kísért előadó programjára.

Ha úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál az őrangyalok csapatához, ha örömmel segítesz, küldj egy mailt a kurti.juditkukacszuleteshete.hu e-mail címre.Ha te magad most nem tudsz bekapcsolódni, de ismersz olyan embert, akiről úgy gondolod, hogy szívesen csatlakozna, ismertesd meg minél előbb ezzel a lehetőséggel.

Jó, ha tudjátok, hogy akkor tudjuk kapkodás nélkül, kényelmesen ellátni az őrangyali feladatokat, ha ötvenen leszünk. Most még nem vagyunk ennyien, kérlek, ha tudsz még olyan embert, aki szívesen vállalná ezt a feladatot, szólj neki is.

Néhány tudnivaló, közeli teendő

• Őrangyal-képzés mindenkinek, aki május 4-ére őrangyalnak jelentkezik!

• Április 18-án, pénteken 11-15 óráig (illetve akinek ez munka vagy egyebek miatt nem jó, annak 19-én, szombaton 11-15 óráig) az Aranytízben. Kérem, hogy minél hamarabb jelezzétek a kurti.juditkukacszuleteshete.hu e-mail címre, hogy melyikre jöttök. (A képzésen való részvétel azért kötelező, mert másképp nem tudjuk nyugiban, kapkodás nélkül ellátni mindazt a feladatot, ami ezen a napon ránk vár.)

Ha további információkat szeretnél, küldj nekem privit!

köszönöm, hogy elolvastátok,
további szép napot kívánok,
kata
sz_kata
 
 


Szeva!

Sehol senki??

Jó pihit mindenkinek,én is nagyon álmi és fáradt vagyok....

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsra jövök, mert manó nagyon csöndben van, épp szedegeti a sarat. :lol:

Délután elmegyünk Berénybe az állatkertbe, csinálunk képeket, aztán teszünk fel, addig nem megy apa aludni mig nem tett képet :!:

Edi
Nem esik le Arti, mert teszek pokrócot az oldalára, meg a szétszedett kiságy egyik oldalát is odateszem, azt meg megtámasztja az éjjeliszekrény. :)

Tegyetek pocakosképet :!: Vagy esetleg UH-s képet :?:

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Hahó!

Még mindig sziesztáztok?Nekem ma takarítós napom volt,mert tegnap nem voltunk itthon,így ma takiztam,meg 3-at mostam....végre szép idő lett ismét :D Ha Lau felébredt,mi is elmegyünk kirándulni,az Afrika Múzeumba,(a barinőimmel,Lau apja versenyzik)készítek képeket én is :wink:

Hetti,már nagyon kivácsi vagyok Artúrra :wink:

Zsuzs,olyan ari Réka a hűtőnél,kolbiért lopakodott? :P
Na mi volt Ildivel,taliztatok?Megismertétek egymást?Nem volt csalódás? :lol: :wink: Most csütörtökön leszek,a drágám már végzett a vidéki melóval,így ráérek,(múlt héten pont akkor jött haza :( :oops: bocsi

Na további szép hétvégét.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


na itt bénázok,hogy feltegyem a képeket...

Linda!
Nagyon király volt a találkozás és bár nem tudtam velük menni bulizni,másnap elnyomultunk négyesben (Ildi,Gabi,Zsuzsikácska,Réka) az IKEA-ba shoppingolni nagyon jó volt( el tudnék ott költeni több millát is ha lenne...de a vacakokból is úgy be tudnék vásárolni,Réka székpárnát kapott kettőt,meg műanyag kanalakat és homokozó szettet és természetesen vettünk tök egyforma zöld bögréket...

Ezen felbuzdulva tegnap az egész konyhámat kigányoltam még délután alvásidő alatt,hogy az újdonsült bögrék a polcra kerüljenek,de azért sikerült 3 zsák szemetet is kidobálni,lehet a tavasz meghozza a kedvet a szanáláshoz.

Bár kevés volt az idő,szerintem én három napig tudnék dumálni Ildivel mindenről. Pont olyan Ildi amilyennek gondoltam, illetve valahogy úgy éreztem,mintha egy nagyon régi ismerősömmel találkoztam volna hosszú idő után...szóval pont így képzeltem.
( kép: ja igen kolbászért ment,folyton azért könyörög,szerintem megenne egy fél disznót,ha hagynám,ma kizárólag rántott halat volt hajlandó enni,de megevett 5 halrudat egymásután...le kellett állítanom :lol: )

Ma voltunk Rékával homokozni naná az új szettel,így a betegség utáni első nagyobb játszóterezés,sütisütés ment homokevészet (módjával...persze)

na tessék jön egy tanítványom 2 re ígérte,most csönget.
Pusz

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Na sziasztok gyors irkálás, apa a fiúkkal focizik az udvaron, Hanna alszik, nekem meg állati sok dolog, de mivel nem tudom, mivel kezdjem.... :x Az előszobát nem tudom kigányolni, pedig az van tervbe véve, de apa még nem rakta fel az új fogasom, és a szekrény alja is le van törve, azt is ígérte, hogy ma megcsinálja, de eddig a szakdolijával foglalatoskodott.

Szóval tali nagyon csúcs volt, de tényleg kevés volt az idő. Ma gondolkodtam, hogy legalább 20 témához fogtunk hozzá, amit nem tudtunk befejezni. Réka egy tündér, egyáltalán nem igaz, hogy hisztis meg ilyesmik. Zsuzsiról összeállt a kép! :lol: :lol: Először volt irkálás, aztán fotó, aztán teló, és most összességében! Egyáltalán nem volt csalódás, nem egy nehéz ember, aki azt várja, hogy megfeleljenek neki.

De ez a Pest halljátok!!! Nem laknék ott semmi pénzért. Nem bírnám idegekkel, hogy a dugóban pöfögöm el az üzemanyagomat a levegőbe, amikor annyi minden mást lehet csinálni. Nem csoda, hogy ekkora a szmog, le se lehetett húzni az ablakot. 3 gyerekkel nem lehet bkv-zni, kizárt, szóval még én hisztizek, hogy 15 percet kell autóznunk a suliba :oops: :oops:

Na most megyek, hát naná hogy én is lomtalanításba fogtam, csak még azt nem tudom, hogy mikor fogok rá időt szakítani... Pusz sziasztok Kép Kép itt ülünk mint a balfékek

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Ja, Linda elfelejtettem mondani, hogy én is levágattam a hajam egy hirtelen ötlettől vezérelten, naná hogy nem volt nálam a fotó, naná hogy elk*rta a fodrász mindegy puszi

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Hehehehehehe Ildi, feltegyem az ugyanilyen képet? Ülünk mint a verebek.

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


nahát,rossz az óra a babaneten,nálam már 15 56 van (vagy én vagyok megint szőrözős?)

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok lányok!

Szuperjók a fotok!Csinosak vagytok.Babák mégszebbek..

True:
Ez a Pesti dugó is jó ám valamire.Én akkor szoktam sminkelni reggelizni stb... :lol: Tudod olyan szöke nösen..

Melodia:
Pistike tényleg kezd rád hasonlitani.

Bettus:
Jövöhét vége???

Mi csütörtökön gondoltunk egyet és kitaláltuk hogy péntektöl vasárnapig elmegyünk wellnessbe.Miután összetelefonáltam magyarország összes létezö szállodáját hogy van-e 2 szoba(mert anyámék is jöttek) persze olyan kellett ahol van babamedence is.Nos Siofokon kötöttünk ki.
Gondoltuk milyen jo lesz uszunk pezsgöfüdözünk.De az én drága kisfiamnak elöjött az orvos fobáiája ,miután a wellness részlegben mindenki a szálloda fehér fürdököpenyébe burkolozva sétált. Igy végig orditotta az egész uszodát.
Hát ennyi volt a fürdés részünkröl is.mert utánna már a mamával sem maradt el.Hiszen ö is áldoki lett.. :lol: Én már komolyan azt hittem megbuggyant.
Ugyhogy kellemessen telt a hétvége zabálással.Hamár egy v@..g pénzbe került legalább lezabáltuk rendesen.

Holnap visszaolvasok ma már nincs eröm..

Sziasztok.
Vendég
 


sziasztok,
Dejó, hogy végre meggyógyultatok!!! a homokkaja az kell, jól kipucolja pici babák gyomrát:-)

Tina, jó lehetett. Mondjuk múltkor ZAlakaroson mi is kiürítettük a fél uszodát az ordibálásunkkal. Nálunk csak az volt a baj,hogy anya és apa szerette volna, ha kicsi lány fürdik is...De végük fel kellett adnunk..

Edi,
Minna a fürdés után mos fogat, egyre szakszerűbben:) nagyon édes. Utána még van szopi, de azért bízunk a fogmanók védelmében.
Szopinál már kis szemtelen is, tegnapelőtt közölte a pólómat rángatva, hogy "GYORSAN" :-) nagyon édi volt:-)

Tegnap meg szakszerűen bemutatkozott egy fél évvel idősebb kisfiúnak. Összetalálkoztak, megpuszilta, majd mondta a nevét:-) meg kell hamizni:-)

Linda, mikor kellett volna a muskátlikat tövig metszenem?? Tegnap hallottam, hogy így szokták kitenni az átteleltetettet.

True,
én is fodrásznál voltam, és túl rövid lett. Sebaj, majd megnő...,

Judit, jobbulást!
Kismamák, hogy vagytok?

Sziasztok, B

Beusa
Kép
beusa
 
 


Sziasztok!

Tina, hát én is úgy tervezem, ha melózni fogok, hogy útközben elintézem a kvt meg a sminket, de nekem ehhez nem kell dugó, elég, hogy apa a sofőr! :lol: :lol:

Linda: mi nem szoktunk reggel mosakodni, csak ha nagyon kakaósak vagy nagyon csipásak vagyunk. Egyszerűen elmarad a nagy rohanásban.

Kérdés: hogy vágjátok le a gyerek körmét?? Hihetetlen, Levi mintha az életéért küzdene, ha sikerül beillesztenem az olló közé a körmöt, (nagy nehezen) akkor rántja el, bár egyfolytában rángatja. 3. gyerek, de nincs semmi ötletem. Alvás közben nem tudnám, mert nem férek hozzá, így marad az, hogy az egész család szórakoztatja közben, de tiszta víz lesz a hajam mire úgy-ahogy meg tudom csinálni neki.

Na most ennyi volt pusz

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok

Tru, Santos, csinik a verebek a padon :lol:
Én a körömvágást nappal szoktam, közös buli ez, mármint nekem :?
Először levágom az én körmöm, aztán a babáét játékból, és akkor ő is hagyja egy darabig, ez kb. az egyik keze szokott lenni a másik ua. mint neked Levinél. És ugye az ollóval nem szeretek hadonászni, mert rendes ollóval vágom nem ilyen himi-humi babaollóval, azt nem tudom kinek találták ki :roll:

Judit: jó az ágyikó. És éjszaka nem kóborol el? Szerintem nekem ha felkelne átjönne hozzánk :)

Tina: Jó lehet a jövő hét, de akkor nekünk csak a vasárnap de. lenne jó, ha az nektek is.

Megyek aludni a babymhez :wink:

Kép
bettus79
 
 


csáó!

Zsuzs,nagyon szupi a verebes/balfékes fotó,bár én is ott ülhettem volna melletetek(de mivel kövér vagyok,el sem fértem volna :lol: )mindketten jól néztek ki,egyáltalán nem lestrapált anyukásan hanem csini vagesz csajosan :wink: :wink: :wink:
Réka is olyan helyes gyerek :lol: .Ikea:én is imádom,sose bírok üres kézzel kijönni onnét,bár már nagyon régen voltam.Milyen székpárnát kapott Réka,olyan rákosat?
Örülök hogy jól telt a talitok :wink:

Ildi,ne is mond a sérót,alig várom nőljön már egy kicsit vissza :oops: :lol: most megnövesztem olyanra mint régen volt,majd keresek képet.
Körömvágás:Lau az ölemben ül,az egyik kezébe adom az ollóvédőt,azzal babrál,majd a másikon elkezdem levágni,aztán csere-bere,ő egész jól bírja.

Beusa,a muskátlit még nem késő visszavágni :wink:

Bettus,én a "himi-humi" :lol: babaollóval vágom Lau körmét,nem a bunkó végével,hanem az oldalával,a bunkó csak azért kell hogy meg ne sérsd a kis újját :wink: :lol: Nekem megy vel.

Tina,szőke nőci :lol: azért volt valami haszna a pihenésnek remélem.

Na megyek,korlátot festeni a változatosság kedvéért,s akkor fel lehet tenni végre a többi részét is,s mehet Lau a teraszra(csak a vas keret van meg,lécek nincsenek,így egyedül nem mehet ki,de ha meglesz csinálva mehet egyedül is,lesz lezáróka is,nehogy leguruljon lépcsőn. :wink: )
Ma délelőtt együtt bringázott a család a Balcsi partra a gigant játszótérre(apja végre itthon van)lesz majd fotó is,sokat csúzdázott Lau,nem bírta megunni :lol:
Na megyek ,írjatok!

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Hell

Köszi a dícsérő szavakat csajok, (Linda nem hinném,hogy olyan kövér vagy,most fogytál ne mááááááááááááá szóval elfértél volna tuti)
[b]MOST LESZ ÖSSZNÉPI TALÁLKOZÁS BABANETES CSAJOK VAGY NEM LESZ TALÁLKOZÁS? JÓ LENNE,KÍVÁNCSI VAGYOK RÁTOK,DE ÍGY ÉN NEM MEREK SZERVEZNI SEMMIT,HOGY NEM TUDOK KONKRÉTUMOT. [/b]

Linda,
Réka helyes gyerek,anyukára ütött :lol: hisztiben is,mások előtt rendkívül aranyos,egy tündér,mondják egyébként pedig egy boszorka ő is,nem is tudom miért,vajon honnan ez a viselkedés? :roll:
Remélem,ha babanetes tali nem is lesz,de azért talizunk csak úgy még a nyáron!!!

Tina,
Tök irígy vagyok a vellnessz -re sőt mindig mindenki vellnesszezésére is irígy vagyok,ronda irígy boszorka vagyok el kellene egy velnessz nekem is...iszappakolás,masszás stb..el tudnám viselni.

Bettus,
himi-humi :lol: verebék nevében köszi

Ildi,
Én babaollóval vágom a dm-essel és élet-halál harc megy,általában vasárnap van az akció,előtte kötök a fejemre egy hajpántot mint Rambó,felveszem a tereptrikóm és húzóckodok hogy izzadt legyek,majd kezdődik a bevetés,először szépen,majd énekelve,majd Rékát fejreállítva szinte tépve-nyúzva lábát huzigálva,az ollóvédő eleinte a kezében van,majd a nagy cirkusz során eltűnik,kiszabadul elszalad,motorozik egy kört én addig fújtatok mint egy bika,majd ismét kezdődik a másik kéz és láb,néha ferdén vágom le neki,de örülök,hogy összejön. Ja és igen,a babáét is levágtuk,majdnem a keze bánta a babának,még jó,hogy műanyag és nem vitte az olló :lol:

Érdekes amúgy,hogy van amikor minden flottul megy és 2 perc alatt levágom kezén lábán gyönyörűen a körmeit. Ki kell fogni.

Megyek 15 ig adtam magamnak kávészünetet,aztán irány a mosogatás és a teregetés,addig meg levelezek....

puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


húzódzkodom :lol: mielőtt meg tetszenek szólni.

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Megjavult az óra babaneten naháááát

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Ja Linda elfelejtettem: virágosat kapott,eredetileg rákosat akartam,de a rózsaszín virágos jobban tetszett és olcsóbb is volt mind a rákos kispárna...na puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!


Kérem szépen azért én is itt vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:


Santos, True!


Micsoda trendi anyucik vagytok :lol: :lol: Szépek vagytok, na és kész!!! :wink:


True!


Dórinak a körmét csak akkor tudom levágni, amikor alszik. Akkor a legszebb a körömvágás és Dóri is :lol: :wink: Te csak úgy feljöttél Levivel Pestre talizni? Bizti írtad, de most nincs kapacitásom visszaolvasni :oops: De a képet azt láttam ami a két művészről feltettél. Levi csak úgy elalszik, h leteszi a kispárnára a fejét? Dórit altatni kell még babakocsiban napközben. Este meg ha szerencsénk van, akkor persze bealszik amikor betesszük a kiságyba. Valahogy mostanában is elég nehézkes az esti elalvás. Pedig azt hittem már fellélegezhetek, h milyen "nagylányom" van, aki egyedül elalszik :roll:


Linda!

Régen írtunk már egymásnak. Nem láttalak mostanában msn-en. Mizu van veletek? Dóri úgy ahogy hála kilábalt ebből a betegségből. Azt nem tudom írtam-e, h volt 38,5 a láza 2 hete, de hála csak egyszeri volt. Most néha-néha köhög, de nem vészes. Voltatok a múzeumban? Nyáron megyünk Balcsira (Révfülöpre). A másik 1 hét meg Horvátország :lol: Már várom :lol: De jó akkor tudunk megint talizni. Miért írod, h rövid a hajad? Megint levágattad? Akkor amikor taliztunk akkor is rövid volt. Most találtam régi képet a gyerekekről. Bazi nagy a változás. [KÉP]


Judit!

Robika ágya tök jó!Erről tuti nem tud leesni. Te messze laksz a Balatoni Úton lévő Intersparhoz? Képzeld! Tök béndzsó vagyok, mert vasárnap láttam 1200 ft-ért zöld-kék színű kis gumitalpú cipőcskét. Nagyon tetszett, de nem is értem miért nem vettem meg. Azért kérdezem, h mennyire laksz Tőle, h hátha van és akkor megkérnélek, h vegyél belőle egy 21-es méretet. Előre is köszönöm.

Kismamák!

Kép hol van? Hogy vagytok?


Nyarat tervezitek? Ki merre megy?


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok lányok!

Santos True!
Nagyon szupi a közös képetek, és nagyon fura is.
Eszembe jutott hogy igy ültem az egyik Érdi lánnyal a játszotéri talinkon. Csak mivel egész nap szerveztük már némán ültünk. :lol:

Timi!
Közel lakom hozzá, csak nemtudom hogy bent keressem vagy a kinti üzletsoron.

Sziasztok
Vendég
 


Judit!

Bent van az Intersparban. Ahol vannak a gyerekdolgok, ott vannak kitéve papucsok, cipők stb.....Előre is köszönöm mégegyszer :lol: :lol: Azt tudod, h ott van telkünk? Majd személyes találkát összehozhatunk :wink:


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


OKÉ jelentkezem ha megvan!
Vendég
 


Szia Timi!

A cipőtök:
Kép
Priviben megirom a telcsi számomat és majd találkozunk.


Szia
Vendég
 


sziasztok

Na nem sokat írok most mert csak panaszkodni tudnék. Betemet a házimunka, egyszer rám ugranak a szétválogatni-vasalnivaló cuccok és nem engednek el!!

Timi tök jó a régi taliképetek és milyen egyenszerkóban vagytok! :lol: :lol: Összebeszéltetek? Nem Levivel voltam, hanem a férjemmel, kihasználtuk, hogy ott lehet aludni a koleszában és felruccantunk. Eredetileg egy nagy bulit terveztünk, de a végén csak séta lett belőle, de az is nagyon jó volt kettesben, na meg a szokásos ikeázás :lol: De az már négyesben Zsuzsival és Rékával kiegészítve.

Levi akkor is elalszik egyedül, amikor nem is kellene, a kép épp az ebéd előtti bealvásról készült.

Köszi a dicséreteket, Linda, én nem bánom, hogy rövid a hajam, most állapítottam meg, hogy sokkal jobb így, hoszan olyan öregasszonyos volt. (Most néztem a régi fotókat) Csak a fazonjára nem teljesen ilyet szerettem volna, hanem elöl hosszabbra hagyni, hátul meg rövidebbre de mindegy, na nem variálok.

Zsuzsi nagyon jó volt a körömvágás, hát nálunk is kb. de áruljátok már el különben hülyén halok meg MI A FRANC AZ AZ OLLÓVÉDŐ??? Életemben nem hallottam még róla, és a google sem... :roll:

Babanetes talit tényleg kellene már szervezni, KI AKAR JÖNNI DUNAÚJVÁROSBA? Így konkrétan. Pesttel az a gond, hogy nekünk pl. majdnem 3 órás út és egy nap kétszer megtenni 3 gyerekkel az elég kemény... Dunaújváros majdnem mindentől ugyanolyan távolságra van, ezért gondoltuk, ráadásul eljutni oda sem olyan nagy vaszizdasz, még ha nincs is kocsija valakinek.

Na mentem mert végem van puszi jó éjt

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Judit hát mi nem ültünk némán :lol: :lol: Egyfolytában csipogtunk, csak addig csuktuk be a szánkat, amíg elkattant a fotó, de még addig se, mert először videora volt állítva a gép, és kétszer is készült pár másodperces felvétel rólunk amint hülyén várjuk, hogy legyen fotó :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Judit!


Privit írtam.


True!


Az ollóvédő egy műanyag védő amit az ollóra kell húzni :wink: Én bébiollóval nem tudok vágni. Én a rendes körömvágó ollómat használom amikor Dórinak a körmét vágom. Szóval édes kettesben voltatok fent????? Kell az ilyen is :lol: Meddig lesz még Pesten?


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok,
bocsi, hogy így eltűntem, de nagyon ki voltam (...fáradva is, meg úgy általánosan is) :oops:
Dokinál nem voltam mióta írtam.... majd jövő héten kell mennem uh-ra :)
Egy hete nem kell gyömbér teát sem innom, nincs hányás. Csak a szagokkal küzdök néha (tescoban voltunk szombaton, ott is bruháztam a pulcsimba míg egy-egy szagosabb részt elhagytuk... jól néztem ki, utána ezen röhögtünk, és a röhögéstől persze újra felfordult a gyomrom :D:D:D )
Pocaklakó szerintem jól van. Veronika is. Csak én vagyok extra ingerült, meg sokszor kedvetlen... a házimunkák egymás hegyén-hátán várakoznak... nem érem be magam se a mosással sem a takarítással :( Persze ehhez a kisasszony néhány hisztije is hozzájárul, de igen kis részben. Alig tudom magam rászánni néha cselekvésre (?) :(

Arcot én sem mosok már egy ideje... anno reggelente zuhanyoztam, abban benne volt, de nem mosom külön (pláne, hogy szappant messziről el kell kerülnöm, főként az arcomon. Sok-sok évig tettem vele tönkre az arcom, és más részeket is :o )
Ha maszatos a kicsi evés után, akkor a kézmosás után, megtörlöm az arcát a fürdetőkesztyűvel, és utána fogmosás. Ha nem koszos, akkor nem macerálom plussz :)

Babaolló van nálunk is használatban. Eleinte nekem is durung volt... persze nálunk mindig apa vágta míg pöttöm volt, főként ciciztetés közben :D De már átvettem a sintér szerepét, beültetem a tévé elé, legjobb az Elmo, és úgy vágom, néha a kezébe adom, hogy megnézze, akkor nem izgágázik úgy... de van, hogy olyan napja van... nem hagyja, hiába bármi a másik kezében, akkor anya erőszakosan megfog-lefog, lekiabál és vág!! És pillanatok alatt megvan, csak nekem ver hevesebben a ketyegőm :D
Lábát a pelenkázón szoktam... vannak tűri- és nem tűri napok. De mindig én győzök

Közben sok-sok telefon. Mennem kell

sziasztok

(képet majd csinálunk, de szigorúan ruhában ;) )

KépKép
rizibizi
 
 


Ildi,itt az ollóvédő:

Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Na hali

Hát Levinél soha nincs olyan, hogy normálisan menne a körömvágás, sőt egyre rosszabb. Egyszerűen nem hagyja, hiába fogjuk le ketten is a kezét, még akkor is kirántja, és olyan erő van benne mint egy kis bivalyban. Még Marcinál vettem én is olyan babaollót, de nem mentem vele semmire, ezért a két kicsinél már meg sem próbáltam, de lehet, hogy veszek egyet, mert tényleg nagyon gáz. Linda köszi ezt a fotót, tényleg nem láttam még ilyet.

Riz, Tök jó, hogy írtál, gyere sűrűbben, ha amúgy is jobban vagy, ámbár gondolom te már a 2008 őszi babáknál vagy oszlopos tag, és minket már el is felejtesz :lol: :lol:
Te az mit jelent, hogy a pulcsiba bruháztál??? :shock:

Sajnálom, ha talizni nem akar senki, hát, Zsuzsival és Lindával én mindenképp fogok babanet tali nélkül is. :wink:

Timi: még 2 nap konkrétan apa sulija, na meg májusban a vizsga, de az csak 1 nap. Pénteken nem lesz suli a sztrájk miatt, úgyhogy 1 nappal hamarabb véget ér :lol: :lol:

Sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Ja, hogy jót is írjak, viszont a pelusozás mostanában egészen flottul megy, de csak úgy, hogy mondom neki, hozzál pelust, akkor megy mint a kis ólomkatona, kiráncigálja, hozza, megnézzük közösen a tigrist, vagy cicát vagy ami van rajta, gyorsan ráteszem, és a használtat meg ő viszi ki a szemétbe, olyan gondosan és kötelességtudóan viszi, hogy meg tudnám zabálni.

Egyre több mindent mond spontán, néha el is ámulok, hogy mikre emlékszik, pl. mondta a verdás törölközőre a jyskben, hogy VEDA, meg a micimackó szamárjára hogy caci, ha meg álmos, közli, hogy TETE, MUMI így, egymás után.

Ja, és nagyon büszke vagyok rá, mama elvitte őket sógornőmékhez, míg mi Pesten voltunk, ott is aludtak mindannyian és tök jól viselkedett, csak néha anyázott, de nem sírt. Amikor megérkeztünk, akkor sem volt különösebben meghatva, csak izgatottan magyarázott nekem, hogy nyunyi- nyunyi, mivel van náluk 2 kisnyuszkó.

Na ennyit a fényezésről, de hogy ne csak panaszkodjak.

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok lányok!

Nálunk is sokszor vigyázznak a Robira a nagyik, csak azért hogy ne legyen nagyon anyás. Én is azt vettem észre hogy mindent megért és meg is csinál ha megkérem. Pl. eggyüt teregetünk ő adogatja. Ja a nyagyis történet: Nemsikerült Robikát este 7-kor se kiszedni az anyukám kocsijábol. Erre a anyu: Na Robika most elmegy az autom fürödni, aludni. A fiam kipattant és ment a kapuhoz hogy neki menni kell haza, fürödni, aludni. Addig ott várt mig hozták anyuék a zsákját, felvette és szaladt haza. /Egy ház van közöttünk/ Csak még nem éri fel a csengőt. :lol:

Tegnap is eláztam, nem semmi milyen idő volt!

Sziasztok
Vendég
 


True: maradnék ezen a topicon, ha nem gond. :D
Talira én is szeretnék menni, tegnapelőtt kérdeztem apától, hogy benne van-e (hármas-négyesben mennénk).Lassan utazni is fogok tudni újra.
Pulcsiba bruházni: amikor megcsap egy szag, mint a tesco belső pizzasütője.... -mostanábant a pizzások előtt van büdi nekem. Egy hónapja meg csak azt bírtam enni, és nem volt szag...ki érti ezt? :D:D:D - vagy a halas rész... szóval mikor odaérünk egy ilyen szagos területre, akkor hirtelen a pulcsimat tartom az orrom elé, míg elhúzok onnan, de már van, hogy öklendeznem is kell közben. Így értünk a csemegepulthoz, ahol kérni akartam... persze kicsit sem érkeztem oda hülyén :) :lol: :lol:

Levi nagyon ügyes, én fényezetlen gyémántom is kifejezi magát egyre több dologban ;) és néha egész bonyolult szavakat is megpróbál magától kimondani :P Nagyon tündéri ez a korszak :)

Na, elhúztam, vár a házimunka.

sziasztok

KépKép
rizibizi
 
 


Tegnap mikor írtam, és sok telefon lett a vége, akkor egy nagyon rossz hírt kaptam egy rokonomról. Boccs, hogy megemlítem, de nem részletezem.
A lényeg, hogy egy-egy tragédia során az ember mennyire átértékeli az életét, és megváltoztatja a sorrendjét a dolgoknak. Minden más értékrenddel kezd bírni ilyenkor.
Engem úgy tűnik mindig várandósan érnek ilyen helyzetek, de a pocaklakó és a már meglévő Veronika igazán nagy segítség a helyzetek továbbélésére.
Mivel mancika éppen zsírkrétával próbál etetni, ezért bocsi a szóismétlésekért, megyek "búbiii"-t fújni :D

KépKép
rizibizi
 
 


Csak egy gyors ordibálásra jöttem,!


MI MENNÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉNK A TAAAAAAAAAAAAAAAALIIIIIIIIIIIIIIIIRAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! :lol:
Tessék szépen szervezni santos anyuka,mert én fáradt dolgozó anyuka vagyok! :lol: :lol:

Futok a gyerekért a bölcsibe!

Pussza! Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Hát az a helyzet,hogy nem lesz taliszervezés,...bérelni nem merek,mert számomra sokba kerül és zsákbamacska,kész pássz,mert ha esetleg ráfiztetés lenne, nincs annyim feleslegben,szóval ennyit a szervezésről...DE és nem a dunaújvárosi helyszín ellen szólna ez az egész,valamint nem arról hogy lekeverjem a szervezés dolgot, mintha BEUSA említette volna,hogy ott is lehetne és bőven lenne hely a gyerkőcök számára is. (Bocs Beusa,nem akarom itt rád hárítani a dolgokat) Ugyanis,egyetlen gond van az újvárosi dolgokkal,ha sz@r az idő és mégis összejövünk jó sokan és mondjuk én nem bérelek helyet, nem tudnánk hová menni,csak vendéglátóipari egységekbe,vagy,maradna anyuék 56 nm-es panelkérója,ami ugyebár kicsi lenne ha tényleg összejövünk páran,szóval kérek ezúton mindenkit,hogy tényleg gondolja meg a helyszínt is és a többit (Na lusta Santos most leírta mit gondol,bár nem vagyok a szervezés ellen,de belebukni sem szeretnék...értitek ugye?) Tudom,hogy mindenkinek jó lenne a helyszín mert ez van "középen",de akkor valahogy a többi Újvárosi csaj segítségét is kérném ez ügyben...
Most ahogy összeszámoltam tehát, Riz 3 fő,Linda 3 fő,Ildi 5fő,Melódia 4 fő,Santos 3fő = 18 fő (+- 3) ha valóban ennyire jön ki,akkor kell bérelni...szóval le kellene valóban tisztázni ezt és úgy belevágni, de kérlek Beusa te is szólalj fel ez ügyben,ha még aktuális...

Más:
Megőrülök S.Réka evészete botrányokozásokkal tarkított,mert kedves kislány, a betegsége alatt hozzászokott,hogy rémült szülei bármit,akármit megtettek,hogy egyen,így gyorsan megszokta,hogy 100 mesekönyv,hatféle választék és kisebb revüműsor,valamint élőkép színes szalagokkal,buborékfújás,tűzköpők,és felvonulások tarkítják az étkezést.
A mai étkezések (ill. a tegnapi vacsi) ezért snassz és gyalázatosan kevés volt...ült, várta,hogy anyuka bevonul pl egy tollboával és harminc mesekönyvvel,de mivel nem így lett és nem vonultak fel a Moulin Rouge táncosai sem tragédiába torkollott a vacsora sírás ordítás és éhesen alvás volt a vége. Persze előtte szétcsapkodta még a leveskét a kis kanalával,hogy anyuka lila fejjel mosson fel még egyszer este 7 kor.
Gondoltam, majd reggelire,de nem várta a műsort,ebédkor is könyörgés volt a mesekönyvért,de nem nem és nem most már hajthatatlan leszek,nem is evett,hát nem érdekel,majd csak eszik...most már végigcsinálom és kész.
Apropó,S.R nem eszik,csak 3 szor egy nap,már nem is vergődöm az ötszöri evéssel,ha kér kap,de amúgy nem hergelem ennél jobban magam. A mai menü májgombóc leves (saját gombóccal) és csokis tészta volt,ill.lett volna,így hát kíváncsi vagyok,valóban éhes lesz -e most már...

Na megyek elég volt belőlem.

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Bocsánat, hogy közbekotyogok, de Dunaújváros az a régi ottmaradt szoci kis nagyváros? Nem? Gondolom van ott pár régről maradt kis művház, és van ami még ma is működik?
Mi lenne, ha meg érdeklődné valaki, hogy ott tudnának-e minket egy ilyen tali erejéig vendégül látni, egy számszerint majd megfelelő helyiségben? Mivel anyagi haszonszerzés sem történne, szerintem ingyé kaphatnánk-e nemes célra egy "szép" száraz (!) termet.
Véleményzet?

KépKép
rizibizi
 
 


Zi,
Művház 1 db,termei,sok,de csak pénzé' illetve még megkérdezhetem,igazából én ott kutakodtam a dunaparton,ahol lehet focizni,fetrengeni a fűben stb,szóval hogy olyan szabadtéri is legyen,de azok horribilis összegbe kerülnek,céges bulikat szoktak ott rendezni (csónakház stb..)

Az jutott eszembe,ha mást nem,megpróbálom anyuékat megkérni,hogy az oviban biztosítsanak helyet,ha lehetséges,de persze ez csak egy ötlet...nem tudom mennyire vevő rá a főnökasszony...

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?