Sziasztok!
Befejezem az elmaradásomat.
Sno
Akkor ti nyári babára vágytok,Hogy ősszel álltok neki a babaprojektnek?De ősz fele azért jártok felénk?
Mazsi
De jó neked fekve tudsz szoptatni.Laura nem nagyon szeretné,pedig mostanáa 6 órakor kel.Alvásotok még mindig változatlan?
Kditke
Szerintem most már annyira nem éri meg kijárni Ausztriába.Tényleg hasonló árak vannak ott is,mint itthon.Nekünk csak 15 km a határ,így néha kinézünk.Szoktunk venni ruhákat,mosóport,Élelmiszereket.Van hogy ki tudunk fogni pár olcsóbb dolgokat.Most például a banános csoki desszert volt olcsó,és Laurának tudtam venni felsőket 1 euróért.De mikor a barátnőmnek említettem és másnap kimentek már nem volt semmi.Ja meg fehérneműt tudtam 1 euróért venni.Bébikaját kóstoltuk már,azok hasonló áron vannak,de a Milupás kekszet mindig ott veszem/állatfigurás,babapiskóta alakú/,mivel a harmadába kerül és nem is annyira édes,mint itthon.
Együtt fürdéssel hogy álltok?Szerintem ne parázz tőle,mert a fiad megérzi rajtad.
Remélem nálunk is csak a száraz bőr miatt lesznek a pöttyök.Parázni azért parázok,mert Daninál tudom hogy mivel jár,és nincs kedvem végig csinálni.Félévente kezén allergia teszt,vérvétel...
Bigsister
Curry-és gyömbér evés?Nem is szól hogy erős?
Nagyon szép neve lesz a fiatoknak.
Bella
Nagyon ügyi Berci,hogy így tud lépcsőzni.
Nanica
Köszi a cipős honlapot.Nagyon jó a mese olvasásos képetek.
Hasonló könyvünk van,csak ott a cica baromfiudvarba él és a kiscsibét keresi.
Sági
Míg férjed otthon volt,voltatok valamerre?Vagy csak pihiztetek?
Panka
Nagyon jók az uszis képek!Te is be szoktál menni Emilivel a vízbe?Vagy ez Apa reszortja?
Köszi a könyv címet!
Ez egy egyensúlyt segítő torna.Van 4-5 éves gyerek is,akik nem tudnak megtanulni kétkerekű biciklizni félelem vagy valami más miatt.Laurát pl:dömperbe tologatják,hirtelen megállítják,Gördeszkra ültetik,Kúp formájú hengerbe rakják és forgatják....
Timi
Nagyon jó a vonalzód!
Nálunk is gond a kajálás.Mióta beteg volt Laura alig eszik,esetleg fél üveg bébikaját.Régebben a tányéromból kinézte a kajákat,most ha kínálom még meg se kóstólja.Remélem meg fog változni,mivel így se egy díjbirkózó.Nálunk még a gyümi evés is döcögös.Csak a banánnal nincs gond ha a kezébe adom.
Esetleg Én is szívesen várom a tanácsokat,ilyenkor mit lehet tenni.
Ria
Beninek honnét vették a vért allergia teszthez?A kézfejéből?Már Én is készülök a vérvétel procedurához.
Hát ezeket tényleg nehéz kiküszöbölni.De legalább nem ételallergia.
Lora
Hogy van Brigi?Alig írsz valamit róla.
Nálunk nem gond a bicikli ülés.Esetleg nem az a gond hogy egy kicsit mozog alatta?Ha elindultok akkor is sír vagy megnyugaszik Brigi?
Lorca
Nem irigyíellek a lakásfelújítási dolgok miatt.De azért a beszámoló jöhet.Szeretem olvasni,nézni az ilyeneket,csak ne a mi lakásunkat túrják szét.Pedig nekünk is kéne egy jó kis festés.
Kenyér
Laura nagyon szereti.Ha Dani eszi akkor már megy kuncsorogni,és ha nem figyel veszi is ki a tálcájáról.De a parizert elötte félredobja./mi is scooby-doo-s párizsit eszünk/
D vitamin
Nekünk is abba kell hagyni most a nap miatt és ősszel újból adni kell 2 éves koráig.
Flour tabletta:
Én annyit jót és rosszat hallottam róla,és eldöntöttem nem adok.
Husi:
Nem minden nap.Átlagba hetente 3-szor.
Tejpépet nem kap Laura,de szerintem azt már korábban is lehetett adni.
Fogkefe:
Laurának van,mivel mindig Dani fogkeféjét csoringálta el.Most legalább mindegyik kezében tart egyet.
Fogkrémet még nem adtam,de Ságihoz hasonlóan Elmexet fogok adni,mivel az nem édes és nem eszik annyira.
Banán:
Napi felet szokott enni,mivel nagyon szorulásos.De ha tehetem nem is kap.
Ma kértem Dani orvosától időpontot Laurának is.Május 20-ra kaptunk
Igaz beírták,de beutalót mindenhogy kell kérnek a háziorvostól,különben Tb alapon nincs ellátva.Remélem azért ad majd.