Allegro
Neked is köszönöm.
Petne
Most nagyon úgy érzem, hogy csak vánszorog az idő, s nem akar haladni. Remélem, ha már szúrunk, akkor gyorsabban telik az idő. Ráadásul megbeszéltük a párommal, hogy május elejétől táppénzen leszek, hogy a munkahelyemen ne tudják. Nem akarok gondot. Úgyhogy lesz időm felkészülni rá, s kétnaponta majd járok Uh-ra.
Hanna
Neked mikor lesz a lombik? Hogy álltok?
remélem sikerül az első. Lmamit veszem példának.
Neki nagyon sikerült. Ugye Mami?
Skrisz
Neked is köszi. Jól látom, hogy ti is kezditek a fogigátlót mindjárt?
Nyulasz
Köszi, bár olyan már nem lesz, mint Maminak, mert mi "csak" kettőt szeretnénk visszakapni.
Húúú én nagyon lemaradtam.
Te 2 nap múlva kezded a következő lombikot?
S nem semmi adaggal.
Hajnóca
Naná, hogy emlékszem, azóta is hallottam rólatok.
Gyógyik amiket felírt:
Prednisolon, Suprefact, Fostimon, betadine kúp, choragon, duphaston, és utrogestan(a hüvelyit írta, de azt még keresnem kell, mert állítólag hiánycikk.
)
Szívesen fogadnám a gyógyikat, ha át tudod nekem adni. Megbeszélhetjük.
Gyöngyike
Mi pesten egy új kórházban veszünk részt a lombikprogramban. Igaz még nem kapták meg a tb támogatást, de remélem mire oda jutunk, megkapják. Ha nem, akkor sajna fizetünk.
Már tudom a menetet, most fogigátlót szedek, aztán máj. 2-án jönnek a szurik a fostimon, suprefact és a prednisolon. aztán a betadine kúp, choragon és így tovább....
Katica
Drukkolok, hogy meglegyenek az eredmények, s ne csússzon a hisztero.
Bocsi, ha sok voltam.
Holnap este jövök. Pusz nektek!
Ja és szívesen fogadnék különböző paraktikákat, mit tehetnék azért, hogy sikerüljön a lombik. Tudom, hogy rengeteg folyadékot, gyümölcsöt kell ennem.