Új privát üzeneted érkezett!

Krisz, most én mondom, hogy bízz magadban :) Minden rendben lesz, és június-július környékén már tesztelni fogsz.

Katica, Bellanitta, köszi a drukkokat!

Katica, örülök, hogy végül mégsem kell a lapar, annyira meg voltál tőle ijedve, de most végre megnyugodhatsz.

Bellanitta, úgy irigylem a hányingeredet. :oops: :D Remélem, hamarosan nekem is lesz részem benne :wink:

Zsu, ez izgi, május 2. már közel van. Amikor meg elindul a dolog, akkor már gyorsabban szalad az idő.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
petne

Sziasztok!

Zsu! Sikerül az első lombik!+++++++++

Alle! :cry: Olyan jó lenne pedig.

Kis-Csillag???

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Jó reggelit mindenkinek!

Katica, köszi a táblalakást. :lol:

Petne, remélem igazad lesz. :!:

Hanna, akkor megyünk ma! Barna kord bársony nadrág, és barna pulcsi van rajtam. Hajam szőkésbarna, vállig ér. Ha végeztél a dokinál, és van kedved "barátkozni", szólíts le a váróban. :lol:

Szia Zsu, hajrá lombik baba!

skrisz72

Skrisz!

Ok! Bár elég bamba vagyok. :)
Fekete naci, fekete-arany csíkos pulcsi van rajtam. :)
Ha Te hamarabb észrevennél. :wink:

Kép
hanna30

Jól van, figyellek! :shock:

skrisz72

Sziasztok!
Jó randizást lányok :D
Petne!
Meglátod minden rendben lesz,jönnek a fagyibébyk,és 9 hónapig ki sem bújnak majd. :wink:
Katica!
Örülök,hogy úgy alakult,elg lesz a hiszteró,és reméljük laparra sosem kerül sor.Mert ugye babás leszel :D
Gonalt kapok minden másnap 300-at,meg luverist minden másap 1 ampullával,meg clostit napi 3x1-et 5 napon keresztül.Ezután uhu,és valószínű még egy-két nap szuri.
Zsu!
Hajrá első lombik :wink: ...csak olyat kíánok,mint Lmaminak :D
Dezsina!
Dezsina?
Hol vagy te lány???
Vendég

Nyulasz!
kapsz te is jo "kis" adagokat. :shock: attol érnek a tüszők! :wink:

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok,

Julika mégegyszer gratulálok, csodaszép Janka! :D

Skrisz,
Jót mosolyogtam ezen ha van kedved barátkozni című mondaton. Nagyon aranyos volt.:) Hanna egyébként barátkozós típus az én véleményem szerint! :wink:
Itt csak azt tudom emlegetni, mikor elkezdtük beszélgetni Legyekmamival, akiről fogalmam sem volt, hogy ki és neki se rólam, aztán kiderült, hogy virtuálisan ismerjük egymást.:)

Mindenkinek megy a szorítás!
+++++++++++++++++++++
Vendég

Bella,
hát igen, érdekes dolog ez a névtelenség. Valamelyest mindenki igyekszik megőrizni az inkognitóját, mert ugye az egész ország beleolvashat ezekbe a topikokba. És én sem örülnék, ha az egész ismerettségi köröm erről beszélne, hogy jééé, a krisz küzd a gyerekvállalással. De mivel napjainkban már lassan kezd természetes lenni, hogy a dokik segítenek, mert magától nem megy, óhatatlan, hogy az ember ismerősökbe botlik. És akkor még jobb érzés, hogy nem vagy egyedül. Nálunk itt a munkahelyemen már 5 lányról tudom, hogy nekik sem sikerült természetes úton megfoganni. De szerencsére azóta mindegyikük boldog anyuka. :lol:

skrisz72

Nyulasz,
ez nem semmi dózis! Járni még tudsz? :wink:

skrisz72

Zsu,
üdv ismét közöttünk.
Nem tudom emlékszel-e rám, de azthiszemtavaly elött vagy tavaly év elején leveleztünk. Látom, hogy nem jártál sikerrel az inszemekkel. Sajnálom. :( A dokibácsink tényleg jó fej. Imádom. Igaz rég voltam nála. Már illene megint megmutatni a Mi kis Csöppünket neki. :)

Milyen gyogyikat írt fel neked? Ha van nekem olyan és még jók szívesen átpasszolom neked.

Julika,
Janka tudta mikor kell neki megérkezni. Lehet, hogy ha elmentél volna a körmenetre útközben szülsz. :wink:
Édes nagyon a kicsilány. .... és a gólya is a kapuban. :lol:

Kata,
sok örömet a kis Olivérhez.

Julika, Kata,
sok - sok tejcsit és boldogságot a gyerkőcökhöz. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Bellanita, gratulalok a sikeres tesztekhez, csak igy tovabb...

Katavirag Julika, gyonnnyoruen a babaitok....Amugy Julika torteneten nem tudtam nevessek vagy sirjak, ( a ferfiak strapabirasarol ugye ennyit? :D )

Zsu, hol vesztek resz a lombik progiban?
A ferjemmel mi Tapolcara jarunk, van mar egy 4.5 eves kisfiunk,

Legyek mami!

Nagyon izgulok en is ertetek....
Aszem en bevallaom a 3 preembio beultetest, aztan majd filozok utana, ha sikerul, hogy hogyan tovabb.
Amugy nalatok van mar gyerkoc? Meg egy gyenge het es kiderul a csoda.

A Dr Török Attila ( ô a tapolcai intezet igazgatoja) weboldalan irta, hogy az embrio redukcio messze kevesebb %-ban okozhat vetelest mint a/z -harmas- ikerterhesseg.
Azert azt gondolom, hogy egyszerre 3 baba kihordasa, az anyanak sem semmi, plane egymas fejlodesi eselyeit is ronthatjak....
Tenyleg nem lehet elitelni senki azert, ha redukaltat, vagy, ha megtartja az osszes megtapado babajeloltet.

Zsuzsa, te mar tudod, mi lesz a folyamata a lombiknak. En epp a ciklusomat varom a het szombat vagy vasrnapi napjara...aztan elkezdodik a gyogyszerezes.

A lanyok( dezsina, petne) mar felhomalyositottak, szerintem jovo hetn mar a doki is ellat tanacsokkal, instrukciokkal.

by sziasztok...isteni babazast, babavarast, es baba összedrukkolást kivanok
Gyongyi

gyongyike

Petne
Kell használnod utrogesztant? Még tartogatom ám Neked :lol: Ha kell és még nem váltottad ki, akkor szivesen elviszem. Elsétálunk a munkahelyed felé, aztán kiugrasz a kapuhoz érte :lol:
Vendég

Bella! :oops:
Olyan régen dumcsiztunk már. :(

Kép
hanna30

Hanna,
Tudom mostanában nem voltam msn-en, ígérem pótolom, de ezer dolgom volt. Egyébként nekem is többször eszembe jutott. :oops:
Vendég

Sziasztok Lányok!

bocs, hogy nem voltam.
jelentem élek és este visszaolvasok és írok is... 8)
dezsina

Jó hírek:
megismerkedtem Hannával, jót dumcsiztunk.
Április 22-én kezdhetem a fogigátló kúrát. Napi egy Marvelon.
Hurrá! :lol:

skrisz72

sziasztok!

holnap bővebben írok, ma nagyon elfáradtam, 4,5 órát töltöttem ma a klinikán, mire meg tudtam beszélni a hiszterot. május 15.-én lesz, feltéve, hogy akkora készen lesznek a pajzsmirigy vizsgálati eredmények. különben csúszik, és csak június.

katica
katica30

Krisz, Hanna, ezek szerint jó kis randi volt.

Nyulasz, én nem ismerem ezeket a gyógyszereket, de a csajok szerint jó nagy adagok... szóval hamarosan jól megnövesztik azokat a tüszőket :)

Krisz, nekem is az a tapasztalatom, hogy már az a furcsa, ha valakinek spontán sikerül teherbe esnie. Én is 5 párról tudom a munkahelyemen, hogy lombikoztak/nak, még ketten vagyunk versenyben, a többiek már babáznak.

Zsani, egészen megleptél az Utrogestán felajánlásával, nem kevertél össze valakivel? Még nem tudok semmit, csütörtökön megyek a dokihoz, majd kiderül, mit kell "szednem", de ha Utrot, akkor abból még rengtgeteg maradt az előző próbálkozásból. De azért köszi, aranyos vagy!

Katica, drukkolok, hogy meglegyenek az eredmények időben! Legalább emiatt ne kelljen olyan sokat izgulnod és várnod.

Kép
petne

Petne
:oops: :oops: :oops: :oops:
Hú tényleg látom Te Bp.
Fogalmam sincs ráadásul, hogy kivel kevertelek össze :oops: :oops:

Ki az, aki Tatán lakik és Tbányán dolgozik az Erdészetnél? :lol:
Vendég

Allegro :D

Neked is köszönöm.

Petne :D

Most nagyon úgy érzem, hogy csak vánszorog az idő, s nem akar haladni. Remélem, ha már szúrunk, akkor gyorsabban telik az idő. Ráadásul megbeszéltük a párommal, hogy május elejétől táppénzen leszek, hogy a munkahelyemen ne tudják. Nem akarok gondot. Úgyhogy lesz időm felkészülni rá, s kétnaponta majd járok Uh-ra. :D

Hanna :D

Neked mikor lesz a lombik? Hogy álltok?
remélem sikerül az első. Lmamit veszem példának. :D Neki nagyon sikerült. Ugye Mami?

Skrisz :D

Neked is köszi. Jól látom, hogy ti is kezditek a fogigátlót mindjárt?

Nyulasz :D

Köszi, bár olyan már nem lesz, mint Maminak, mert mi "csak" kettőt szeretnénk visszakapni.
Húúú én nagyon lemaradtam. :oops: Te 2 nap múlva kezded a következő lombikot? :oops: S nem semmi adaggal.

Hajnóca :D

Naná, hogy emlékszem, azóta is hallottam rólatok.
Gyógyik amiket felírt:
Prednisolon, Suprefact, Fostimon, betadine kúp, choragon, duphaston, és utrogestan(a hüvelyit írta, de azt még keresnem kell, mert állítólag hiánycikk. :evil: )
Szívesen fogadnám a gyógyikat, ha át tudod nekem adni. Megbeszélhetjük.

Gyöngyike :D

Mi pesten egy új kórházban veszünk részt a lombikprogramban. Igaz még nem kapták meg a tb támogatást, de remélem mire oda jutunk, megkapják. Ha nem, akkor sajna fizetünk. :roll:
Már tudom a menetet, most fogigátlót szedek, aztán máj. 2-án jönnek a szurik a fostimon, suprefact és a prednisolon. aztán a betadine kúp, choragon és így tovább....

Katica :D

Drukkolok, hogy meglegyenek az eredmények, s ne csússzon a hisztero.

Bocsi, ha sok voltam. :oops:

Holnap este jövök. Pusz nektek!

Ja és szívesen fogadnék különböző paraktikákat, mit tehetnék azért, hogy sikerüljön a lombik. Tudom, hogy rengeteg folyadékot, gyümölcsöt kell ennem.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

paraktikákat= praktikákat :oops:

Nem hiába, fáradt vagyok már így este 11-kor. :oops:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Sziasztok!
Nyulasz, drukkolok nagyon! Tényleg jó nagy adagot kaptál... ettől biztos be fognak indulni a tüszők!

Kobzoszsu,
Csak kérdezz, és mi válaszolunk:) Egy dolog biztos,pozitívan kell hozzáállni, a stresszt kerülni, és mellette egészségesen táplálkozni. Nem egyél túl sok husit, és ne igyál szénsavasat. A párod katonái hogy állnak? Ő is sokat tud tenni...

Katica, csak mehg lesz az az eredmény!

Dezsi, sokat dolgozol?

Hanna, Skrisz,
Én is nagyon szeretem, ha személyesen is sikerül találkozni Nekünk:) Tényleg, leánykák, ne szervezzünk egy találkozót? Nálunk lehetne pl. Én Pesten lakom, kertes házban...

Petne, drukkolok a jó UH eredményhez!

Julika, Apacsék, Panda, Hajnóca, tessék egy picit jönni, gyönyörködni szeretnénk!

Legyekmami, izgulok érted!

Bellanitta, Olyan jó, hogy javítottat a statisztikát Te is! Pihizel egyébként, vagy dolgozol?
Vendég

Sziasztok!
Brumi!
Remélem is,hogy ettől már beindulnak.Te nem májusban mész vissza a babykért?
Bellanitta!
Tudod nehezen lehet engem stimulálni,remélem ez az adag már jó lesz.Még 2 hét van neked az uhuig?Nagyon izgi,mennyien lehetnek :roll: :D
Krisz!
Még tudok járni,mert csak holnaptól kezdem szúrni.És most erős leszek,és magamnak fogom adni.
Katica!
Május 15-ig csak meglesz a pm eredmény.Aztán hajrá!
Petne!
Neked holnap megint uhu?Remélem holnap már csak jóóó híreket kapsz.
Zsu
Szerintem a szuri alatt jobban megy az idő,meg beülti után az első héten is,de aztán megáll :shock: És igen,holnaptúl szurka van.
Sikeres lombikhoz tanácsot nem tudok adni,nekünk ez már a 4.lesz,de én is szívesen fogadnék praktikákat,bár nem hiszem,hogy még sok új dologról tudnék olvasni. :evil:
Milyen új kórház???
Ja,ha nektek elég kettő,akkor legyen annyi :lol: :lol: :lol:
Dezsi!
Örülök,hogy megvagy.Kicsit lassan megy az olvasás :roll: ...vagy már az írásnál tartasz??? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Már megint eltüntem bocsi, de iszonyú a pörgés a meló helyemen.
Majd visszaolvasok, hogy kivel mi van ha lesz egy kis időm.

Szép napot mindenkinek.

:lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Jó reggelt!

Brumi! Ja, nagyon jó volt a tali. Én is tartanék, csak sokan vagyunk, a lakásunk meg kicsi. :( Olyan jó lenne talizni!

Kép
hanna30

Sziasztok!

Nyulasz!
még az olvasási folyamat tartott tegnap! :lol: Most már leszek... Kicsit nem foglalkoztat a babatéma. Mármint úgy értem, hogy foglalkoztat, mert ugyi análkül nem lehet létezni, de nem teszek semmit annak érdekében, ami miatt csak ez lenne a téma. Nem tudom értessz e :roll: :!: Szóval más vizeken evezek 8)
zárójelben elmesélem, hogy jó kis hólyaghurutom van péntek óta. Szuper :evil: :evil: :evil: de az élet nehéz :wink:
Akkor holnaptól drukkolok! :D Tudod, most mutasd meg milyen nyúl vagy! :D :wink: Szapora fajta :?: Ugye :?: :lol: :wink:

Gizmix!
örülök, hogy hallani Rólad!

Hanna!
:)

Zsu!
Üdv újra!

Brumi!
dolgozgatok :x havi zárás :x péntekig :x :!:

Petne!
Drukkok az UH-hoz!

Katica!
Hajrá május 15! Az már csak egy hónap!
dezsina

Dezsi!
Háááát,jó sokáig bírtad nélkülünk :lol: :lol: :lol:
Nagyon sajnálom a hurutodat.
Lh-zol? :oops:
nyúl... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nyulasz! (szapora :lol: )
van még két LH tesztem... Hááát a múltkor sem jött be az a három, amit megcsináltam :? Igazából nem tudom mit tegyek. A saját tüneteim jelzik a közepét, de csak el kell lőni azt a kettő rudacskát... A jövő hónapban! akkor fogok már teázni is meg mindenféle gyógyítóakármicsodát szedni! (és összbújok a párommal is :D :D :D )
Sok sok tüszőcskét termelj! Akarok fagyasztott nyulakat is!!! :D
dezsina

Jó reggelt/napot!

Nyulasz,
én még sosem szúrtam meg magam. Kíváncsi leszek, hogy sikerül majd az első. Páromtól nem várhatok segítséget, mert rettentően fél a tűtől. :lol:

Zsu,
épp azon viccelődtünk tegnap apával, hogy így aztán soha nem lesz gyerek, ha még védekezek fogigátlóval is... :lol: :lol:

Katica,
basszus az marha sok idő... 4,5 óra?? Jó kis ellátás. :roll:

skrisz72

Skrisz!
ha elmesélem, hogy én elájultam mindig a tű látványától is, ahhoz képest túlvagyok 3 stimun :lol: és magam szúrtam! :D
dezsina

Köszi, Dezsi! Ez megnyugtató. Majd nagylány leszek és nem nyávogok. 8)

skrisz72

Skrisz!
:D nehogy azt hidd, hogy én nem cirkuszoltam :?: :!: Azért nagyon izgalmasnak találtam! Ha ajánlhatom, vegyél egy spray-t a gyógyszertárban, amivel előtte fertőtleníted majd a szúrás helyét. Nekem az nagyon bevállt. Fujkáltam állandóan :D És olyan jó lesz kidobni a sray-t, amikor is sikerül az első lombikod! :wink: :D
dezsina

Zsu,
honnan hallottál rólunk? Olvasgattad a topikot vagy más forrásból? :)

A gyogyik amik nekem vannak:
Duphaston 10mg 6db
Prednisolon 5mg 2 egész + 5db = 25db
Suprefact inj. 5,5ml 1 egész bontatlan
Choragon inj. 5000 NE 2 amp. (2 amp. por + 2 amp. oldószer)
Betadin hüvelykúp 4 db
Merional 75NE inj. (por + oldószer) 6 amp.

A többit priviben megbeszéljük.

Hova valósi vagy? A férjem Pesten dolgozik a 9. kerben a Távíró utcában.

hajnoca
Dunakeszi

Dezsi,
igen, spray-re én is gondoltam. Képzeld, áruljuk anyu házát, és tegnap egy pocakos kismama nézte meg. Ikreket vár, lombik programból. Az első sikerült nekik. Hármat ültettek be, kettő megtapadt. Az egyik fiú, a másik lány. :lol: Nagyon boldogok. A lány szüleit költöztetik fel vidékről, hogy tudjanak segíteni a babázásban.
Az élet szép, és nemsokára anyukák leszünk!! :lol:

skrisz72

Zsu,
ha kellenek akkor még ezen vagy a jövő7en eltudom küldeni, juttatni neked, mert utána költözünk és ami nem kell azt nem tartogatom.:?

Van egy pár dolog ami a kuka mellett illetve egy zsákban fog landolni. :(

hajnoca
Dunakeszi

Skrisz!
Akkor ez legyen egy jó omen :lol: :!: Tápláld csak bele a buksidba, hogy sikerülni fog :!: :!: :!: :D
dezsina

Zsani, ez édes :D Egyszer talán kiderül, kivel kevertél össze.

Zsu, az nagyon jó, ha el tudsz menni végig táppénzre. Szerintem sokkal nyugodtabb leszel végig, és folyton azon görcsöltem, hogy a munkahelyemen kellene lenni, és hosszú félnapokat mégis a kórházban kellett töltenem az UH miatt.
Egyébként melyik az a titokzatos új kórház?

Brumi, köszi, már neked is egyre közelebb a következő!

Nyulasz, köszi! Holnap neked is indul a szuri, szóval egy időre felgyorsul majd az idő :)

Dezsi, neked is köszi! A hólyaghurut nagyon rossz, igyál sokat, az segít. Meg nekem a felfázásra egy homeopatas gyogyi szokott segíteni... ami persze nem biztos, hogy Neked is, de érdemes megkérdezni egy szakembert. Mindenesetre jobbulást kívánok!!!

Krisz, ne izgulj a szuriktól, és is be voltam tojva, de csak az első volt rossz, a többi már félálomban is ment, észre sem vettem. Sok sikert... először a fogigátlóhoz.

Kép
petne

Bellanitta, hogy vagy mostanság? Rókakoma?

Mami, régen voltál. Minden rendben, vagy még gyötritek magatokat a döntéshozatallal?

Puszi a többieknek is!

Kép
petne

Petne!
Ja,szaladni fog az idő,mint a nyúl :D
Krisz!
Nem könnyű magunkat szúrni,a Gonal talán még megy,meg a tüszőrepi,de a felszívjuk hatalmas tűvel,majd beadjuk egy picit kissebbel,nekem ez elég sok :? ...de akkor is megoldom.És te is meg tudod magadnak csinálni,majd meglátod!
Dezsi!
Ha érzed a pé-t,akkor nem kell tesztelgetned(bár ha elvonási tüneteid vannak,akkor... :lol: :lol: :lol: )
...én is szeretnék fagyinyuszikat :D
Bella!
Nem válaszoltál a múltkor arra,hogy mikor kezdesz????Na?
Gizmixxx!
Lám-lám itt van Gizmix :D Mesélj,mi lett a lapar-hiszteróval?Látom már túl vagy rajta.Mi a következő lépés?
Ja,és ne dolgozd magad halálra,gyere sűrűbben kikapcsolódni :wink:
Vendég

Csibe, rég nem voltál itt. Mi újság veled?

Kiscsillag, úgy elhúztál Sopronba, hogy azóta izgulok, mi van pirinénjével és az LH tesztekkel. Gyere mielőbb, mert nagyon kíváncsi vagyok!

Kép
petne

Sziasztok!

Mindenkienk drukk!

Kis-Csillag?

Csajok! Lesz akkor tali? :oops:

Kép
hanna30

Felőlem lehet tali.. :) Egy kert parti? Grillezés, csevegés? én szivesen felajánlom a kertünket. A Nyugati pályaudvartól 15 percre lakom, a Margit szigettel szemben Budán. Tudom, eléggé széjjel vagyunk az országban, de hátha megoldható....
Vendég

Brumi! Nekem mindegy a helyszín, lehet kávézóban is. :wink:
De a kertiparty is király. nyami-nyami finom husik :lol:

Kép
hanna30

Sziasztok!

Hétvégén nem voltam, mert Sopronban voltunk.
Vasárnap későn értünk haza, és baromira elfáradtam..
Alig aludtam talán 3 órát..
Hétfőn meg intéztem az EKG-t, pakoltam a cummóm és estére ért el a félelem.. Éjjel 1kor még nézegettem, hajnali fél4kor meg keltem kedden..
Nem akarom nagyon elnyújtani a dolgot, mert fáradt vagyok..

Elmaradt a műtét ma, mivel ma reggel PIRI meglátogatott.
2 hét múlva megyünk újra, és ha jól vettem ki Török dr szavaiból, meg lesz a korrekció is.. :roll:

Már jó lenne túllenni mindenen, mert a problémák súlya alatt egyre jobban úgy érzem, összenyomódok.. :cry:
SOK ez már nekem, ezért is jövök mostanság ritkábban..
Ne haragudjatok :roll:

Puszi Mindenkinek!

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok,

Egy duma-party-ban benne vagyok, de egy kerty-partyban is.

Kiscsillag,
Sajnálom, hogy el kellett halasztani a műtétet. Meglátod gyorsan eltelik ez a 2 hét és erős, stram csajszi vagy Te. Bár azt hiszem csak részben tudom átérezni a helyzetedet, de ha bármiben tudunk segítünk itt neked a csajokkal. Nagy ölelést küldök.

A mai napi drukkolások, akinek szüksége van rá:
+++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Jó reggelt!

Nyulasz!

Végülis elmentem egy másik dokihoz és ő azt mondta nem szükséges a lapar és hystero hanem egyből a myoma műtétet javasolta. Ha minden jól megy akkor szeptemberben lesz a műtét,mert előbb nem tudok elszabadulni a melóhelyemről. (A műtét után 4-5 hetet otthon kell maradni és nincs elég ember)

Látom te most kezdesz megint. :roll: :roll: :roll:

Dezsi!

Veled?
gizmixxx

És a vonalzómat majd javítom :oops: :oops:
gizmixxx

Gizmixxx!
Sajnálom,hogy szeptemberig tolódik,de az jó,hogy egyből a myomától szabadítanak meg.Nálatok van más gond is,vagy ezután lehet spontán is?

Kis-csillag!
Néha könnyebb,néha nehezebb,de te nagyon erős voltál akkor is,amikor a legtöbben összeroppantak volna.Kitartás,és remélem hamarosan visszakapjuk a mi vicces,tréfás,bolondos Kis-csillagunkat :D
Vendég

BELLA!

MÉG MINDIG VÁROM A VÁLASZOD!!!

hátha mindig átfutsz a kérdésemen,így talán szemet szúr 8)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?