Sziasztok!
Na itt vagyok én is, nem vesztem el (teljesen)...
Sajnos a barátnőmről nem kaptunk jó híreket. Megcsinálták neki a magzatvíztöltést, de most is felszívódott, így meg kell szakítani a terhességét.
Azt hiszem a 7en műtik vmikor, de nem akarom zargatni, azt sem tudom mivel teszek jobbat, ha hívom, vagy ha nem... Mindensetre a férjével néha beszél Csabim, és úgy jutunk friss infókhoz...
A 7vége eléggé pörgősre sikeredett nekünk. Szegeden voltunk, névnapozás, miegyebek, össze is futottunk egy pár órára a komplett baráti körrel, egy három szobás lakásban: 14 felnőtt, 6 gyerek. GOndolhatjátok, mi volt ott!
Szuszu: Vasárnap mi is kint voltunk a Margitszigeten, a futáson. f1 körül értünk oda, a párom futott, én meg sétálgattam, amíg beért. Gondoltam is rád, hogy biztos ott vagy, de előtte nem sikerült emailt olvasnom, így reménytelen volt, hogy esetleg összetalálkozzunk...
Vasárnap megnéztük a leendő babakocsit is: Graco nemtudommi...
Szürkéskék-kockás+szürke műanyag részek. Van egy állítható része, ami vízszintesig dönthető, van hozzá lábzsk+esővédő. Van egy hordozó+ az autóba rögzíthető rész, amibe csak bele kell pattintani a hordozót. Mózes nincs hozzá, nem tudom, lehet-e külön venni. A kérdés az, hogy kell-e. Na ezt majd még kitaláljuk.
NAgyok a kerekei, az első kerekek bolygóstottak, szinte helyben megfordul úgy is, hogy fél kézzel itoljuk...
A sógornőm a hordozót már kitakarította, kimosta, de a babakocsi még csak úgy volt eltéve, ahogy lerakták, így mondta, hogy rendbe rakja és majd úgy adja ide. Remélem ezzel azért nem július közepéig vár...
Hétfő reggel eljöttem Csabival Pécsre, az új albiba, azóta itt rendezkedek. Takarítok, próbálom otthonossá varázsolni... Így estére eléggé fáradtan zuhanok ágyba, amiért kapok is a kis pöttömtől!
Az internet még nem tökéletes, így csak a párom gépével kalózkodok, amikor tudok, ezért sem tudtam benézni eddig...
Nagyon szépen gömbölyödtök csajok! Olyan szép kerek pocakotok van, hogy csak na!!!!
Igyekszünk mi is, bár vannak olyan napok, amikor egészen kidudorodik, máskor meg viszonylagosan lelapul. Gondolom attól függ, hogy hogy helyezkedik a kis picike... De minden nap rugdosódik, mikor milyen intnzitással. Mindenesetre jókat vigyorgunk a pocakom hullámzásán...