Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Börzézés megvolt, rettenetes tömeg, jaj-jaj.
Újabb felesleges ruhadarabok megvásárlásában dicsérendő mértékletességet tanúsítottam, viszont vettem játáékokat, amik közül utóbb csak kettőt minősítettem feleslegesnek. De az mindössze 350 pénz volt. Többi egész jó. Ééééés vettem egy ajtó fölé szerelhető hintát, mert Lőrinc imád hintázni. Kipróbáltuk, ezt is szereti.

És ma pedig ezt látom:
Kép

Nem tudom, hogy került ilyen helyzetbe, de ül. Még csak hétfőn állt fel. Jövőre suliba megyünkKép


Toffi! Boldog szülinapot!
Kép

Andi! Bocs, de apa már rám telefonált, hogy hol vagy? azonnal gyere ide, különben összetöröm csontocskádat!Kép Meg mást is mondott a kapu előtt az út közepén állva, de azt nem írom leKép

Beu
beu
 
 


Hát,én nem voltam demokratikus tegnap éjjel...
Mi is kitoltuk a lefekvést, így is f6kor ébred, f5 azért durva lett volna...
Tehát ha úgy vesszük, ugyanúgy 8kor (régi szerint 9kor) feküdt, és ébredt(mindig új idő szerint):
f11,12,f2,f3,3 - na, és ekkor azt mondtam, elég, ilyen nincs. F3kor szopizott, nem éhes, nincs se meleg, se hideg, megébredt, és semmire nem akart visszaaludni. (Sorrendben cumi, víz, szopi)
Sírva bementem a férjem mellé, aki akkorra felébredt, és becsuktam az ajtónkat. Még így is hallottam a bömbit - 8-10 percig! 2-3 perc csend után kimerészkedtem, hát aludt. Én még marcangoltam magam egy órát, úgyhogy a következő (f5-ös) ébredésig megint alig aludtam. És f5kor nem mentem ki. F3-f6ig 3 órát igazán kibír egy 4 hós elmúlt baba. Sírás, 6-8 perc, alvás 6ig.
Ekkor már bátrabb voltam, reménykedtem, hogy ez se tart tovább pár percnél, és télleg.
Most viszont SOS jótanács kellene: elégedjek meg ezzel, és határozzam el pl 2-3 órától 6ig nem veszem ki, nem megyek oda, és fokozatosan hozzam előrébb éjfélig, vagy keményítsek be, és éjféltől 6ig eccerűen ne vegyem ki? Kicsit megnyugtat, hogy alig 10 percig vagy annyit se sír, és most akarok tenni valamit, amíg nem beteg, nem fogzik stb.
Szerintetek? A kettő közül az egyiket tuti megcsinálom, de melyiket? Amíg szopizik, éjféltől 6ig én már boldog lennék, ha nem kellene kimennemKép
Előre is köszi!

A börzén összefutottam Zsuzsóccal, és vettem kendőt, 2 havi Pampers pelust, amihez kaptam egy óriás koalamacit, 10 ezerért egy Probaby 0-18 kg-ot, tök jó szélesKép, vadiúj, és előfizettem 1 évre a Kismamára. Az 50-ből tizet hoztam hazaKép És iszonyat tömeg volt, szerintem nekem ez volt az első és utolsó börze, max pelusért, vagy új cuccokért megyek majd ki, kinn volt pár gyártó. A ruhákat végigböngészni sajna se időm, se idegem.

De azért örülök a cuccoknak, Kevin édi az új ülésében, aminek a színét már az új kocsimhoz választottamKép

Várom a véleményeteket, mit tegyek éjjel szerintetek?

pusza
Elli
ellimami
 
 


Sziasztok!

Norka! Toffi!
Boldog szülinapot.Kép

Elli!
Gratula az új autóhoz. Kép

Zsófi!
Fülbevaló csere Kép, barátoknak gratula. Kép

Sofka!
Tali nagggyon jó volt, apa is jól érezte magát, pedig úgy jött el, hogy majd nem tud mit kezdeni magával. Kép

Tettem fel képeket a képtárba a taliról, de sajna azt írja ki, hogy feldolgozás alatt. Kép

Heppi!
http://www.homeopata.hu/patikak.html
Nem kapok Orsis reklámot Kép

Magdi
gallainémagdi
 
 

 
 

Sziasztok!

Én is voltam kint a börzén és nagyon-nagyon sokan voltak. Pénztár nyitásra mentünk anyukámmal mert neki nem volt jegye de már akkor hosszú sorok voltak. Sajna csak másfél órára tudtam menni mert a babát otthon hagytam apájával és egy ksi lefejt tejcsivel de nem fogadta el a babuci.
Vettem egy új kabátot, csizmát a bölcsibe a nagynak. Inkább használt játékokat vettünk. Chicco konyha, Chicco babytaxi, stb. Ezek nagyon megérték. A használt ruhákra se energiám, se időm nem volt.

Maci2,
jó az az oldal amit írtál. Köszi.

Elli,
gratula az autódhoz.

Szivi,
Neked is gratula a forgáshoz. Az, hogy később csinál mindent nem jelent semmit. Egy-másfél éves korára mindent behoz.

Sofka,
én is ugrálok a baba minden pisszenésére. Lehet, hogy nem kéne?

Tina
tkriszta
 
 


Magdi! Jók a képek, meg lehet nézni, csak a kicsinyítés nincs meg, de a képek előjönnek.

Heppi! Nekem megjött a reklám, néztem, míg Lőrinc a szomszéd szobában a kiságyban hangoskodott. Hallgatom Orsi hangjait, és egyszer csak azt veszem észre, hogy a szomszédban nagy a csönd. Bekuksizok, hát Lőrinc is elmélyülten hallgatja, mi ez, ki ez?
Nagyon édes a kiscsaj!!!
B.
beu
 
 


Sziasztok!

Mi is megjártuk a börzét, iszonyú sok ember volt. Vettünk pelust, néhány rucit, könyvet. A használtakhoz nem volt türelmem, így azok kimaradtak, a HIpp meg elfogyott mire odaértem Kép

Beu
semmi baj, mi is rohantunk

Elli
szerintem először úgy 4 óra hosszat hagyjad egyedül, lehet, hogy első nap sok lenne az éjféltől 6-ig, de pár nap múlva talán mehet, nem tom. hát ezzel nem sokat segítettem Kép

Én 2 hós koráig aludtam Danival 1 szobában, addig minden pisszenésére kiugrottam az ágyból és szopi, aztán visszaköltöztem Apucihoz, szerintem jobb minnél korábban rászoktatni, hogy a saját szobájában alszik, egyedül.


Képzeljétek, Dani a tegnapi uszitól úgy elfáradt, hogy 2,5 órát aludt és kihagyott egy étkezést, reggel 8 után csak 14.40-kor kért enni.

Mindjárt jönnek anyuék, gyorsan rendbeteszem a lakást, este még jövök

Andi
psandi
 
 


Magdi,
hol lehet megnézni a képeket a taliról? Én nagyon béna vagyok, nekem a képtár nem mond semmit. Kép

Tina
tkriszta
 
 


Sofka, mi is naggyon köszönjük a vendéglátástKép A két boszi még sose volt ilyen angyal, szerintem ők is nagyon élveztékKép

Elli, gratula az új autódhozKép és a börzés szerzeményekhez is.
Alvás ügyben én a drasztikusabb módszerre szavazok, de csak azért, mert az én lányaimnál nem létezik fokozatosság, mert azonnal anya gyengeségének veszikKép Már én is erősen fontolgatom a zord anya verziót, mert Zsebi is kikészít a hajnali kelésekkel, pedig Kevinhez képest ipari tanuló a csaj. Nekem csak az erős tejcsiapadás miatt vannak kételyeim ezügyben, és amíg nem eszik mást a leányzó, hát...

Heppi, a homeós cuccokat nekem is anyukám szerzi be Pestről, mert én még nem találtam a környéken lelőhelyetKép Bár ez kicsit pontatlan megfogalmazás, mert az egyik itteni patikában azért néhány alapszer kapható, pl. influenzára.

Ma megint nem az én napom van: összevesztünk apával Zsebin, mert ugyanolyan matricabébi, mint a nővére volt, így egész nap egykezezek, ami kicsit leamortizálKép Persze a ház szalad, ebéd talán késő délutánra, a mosott ruha meg a gépben kuksol órákatKép Férj ki is jelentette, több gyerek nem lesz, mert neki már ez is sokKép

Na menek, mert Zsebi üvölt.
pussz
Momo


Momo
momo
 
 


Tina! Küldtem mailt.

Momo! Igen-igen, angyalkák voltak a csajok, nem is igaz, hogy problémásak.KépKépKép

B.
beu
 
 


Zsófi,
csak amiatt másztam megint a netre, hogy szóljak: tejtesó belázasodott, holnap vagy holnapután jönnek csakKép Azt meg még én nem tudom, mikor jó, a kocsikat intézem, bank, hitel ügyben szaladgálok, plusz most pont holnap van a gyógytorna is...
Viszont eszembe jutott, hogy tejtesó hoz nekem Aventes zacsikat a szopógépemhez, ami azért húzós, 2000,-/40 db. Na, ezt finanszírozhatná a tb, ha összejön, és tudok neked adni. RemélemKép
Nagy cuccokra azért ne számíts,Kép mióta megjött, minden igyekezetem ellenére 100 ml/alk jön le, az 200/nap (reggel-este fejek) és ha megyünk valahova vagy Kevint itthagyom, akkor ez a mennyiség Kevinbe megy...
Azonnal jelentkezem, amint van hírem.
pusza
Elli
ellimami
 
 


Ja, és muszáj megcsinálnom a 300. üzit:
JÓ ÉJT MINDENKINEK!
pusza
Elli
ellimami
 
 


Elli, gratula a 300. hoz. Kevinnel meg csak ahogy érzed, próbálgasd. A különszobához meg annyit, hogy Orsi is legszívesebben velem aludna, pedig már öt éves lesz. Régen volt ugye a nagy családi ágy, hát ő arról álmodozik. Én viszont nem. Amíg kelni kell hozzájuk minden éjjel, én egy szobában szeretek, akkor nem leszek annyira zombi.
Börze nagy volt és zsúfolt, de Kangi és Sofka az elsők között jutottak be. Mert persze, fogalmuk sem volt az óraállításról. Így egy órácskát dideregtünk közösen, véletlenül a pénztárhoz kígyózó sorban. ÉS sikerült megvennem a duplovasútat. Egy huszasom bánja, de van hozzá egy csomó kiegészítő elem. És régi fajta, nekem igazából az tetszik. A technikai trükkökhöz lehet, hogy azért beruházunk még az újból is egy készletre.
És nem tudtam megállni, vettem Marcinak is kisvonatot. Majd a szülinapján kapja meg. Most a lányok játszottak vele nagy egyetértésben, míg apa be nem avatkozott. Mondván, hogy ez fiús játék, és ne nyúlkáljanak hozzá, mert ő jobban tudja. Kár, hogy nem tudok képet tenni róla, ez egy igazán bébivonat ugyanis. Elemes, néhány sín, és akkor indul el, ha beteszik a vezető mackót. Mire számítsak karácsonykor, vajon engedi-e apa a csajokat majd vonatozni?
Momo, fel a fejjel, ma én is félkézzel bonyolítottam a du-t. Nem tom mi volt az oka, lehet az, hogy öt órán át nélkülözött a gyermek, de nagyon nyafka volt.
Ráadásul benyaltam a hányós-hasmenős vírusukat. Apa is. Most szenvedünk. Megyek is szunyálni, hátha az segít.
Csucsuka, erről az epeügyről: Neked is csalánkiütés? Vagy csak viszket? És honnan tudod, hogy mi okozza? Jöhet mailben is.

sofka
sofka
 
 


Sziasztok!

megvagyunk, csak a 4 napos ünnepet vidéken töltöttükKép Visszolvasni most nincs eséylem, de Ellinek azért írnék, mert a vidéki szokatlan hely következtében Emma is tegnap felkelt hajnal 5-kor és én már ettől olyam, de olyan zombi lettem:

Szóval: nálunk külön szoba van a kezdetektől fogva, nem tudom ennek köszönhető e, vagy annak hogy a férjem szerint éjjel idegbeteg vagyok (ami azt jelenti hogy megetetem vagy megitatom, d eha erre nem alszik vissza azonnal akkor tőlem aztán sírhat, max rászólok), szóval nálam 2 hónapos kora óta átaludja az éjszakát. Én szeretm a külön szobát, most anyósoméknál 1 szobában voltunk és már írtam az eredményt, ja, és szinte minden ágy nyikordulásra fent volt.
A lényeg: Állítólag 6 hónapos kor alatt nem biztos hogy kibírják evés nélkül éjjel, de én a te helyedben éjfél és reggel 6 között max 1x etetném meg, amúgy hagynám sírni. mert nem hiszem hogy óránként éhes, viszont hozzászokik hogy ha csak felébred szopi van, méga hülyének is megéri ezért kelni nemhogy egy ilyen okos kisfiúnakKép És amikor elmúlt hat hónapos akkor megpróbálnám elhagyni a hajnal 3-i szopit is, csak éjfél és reggelé 6 óra, közte nem kelni. Nálunk egyébként Emma ezután fokozatosan előrébb hozta lefekvést, ahogy elkezdett mozogni, most már este 8-kor alszik. Néha előfordul hogy felsír éjjel, pár másodpercre, de én nem szoktam átmenni, csak ha kitartóan és nagyon bömbizik, de ilyen ha itthon vagyunk tul képp sosincs, nagy ritkán nyáron szomjas volt, teát kapott. Biztso sok szopi párti nem ért velem egyet, mert ugye igény szerint, de szerintem egy zombi anyukával nagyon nem jár jól.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sofka, Kangi! Ügyesek vagytok! Kép vagy Kép De legalább jól kidumáltátok magatokat, gondolom. Sofka! Jól vásárlotál, gratulálok. Az a baj, hogy olyan kevés az idő, és annyi minden van. Remélem, a tavaszin már rendesen belemerülhetek a forgatagba. Bár lehet, hogy még mindig két-három óránkéntm fog szopizni. Jobbulást a családnak!

Beu

Elli!
beu
 
 


Sziasztok!

Nadine:Szerintem a forgás miatt ne aggodj !
(mondom én aki már szét idegelte magát szintén emiatt) Ádám 8 hónapos lesz és most fordul(gat)
hátról hasra.Hasról hátra 5 és fél hónapos volt amikor sikerült.

Norka,Toffi:Boldog szülinapot!!!!!!

Börze bitos szupi volt kár hogy nekünk kicsit messze van Kép

Heppi: Orsi nagyon ügyi!

Most sajna mennem kell nem tudom tovább olvasni holnap folyt.köv.addig is sziasztok és jó éjszakát!

Szilvi
szedem
 
 


Nadine!

Emma 7 hónaposan fordult hátról hasra először. hasról hátra meg max dühébenm ert úgy utált hason lenni nagyon sokáig. Aztán 1 évesen már futKép Nyugi!

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!
Ugy nez ki megmaradok Kép
Koszonom a szulinapi koszontoket (Magdi az elokoszontot is!!!). Mar megint oregebb vagyok... ;)

Elli
Grat az uj verdahoz! Kép
Mi 1 honapos koraban koltoztunk ki Jazi szobajabol. Nekunk bejott, ha vendegsegben 1 szobaban kell aludni, akkor forgolodik egesz ejszaka.

Momo
Osszezorr- remelem hamar elmulik! azaz matricaallapot atvalt rohanokagyerekutan allapotba es meginkabb nem ersz ra semmire Kép Bocsi, tudom eloben nem annyira vicces.

Andi
Ez jo nagy alvas volt!!! Kép

Heppi
Nekem is megjott a film. Nagggyon edi! Kép
Kitartas! Zombitlan Heppi akarunk!!!

Toffi
Boldog szulcsinapot!!!

Beu
Grat az onmegtartoztatashoz! Kép
Lorinc annyira de annyira edi!
Kép

Zsofi
Visegrad? Borozas? hmmmmm, nem is rossz! Havazott? Hihetetlen, itt szerencsere nyoma sem volt!

Franyo
Itt vagyok! Kép Mi ujsag veletek?

Miszike
Kitartaaaaasss

Urszila
Jajja, pezsgozes mar van, igaz be kellett ernunk alpolgarmester nenivel. Es most kezdhetem intezni az osszes letezo iratunkat...Kép

Helyzetjelentes:
Norka ha nem Jazizik akkor tanul. Eleg megerolteto, de nagyon elvezem! Kép 3-an vizsga majd kerek drukkkkkokat (ugy masodikan este mar nagyon be leszek sz*va).
Jazi a 7vegen 6 fogu lett. Mi vegre felfurtuk a kepeket a falra(mar a helyuket...), ugye csak juliusba koltoztunk Kép Jazi minden ujitast elsore eszrevett!
A fuvcsim megjott idore (Pestrol lett megrendelve), de vadiuj letere foltos volt ,es nem lehetett letorolni Kép Igy rogton kuldtuk is vissza es majd csak jovo penteken lesz leghamarabb masik Kép
Lanyok
8esFel honapos babbantyunak mit adtok a kezebe jatszani? Valahogy ugy tunik, hogy kiscsajom megunta a repertoárt. Tippeket kerek, hogy mit szerezzek be? (egy masik anyukat aki egesz nap tartja ha allni akar Kép )
En mar fokkal jobban vagyok, csak a fejem olyan trutymos. Faj meg ilyenek. Nem tudom mitol, mert mas tunet nincs (neha orrfujas). Felek nehogy arcureg legyen a vege Kép
2 hete vettunk egy Wok-ot. Allati jo! Ha valaki meg esetleeg nem probalta, nagyon tudom ajanlani!!!

Eldugultam
Norka s a hatfogu szorny
norkini
 
 


Es meg 2 kep
Ilyet csinal mostanaban ha nem tetszik neki valami Kép
Kép
Felallt fotozas kozben
Kép

Mennem kell okosodni!
Norka
norkini
 
 


Köszönöm szépen mindenkinek a segítségetKép Ma már picit szebb a kicsi feje Robónak. Eddig is olajoztam, de most fürdés előtt tovább hagytam rajta az olajt és sapiban voltunk, bejöttKép.

Sofka: köszi a meghívást, bár nem tudtunk elmenni, talán a legközelebbire sikerül. Mint látom , nagyon jól sikerültKép.

Momo: remélem helyreállt azóta a rend nálatok.A férjek mindig értenek ahhoz, mivel tudnak olyan kijelentést tenni, ami nekünk rosszul esikKép.

Elli: örülök az új autóülésnekKép, naés az új autónakKép A rendszám nagyon szupi Kép.Kevinnek hosszadalmasabb alvásokat kívánok!

Norkini: jobbulást!Nárha hess hess.

Myssnia: nemalvásértKép. Mostanában minden baba ezt találta ki, ahogy olvasom???

Miszike: köszi a válaszod. Majd számolj be az Aludj jól-ról....Biztosan előbb utóbb sikerülni fog, bár biztos lesznek kezdeti nehézségek.

Beu: Lőrinc csuda édesen ülKép Írtó mosolygós kispasiKépKolbászfesztiválon mi finit ettetek?Kép

Maci2: örülök, hogy nincs komolyabb baj RoninálKép.Köszi a tippet!

Heppi: köszi szépen a soraid!orsi nagyon fejlett, nem semmi miket csinál márKép. remélem mielőbb elmúlik a nemalvás állapot...

Csucsuka: fülbevaló csereKép, megy az irigy a Visegrádi kirándulásértKép

Nadine: namapáért Kép. Rossz lehet, mikor nincs otthon apa, bár nálunk dolgozik is éjszaka, olyankor egyedül vagyok otthon.

Szilvi: gratula a hasraforduláshozKép.

Kangi: nemalvásKép. azért legalább az a másfél óra is több mint a semmi....

Tina: neked is köszönöm!

Norka, Toffi: boldog szülinapot!

Most ahogy olvasom egyre többen panaszkodnak álmatlan éjszakáról. Ez régebben is így volt nálatok, vagy ahogy idősödtek a bébik, úgy alakult ki?Nálunk Robó éjfél körül , majd 4 körül eszik, de szerencsére alszik közben.
Még egy kérdés a hoeopátiás szerekről: érdekelne engem is bármi jellegű dolog, ha tudtok küldjetek nekem is róla bővebben. Ti , van olyan bogyó , amit magatoktól adtok be a picinek? Mert nálunk nincs homeos doki, így nem tudom mit léehet és mit nem orvos tudta nálkül beadni.Bár a terhesség alatt én szedtem pár bogyeszt.Szerintem nagyon jók.hallottam ilyen pici korban is mint Robó (most 14 hetes) immunrendszererősítőről is, nem tudjátok véletlenül mi is lehet az? A nőgyógyászom ajánlotta...
Jah: még egy kérdés, ha esetleg ide nem , de ha mailbe írtok róla megköszönném, hogy a menszesz nálatok mikortól kezdődött és aki közben szoptatott azoknál milyen tüneteket vett észre a babón?Köszike.

Na elteszem magam holnapra, hátha sikerül aludni is még egy picit.
Jó éjt: Anita+Robó
anita77
 
 


SziasztokKép

Bocsi, hogy így eltűntem, de időm alig vanKép

KangiKép

ZombiságKép
Dorina is felkel éjjel, és kb fél-1 órát fenn is van, igaz sötétben, és az ágyamban forog, meg mondogat. Bence is ébred 1-2x, de ha bemegyek hozzá, akkor visszaalszik.
Kitartás KépKépKépKépKép

ElliKép

Gratula az új autóhozKép
A mienk is hamarosan megjönKép
Nov.14 az utolsó időpont
Melyik banknál intéztétek a kölcsönt?
Hogy kell fizetnetek?
ÉjszakákKép

Most sincs sok időm, de el kell mondanom, hogy Dorina szerdán elindult, és már ügyesen megtesz 2-3 métertKépKép
Azért nincs időm nagyon netezni, mert két gyerek után futkározok, meg Dorina is mindenhová felmászik.
Tegnap, míg felhúztam Bence szandálját, Dorina felmászott az emeletre (15 lépcső)

A múltkor meg az aztal tetején táncoltKép

Na mennem kell, mert Apa követeli a gépet.

Szülinaposoknak Boldog Szülinapot!!

Heni
heni1979
 
 


Sziasztok,

mi is visszajöttünk. Macó belázasodottKép, de már múlóban van, koppkopp. Semmi más tünete nincs, se taknyi, se köhögés.
Csak átfutottam a 4 napot, többre nem volt időm, ugye elnézitek szegény zombianyának?

Beu,
Lőrinc mosolyán azért fennakadt az egeremKép. Köszönöm!Kép Mi is mentünk volna kolbászozni, de pont akkor lázult be a csaj. De talán a sors rendezte így, nehogy véletlenül összefussak a családoddalKép.

Elli,
látom Te is zombizódszKép. Kitartás!

Sofka,
vonathoz gratu, nekem megvan a dobozom, holnap lefotózom, jó? Ez az a fajta, amihez két vezető van, egy agresszív és egy aluszékony, de úgy tudom, hogy csak a mozdonyokat változtatják évente. Ne lényeg, hogy majd lefotózom, hátha segít valamit.

megyek, mert lejárt a vasógépem, majd igyekszem olvasgatni

pusz, jóéjt

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Zulu, AnitaKép
Egyszerre írtunkKép
heni1979
 
 


Norka: közben a levelek elkerülték egymást. Fotó nagyon édiKép. Szorítok majd a vizsgádhoz, és nagy gratula a fogacskához Kép

Anita
anita77
 
 


Toffi
Valami miatt lemaradt a gifem a szulinaphoz?!
Kép

Myssnia
Jaja, mi is vittuk mar igy Jazit bevasarolni es o is nagyon elvezte! Es nem utolso sorban nem pakolt szet mindent! Kép

Na tenyleg mentem...
N
norkini
 
 


Zulu
Laz huuuusssss! Kép

Anita
Koszi! Kép

N
norkini
 
 


Sziasztok!

Én most tévedtem először erre a topikra, és nagyon örülök, hogy megtaláltalak benneteket.
Látom, hogy nem csak nálunk van gond az alvással... A gyermek most 7 hetes, és születése óta 8leszámítva a sárgaságban töltött napokat) nem volt olyan éjszakám, hogy 4 óránál többet aludtam volna, és azt is csak részletekben. Most már olyan szinten vagyok, hogy megijedek saját magamtól. Szédülök, összeakad a nyelvem beszéd közben, mindent elfelejtek stb. Ez a kevés alvás egyébként úgy jön ki, hogy 11 előtt nem hajlandó a fiúcska elaludni, majd 1-ig valamikor felébred, szopi, büfi majd nyüglődés - sírással egybekötve. Nem tud visszaaludni. Egy-egy ilyen felkelés 1,5-3,5 óra hoszan tart, ami elég durva. Több kismamától hallottam már, hogy náluk az éjszakai kelés mindössze 15 percig tart, és már újra alszanak. Próbáltam már végső kimerültségben a "majd álomba sírja magát" módszert is, de mikor hajnali fél 3-kor még nem aludtunk, feladtam. Sokan állítják, hogy a 3 hónapos kor vízválasztó. Hát én remélem. A babát egyébként nagyon sajnálom, mert elég sokat sír. Mióta UH-n voltunk, azt is tudom, hogy miért. A kaja még mindíg visszafolyik a nyelőcsövébe a gyomorból. Viszont mivel már egyszer leért oda és elkezdődött az emésztés, ez a visszafolyó tej gyomorsavas, amitől ég a fiúcska nyelőcsöve. Rosszabb esetben ki is sebesedhet. A könyvek szerint 6-8 hónapos korukra kinövik a babák általában ezt a problémát, de ez nekem borzasztó soknak tűnik. (Lehet, hogy ez a fájdalom az oka a rossz alvásának is) Az orvos felírt nekünk egy Nutriton nevű szert, ami sűríti a kaját és így elvileg kevesebb jön vissza belőle. Sajnos nekünk ez sem segített. Minimum ugyanannyit bukik Patrik, mint korábban. A ti gyerekeiteknek nem volt hasonló problémája? Ha volt, tudnátok javasolni valamilyen szert, ami bevált? Ha tudtok, légyszíves segítsetek!

Böbi
szlopi
 
 


Sziasztok!

Beu!
Lőrinc nagyon ügyi. Kép

Tina!
Küldök emilkét, amiben le van írva, hogy hogyan jutsz a képtárba, mert le van jelszavazva. Na már el is küldtem. Kép
He-he, most látom, hogy Beu is küldött emilkét, nembaj inkább 2x, mint 1x sem. Kép

Norka!
Gratula a 6. fogacskához. Kép
Morci Jázi nagggyon jóóóóó. Kép

Magdi
gallainémagdi
 
 


Sziasztok,

Mi is haza keveredtünk. Dunakilitin voltunk. Nem volt rossz, de szívesebben taliztam volna veletek.

Látom, sok helyen gond az alvás. Kép Ha valakinek valami jó kis módszer bejön, ossza meg velem. Lili alvása hajnalban kezdődik. Na jó..utána 10-ig alszik. De éjszaka 9 óránál többet nem alszik, és közben 2-szer felkel. Kép

Magdi,
Elküldöd nekem is a jelszót? Nem sikerül még mindig belépnem.

Csucsuka,
Nem kaptam mélt. Te megkaptad az enyémet?

Képzeljétek, Lili kezd hisztis lenni. Egyenlőre még csak alkalmanként...ha nem az történik, amit akar, akkor toporzékol, és hisztizik. Szerintetek ilyenkor mit tegyünk.
Manó,
Jól emlékszem, hogy Emma is szokott hisztizni? Te mit csinálsz, hogy leálítsd?

...na megyek, mert Apa Lilizik, és már 3-szor kiabált...

pusz,

gömb
gombolyu
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok megint Kép Na a mai nem a mi napunk volt. Zsani extra nyűgös, persze 1 órával mindent korábban csinált. Ráadsul szörcsög is és nem érti miért nem tud levegőt venni normálisan az orrán Kép Ezért bevettettük az orrszívót, és kijött a trutyi, azóta ne jött vissza, mert azóta jobb. Most is csukott szájjal alszik az ágyamban (elaludt én meg meg se mertem moccantani, nehogy felkeljen, mert ma biztos bömbizne, máskor meg észre se veszi) Forgást én nem erőltetem, addig se tör ki a frász, ha elalszik az ágyunkon (körbe van rakva most is azért) A börze miatt nagyon irígy vagyok, mi nem mentünk mert többe jönne ki ha csak ezért felmegyünk, mintha itt vesszük meg Kép

Zulu
Láz Kép

Norka
Jázi csudi édes, még morcosan is Kép

Heni
Vigyázz a csajra, meglátod még hegymászó lesz Kép

Anita
Nálunk szerencsére 2-3 hetente egyszer van, hogy nincs itthon apa, de inkább ilyen helyre menjen szórakozni, mint kirúgjon a hámból (amúgy antialkoholista Kép) És ami még nagyon jó hogy kötetlen a munkaideje, így általában csak 8-2-ig van. Kivéve, ha valami gyorsan kell, mert akr akár estig is.

Manó
Köszi a biztatsát. Bár ha Zsani olyan lesz mint én, akkor már 10 hósan menni fog (én is mentem két falevéllel a kezemben, párszor elestem, de így nagy volt az önbizalmam Kép)

Na megyek aludni, ki tudja mikor fog kelteni a lány

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Norka! Neked is szülinapod van? Hát akkor:
Kép

Lőrinc nevében köszi a dicséretet(amúgy mindenkinek!). Gratula a fogacskához! Tanuláshoz elismerés. Játékok: én most újítottam be nagyfiúsakat, a börzés játékvásárlás ezért volt. Már kapott autót, meg huzigálható dolgokat, meg piramist. Gondolom mindet meg fogja rágcsálni, mint az eddigi bébijátékokat, de egyszer csak rájön, hogy kell velük játszani. Karácsonyra beszerzem a duplot, meg építőkockákat. Ja, és tegnap vettem egy hatalmas lufit, amiben apró hungarocell golyócskák voltak, jó masszívnak tűnt, erre ahogy hazaértünk egy pisztolylövéssel véget vetett életének. KépMég szerencse, hogy a lépcsőházban, mert nem örültem volna, ha a lakást borítják be a golyók. Lőrinc ki sem élvezte rendesen, pedig nagyon tetszett neki. Jobbulást! Inhalálj! (Ezt így kell írni? Még sosem írtam le ezt a szót!) Jaj-jaj-jaj az a fintor naggggyon, nagggyon!KépKépKép

Csucsuka! Anita! Jelentem, kolbászfesztiválon bekajáltam rendesen. KépVolt hurka, kolbász, husi, cigányka (tényleg ez a neveKép), csak annyit mondtam, mindenből egyet kérek. Persze a legfinibbet, a kolbászt hagytam a végére, de nem bírtam megenni. Kép Mondjuk nem is volt annyira fini. És még egy kis borocskát is ittam.KépKirályság volt.

Csucsuka! Visegrádon bobozás hóban? Merészek vagytok! De jó lehetett! Zsófi is beült, vagy csak nézett kívülről?

Anita! Mikor Zsuzsi még nem jött haza, hosszasan szó volt a homeos szerekről. Keress vissza, nem volt túl régen. A menszesz is volt téma mostanában. Én sajna ennél többet egyik témához sem tudok hozzászólni. Homeos dokihoz majd november végén megyünk először. Majd utána beszámolok. És van egy rossz hírem. Lőrinc egy időben már átaludta az éjszakát.

Heni! Gratula az első lépésekhez. Az igénybevételért pedig nem irigyellek. De majd elmúlik ez is, aztán lesz másJ

Zulu! Jobbulást a lánynak! Kár hogy nem futottunk össze, nem az a családom volt! Kép Ti hol voltatok? Nem írtad meg a múltkor, hiába kérdeztem, azt gondoltam, valami titkos küldetés. Vagy így büntetsz, mert elmentünk Linz feléKép De most már meg kell tudnom, hogy majdnem összefutottunk.

Böbi! Most olvastam, hogy a Sinlac tejpépet bukós babáknak gyakran adják. Keress rá a neten, találsz infókat róla. A dokinéni azt javasolta hasonló esetre, hogy az ágyat a fejénél meg kell egy kicsit emelni. Nekünk nem volt rá szükség, de próbáljátok ki.

Elli! Én nem vagyok jó tanácsadó, mert én mindig adok neki enni. De szerintem elsőre ne légy drasztikus, legalább egyszer adj neki enni, és inkább fokozatosan szoktasd.

Beu
beu
 
 


Ancsa mail ment az új címedre. Kép

Magdi
gallainémagdi
 
 


Leszereltem Apát Kép

Most látom, milyen butaságnak tűnik, amit írtam (a 9 órai alvás nem is tűnik kevésnek) csak akkor, ha hozzáteszem, hogy amikor felkel, akkor játszadozik is. Persze kizárólag velünk...ez is bután van fogalmazva, de most nem tudom érthetőbben.

Zulu, Elli,
Én is csatlakozom a zombi-klubhoz.

...na most már L...

gömb
gombolyu
 
 


...igen, megkaptam, köszi.
gombolyu
 
 


Kicsit olvasgattamKép meg nézegettem a képeket.

Myssnia,
és Szili ezzel a kis zsebkedvenccel alszikKép? Szuper képek! Látom már megvan a nyolcasKép.

Norka,
lázűző gondolatokat köszönjük, remélem holnapra távozik.
Jázi éééédesKép. És milyen csinos rugija van!
Norkának pedig boldog szülinapot kívánunk!

Beu,
Füzesgyarmaton voltunk, onnan ruccantunk volna át Békéscsabára kolbásztölteni. Nem titkos küldetés, csak mindig kiment a fejemből, hogy hova megyünk. (én sajnos keverem a "füzes" elő- ill. utótagú településeketKép, nem tudom miért)

Heni,
éljenéljen Dorina!Kép Nagyjából el tudom képzelni a napjaidatKépKépKép.

Böbi,
szia ittKép. Az én lánykám bukós volt elég sokáig, de annyira nem volt vészes, mint nálatok. Vagyis mennyiségre sok volt, de nem marta. A felkelés: nálunk Dávid volt rosszalvó (pontosabban most is azKép), szinte ugyanilyen éjszakáim voltak. Amit próbáltunk: besötétítettem a szobát, csak egy pici lámpa égett, és zenét hallgattunk egy hintaszékben. Ettől általában megnyugodott. Imádta a psichedelic trance-t, teljesen ellazult tőleKépKépKép. Na meg az én idegeimnek is jót tett.(Dream injection összes, Braindub, Suzuki CD-ket imádta) Aludni velem aludt, a kiságyában nem volt hajlandó.

mindjárt pakolok képet a kirándulásrólKép.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Böbi
ezt az ágyemelést az én dokim is mondta, de nem kicsit, hanem 40 fokos szögben, különben nem ér semmit. szerintem egy próbát megér Kép

Andi
psandi
 
 


ÍmKép.

TúraMalac

Kép

Apa kicsi lánya

Kép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok,

Jelentem, túléltük az éccakát. Éjfélig még nem akarok kekeckedni vele, fel is kelt vagy 3x. Ez a rész majd később jön, ha már éjféltől 6ig megy. Igaz, f8kor már le kellett tenni, annyira nyűgös volt. Na, f12kor kaja, hálóajtó becsuk, elszántság maximumon. 1kor már próbálkozott. Így is hallom, ha sír, csak tompábban, és nem annyira szívszaggató nekem, mintha telibe kapnám... Szóval 1kor 6-8 perc. Aztán 3kor is ugyanennyi. Ezután 4kor, ekkor már egy kicsit hosszabban, 11 perc, gondoltam 15 után kiveszem, megetetem, de szerencsére visszaaludt. F6 előtt kicsivel ébredt, és akkor kapott kajcsit, most f8kor aludt vissza.
Hát ennyi. Kibírta, jókedvűen ébredt, a szokásos családi heverészés (ilyenkor mindig együtt henyélünk 8-10 percet a nagyágyban) alatt is gagyarászott, vigyorgott, láthatóan nem viselte meg a dolog.
Szóval asszem ezt próbálom most, 5,5-6 órát kb éjféltől kb 6ig, rugalmasan. Nappal meg persze annyi cicit kap, amennyit csak kér, akár 2 óránként is. Először nekem is demokratikusabbnak tünt volna a fokozatosság, de aztán Momo érve (anyai gyengeségnek veszik) és anyukámé (azt mondta, néhányszor már ő is úgy érezte, hogy Kevin bepalizza, úgy csinál, mint akinek kopog a szeme, majd 2 korty után vígan ottfelejtette magát anyu ölébenKép) meg a zombi a tükörben eldöntötte a dolgot. Nem mondom, hogy a sírást hallgatni pihentető, meg hát mindig átóvakodtam megnézni, nem szorult-e be valamije vagy nem forgott-e el az ágyban, szóval egyelőre olyan, mint eddig, de legalább van egy reménysugár, hogy ha kitartok, eccer véget ér...Kép

Momo
Ahogy elnéztem büsztke apát a talin, meggondolja ő még magát!!Kép

Sofka
Elsők köztKépKépKép Bocs, nagyon röhögtem. De te vagy a hibás, annyira jól adod elő még ezt isKépKép
Játékokhoz gratula, főleg a türelmedhez. Mennyit böngésztetek? Én eccerűen megőrülök attól, hogy a teccik, jó állapotú, jó árú, jó méretű négyesből (ruhaügyben) mindenhol hiányzik valami. Gondolom a játékkal sem egyszerűbb eset...

Beu
Dettó, mint fentebb írtam. Ez a börzézés úgy láccik, nem nekem valóKép

Szilvi, Nadine
Kevin is lusta, talán 3x forgott hasról hátra, pedig már 4,5 hós. De azért jó, hogy nem egyedül aggodalmaskodom én sem. De látom, Manó Emmája sem siette el. Ez azért olyan jó (hallani) az ember lelke megnyuxik teljesenKép
Nadine, a gyógytornán a hátról-hasra forgást úgy "tanítják" vagy inkább segítik, hogy az egyik lábát a másikon keresztbe teszik, egy játékkal próbálják "csalogatni". Ez jó, Kevin már ügyes, csak pont emiatt az oldalán egyáltalán nem fexik. Pl ha fekve játszunk, és magam felé fordítom (oldalára) már dobja is magát hasra. Mondjuk ő imád hason lenni, nézelődni.

Norka,
Tanulásért elismerésem. Én csak meló mellett csináltam, gyerek mellett még húzósabb lehet.
Jobbulást! KépekKép

Anita
Menszesznél nálunk semmi baj nem volt Kevinnek, csak a tejcsim csökkent le kb 15-20%-al. Azért tudom, mert fejek. Ennek nagy része sajna vissza se jött. Én nagyon figyeltem Kevint, gyakrabban mértem abban a hóban, mert a barinőm babája pont abban a hóban csak 10 dkg-ot hízott (amúgy se volt egy DagimadárKép) és a baba eccerűen nem jelezte, hogy éhes. Most meg már hozzátápizni kell (igaz, már 10-én 6hós lesz) és most már minden oké, megint hízik, de a tejét nem sikerül visszahozni. 50-60 miliket tud csak kiszívni a babája, és fejéssel , szopiteával sem javult a helyzet. Kép Szóval én emiatt paráztam, de szerencsére a rendszeres fejés miatt még mindig van feleslegem. Remélem, jut majd Zsófinak isKép

Heni,
Az autó 2,5 mila, ebből 1 a Suzuki, még belerakunk egy kicsit, 1,1 a hitel, ez 6 évre 23 ezer, vagy 5 évre 26. Cascomentes. A bank MKB, de nem választottuk, ők ezzel dolgoznak.
Dorinának gratula a helyváltoztatáshozKép

Böbi
Sajnálom a porontyodat, reflux (asszem így hívják ezt a betegséget, állítólag télleg kinövik) ügyben nincs tapasztalatom. Viszont azt tudom, hogy bármilyen "szoktatásnak" csak egészséges baba mellett van értelme. Ha beteg, még a jó alvó is "elromlik", akkor nem is szabad hagyni sírni. Szóval szerintem ha ez megoldódik, akkor tegyél valamit éjjel ügyben.
Én is ezért tartom most jónak, Kevin egészséges, nem fogzik, és még ülni-állni sem tud, így kicsit könnyebb talán.

Zulu
Képek.Kép Csináljunk akkor egy zombitopikot? Kép Úgy nézem, már elég népes lenneKép

Kangi,
Merre vagy, tudjuk ám, hogy már itthon vagytok!!Kép

Lányok,
Ti kaptatok Pampers-Fisher Price akciós füzetet? Nagyon klassz márkás játékokat lehet kapni a pelenkacsomagolás képeiért, amik kül. pontokat érnek. Ha vki nem ismeri, szívesen leíromKép

Na, eldugulok
Pusza
Elli
ellimami
 
 


Ja, igen,az eláírás így az igazi:
Elli, a KÖZÉPHALADÓ felhasználóKép
tsók
E
ellimami
 
 


Na, nagy izgalmamban "eláírás" lett az "aláírás".Kép
E
ellimami
 
 


Kiscsaj órája még nem állt átKép

Beu, Elli, Tina, PsAndi, Sofka,
Gratulálok a börzés szerzeményekhez.

Beu,
Az külön jó, hogy alig vettél felesleges dolgotKép
Hatalmas gratula Lőrincnek az üléshez.Kép Kép szupi.

Elli,
Én éjszaka az előző evéshez viszonyítok, hogy lehet-e éhes.
Fotót kaphatunk a gyerekülésről?

Momo,
ÖsszeveszésKép Drukk a béküléshez!

Sofka,
1 óra fagyoskodásKép
Remélem az én párom hagyja majd játszani a gyerekét (akár kisvonattal). Gyerekkorában tapasztalta milyen rossz ha a felnőttek "elveszik" a játékot.
Jobbulást nektek!

Kangi,
1 óra fagyoskodásKép
Te miket vettél a börzén?

Norka,
Kitartás az iratok intézéséhez!
Gratula a fogacskáhozKép
Foltos fuvolaKép
Drukk a jobbuláshoz!
Már én is gondoltam, hogy veszek wokot, de ebben a hatalmas (panel) konyhában már semmi nem fér el.
Képek édik.Kép Roni is csinál ilyen orrhúzást, csak ő nem tiltakozásként.Kép
Jó okosodást! A vizsgához már most drukk!

Anita,
Roninál csak a többszöri ébredés rossz éjjel (szopi után mindig visszaalszik) és a korai (nekem) kelés. Főleg, hogy 2-3 hónapos korában átaludta az éjszakát, csak egyszer kelt fel enni, és 9-ig aludt. AZ volt a jó.

Heni,
Gratula Dorinának az elinduláshoz!Kép
Akkor most még jobban (ha lehet) kell rájuk figyelned.

Zulu,
Roninál is csak láz volt más tünet nem. Jobbulást Macónak!

Böbi,
Üdv itt.Kép
Szegény Patrik, nem csoda, hogy nem alszik éjjel. Ilyen problémánk nem volt, így sajnos nem tudok segíteni. De azért drukkolok, hogy hamar kinője!

Gömb,
HisztiKép Kitartás!

Megnéztem Ronit, túl nagy volt a csend. Hát nem elaludt! És kakiszag terjeng a szobájában. De ezért most nem ébresztem fel (jöhet a GYIVI).

Zulu,
Kirándulás képeiKép Merre jártatok?

Maci_2
maci_2
 
 


Elli,
Látom közben írtál. Örülök, hogy ilyen jól bírtad az éjszakát.Kép Nekem is ezt kellene....
Remélem Kevin hamar hozzászokik. Csak kitartás!
Férjed hogy bírja?
Gratula a középhaladósághozKép

Maci_2
maci_2
 
 


Sziasztok,

Maci_2,
most már biztos, hogy Macka a "3 napos láz" kórképben szenved, láz ma elmúlt, és megjelentek a pöttyök. Semmi más tünet nem volt.
Nekem a konyhai szék alatt tárolódik a wokomKép.

Elli,
középhaladókámKép. Remélem kialakul hamar az éjszaka!

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk mi is Egerből, visszaolvasnom reménytelen, mert Dani extra nyügi. Én nem tudom mi van vele, de tegnap este óta szinte folyton nyöszörög. Éjszakát átaludta (este 8-tól reggel 7-ig) és vidáman is ébredt, de aztán a szopi után megint sírt. Most megint szoptattam, de csak sír tovább. Néztem a hasát, fülét, de nem fájlalja, fog nincs a láthatáron.
Viszont Egerben megtanult profin kutyázni és mászni, igaz hátrafele, ennek következtében bele is szorul egyből a játékosládájába.

Sofka!
Köszönjük a lehetőséget a talira, nagyon jól éreztem magam. Nagyon szép nagy lakásotok van, irigy vagyok érte.Kép

Most megyek, bocs, hogy nem reagálok senkinek, megpróbálom elvinni császkálni a kölköt, hétha abbahagyja a nyöszit.

Szép napot Mindenkinek, délután megpróbálok hosszabban jönni és visszaolvasni!

réka
muki
 
 


Maci2
Hogy apa hogy bírja?
Hááát, volt, amikor párhuzamban hallgattam jobb fülemmel a bőgést, ballal meg apa szuszogását.Kép Ő inkább csak arra ébred fel, ha ÉN lemászom mellőle megnézni, mi van a poronttyalKép
De amúgy támogat, neki se jó egy zombifeleség. Kép

Réka
Kutyázáshoz, hátrafelé mászáshoz gratula Daninak!

Elli
ellimami
 
 


Heppi! Köszi a tanácsot, kipróbálom. Bár most a négynapos szünet alatt egész jól tűrte az idegenek hadát. Lehet, hogy ilyen könnyen túlesünk rajta?! Ne depizz, lesz napsütés is! Kép

Maci_2! Roninak jobbulást! Hogy van?

Anita! Koszmóra a gyógyszertárban kértem olajat (mivel gyógyszertári, a nevét nem tudom, de a patikus tuti, hogy tudni fogja miről van szó), ennek szinte nincs illata. Bejött. Sampont a koszmó lemosásakor használtunk először, azóta csak ritkán, ha nagyon lebukja magát v. ilyesmi. Babasamponnal mostuk. Alvást mi eleve külön szobában kezdtük, úgyhogy tanácsot sajna nem tudok adni, majd a többiek.

Miszike! Kitartás a szoktatáshoz!

Kaska! Szegény Vilcsi! Kép Azért az előadásmódod Kép

Tina! Gratula a hasraforduláshoz! Kép

Elli! Éljen az újpesti tali! Ugye mehetünk mi is!? Mi akkor ott tudnánk aludni a tesómnál, úgyhogy az utazás nem lenne gond. Úgy szeretnék már találkozni, hogy "élőben" is megismerjelek titeket.

Beu! ÜlőLőrinc Kép Gratula!

Momo! Összeveszés Kép Sajnos nálunk is megy időnként az egykezezés, de egyelőre csak kínoban röhögök rajta. Meg azon is, amikor kifut a leves, gyereket közben fel kell venni és erre megcsörren a telefon, a teregetni való meg egy órája a földön várja, hogy kiteregessék, mindezt félpár papuccsal a lábamon egy mellettem ülő-olvasó apacukával, aki megkérdezi, ,hogy "Segítsek?". Erre én:"Kösz, ne!" Ő meg olvas tovább. Persze én vagyok a hülye, hogy nem azt mondom, hogy persze, segíts, de olyankor már azt se tudom mit beszélek. Na nem panaszkodni akarok, csak mondom, hogy én ezen csak röhögök, mert úgy könnyebb. Kép Kép Békéljetek meg hamar!

Sofka! Jobbulást! +++++++++

Norka! Felhúzott orrú Jazi Kép

Heni! Gratula a járáshoz!

Zulu! LázasMacó Kép Jobbulást neki is! Képek édik!

Gömb! Ugyan mi még nem tartunk ott, de első uncsitesóéknál azt csinálták hiszti ellen, hogy nem csináltak semmit. Kép Úgy értem, hogy amikor jött a hiszti, akkor úgy tettek, mintha ott sem lenne a gyerkőc és megvárták, míg befejezi. Persze kellett hozzá pár hét, de leszokott róla. Szal nekem nem tűnt hülyeségnek ez a módszer, de vannak itt olyanok, akik a maguk tapasztalatát írják majd le.

Talisképeket hol lehet nézni?

Túléltük mi is a négynapot, volt nagy pörgés, úgyhogy most nagyon fáradt vagyok. Viszont csütörtökön megyünk "nyaralni", már alig várom.
Hűha, mennem kell, mert a lányzó már mássalhangzókat is mond, akkor nagy gáz lehet! Ja! Toffi, Norka! Boldog szülinapot!!!

dé_
 
 


Sziasztok,

Csak pár perc, mert a lányom mindjárt ébred a 10óraijáért Kép

Magdi,
Küldöm neked is a filmet, infót köszi.

Beu,
Orsi is nagyon élvezi Lőrinc képeit, főleg mivel a montort simán látja a kiságyából. Mondtam én, hogy ezek tudnak vmit, amit mi nem!

Norka,
Már máskor is írtam, hogy nálunk az alapvetően nem játéknak készült dolgok jöttek be. Orsi is unja a rágókákat, plüss állatokat stb. Most van neki asszem 4 féllityós flakonja, mindegyikben más magok vannak (rizs, bab, sárgaborsó, mák), van egy használaton kívüli kábelja, amit imád és a hétvégén apa előkotorta élete első mobilját is. Ez kb mint egy fél tégla, ki lehet húzni az antennáját, most ez is menő nála. Ezen kívül a dobozok és zacskók jönnek még be. Ma akarok kimosni a nem használt krémes tégelyeimet (nagyon kicsik) azokba is rakok magokat csörgőnek, és pill.ragasztóval rárögzítem a tetejét - a hatást még nem tudom milyen lesz Kép

Böbi,
Én sajna (vagy szerencsére?) nem tudok segíteni, mindenesetre üdv közöttünk, és gyere gyakran, hátha másban jobbak vagyunk Kép

Magunkról:
A 4 napos ünnepen teljesen leamortizálódtam. Apa ugyanis nem bírja hallgatni a gyereket sírni, így egész nap cipelte a jány seggét. Ráadásul ugye még óraállítás is volt, tehát vasárnap már ötkor hallottam, hogy ébren van, így 6-kor kapott enni. Aztán már vissza sem akart aludni. Egész délelőtt nyüszögött, meg sírt, aszittem megbolondulok. Ma is kelt 5-kor, 6-kor hami, és utána visszatettem a kiságyába. Pihizett (nem aludt) 7-ig, aztán sírás ezerrel. Annyira ki voltam, hogy gondoltam: Most bekeményítek!
Sírt is szegénykém fél8-ig kisebb-nagyobb szünetekkel, majd elaludt, és fél9-ig hangja sem volt. Lefürödtem, reggeliztem stb. Most viszont már nagyon ideje lenne, hogy egyen vmit, úgyhogy húzok, majd később még próbálok jönni.

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Sziasztok

Zsófi!

Megkérdeztem a védőnőt, azt mondta, hogy ő ilyet nem közvetíthet ki, csak a tejadó állomások felé. Nagyon elzárkózó volt. Tényleg, a hivatalos utat próbáltátok?

Beu
beu
 
 


Sziasztok!

Elli
gratula az éjszakához, no meg a középhaladósághoz Kép

Nálunk megint visszaesés van az éjszakával kapcsolatban Kép, újra 3 óránként ébred, de mától megint hagyom sírni. De apával nem lehet gyereket nevelni, folyton csinálja nekem a lelkifurdalást, hogy miért nem adok enni a gyereknek Kép pedig muszáj következetesnek lenni, nem akarok évekig 3x ébredni éjjel!

Maci
sajnos Dani órája sem állt még át Kép nem vagyok hozzás szokva a fél 8-as kelésekhez Kép

Réka
gratula a kutyázáshoz és a hátramászáshoz Kép
nyűgösség viszont Kép már jobb?

Norka
jó tanulást, drukk majd megy a vizsgára Kép
wok-ot én is szeretnék
képek édik Kép

Heni
járó Dorina Kép jó fárasztó lehet folyton a nyomukban lenni

Zulu
Macnak jobbulást. ez a 3 napos láz mitől van? elkapja vkitől vagy csak úgy kialakul?
képek jóóóók Kép

épp mosom a tegnapi szerzeményeket az ÚJ mosógépemmel Kép annyira imádom, hogy halk, hogy nem táncolja körbe a fürdőszobát, és hogy majdnem szárazon veszem ki a ruhát belőle Kép

Andi

ui: Zsuzsóc!!
még a tali után akartam írni, csak elfelejtettem, hogy annyira aranyos a fiad! ahogy foglalkozott a hugival, és képzeld, amikor Dani bukott, segített feltörölni KépKép
psandi
 
 


Hali Csajok!

Norka, Toffi, istenke éltessen benneteket!

Zulu, kis 3naposlázasnak jobbulást!

Beu, kellett neked panaszkodni, hogy a te fiad nem ülKép, rögtön rádcáfoltKép

Este küldök körmélt, akkor remélem behozom a lemaradásom...

Bobozás a nyári bobpályán történt, Zsófi babkocsiból lesett, meg a keresztanyja ölébőlKép. Mi nagyon szeretjük, ilyenkor kicsit jobban fel kell öltözni, mert nincs melege az embernekKép izelítőül:
Kép

Zsófi körbejárja a járókát! Lehet, már megtette korábban is, de mi csak tegnap reggel vettük észreKép. És két kép az artistákról:
Kép
Kép

Na menek, a lány kinnt alszik, úgyláccik átállt a téli időszámításra kajaügybenKép

Pussz
Zsófi
csucsuka
 
 


Mitől lettek ilyen vacakok???
csucsuka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?