Sziasztok,
Jelentem, túléltük az éccakát. Éjfélig még nem akarok kekeckedni vele, fel is kelt vagy 3x. Ez a rész majd később jön, ha már éjféltől 6ig megy. Igaz, f8kor már le kellett tenni, annyira nyűgös volt. Na, f12kor kaja, hálóajtó becsuk, elszántság maximumon. 1kor már próbálkozott. Így is hallom, ha sír, csak tompábban, és nem annyira szívszaggató nekem, mintha telibe kapnám... Szóval 1kor 6-8 perc. Aztán 3kor is ugyanennyi. Ezután 4kor, ekkor már egy kicsit hosszabban, 11 perc, gondoltam 15 után kiveszem, megetetem, de szerencsére visszaaludt. F6 előtt kicsivel ébredt, és akkor kapott kajcsit, most f8kor aludt vissza.
Hát ennyi. Kibírta, jókedvűen ébredt, a szokásos családi heverészés (ilyenkor mindig együtt henyélünk 8-10 percet a nagyágyban) alatt is gagyarászott, vigyorgott, láthatóan nem viselte meg a dolog.
Szóval asszem ezt próbálom most, 5,5-6 órát kb éjféltől kb 6ig, rugalmasan. Nappal meg persze annyi cicit kap, amennyit csak kér, akár 2 óránként is. Először nekem is demokratikusabbnak tünt volna a fokozatosság, de aztán Momo érve (anyai gyengeségnek veszik) és anyukámé (azt mondta, néhányszor már ő is úgy érezte, hogy Kevin bepalizza, úgy csinál, mint akinek kopog a szeme, majd 2 korty után vígan ottfelejtette magát anyu ölében
) meg a zombi a tükörben eldöntötte a dolgot. Nem mondom, hogy a sírást hallgatni pihentető, meg hát mindig átóvakodtam megnézni, nem szorult-e be valamije vagy nem forgott-e el az ágyban, szóval egyelőre olyan, mint eddig, de legalább van egy reménysugár, hogy ha kitartok, eccer véget ér...
Momo
Ahogy elnéztem büsztke apát a talin, meggondolja ő még magát!!
Sofka
Elsők közt
Bocs, nagyon röhögtem. De te vagy a hibás, annyira jól adod elő még ezt is
Játékokhoz gratula, főleg a türelmedhez. Mennyit böngésztetek? Én eccerűen megőrülök attól, hogy a teccik, jó állapotú, jó árú, jó méretű négyesből (ruhaügyben) mindenhol hiányzik valami. Gondolom a játékkal sem egyszerűbb eset...
Beu
Dettó, mint fentebb írtam. Ez a börzézés úgy láccik, nem nekem való
Szilvi, Nadine
Kevin is lusta, talán 3x forgott hasról hátra, pedig már 4,5 hós. De azért jó, hogy nem egyedül aggodalmaskodom én sem. De látom, Manó Emmája sem siette el. Ez azért olyan jó (hallani) az ember lelke megnyuxik teljesen
Nadine, a gyógytornán a hátról-hasra forgást úgy "tanítják" vagy inkább segítik, hogy az egyik lábát a másikon keresztbe teszik, egy játékkal próbálják "csalogatni". Ez jó, Kevin már ügyes, csak pont emiatt az oldalán egyáltalán nem fexik. Pl ha fekve játszunk, és magam felé fordítom (oldalára) már dobja is magát hasra. Mondjuk ő imád hason lenni, nézelődni.
Norka,
Tanulásért elismerésem. Én csak meló mellett csináltam, gyerek mellett még húzósabb lehet.
Jobbulást! Képek
Anita
Menszesznél nálunk semmi baj nem volt Kevinnek, csak a tejcsim csökkent le kb 15-20%-al. Azért tudom, mert fejek. Ennek nagy része sajna vissza se jött. Én nagyon figyeltem Kevint, gyakrabban mértem abban a hóban, mert a barinőm babája pont abban a hóban csak 10 dkg-ot hízott (amúgy se volt egy Dagimadár
) és a baba eccerűen nem jelezte, hogy éhes. Most meg már hozzátápizni kell (igaz, már 10-én 6hós lesz) és most már minden oké, megint hízik, de a tejét nem sikerül visszahozni. 50-60 miliket tud csak kiszívni a babája, és fejéssel , szopiteával sem javult a helyzet.
Szóval én emiatt paráztam, de szerencsére a rendszeres fejés miatt még mindig van feleslegem. Remélem, jut majd Zsófinak is
Heni,
Az autó 2,5 mila, ebből 1 a Suzuki, még belerakunk egy kicsit, 1,1 a hitel, ez 6 évre 23 ezer, vagy 5 évre 26. Cascomentes. A bank MKB, de nem választottuk, ők ezzel dolgoznak.
Dorinának gratula a helyváltoztatáshoz
Böbi
Sajnálom a porontyodat, reflux (asszem így hívják ezt a betegséget, állítólag télleg kinövik) ügyben nincs tapasztalatom. Viszont azt tudom, hogy bármilyen "szoktatásnak" csak egészséges baba mellett van értelme. Ha beteg, még a jó alvó is "elromlik", akkor nem is szabad hagyni sírni. Szóval szerintem ha ez megoldódik, akkor tegyél valamit éjjel ügyben.
Én is ezért tartom most jónak, Kevin egészséges, nem fogzik, és még ülni-állni sem tud, így kicsit könnyebb talán.
Zulu
Képek.
Csináljunk akkor egy zombitopikot?
Úgy nézem, már elég népes lenne
Kangi,
Merre vagy, tudjuk ám, hogy már itthon vagytok!!
Lányok,
Ti kaptatok Pampers-Fisher Price akciós füzetet? Nagyon klassz márkás játékokat lehet kapni a pelenkacsomagolás képeiért, amik kül. pontokat érnek. Ha vki nem ismeri, szívesen leírom
Na, eldugulok
Pusza
Elli