Sziasztok!
Visszaolvastam
A.m.: gratulálok a mozgáshoz és a kisfiúhoz!
Monee: nagyon jól néz ki a kocsi!
Honey: basszus ez nem semmi
Nem értem én ezt, engem mindig szó nélkül megvizsgáltak az ügyeleten. Igaz én vérzés miatt voltam csak még az elején. Örülök, hogy aztán mindent rendben találtak.
Monee: sajnálom, hogy nem úgy alakult, ahogy szeretted volna
Egyébként sokáig ülni én sem tudok, de ha óránként - 2 óránként felkelek kicsit, akkor minden ok. Bár azt már most bejentettem, hogy a júniusi nagy céges egész napos megbeszélésre nem megyek és pont. Abszolút megértem egyébként, hogy nem akarod otthagyni a munkád csak úgy, én is nagyon rosszul viseltem a tudatot, hogy kolléganőm miattam ült bent néha este 8ig, amikor az első 12 hétben egyik napról a másikra kiestem.
Beril: basszus, nem hiszem el... Egyébként tényleg nem értem a vizsgálatok körüli herce hurcákat, elvileg kötelesek Nekünk odaadni az eredményeket. Nekem ma kérésre simán bemondták telefonba az AFP eredményemet.
Petra: én szénsavas ásványvizet szokltam inni napi 1-2 pohárral, a többi az sima víz.
Szeder: fel sem merült volna bennem, hogy már érzi az izeket! Tök furi
Remélem a túró rudit szereti
Övlehúzó: még nem vettünk, de szerintem egy-két héten belül fogunk. Eddig havi 1-2szer ültem kocsiban, de ez most sűrüsödni fog.
Eszike: iwiw nagyon jó ötlet, holnap megpróbállak megkeresni titeket! Nevemet majd elküldöm Neked priviben, hogy be tudj azonosítani.
Judit: rajtam se látszik még, hogy terhes vagyok, csak az, hogy kicsit meghíztam. Nagyon várom már, hogy igazi babás pocim legyen!
Bagzerka: szép kocsi
Miénk még csak le van foglalva, de már alig várom, hogy elhozhassam
Rekaorsi: Neked is gratu a fiúhoz!
Sarkantyúka: szerintem ha gáz lenne a 2000 mondta volna a dokid. De inkább hívd fel a dokid és kérdezz rá, mint hogy rágd magad napokig.
kicsit megkésve a válaszok tőlem is
- Választotok szülésznőt is vagy csak orvost?
Igen, az lesz a választott szülésznőm, akit a dokim ajánlott, eddig csak pozitívumot olvastam róla.
- Hogy tervezitek, apás szülés legyen? Ahol van nagyobb gyerek, ott ki vigyáz rájuk?
Én szeretném ha az lenne, párom még gondolkozik. Felmerült a dúla kérdés is, mert az Istvánba bejöhet két kísérő is, és akkor semmiképpen nem lennék egyedül szülés alatt, bárhogy is dönt a férjem.
- MIlyen beavatkozásokra készültök? Beleegyeztek a burokrepesztésbe? Gátmetszésre vagy gátvédelemre készültök? Kértek fájdalomcsillapítást, vagy anélkül szeretnétek? Van elképzelésetek a szülési pozícióról? Hanyatt/széken/vízben? Alternatív megoldások?
Ha valami beavakozás szükséges, beleegyezek. Bízok annyira az orvosomban, hogycsak akkor javasol ilyesmit, ha tényleg kell. Fájdalomcsillapítás: passz. Szülési pozició is a majd kialakul kategória
- A választott kórházban mikor lehet veletek a baba? Állandóan/első éjszaka után/háromóránként?
Állandóan
- Hogy döntötök előre, szoptatni szeretétek, vagy tápszerezni inkább? Visztek a kórházba cumit, cumisüveget/mellszívót?
Szopttani szeretnék, de lesz biztos ami biztos veszünk két cumisüveget, meg sztem veszünk 1-2 cumit is, max nem fogjuk használni.
- Ha szoptattok, akkor meddig tervezitek? És mikor: napirend vagy igény szerint?
1 évig szeretnék szoptatni, és még nem tudom, hogy napirend vagy vagy abszolút igény szerint. Úgy érzem, azt nem szeretném, ha még félévesen is állandóan rajtam csüngne a gyerkőc, aztán majd meglátjuk mi lesz
Látszik, hogy határozatlan első gyerekes kismama vagyok
- Meddig kell a választott kórházakban bentmaradnotok? Utána ki lesz veletek otthon?
Nem tudom meddig, asszem 2-3 nap. utána 1 hétig a férjem, aztán meg nem szeretném, ha bárki is ott lenne. Ha igénylem mégis, hogy velem legyen valaki, akkor valsz anyumat fogom hívni.
Alapvetően azt hiszem a megérzéseimre fogok hagyatkozni, és próbálok majd bízni benne, hogy nem rontok el semmit nagyon
Magunkról: Meg van az AFP eredmény, 0,9 azt mondták ez jó
Minyu: beírnál nekem következő vizsgálatnak 04.22-t? 1re megyek genetikai UH-ra