Új privát üzeneted érkezett!

monee,
igen megvesszük. De a 25. hét elött nem merek venni semmi komolyabbat.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

ehogy sem talállak titeket az iwiw-en. :cry:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Eszike!

Írtam privit az iwiw-vel kapcsolatban :D

Szóval ez van írva a papíromra:
BPD (fej szélessége) :51 mm, koponya-, agyszerkezet: szabályos
Femur(comb csont) : 35 mm
OFD( fej hossza): 55 mm
Haskörfogat: 139 mm
Becsült súly: 343 g!!!!!
Szív: 4 üregű, rekeszizom: ép, végig követhető.
Végtagok: 4 végtag látható. Magzatvíz: normál mennyiség. Lepény: hátsó falon tapad. Köldökzsinór: 3 eres

Amit nem írtak bele az a talpacskája: 28 mm!!!! Óriási :lol: :lol: :lol:
NAgy lábon élő fiam lesz!

Nagyon köszönöm a gratulációkat!Jól esett :oops: (Konan, Eszike, Petra, Anyooka, Monee)

Egyébként nekem is van övlehúzóm és imádom. A Babaszobán vettem használtan 4000-ért néhány hete.

Kép
Kép
a.m.

a.m.

Gratula a kiskukishoz!
Húúúú jó nagy bébi! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Luca!!!!
annyira sajnálom!! és mit mondtak mégis? ilyet még nem is hallottam hoyg 2x kellett, és hoyg még azután is sikertelen, eredmény nélkül távoztak...ez annyira durva!! és most mi lesz??????? a doki mit mondott??
a lényeg hogy pihenj nagyonnagyon sokat és ne emelgess és minden rendben lesz!!!!!! puszik neked!!!!

honey!
ezt az epidurált már beszélted a dokiddal? mert az enyimé a b.nőmnek aszonta a kórházban ilyet nem is csinálnak... bár ez elég fura lenne. ő viszont nem vállal olyan szülést, ahol használják!
és miért pont 1 évig akasz szoptatni?? mondjuk akkor valóban pont lebeszélhetők róla, de én ezt jóól kihagytam simivel :D
és milyen kocsi ez?? széép!!!!

-hogy ki lesz velem otthon szülés után?? sztem nem szükséges senki, de nagy segítség, ha tényéeg segítség. úgy értem hoyg ha terhedre vannak, de segíteni akarnak, az nagyon rossz tud lenni. mi 4en leszünk otthon, remélem marcim úgy másfél, 2 hétig tud velünk maradni.

eszike!
jó ötlet a wiw-es!!! az akkor privát vagy hogy van???

a.m.
gratula a kis Gyulához!!!!! éédes!

reggel akartam írni, hoyg meglett a kocsink, de jóól lefagyott az egész opera tőle. amatőőr módon simán ide írtam be :) na de volt kis izgalom a kocsi miatt. le volt beszélve hoyg megyek ma érte fél7re fixen, és hoyg akkor addig ne adja már el, mert én megveszem tuti. tegnap este kapok mailt hogy menne más megnézni ma 3kor!!!! na, jól szívrohamot kaptam hoyg nehogymáá elkapkodják előlem, mert véégem :D:D erre írtam hoyg akkor megyek 11re ma. reggel jön a válasz hogy 9-10re megy a másik csaj....na ennél nem kellett több, 8kor már öltöztem is, hívtam a taxit és mentem :) így enyimé lett. még szép :D utólag olvastam h írt az eladó lány hogy aki odaér előbb, azé, illetve, ha egyszerre vagyunk ott, aki többet fizet, az viszi..... na mindegy, enyém lett és kész. nagyon boldog vagyok tőle :)
rögtön jön a kép is.

és annyira izgi hoyg csüt fél4re megyünk uhra!!!!!!!!! alig várom már!!!!!!
na képek

KépKép

KépKép
bagzerka

na itt a kép:
Kép

:) :)

KépKép

KépKép
bagzerka

na wiw-en egyenlőre csak minyut találtam, ti hogy csináljátok??? mert engem pl nem lehet az itteniek alapján megtalálni :D direkt, persze....
szóval hoyg legyen????

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagzerka én nagyon cselesen megkerestem Petrát (ő megírta a nevét) és az ő ismerősei között már megtalálod a szeptemberi babavárókat! :wink: :P

Jó a kocsi!!!!

Nekem megvan az övlehúzóm, tök jó hogy a csaj aki a vaterán árulta, itt a szomszéd községben lakik, apa úgyis ott járt ma és el is hozta! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
anyoooka

am.gratu a kispasihoz, és köszi a méreteket!
honey.köszi, nagyon jó a kocsi!
bagzerka.isteni, gratu hozzá!

Kép
winona

bagzerka :)
klassz a járgány.
Az én ismeröseim között ott lesz a babanetes, azt keresd meg (szeptemberi babázók) és majd az alapján tudsz jelölgetni sztem.

Kép
Kép
Kép
minyu

bagzerka:
olyan isteni áron vetted, h. csak na!gondolom tudod.
én is ilyet szeretnék, és ennyiért!na majd nyomozok is :)

Kép
winona

a.m.!
Gratulálok a kisfiadhoz. Hihetetlen milyen szép nagy baba!

Bagzerka!
Tuti a járgányotok! Ügyes voltál :)

KÉREK PRIVIT, HOGY HOGYAN TALÁLOM MEG AZ IWIWEN A CSAPATOT!
kérnék egy nevet, és az ismerősök között keresve megtalálom.
KÖSZI CSAJOK!!!
VÁROMMMMM

szeder74

Szevasztok!
Minyu, kérnék szépen KÉK csíkot :D 80% hogy pasi :) :) :)

Bár lenne időm visszaolvasgatni...de most fontos örömködnivalóm van :D
Kép

Kép
Kép
rekaorsi75

No végre én is tudok kicsit dicsekedni:)

Igaz ez a 15 hetes kép, de most ez a legújabb még.

Kép

Kép

Kép
starlark

szinezgettem :)
grat mindenkinek aki tudja a bébike nemét :)

Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

opsz, még a régit tettem fel :oops:

Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Hú de szépen szinesedünk :)

Kép

Kép
starlark

SIKERÜLT MEGTALÁLNI BENNETEKET.. :)

szeder74

minyu!
köszi, már fel is vettem ismerôsnek :) és tovább???

winona!!!
igen, tudom, ez nagy mázli volt! meg egyenlôre nem is akartam kocsit venni, ráért volna bôôven...dehát ezt kihagyni :D ha gondolod, én is vadászom majd neked, ez a hobbim :) de ugye nem te voltál "a másik" lány??????????????????? akkor lehet lelkiismeretfurdalásom lesz...... :(

köszi csajok, nekem is teccik a kocsi :D

rékaorsi!!
gratulaaa!!!!!! tényleg elég fiúsan néz ki :)

starlark!
széép! milyen fejlettek már, sôt azóta meg nôttek is... hihetetlen

na megyek aludni, reggel kismama jóga :) remélem fel bírok kelni....
éés nemtom írtam-e, de csütörtökön megyünk genetikai uh-ra!!!! alig várom!!!
na jóócak!!!!

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Visszaolvastam :)

A.m.: gratulálok a mozgáshoz és a kisfiúhoz!

Monee: nagyon jól néz ki a kocsi!

Honey: basszus ez nem semmi :( Nem értem én ezt, engem mindig szó nélkül megvizsgáltak az ügyeleten. Igaz én vérzés miatt voltam csak még az elején. Örülök, hogy aztán mindent rendben találtak. :)

Monee: sajnálom, hogy nem úgy alakult, ahogy szeretted volna :( Egyébként sokáig ülni én sem tudok, de ha óránként - 2 óránként felkelek kicsit, akkor minden ok. Bár azt már most bejentettem, hogy a júniusi nagy céges egész napos megbeszélésre nem megyek és pont. Abszolút megértem egyébként, hogy nem akarod otthagyni a munkád csak úgy, én is nagyon rosszul viseltem a tudatot, hogy kolléganőm miattam ült bent néha este 8ig, amikor az első 12 hétben egyik napról a másikra kiestem.

Beril: basszus, nem hiszem el... Egyébként tényleg nem értem a vizsgálatok körüli herce hurcákat, elvileg kötelesek Nekünk odaadni az eredményeket. Nekem ma kérésre simán bemondták telefonba az AFP eredményemet.

Petra: én szénsavas ásványvizet szokltam inni napi 1-2 pohárral, a többi az sima víz.

Szeder: fel sem merült volna bennem, hogy már érzi az izeket! Tök furi :) Remélem a túró rudit szereti :D

Övlehúzó: még nem vettünk, de szerintem egy-két héten belül fogunk. Eddig havi 1-2szer ültem kocsiban, de ez most sűrüsödni fog.

Eszike: iwiw nagyon jó ötlet, holnap megpróbállak megkeresni titeket! Nevemet majd elküldöm Neked priviben, hogy be tudj azonosítani. :)

Judit: rajtam se látszik még, hogy terhes vagyok, csak az, hogy kicsit meghíztam. Nagyon várom már, hogy igazi babás pocim legyen! :)

Bagzerka: szép kocsi :) Miénk még csak le van foglalva, de már alig várom, hogy elhozhassam :)

Rekaorsi: Neked is gratu a fiúhoz!

Sarkantyúka: szerintem ha gáz lenne a 2000 mondta volna a dokid. De inkább hívd fel a dokid és kérdezz rá, mint hogy rágd magad napokig.

kicsit megkésve a válaszok tőlem is :)

- Választotok szülésznőt is vagy csak orvost?

Igen, az lesz a választott szülésznőm, akit a dokim ajánlott, eddig csak pozitívumot olvastam róla.

- Hogy tervezitek, apás szülés legyen? Ahol van nagyobb gyerek, ott ki vigyáz rájuk?

Én szeretném ha az lenne, párom még gondolkozik. Felmerült a dúla kérdés is, mert az Istvánba bejöhet két kísérő is, és akkor semmiképpen nem lennék egyedül szülés alatt, bárhogy is dönt a férjem.

- MIlyen beavatkozásokra készültök? Beleegyeztek a burokrepesztésbe? Gátmetszésre vagy gátvédelemre készültök? Kértek fájdalomcsillapítást, vagy anélkül szeretnétek? Van elképzelésetek a szülési pozícióról? Hanyatt/széken/vízben? Alternatív megoldások?

Ha valami beavakozás szükséges, beleegyezek. Bízok annyira az orvosomban, hogycsak akkor javasol ilyesmit, ha tényleg kell. Fájdalomcsillapítás: passz. Szülési pozició is a majd kialakul kategória :)

- A választott kórházban mikor lehet veletek a baba? Állandóan/első éjszaka után/háromóránként?

Állandóan :)

- Hogy döntötök előre, szoptatni szeretétek, vagy tápszerezni inkább? Visztek a kórházba cumit, cumisüveget/mellszívót?

Szopttani szeretnék, de lesz biztos ami biztos veszünk két cumisüveget, meg sztem veszünk 1-2 cumit is, max nem fogjuk használni.

- Ha szoptattok, akkor meddig tervezitek? És mikor: napirend vagy igény szerint?

1 évig szeretnék szoptatni, és még nem tudom, hogy napirend vagy vagy abszolút igény szerint. Úgy érzem, azt nem szeretném, ha még félévesen is állandóan rajtam csüngne a gyerkőc, aztán majd meglátjuk mi lesz :) Látszik, hogy határozatlan első gyerekes kismama vagyok

- Meddig kell a választott kórházakban bentmaradnotok? Utána ki lesz veletek otthon?

Nem tudom meddig, asszem 2-3 nap. utána 1 hétig a férjem, aztán meg nem szeretném, ha bárki is ott lenne. Ha igénylem mégis, hogy velem legyen valaki, akkor valsz anyumat fogom hívni.

Alapvetően azt hiszem a megérzéseimre fogok hagyatkozni, és próbálok majd bízni benne, hogy nem rontok el semmit nagyon :)

Magunkról: Meg van az AFP eredmény, 0,9 azt mondták ez jó :)

Minyu: beírnál nekem következő vizsgálatnak 04.22-t? 1re megyek genetikai UH-ra :)

Kép
kistiggrincs

Huh, bocsi a kisregényért. :oops:

Kép
kistiggrincs

Szevasztok!
Kösz a gratulákat!
Na, visszaolvasgattam, de mire végére értem úgy bepunnyadtam, hogy már képtelen vagyok irogatni :?
Ja, iwiw jelölve.
A lényeg: Holka, az Emma a leges-leges-leges-legszebb név! :D

Grat a gyönyörűséges babakocsikhoz! Mák, hogy mi ezen már túl vagyunk: a tesó örökli Emma P.C.-jét.

Ma lehúzunk a gyerkőccel Pécsre tavaszolni 5-6 napra, úgyhogy ez se a gyakori jelentkezések hete lesz a részemről.
Nyugodt, boldog babavárást mindenkinek!

Kép
Kép
rekaorsi75

Jó reggelt Lányok!

Rékaorsi! Gratulálok a fiúhoz, a fiúk egyenlőre vezetnek.

Nekem reggel óta úgy húzódik a hasam, nem fáj, de mintha feszülne, nektek volt már ilyen?

Kép
Kép
petra1980

Jó reggelt Kismamik!

Köszönöm a gratulációkat!(Honeymoon, Bagzerka, Winona, Szeder, Kistiggrincs

Rékaorsi!
Gratuláok a kisfiadhoz,elég jól látszik a lényag :lol:
Jó pihenést,tavaszolást!

Starlark!
Nagyon formás a babád!Gratulálok!

Minyu!
Köszi a táblit és a kék csíkot!

Azt még nem is írtam, hogy az összes internetes kalkuláror meg jóslt mind lányt mondott és már épp a piros babakocsikat kezdten nézegetni......
Így eléggé meglepődtem amikor felbukkant a lényag az Uh-n :lol: :lol: :lol:
A férjem és a két nagypapa talán a legbüszkébb. Apukám már nagyon vágyott egy fiú unokára (eddig egy kislány van bátyáméknál)
A nagymamák meg "csak" sírni tudtak körömükben :lol:

Kép
Kép
a.m.

Nyugi Petra ez természetes :wink: . Vegyél be Magne B6-ot 2-őt attól el fog múlni hamarosan! :)
Egyébként nemárt szedni a Magne B6-ot minden nap. Van aki 3*2-őt szed és 1-2-őt naponta. Amikor feszül akkor egyszerre 2-őt vezsek be és segít.

Most megyek a védőnőhöz.
Majd jelentkezem.

Kép
Kép
a.m.

Én is 3 X 2 Magne B 6-ot szedek!

Gratula a fiúcskákhoz!

Én annyira nem tervezem meg a szülést.
Mindenbe beleegyezem, amit a doki mond.Szoptatni persze, hogy szeretnék, amíg lehet.
Segítségnek itt vannak a lányaim, meg gondolom, Anyukám majd hoz kaját...de bízom magamban, hogy nem fog ki rajtam a kis poronty, és mindent meg tudok csinálni.
A kórházban velünk van a baba éjjel-nappal.Legalábbis 14 éve így volt. :lol: Szerintem fárasztó.

De még mindig jobb, mint ahogy előtte volt.Akkor úgy volt, hogy négyen voltunk kismamik egy szobában, és a mellettünk levő szobában volt 2 kórterem kismamijainak 8 babája.A szobák között üveg volt, ott elvileg át lehetett látni a babákra, de az én ágyamról éppen nem!
Viszont mind a 8 gyerek sírását hallottam, és akkor még nem ismertem meg konkrétan az enyémet.Úgyhogy bármelyik megnyikkant, és mentem az üveghez.Alig vártam, hogy hazamehessünk.
Akkor volt jobb, -ne kövezzetek meg érte- amikor besárgult a lányom, és éjjelre elvitték a kék fénybe.Na, akkor aztán bőghetett a másik hét...tudtam, hogy az enyém nincs köztük, úgy aludtam, mint a bunda.

Mellszívót nem hiszem, hogy viszek be, régebben volt a kórházban gép, biztos most is van.Nekem az jó volt.Igaz, szívott, mint az állat, de muszáj volt.
Meg aztán utólag is tudnak behozni, ha kell valami,nem?
Majd a lányaimat kioktatom, hogy mit, hol kell venni. :wink:

Én most egy darabig még nem merek venni semmit.
De ha mégis jó lesz az amnio eredménye, vagy csinálnak újat, és az jó lesz, azonnal megveszem a babakocsit, mondtam is a páromnak, hogy az kell a lelkemnek.

Netti, Dorka, többiek, nem írtok, jól vagytok????
Olyan sokan vannak a táblázatban, akiről semmit nem tudunk! :cry:
Vendég

kistig:nekem is 0,9 és az oké:)
bagzerka:én is vadászatban vagyok, ha esetleg látsz jót, akkor köszi...bár rájöttem h. inkább az expresszen nézem, mert nem licitálgatok, de köszi.

Kép
winona

Jó reggelt!
Kistigrincs!
Biza ám! Érzik az ízeket. Állítólag a foghagyma ízét kevésbé szeretik a picikék. Ezt honnan tudják? AZT nem tudom, csak olvastam róla. Szegénykém pedig érzi gyakran, mert imádom az uborkasalátát, és abban van bőven. NO! DE! kompenzálom a nasival, ami viszont édes..

Petra!
Nyugodj meg, ez természetes hasfeszülés nekem is vannak szúrkodások. Én úgy indítom a napot, hogy bekapok:
2 magneB6-ot
és 1 db. Elevitet.
Ez a kora reggeli menü a picikémnek :) és nekem is, hogy ne fájjon a hasam.. frankó mi???!!!
Amúgy én is 3*2 magneB6-ot szoktam naponta, mint Luca!

Luca!
Én sem veszek semmit várok a 28. hétig, ha akkor születik netán meg, bááááár nem ajánlom neki, szóval, ha akkor születnek a babák, akkor már életképesek..hülyeség, de én ilyen óvatos vagyok.
Meg egyenlőre csak itt "porosodna" ... engem kielégít, ha a bababoltokat járva nézelődöm...

Sokan írtátok a szülés körüli elképzeléseteket, a szoptatást..

Én nagyon nem tervezek. Az a baj, ha nagyon beterveznék, és nem úgy alakulna, az csalódás lenne.
Rábízom a természetre. Mert ez pont olyan szerintem, amit a természet ad, azt kell elfogadni.
Érzéstelenítő nélkül szültem a fiaimat, eszembe sem jutott, hogy kérjek.
Szoptatni meg 3 hónapig tudtam őket, mert időközben megjött a mensesem és a fiúk köpték is ki a cicit.
Ugyanis megváltozik a tej íze, ha az anyuka menstruál.
Tehát, hiába volt tejem, nem kellett nekik...! KIS kényesek voltak :)
No én ezért sem tervezem előre meg, hogy mi lesz, mert az élet adhat mást, és az csak rossz élmény maradna bennem, hogy nem így képzeltem el.
DE ez én vagyok.
Egyetlen dologban vagyok biztos, hogy a szülés alatt szóljon végig a zene, amit most is játszom neki nap-mint nap. Remélem ez sikerül, a többi meg alakul a maga módján.

szeder74

kistigrincs: FOKHAGYMA!
BÉNÁN írtam.. :oops: most olvastam vissza..

szeder74

Jó Reggelt!
Úgy látom estefelé mindenki aktívabb. Én akkor punnyadok.
Alig bírtam visszaolvasni.

Nos: IWIW-el az a helyzet, hogy van 2 jelölés, akit nem tudok beazonosítani. Úgyhogy akit nem igazoltam vissza, az légyszi priviben írja meg a nevét nekem, és visszaigazolom
Gondolom Ti is úgy gondoljátok, hogy ne vegyünk be idegeneket, mert akkor marha nagy lesz a káosz, és nem tudjuk ki-kicsoda.

Rekaorsi: gartulálok a kisfiadhoz! Mennyire érdekes, hogy abból a kis foltból megállapítják! :shock:

Tényleg a fiúk vezetnek! Úgyhogy én nagyon-nagyon "ráhajtok" egy lánykára!

Tegnap este megint volt pocakbuli nálam. Szinte ugyanabban az időben, mint már napok óta. Apának is szóltam, de nem érzett semmit! :cry:
Vendég

Valaszolok en is a kerdesekre -

- Választotok szülésznőt is vagy csak orvost?

Veszpremben nem lehet orvost valasztani, de van egy-ket doki aki kotott kulon szerzodest a korhazzal es naluk mar lehet. Szerencsere akihez jarok maganrendelesre dokihoz, nala mar lehet!
Szulesznoben meg nem gondolkodtam. Nem ismerem oket. A dokit is csak onnon tudtam, hogy mindket sogornom nala szult.

- Hogy tervezitek, apás szülés legyen? Ahol van nagyobb gyerek, ott ki vigyáz rájuk?

Apasat szeretnek, de a parom meg nem dontott.

- Kértek fájdalomcsillapítást, vagy anélkül szeretnétek? Van elképzelésetek a szülési pozícióról? Hanyatt/széken/vízben? Alternatív megoldások?

Kerdeztem a dokit az erzetelenitesrol, de azt mondta veszpremben nem vallaljak. Nincs eleg aneszteziologus ( remelem jol irtam) - igy csak csaszarnal lehet valasztani, hogy altatas vagy ertzetelenites. Csaszarnal, sztem az erzestelenitest fogom kerni.

szulesi pozicio - sztem hagyomanyosan hanyattfekvesben - de majd meglatjuk, vizben semmi keppen

Beleegyeztek a burokrepesztésbe? Gátmetszésre vagy gátvédelemre készültök?

Ehhez en nem ertek, majd a doki eldonti mire van szukseg. En meg majd bizok a dokiban. Vegulis ezt tanulta es nem most kezdte a szakmat - tobb tapasztalata van szulesben mint nekem :)
Megengedek mindent amit kell annak erdekeben hogy minel kisebb legyen a kockazat - pl. oxigenhiany...stb.

- A választott kórházban mikor lehet veletek a baba? Állandóan/első éjszaka után/háromóránként?

Vannak babas szobak - ott ugytudom, hogy ejszakra elviszik, de en szeretnem is ha elvinnek. Otthon ugyis ejjel nappal velem lesz!
Napkozben viszont vegig velem lehet, meg a latogatas alatt is. Itt a latogatokhoz nekunk kell kimenni a varoba, ok nem johetenek be. Van egy uvegfolyoso, oda kitolhatjuk a babakat, mindenki megnezheti, de nem foghatjak meg.

- Hogy döntötök előre, szoptatni szeretétek, vagy tápszerezni inkább? Visztek a kórházba cumit, cumisüveget/mellszívót?

Mindenkeppen szoptatas, ameddig csak lehet. kb 1 eves koraig.

- Meddig kell a választott kórházakban bentmaradnotok? Utána ki lesz veletek otthon?
ezt meg nem kerdeztem sztem 2-3 nap. Otthon a parom lesz velem az elejen. Ill ha szukseg lesz ra majd szolok vkinek, de nem szeretnek senki mast.

Jok ezek a kerdesek, en is irogatom fel hogy miket kell megkerdeznem a dokitol... :)

Gratulalok mindenk kukacosnak!

Minyu
a kov vizsgalat: apr 25-n megyek az AFP eremdmenyert es majus 6-n lesz a genetikai uh.

Tegnap este, mintha valaki mocorgott volna a hasamban. Mintha pici buborekok lettek volna a hasamban, amik kipukkannak - de lehet gyenge kaparaszasnak is mondani. - Ez mar az lehet???

KépKép
druska

Szeder!
Bár még én sem vettem semmit a babámnak, de a 28. hétig nem szeretnék várni.
Neked már van gyermeked, úgyhogy biztosan jobban tudod ezt a dolgot, mint én.
De unokatesóm is terhes (1-2 héten belül szül), és ő is halasztgatta-halasztgatta a vásárlást addig, még alig bírt menni, könnyen elfáradt, és nyügi volt, és nem nagyon bírt a vásárlásra koncentrálni.
Persze ha előre kinézed, és a végén csak meg kell venni, az más.
De a 30. hét körül nem tudom, hogy szeretnék-e órákat nézelődni-keresgélni.
Ez csak az én véleményem.
Vendég

oké Szeder, visszaigazoltalak IWIW-en

Már csak egy valaki van függőben, akit nem tudok, hogy kicsoda?
Ő jelezzen!
Vendég

En sem szeretnek meg vasarolgatni. Babonabool sem...
Meg nalunk a csaladban most sok kisbaba volt es korbe jartak a cuccok - igy megvarom mit kapok es csak azutan vasarolgatok.

Pl.: kisagyat azt mar most tudom hogy fogok kapni. :)

KépKép
druska

Én a babonát félre raktam, gyerek már mostanra 2 kamionnyi ruhával rendelkezik.

Bevallom őszintén, hogy mi is össze tudtuk volna vadászni a cuccokat családtól, de több gyereket szeretnénk, és nincs kedvem megjegyezni, kinek mit kell visszaadni, meg ha egyszerre jön a második gyerek úgyis meg kell venni. Ezenkívül én nagyon élvezem, hogy én válogatom össze a baba holmijait. :oops:

Július végéig mindent meg szeretnék venni, akkortájt költözünk ki Pécelre, és onnan a nyári 40 fokban valószínűleg nem szeretnék már bejárni. Ráadásul másfél hónapom lesz berendezni a lakást, az is elég lesz :)

Kép
kistiggrincs

Eszike!
A fiacskám profiljából írtam :)
A vásárlásnál, úgy, ahogy modnod előre kinéztem a "nagyobb" dolgokat.
Tudom már, hogy melyik kiságyat, ágyneműt, a babakocsit, etetőszéket szeretném a lánykámnak, már csak arra vár, hogy megvegyük.
A ruháknál meg gyorsan megy a válogatás, inkább a fent említetteket kell alaposan meggondolni.
Ráadásul épül az új házikónk, amibe még beköltözünk a baba születése előtt.. ide-oda pakolászni.. hát .. egyszerűbb lesz, ha oda visszük egyből.
Külön kis szobácskája lesz a picinek is, igaz közel a mi hálószobánkhoz, de néha eszembe jut, hogy megbízható-e a bébiőr.
Bibiőrt mindenképpen venni fogunk, úgy talán nyugodtabban alszom majd én is .. már, ha enged a picinykém.. :)

GYUla név! Gratulálok mindenkinek! Az én párom is Gyula.. :) !!!
ÚGY LÁTSZIK A GYULÁK TERMÉKENYEK VOLTAK ÉS APUKÁK LESZNEK!
Milyen érdekes, hogy ennyi Gyula nevü apuka van itt a topikunkban :)

szeder74

bagzerka: a quinny babakocsihoz bármilyen autóshordozó jó?
vagy ez h, van?kell egy adapter és akkor rárakhatok más márkát is?

Kép
winona

Sziasztok!

Csak beugrottam, mert Dorka már megint itthon van, lázas, füle újra :roll: :? Délután doki néni...

Apa csinált pociképet! Én most nem látom, hogy akkorát nőtt volna...

Kép

Tegnap este kívülről is éreztem ahogy maszatka helyezkedett! :lol: :lol: :lol: Persze Apa akkor nem volt a közelben :(

Bocsi hogy most önzőztem, délben ha Dorka alszik, jövök, reagálok!

Kép

Kép
anyoooka

Anyoooka: Dorkának jobbulást!

Eszike: írtam privit iwiw miatt!

Kép
kistiggrincs

kistigrincs!
Hát július végére mindenképp jó az időzítés..főleg, hogy nekem augusztus 28. -a körül mondták legutóbb a szülés várható időpontját.
Valószínű, hogy nem szeptemberi baba lesz... de majd meglátjuk mikor lesz kíváncsi erre a Világra a drága..
Én sem kérek senkitől sem ruhát.. aki esetleg ad, azt elfogadom, de nem számítok ilyen jellegű dologra.
Amit mondtál Te is, utána meg az van, hogy mikor, hogyan adjam vissza.. ebből inkább kimaradok, korábról vannak rossz tapasztalataim.
Jaj, most felemlegettük a vásárlást, és olyan mehetnékem lett.. bababoltokat nézegetni :P

szeder74

anyooka!
Alakul, az alakod :) Édes, és már Te is érzed kívülről a babócát.
Képzeld a páromnak csak egyszer sikerült éreznie..pedig tegnap este is a pocimra tette fejét, így hallgatja a kucomorgásokat, amit a pici csinál. Mozgott is rendesen éreztem, de ő azt mondja,hogy nem érzett semmit ... valószínű, hogy egy oltári taslit vár a babától ilyenkor.. :lol: :lol: :lol: :lol:

MÁS MÁS MÁS

Képzeljétek!
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de mi nézzük Uri Geller műsorát, vagyis bele-bele nézünk, inkább a gyerekek nézik árgus szemekkel...főleg a kicsi Máté -kicsi 10éves- szóval ő nagyon hisz az ilyen dolgokban..és a szombati kanál hajlításnál...
hááááát nem fogjátok elhinni!!!!
Sikerült neki meghajlítani a kanalat.
Azt hittem nem látok rendesen!!!
Senkinek a családból nem sikerült csak neki!!!
szó szerint meghajolt a kanál...
tudom, hogy sokan most nem hisznek nekem, de ez így történt, még néha én is elgondolkodom, hogy hogyan lehetett ez!!!

szeder74

Szeder !

Gratulálok Geller fiadhoz, ez tényleg csoda.
Nekünk nem sikerült! :cry:

IWIW:nem tudom miért nem lehet rákeresni a lapunkra, már egy napja ezen agyalok. :x
Írjátok meg priviben a neveteket, és bejelöllek benneteket!
Vendég

sziasztok,
mennyit írtatok it pár nap alatt
hazajöttem Brüsszelből, és egész jól bírtam
néha már egy kicsit lemaradoztam, amikor már vagy másfél órája caplattunk, de azért nem nagyon, úgyhogy büszke vagyok magamra
azért estére már mindig kipurcantam

azóta látom, hogy itt már nagy vásárlások kezdődtek
én még egyelőre vároke ezzel a témával, legalább addig, míg túl nem jutok a 20. héten (amikor a barátnőm vesztette el a babáját, így addig én nem merek semmit venni), nehogy olyan legyen, hogy előre iszom a medve bőrére. Persze ez lehet, hogy így most hülyén hangzik, de egyelőre a lányom babakocsiai még megvannak, és csak végső esetben tervezek újat venni (mert az egyik azért elég tropa, amúgy is használtan vettük)

eszike, bejelöltelek most nem rég a wiw-en (Horváth Tünde)

most megyek dolgozok, mert 2 napig nem voltam, be kell hozni

Kép
Kép
csibe21

Nekem a barátnőm ígért kiságyat kókuszmatraccal, azt elfogadom majd.
A sógornőmtől is kapunk majd valamiket, bár Neki is sok a kölcsöncucca.
Ami kell, én majd később mindent megveszek, aztán ha valamit még kapunk pluszban, az csak hab a tortán!

Én úgy gondoltam, hogy a babakocsi legyen meg, és apróságokkal várok még egy jó darabig.Mindent összeírok majd, pontosan, hogy mit szeretnék majd venni, mi kell a babának.

Inkább azt tartom fontosnak, hogy a helye legyen meg a babának.Valószínű a nagyobbik lányommal fogunk szobát cserélni egyenlőre, aztán majd még meglátjuk.Nyár körül kifestetünk.Bútort nem is nagyon kell cipelni, mert azt is cserélünk.

Ha megvan az amnio jó eredménye,annyi cuccot azért veszek, ami pár napra elég, de inkább turiban gondolkozom.Aztán később belehúzok!

Én nagyon bízom abban, hogy ha kiderül, hogy rendben vannak a kromoszómák, azok után, amiken keresztülment, nem fog annyival előbb érkezni!
Vendég

Szeder: gratula kisfiadhoz! :)

Kiságyat meg mózekosarat mi is kapunk, de a mózest anyuméktól (még én aludtam benne), a kiságyat, meg ha megtalálják anyósomék, akkor az övékét. Ha nem lesz meg, veszünk egyet használtan.

Ruhákat én vateráról-teszveszről vadásztam. Próbáltam budapestieket, így nem volt rajta posta költség :)

Kép
kistiggrincs

csibe!
Üdv. újra itt.
Látom, Te is óvatosabb vagy. -Ha nem túl indiszkrét, miért veszítette el a babáját a barátnőd. Szegény lelkem, nehéz lehetett neki :(
- Érdekelne, hogy ilyenkor milyen problémák léphetnek fel.. ez egy kicsit lehangoló téma..elnézést a többiektől, aki nem szeret ilyen témáról beszélni.

szeder74

SZiasztok!

Képzeljétek megkaptam az AFP eredményem. Nagy pofavágásokkal a kedves védőnők ideadták nagy nehezen. Elkezdték magyarázni, hogy nézzem meg, teljesen normális érték, stb. Erre mondtam, hogy jó, de attól még elviszem :)
Tud vki segíteni nekem ennek értelmezésében, mert egy már tök beparáztattam magam.
A papíromon az áll, hogy AFP 0,5 MoM Norm.: 0,027-2,7
Ez addig rendben van, hogy jócskán a normál tartományon belül van, de én hülye ésszel böngésztem a neten és ott 0,5-2,5 tartományt találtam normális értékek meghatározásához, meg találtam olyat is, hogy 0,8 alatt baj van.
Lehetséges, hogy intézményenként ekkora eltérés lenne a normáltartományt illetően?

Holnap megyek dokihoz, és megmutatom neki, de addig megesz a fene.

Kép
beril

eszike,
irtam neked privit az iwiw miatt!

Köszi!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Babakelengye-ügyben nekem is nagy szerencsém van. Sógoroméknál van egy 2 éves kisfiú, és mindent odaadnak nekünk. Kiságyat, ami iskolás koráig használható (fenyő, gyönyörű), átalakítható ezer féleképpen. Babakocsit+hordozót, ami mondjuk annyira nem nyerte el a tetszésemet, mert a kar nem fordítható át rajta, meg nagyon látszik, hogy használt. (lehet, hogy majd fogok venni egyet, de egyelőre jó lesz). Pelenkázót, amiben van kiskád is. És egy csomó ruhát. Bár ha lányunk lesz, akkor csak pár dolgot tudunk a ruhák közül felhasználni, de az is több, mint a semmi.

Ruhák még vannak anyukámnál is. A tesóm+ az én babakori ruháim, de még nem mentem "turizni" belőle.
Ráadásul anyukám vásárlás mániás, úgyhogy már vett egy vagon cuccot. Mindenfélét, amit meglátott és megtetszett neki. Hát! Van közte olyan is, ami 6 hónapos gyereknek jó (ráadásul kimondottan lányruha), de nem tudott neki ellenállni. Hiába mondom, hogy várjuk meg amég kiderül milyen nemű a babóca.
Már bébiételt is vett, amit csak 5 hónapos kor után lehet felhasználni... meg hasonló dolgokat.

Valakinél ismerős a szitu? Hogy a nagymama-nagypapa ennyire beindult????
Vendég

honey:most nagy böngészésben vagyok, és az expresszen találtam olyan kocsit, ami az álmod, csak más színben és 85.000.-
ha érdekel nézd meg.....tudom nem most akarod megvenni, de hátha érdemes ott is nézni majd.

Kép
winona

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?