Új privát üzeneted érkezett!


VIKIKE!NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!! :D
Vendég
 


Ani!Hát igen!Remélem minden simán fog menni! :)
Jövöhéten megyek a dokimhoz, és megbeszélem vele a szülésznös dolgot, hogy kit ajánlana!

Kép
Kép
nibcsike
 
 

 
 


A korházba megyek a dokimhoz!

Kép
Kép
nibcsike
 
 



Igen az lesz!

Kép
Kép
nibcsike
 
 



Jó éjszakát!

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Nibcsike vagy még?

Ágica
ágicaa
 
 


Én is holnap megyek uh a kórházba, mikor mész?:-) Én 9-10között

Ágica
ágicaa
 
 


Ma milli drukk:

Enikő: AFP
Ágica: UH
Ibi: 28-30 heti UH és vérvétel
Levi: 15 hós oltás
Martin (Chrissy): tanácsadás

madiani
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek, bár az idő elég szutyok!

Nagyon szépen köszönöm a jó kívánságokat, aranyosak vagytok igazán jól esett!!!

Szegény pici fiam még alszik és nem tudja ma mi vár rá, annyira sajnálom, már előre látom, hogy nagyon fog sírni :cry: . Mióta egy éves lett a doki mumus lett neki, pedig elötte teljesen el volt vele még a sztetoszkópjával is játszott meg a doki órájával :) . Mondta a gyerekorvosunk, hogy ez ilyen korban elő szokott jönni majd kb. 3 éves korukra szoktak a gyerekek eljutni oda, hogy már felfogják, hogy nem bántani akarja őket hanem meggyógyítani. No ez van addig sírunk :( .

Alexa nektek volt valami gond a 15hós oltás után, mert azt mondják az már durvább? Levi unokatesójának pl. magas láza volt és kipöttyösödött, állítólag csak pár nap múlva jön ki ha kijön.

Kriszta nagyon sajnálom, hogy mennetek kell uh.-ra, még az a szerencse azért, hogy nem fáj. Minden rendben lesz!! A nyuszis képek tündériek :) .

Antám mi lesz ma talizunk? Úgy látom sétálni sajnos nem megyünk. Még valami, tudod nem akarok beleszólni, de szerintem vigyél még hálóinget mert nekem pl. véres lett ahogy aludtam, kellett cserélgetni, jobb ha több van mint kevés.

Felébredt Levi, akkor majd folyt.köv. Puszi

Kép
Kép

Nst
vikike_
 
 


Jó reggelt! :)
Tényleg hülye idő van :? !
Tündike,pihizzél sokat!Melyik dokinál voltál?!
Krixta!
Nagyon szorítok,hogy minden okés legyen!Bessy kérdezte (asszem),hogy mit néznek uh-gal!A piciknél sokszor előfordul,hogy nyitott a gyomorszájuk,ez az un. reflux betegség,a baba sokat bukik,és nem igazán hízik! :?
De reméljük minden rendben lesz Rékánál!Amúgy nagyon édi kislány! :)
Márti!
KisAti is nagyon cuki!Sajnálom a babakocsis dolgot! :(
Ani!
Szerintem már nem igazán fordul vissza Roni fiú! :) Ilyenkor már azért pici Neki a hely! :)
Vikikém!
Gondolok ma sokat Levikére!Ilyenkor sajna már tényleg nagyon zokon tudják venni a szurit!Dehát ki nem?! :cry:
Vicuska!
Piri???? :roll:
Judy!
Nálunk Patriknak itt a külön szoba,mégis szinte mindíg a mi szobánkba alszik!Abban bízok,ha Bence kicsit nagyobb lesz,akkor Vele hajlandó lesz a szobájában aludni! :) Bencus amúgy nem alszik köztünk,hanem a kiságyban alszik egész éjjel,és már nagyon ügyi mert már csak egyszer,hajnali 5 körül szopizik! :)
Lányok!
Jár valaki a Kamarás doktornőhöz?
Mi ma megyünk hozzá magánba!Bencus nem nagyon akar szopizni,valószínű megváltozott a tejem íze,vagy nem tudjuk mi van,de raplizik a cicimen! :(

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Sziasztok!

Csak nagyvonalakban tudtam átfutkározni az oldalakat. :(
Szép nagyokat nőttek a babák. :)
Minden ünnepeltnek sok boldogságot kívánok!
Köszönjük a dicséreteket a pocira és a babasarokra is. :) Lassan teljesen elkészül. A táska is útrakész, 1-2 apróság hiányzik belőle.

Pénteken aláírtuk az adásvételi szerződést, ha minden jól megy, akkor június vége, július eleje lesz a költözködés ideje. :) Már lesz netünk is. :D
Ma délután beszélek RLlel, hogy mikor is menjek NSTre, mert ugye látni akar. :D
Bocsi, hogy csak ilyen rövidke voltam, rohanunk közjegyzőhöz. :?
Puszi mindenkinek!
Vendég
 



Andesz, köszike akkor nem izgulok. :)
Én ismerem Kamarást, nekem ő volt a körzetileg kirendelt dokim. Nem szerettem, bár sztem semelyik gyerek nem szereti a dokiját. Majd meglátjátok milyen és döntötök. Valószínű magánba azért más.

Szilvi, de jó hogy jöttél :) Örülök a háznak! Nagyon várom már hogy többet gyere, hiányzol.

ezt most elküldöm...

madiani
 
 


Vikikém, dehogy szólsz bele! Szívesen veszem a segítséget. :) Nem veszek többet mert utálom a hálóinget. :evil: Amiket vettem nem is teccenek (mert ami teccet volna vagy nem volt gombos vagy nagyon drága volt). Úgy döntöttem hogy ha "baleset történik" akkor gyorsan kilötykölöm a foltot és remélem megszárad míg a másikba vagyok. Amennyiben ez nem sikerül hívom anycám és vagy a sajátjából hoz be egyet (már ha van neki) vagy vetetek vele még. Remélem így működni fog. Érdekes dolog ez, mert minden szarra szórom a pénzt, de erre sóher vagyok. :oops: :lol:

Levikémnek millió drukk mára és a késöbbiekre is hogy ne legyen baj az oltásból. Hát ma nem fogunk sétálni mert nagyon szar idő van, de majd hívom Ágit és utána Téged is hogy mit beszéltünk meg.

Ágica, már ott lehetsz. Sokat gondolok Rád, remélem nem izgulsz!

madiani
 
 


Jó reggelt!

Nati: Sikerült elintézni a jogsit? :)

Gabi: Irigylem a házatokat. Nagyon szép. Énis szeretnék egy ilyen házat. A tiétek merre is van? Ti építettétek? Mennyi idő alatt?

Kata: Ki a doktornénitek? És otthon kap oltást is? Nekünk mindig menni kellett a tancásadásra. Ti hogy csináltátok?

Ildi: Mi volt a dokinál? Várom a híreket :) Nincs szerelme a Barninak. Piroska nénit a dadust nagyon imádja, de szerintem a többi ovónénit is kedveli. Mondták hogy nagyon tud hízelegni a kis francos. Sőt szeptembertől a kispajtása másik oviba megy, de mint kiderült egy helyre fognak járni karatézni :) Ha minden igaz.

Márti: Ez a csöppség gyönyörű és milyen pici. Nagyon szépek vagytok együtt. :) Sajnálom hogy rossz éjszakátok volt, éán is ilyenkor úgy sajnálom ezeket a csöppségeket. Megszületnek és máris mennyi mindent kell kiállniuk, mennyi mindennel kell megküzdeniük. Lesz ez jobb is. Jobbulást a pici pocinak.

Kriszta: Remélem nem lesz semmi gond. Mikor mentek hasi UH-ra?

Ani: Igen. Ezen a héten tölteném be a 12 hetet. 12. hét - 10 hetes terhesség. Már ösze vagyok kavarodva.
Fel hívom ma a védőnénit, hogy mivel a választott dokim azt mondta hogy a 12 hetes UH-t CSNK-ba csináltassam, így mégis jó a péntek. Ezt beszéltük meg eredetileg.
Jövő hét kedden Bácskai magánrendelés (Blaskó Ervin javasolta is), oda azért mert jó diagnoszta. Azutáni hétfőn Blaskó Ervin.
Elvagyok, én rüfke. Ennyi pasi életemben nem volt még :)
Ez a biztosítós... !!! Pedig én is akaro kkötni, de inkább hogy a Barninak biztosítva legyen a jövőja, meghát a másik prüntyinek is.

Vikike: Ne aggódj! Hamar túl lesz rajta. Próbálj "bátorítóan" ránézni. Barnika egy oltás után sem lázasodott be. A lába kicsit fájt ahol megbökték de ennyi.

Andesz: Dokimnál voltam Blaskó Ervinnél. Megvizsgált, és kellemes csalódés volt. Nem az a durva ember, bár nem i snéztem volna ki belőle :)

Ágica: Várunk a hírekkel!


Fogamzásgátlás: Baseball ütő? :D

Képzeljétek! Móricz Zsigmondon eladó lakást az istennek sem tudjuk megnézni.
Felhívtam egy másik ingatlainrodát (OC) mert tudtam hogy ott is meg van hirdetve, hátha ők meg tudják szervezni. Már voltunk benn felvették az adatokat mindent. Anyja neve meg mit tudom én egy címért.
Akkor nem jelentkeztek, erre megkerestem egy nőt hogy mi a helyzet, szeretnénk megnézni azt a lakást mert érdekel bennünket.
Visszahívott a nő. Kérdezte: Mennyi az önrész? Beszéltünk-e már a hiteles kolleganővel? Mondtam még egy lakást sem néztünk meg, miért kellene nekünk az ő hitelesükkel beszélnem?
Lemerült közbe a telefonom úgyhogy ennyibe maradtunk.
Tiszta APEH

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


http://images.iwiw.net/0701/user/01/08/ ... 8331510651 apukám velem és Kisatival

http://images.iwiw.net/0701/user/01/08/ ... 8331380679 anyukám az unokájával

http://images.iwiw.net/0701/user/01/08/ ... 8328817964

http://images.iwiw.net/0701/user/01/08/ ... 8328777363

Szilvi, SZIAA!!! :D :D
Andesz, hát végülis megoldottuk, így nekem nem olyan jó a kocsit tolni, de szerintem Pocimanót nem zavarja.
Tündi, képzeld ma végigaludtuk az éjszakát (na nem ám, 9-kor, éjfélkor és 4-kor felébredtünk szopizni, de apuci pl nem ébredt fel éjfélkor, azt hitte végigaludtuk mi is :D 4-kor meg ugye pont megy el melózni) mindig így kéne hogy kijöjjön az éjszaka! Nem tudom, azúj módszernek vagy az Infacolnak köszönhető-e?!
Lányok, olyat lehet, hogy csak az éjszakai szopik előtt kap infacolt a baba? Ti adtatok ilyesmit??
Enikő, Ágica, Ibi, Viki, Kriszti, drukk nektek...
Ani, írtam privit!
Vendég
 


ja!Ani!
Biztosítóval kapcsolatba...én is akartam kötni egy balestbiztosítást,de azért nem köthettem,mert Patrik után viszeres volt a lábam,és megműttettem! :shock: :evil: Szóval nem semmi!
De Neked szerintem azért nem engedték most,mert ez a sima balesetbiztosítás,gyerekszületésre fizet 12.000 ft-ot!Apának van,Őutána megkaptuk a pénzt!

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Tündi, hát minden hétre jut egy UH, meg egy pasi :)

Sajnálom ezt a lakásmizériás dolgot, de reméljük hogy mint Szilviéknél nálatok is hamarossan rendeződik.
Már mindenhol olyan adatokat kelll megadni hogy én is csak figyelek. Pont a múltkor úgy megszüntették az egyik emilcímem hogy nem is szóltak (legalább egy üzit küldtek volna). Csak azért tudtam meg mert az outlook nem tudta letölteni róla az üziket. Perzse mert már nem is létezett. Felléptem a primposta honlapjára hogy mi a f.sz van. Hát írják hogy ez az emilcím (mármint az enyém) már nem aktív de újra regisztrálhatok ugyanazon a néven csak töltsek ki egy kérdőívet. Amelyben ilyen kérdések voltak: mennyi a fizum, van-e saját autóm. (jah és nem lehetett továbblépni ha nem töltöttem ki) Na mondanom se kell, nem is néztem tovább. Basszák meg!

madiani
 
 


Sziasztok!

Szilvi, de jó újra látni - még ha csak egy kicsit is.

¾ 9-kor értem haza a vérvételről (Távirda), pedig már 7 óra előtt odaértem :roll: Kissé sokan voltak...
Védőnéni azt mondta, hogy kb. hétfőre lesz eredmény, na ehelyett itt az sztk-ban meg azt, hogy legkorábban csak szerda, de inkább csütörtök vagy péntek, és a kórházhoz kell érte menni. Mi a búbánatot csinálnak addig vele? Én balga meg azt hittem, hogy hétfőn elmegyek az eredményért és már kedden vihetem is Svarcinak, meg végre lesz UH és megkuksizhatjuk Babócát. Mindenkinek ilyen sokára lett meg?

Na megyek, belevetem magam a női esélyegyenlőség rejtelmeibe :P

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko
 
 


Andesz, apácskának van életbiztosítása. Akkor ezekszerint ő is kap valamit ha én szülök? Na ennek utána kell járnom....

Enikő, nekem 2 hét volt mire megjött az eredmény és azért kell az új sztk-ba menned mert a vércsoport és ellenanyag vizsgálat eredményét a véradóba kapod.

madiani
 
 


Márti! Ez nem semmi!!! Kire is hasonlít ez a gyermek? :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Ani!
Attol függ milyen a biztosítás,mert ha az a megtakarításos,akkor asszem nem!Nekünk sima baleset-élet biztosításunk van,ami nem ilyen 5000 ft/ho-s és ez fizet gyerekszületésre!
De nézd meg a kötvényr,az a legegyszerübb!
Ja,és nem is mondtam,tegnapelött,Szilviék voltak itt nálunk,vitt mikrogyöngyöt,hááááát,tök nagy pocakja van! :D

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Képek Martinról:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Megpróbálok visszaolvasni, és ha tudok még tanácsadás előtt jövök és írok.
Vendég
 


Andesz, nagyon köszi! Megtakarításos úgyhogy majd csak köv. gyereknél lesz pénz az én biztosításomból. E van... Amúgy jó lesz mert így legalább az adóból is vissza tudok valamit igényelni (eddig csak a lakást tudtuk, de azt is csak egyik fél és mivel Gáborom többet tud így ő) Ki van ez nagyon találva....
Amúgy én is azért akarok kötni hogy a gyermekeim valamennyire be legyenek biztosítva. Anycáméknak mondtam, kiröhögtek hogy még fiatal vagyok, de ez az én döntésem (én pénzem)

madiani
 
 


Nagyjából átfutottam, de előre is bocsi, akit kihagyok.

Először is köszönjük a köszöntéseket, meg a dícséretet a meghívóra.

Andesz: mikortól volt Patrik a kompban? Ha jól emlékszem a múltkor te kérdezted, hogy kap-e már mást is Martin. 3-ától kap a déli szopi előtt kajcsit. először sima főtt krumplival kezdtünk egy hétig, aztán krumpli-almával, és holnaptól szeretném próbálni a krumpli-répa összeállítást.

Gabi: ügyesek vagytok, nagyon klassz lett a házatok.

Kriszta: nagyon jók a nyuszis képek. Ezer millió drukk az uh-hoz, minden rendben lesz, ne aggódj!!! Sok puszi!

Nati: én is remélem, hogy használ a szemcsepp. Csak nem mindig egyszerű cseppenteni neki, mert összeszorítja a szemét, de azért próbálom kifogni, hogy jó kedvébe legyen és akkor gyorsan cseppentek neki. Hogy elment az idő nálad is, már 100 nap alatt vagy. Peca cuccról annyit, hogy én nem nagyon értek hozzá, így együtt szoktunk elmenni és mondom neki, hogy válasszon, ami neki jó. Tudom, hogy így nincs meglepi, de rosszat meg nem akarok venni.

Márti: kisAti gyönyörű és nagyon szépen hízik. Gratulálok a leadott kilókhoz, ügyi vagy.

Szilvi: de örülök, hogy jelentkeztél. Hogy vagy, hogy bírod az utsó hónapot? Már neked sem sok van hátra és Titababázhatsz végre!

Enikő: drukk AFP-hez.

Vikike: szorítok, hogy ügyi legyen Levi az oltásnál.

Ibi: drukk az uh-hoz.

Ágica: neked is megy a drukk az uh-hoz.

Bocsi a sok képért!
Megyek készülődni, egy óra múlva indulunk a doktornőhöz. Martinka elaludt, de úgy, hogy betettem a babakocsiba, tologattam és alszik.

Puszi mindenkinek, jelentkezem, hogy mi volt, remélem!!!

És tényleg bocsi, akinek nem írtam!
Vendég
 


Chrissy!
Nagyon édes Martinka! :D
És már milyen nagy :shock: :D !
Nem emlékszem pontossan,hogy mikortól kompozott Patrik,szerintem,olyan7-8 hónapos korától,de Ő már 10 hónapossan ,egy kicsit ugyan bizonytalanul,de már ment!
Én kérdeztem a kaját!Gyümit már Bencus is eszik(nagyon ízlik Neki),és ma kap sütőtökpürét,kivi leszek,hogy tetszik majd!Adok már Neki,mivel ilyen gondok vannak a szopival,inkább ezzel pótolok,mint tápszerrel!

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Sziasztok!

Ani!
Ezen az életbiztosításos dolgon kiakadtam.Amúgy előfordulhat,hogy visszafordul még ilyenkor a bébi,de nagyon ritka.Ne izgulj Roni nem fog!

Nibcsike és Ágica!
Szorítok az UH-hoz,bár már lehet túl is vagytok rajta.

Tündi!
Köszike a házra a dicséretet.Bodajkon van és a férjemék háza volt ők már nagyon régen költöztek ide még akkor kicsi volt.Az eredeti ház 1 szobából és egy konyhából állt és vályog és palatetős volt majd a szülei építették hozzá az L alakú lapostetős részt beton blokkból.Tavaly januárban vettünk fel 2,5 millió forintot.Belül egy kicsit átalakítottuk a régi konyha+spájzból lett egy szoba és a konyha kikerült a nagy nappaliba ilyen amerikai stílusú lett.Anyósom velünk él.Most így 3 szoba egy nappali egy fürdő és egy konyha+étkező van.Új tető lett,szigetelés+vakolat,nyílászáró csere,padlásfödém szigetelés és fedett terasz.
Ja és ne izgulj,ilyenkor még nagyon eltérőek lehetnek a méretek,két hetet simán behoz a babó,majd meglátod.

Vikike!
Drukk a szurihoz.Reméljük nem lesz semmi gond.Meglátod pár nap és már el is felejtitek,hogy volt.

Márti!
Ez az első kép,hát nem semmi,ez a hasonlóság.Apukád nem is öregedett!A többi kép is nagyon jó!
Ja mi semmit nem adtunk Noelnek.Nem vagyok a híve az ilyen megoldásoknak,na meg nem volt olyan vészes talán ha egy vagy ét zűrösebb éjszakánk volt.Azt pedig öleléssel simivel meg maszírgával és persze sok türelemmel és kitartással megoldottuk.

Chrissy!
Nagyon aranyos Martinka.Igazi kis huncut fickó!Tünemény!!!!!

Enikő!
drukk AFP-hez,ne izgulj biztos rendben lesz.

Most ezt elküldöm,bár már biztos egy csomót írtatok mire végeztem a mondndómmal.
Vendég
 


Hát tévedtem.Elég nagy pangás van.
Vendég
 


Sziasztok!

Szilvi!Pont ma gondoltam arra,hogy mi lehet veletek!! :D Örülök,hogy minden oké,és lesz házikótok!! :D

Gabi
!Nagyon jól néz ki a házatok,ügyesek vagytok!!

Tündi
!Örülök,hogy jól vagy!!Biztos minden oké! :wink:
Nem is gondoltam,hogy ilyen hercehurcával jár már minden,mi 2 éve vettük ezt a lakásunkat,és simán megnézhettük. :shock:

Ani!Az email-os regisztráció sem semmi,milyen pofátlanság már,tök személyes dolgokat kérdeznek!! :shock: :shock:

Kriszti!!Édes Martinkátok,a nevetősek tetszenek a legjobban!!Ki az a másik kisgyerek?

Vikike!Ettől az oltástól féltem én is a legjobban,és semmi,de semmi tünet nem jelentkezett Martinkánál.Viszont valóban előfordulhat láz,kiütés,nátha,nyirokcsomóduzzanat,de csak napok múlva.Persze Levinél sem lesz semmi gond!!!! :wink: :wink:

Krixta
!Aranyos Réka a képeken!!Remélem minden rendben lesz az UH-on!!!Mennyit hízott Réka,hogy azt mondta a doki,hogy kevés?

Márti!Tök jó,hogy máris leadtad a kilókat!!Atika gyarapodásához pedig gratulálok!Szépen nődögél a kislegény!! :D

Én múlt hónapban adtam le hirtelen 2 kilót,nem tudom mi történhetett,persze örülök neki!!Tavaly vettem új nyári nadrágokat,hát felpróbáltam,és mindegyik lóg rajtam és bő!!Arra gondoltam,hogy bevetetek belőle,de olyan drágán varrják meg,hogy azon lehet,hogy kapok új nacikat is! :shock:

Na,ezt most elküldöm.
Vendég
 


Kata!Hogy van Geri baba?Náthás?

Vicuska
!!Merre vagy???

T.Andi
!Hogy vagytok?Hogy tellnek a napok?Gréta baba szépen nődögél?

Nati
!Minden hónapban átmegyek a börzére,de most árultam először.Általában sokan vannak,de most nagyon nagy volt a pangás!
Vendég
 


Szilvi!
Nem is olvastam,hogy lett házatok. :D :D :D Hát ez igazán jó hír!
Milyen?Hol?És mennyiért?
Vendég
 


Alexa!
Bárcsak rólam potyognának így a kilók!Ha annyira sajnálod adhatok át párat,mondjuk 15-20 kilót :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Gyönyörűek a babák!! és szépen nődögélnek!

Enikő! Én pénteki napon voltam annó AFP-n és nem a következő, hanem az azutáni hétfőn kaptam meg aza eredményt. Úgyhogy lassan megy a dolog.

Krixta! Remélem minden rendben lesz Réka pocijával.

Alexa! Minusz két kiló az sose baj. Nézd tényleg a jó oldalát. Vehetsz új nacikat! :)

Gabi! A ház belsejéről is tehetnél fel képeket! Ha kívülről ilyen szép, milyen lehet belülről..?

Szilvi! Örülök, hogy itt voltál. Hiányzol, jöhetnél sűrűbben is! Vigyázz magatokra!

Valaki kérdezte, hogy ki ismeri Kamarás dokit. Ha Kamarás Erikáról van szó, akkor csak annyit tudok mondani, hogy Nekem a fél csoportom oda jár házidokihoz. Nagyon alapos doki.

Rólunk: Tegnap minden okés volt. Zárt méhszáj. A Picurkával minden oké, nyitogatta a száját, mocorgott, a szívverése is teljesen ok. A placentám még mindig lejjebb tapad, de nem éri el a méhszájat. Schwarczi azt mondta, hogy nincs gond. Amúgy nekem a mellső falon tapad.

Ja, képzeljétek, ma véletlenül belekarmoltam az egyik kiálló anyjegyembe a kezemen, és elkezdett vérezni. Nem jött le, csak az egyik oldala jött "fel". Mit csináljak?? Lefertőtlenítettem, meg beragasztottam.
Az a baj, hogy ma max házidokihoz tudok elmenni, mert holnap egész napos leszek, péntektől meg továbbképzésünk lesz Orosházán, és itthon se leszek. :(

Puszi!
n.k.ildi
 
 


Ildi!Örülök,hogy minden rendben van veletek!! :D :D

Na igen,örülök a - 2 kilónak,de mostmár ne menjen több le! :)
Vendég
 


Ildi!
Majd ha egyszer odáig jutok,hogy mindenhol csilli-villi rend legyen,akkor teszek fel képeket bentről is.Még bent is lenne mit csinálni felújítani,festeni.Hú azt se tudom azzal mikorra leszünk kész.Majd másnem apránként készítek fényképeket.

Ja lányok ha vkit érdekel hordozókendő házilag,a csomózási módokat is leírja,nem tudom újjonnan mi kerül ezen 7000 Ft-ba: http://www.nandu.hu/magyar/szules/gyszfo.htm és bal oldalt szürke részben a lap alján "Kapcsolódó témák: Babahordó kendőkötés"
Vendég
 


Ildi!
Szuper lehetett az Uh,édes lehetett ahogy nyitogatta a száját.És gratulálok a jó eredményekhez!
Anyajeggyel vigyázz,nem árt megnézetni,főleg ha ilyen kidomboruló.Én is volt már hogy belekaptam a hátamon,nem mentem vele dokihoz,de szerencsére nem lett semmi gond.Azért ha tudsz akkor inkább nézesd meg.
Vendég
 


Most elszaladok házidokihoz( csak oda tudok, mert bőrgyógyászatra kb május elejére kapnék időpontot). Inkább menjek feleslegesen, mint ne menjek. Köszi Gabi!
n.k.ildi
 
 


csajok, frászt kaptam...Atika reggel 10 óta semmit nem aludt, 2 órája meg elkezdett üvölteni, szerintem a fáradtságtól (pedig próbáltam én mindenhogy elaltatni (ti hogy a fenébe csináljátok??nekem nem sikerül, ha magától nem alszik el, akkor max a kövtkező szopi után..) de annyira sírt, hogy így még soha(nem sokáig,max 5 percig), iszonyat volt, semmire nem reagált és a végén egy akkorát sikoltott, hogy azt hittem elájulok. Ja és utána hápogott, nem tudott levegőt venni...ráfújtam, ezt a kórházban mondta valaki, hogy vele is volt ilyen, nekem is működött. Utána teljesen elernyedt szegényke, elaludt, de alig mertem letenni. Aztán nemrég felébredt enni, de azóta is olyan kis hüppögős meg ijedős szegényke, most is alszik, fel se keltem, majd magától felébred. amúgy semmi baja, most a poci se fájt, mindene rendben, csak hát majdnem meghaltam ijedtemben...

még egyszer: légyszi írjátok le, ki hogyan altatja el a babáját, aki nem sír, de régóta nem alszik? (most az egész picikre gondolok)köszi!
Vendég
 


Márti!

Ne is csodálkozz ebben a hülye szeles időben.Nagyon érzékenyek erre a pici babák,de még a nagyobbacskák is.

Én ha nem tudott elaludni vagy megnyugodni, volt,hogy adtam neki cicit,nem sokat csak épp egy picit aztán becsmpésztem a szájába a cumit.Én mindig hason altatom pici kora óta.Néha az is segített ha az alkaromon ringadtam.Zenét hallgattunk vagy énekeltem.Magamhoz öleltem az ágy szélén és ringatóztam előre hátra,mint a gyogyósok.
Amúgy nem vagyok cumi párti,de Noelt megnyugtatja.De csak alváshoz kell neki ahoz se mindig,amúgy kiköpi,és ha elalszik és kiesik a cumi akkor se keresi.
Ja és a legfontosabb,hogy mindig próbálj nyugodt maradni,nyugodtan beszélj hozzá,mert nagyon megérzik ha ideges vagy és annál jobban sírnak.Szóval:SZÚÚÚ-SZAAAA
Vendég
 


Márti!
Nálunk is volt ilyen,Martinka a cicin elaludt ilyenkor.Éppenhogy a szájába vette,el is aludt,nem is szopott igazán,de megnyugodott.Tényleg fontos,hogy ne érezze rajtad,hogy megijedtél!
Vendég
 


Ildi!
Lehet, hogy már jártál is orvosnál, de ha nem, feltétlenül nézesd meg!
Nekem is van elég sok anyajegyem. Korábban volt egy a hátamon, de sokszor belekarmoltam, meg egy idő után azt vettem észre, hogy elkezdett nőni (nem tudtam, hogy a kettő között van-e összefüggés, bár nekem soha nem vérzett) és szabálytalan alakja lett.
Szóval elmentem vele bőrgyógyászhoz, levette, meg el is küldték szövettanra, és mondta, hogy ha elkezd nőni, akkor elég nagy esély van rá, hogy rákos. Szerencsére negatív lett, de azért az emlékét itt őrzöm a hátamon: egy szép kis 3-4 cm-s heg a varratok helyével díszítve :roll:
Úgyhogy ne "játssz" az ilyennel, inkább feleslegesen menj orvoshoz, minthogy később nagyobb baj legyen!

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko
 
 


Sziasztok! :)

Köszönöm a drukokat! :)
UH-s adataink:Bpd:79mm, Ad:79mm, Fl:55mm, Becsült súly:1800g, koponyavégü fekvés, placenta érettsége:2.
Azt mondta a doki, hogy minden rendben! :)

Gabi!
Szerintem is jó a házatok!Tetszik! :)

Chrissy!
Martinka nagyon édes! :D

Tündike!
Hogy vagy?

Ma reggel voltam vérvételen is az Sztk-ban. Iszonyatosan sokan voltak, nem mertem soron kivül odamenni! :oops:

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Sziasztok!

bocsi hogy nem jöttem, vissza is éppen hogy csak lapoztam, de ígérem, holnap pótolom :oops: :D
nagyon húzós volt a hétvége, hétfő du.meg Pestre kellett mennem, mert anyut műtötték epekővel, tegnap apácskát vártem, mert Erdélyben volt pár napot, előtte meg ezer dolog volt... :roll:

A lényeg, tegnap reggel megjött, :P dől belőlem, mint a Niagara :shock: :? :roll:
be is jelentkeztem Tapolcára, most egy tök norm és kedves nővel beszéltem, máj.6-án mehetünk :wink: :wink: :wink:


Vikike!

Boldog szülinapot kicsit megkésve
:lol: :oops:

Holnap jövök 8)
Vendég
 


Jelentkezem!

Chrissy, mi volt tanácsadáson?

Gabi, azért ne akadj ki, annyit nem ér. :) Nagyon ügyik vagytok a házzal, le a kalappal.

Alexa, igen és az a baj hogy egyre több helyen pofátlanul sokat kérdeznek. Nagyon ügyi vagy a kilókkal. Bár az elmúlt 3 hétbe én se híztam egy dekát se. Nagyon örülök így talán a 12 kg-on belül maradok.

Ildi, örülök a jó híreknek. :) Az anyajegyet feltétlen nézesd meg! Nekem többet levettek mert kiálló nagy volt, szerncsére egyikkel se volt gond. A bőrdokim azt mondta hogy jobb így mert amit levettek abba már a napsugárzás se tud ártani.

Márti, sajna nem tudok mit tanácsolni. Azt én is hallottam már több anyától hogy ez a szeles idő nagyon megviseli a piciket.

madiani
 
 


ez a fránya laptető

Ibi, gratulálok a szép eredményekhez. Mi az hogy a méhlepény 2. ?

Vicuska, jaj de jó! Már javítom is a táblit.

madiani
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?