Jó reggelt!
Nati: Sikerült elintézni a jogsit?
Gabi: Irigylem a házatokat. Nagyon szép. Énis szeretnék egy ilyen házat. A tiétek merre is van? Ti építettétek? Mennyi idő alatt?
Kata: Ki a doktornénitek? És otthon kap oltást is? Nekünk mindig menni kellett a tancásadásra. Ti hogy csináltátok?
Ildi: Mi volt a dokinál? Várom a híreket
Nincs szerelme a Barninak. Piroska nénit a dadust nagyon imádja, de szerintem a többi ovónénit is kedveli. Mondták hogy nagyon tud hízelegni a kis francos. Sőt szeptembertől a kispajtása másik oviba megy, de mint kiderült egy helyre fognak járni karatézni
Ha minden igaz.
Márti: Ez a csöppség gyönyörű és milyen pici. Nagyon szépek vagytok együtt.
Sajnálom hogy rossz éjszakátok volt, éán is ilyenkor úgy sajnálom ezeket a csöppségeket. Megszületnek és máris mennyi mindent kell kiállniuk, mennyi mindennel kell megküzdeniük. Lesz ez jobb is. Jobbulást a pici pocinak.
Kriszta: Remélem nem lesz semmi gond. Mikor mentek hasi UH-ra?
Ani: Igen. Ezen a héten tölteném be a 12 hetet. 12. hét - 10 hetes terhesség. Már ösze vagyok kavarodva.
Fel hívom ma a védőnénit, hogy mivel a választott dokim azt mondta hogy a 12 hetes UH-t CSNK-ba csináltassam, így mégis jó a péntek. Ezt beszéltük meg eredetileg.
Jövő hét kedden Bácskai magánrendelés (Blaskó Ervin javasolta is), oda azért mert jó diagnoszta. Azutáni hétfőn Blaskó Ervin.
Elvagyok, én rüfke. Ennyi pasi életemben nem volt még
Ez a biztosítós... !!! Pedig én is akaro kkötni, de inkább hogy a Barninak biztosítva legyen a jövőja, meghát a másik prüntyinek is.
Vikike: Ne aggódj! Hamar túl lesz rajta. Próbálj "bátorítóan" ránézni. Barnika egy oltás után sem lázasodott be. A lába kicsit fájt ahol megbökték de ennyi.
Andesz: Dokimnál voltam Blaskó Ervinnél. Megvizsgált, és kellemes csalódés volt. Nem az a durva ember, bár nem i snéztem volna ki belőle
Ágica: Várunk a hírekkel!
Fogamzásgátlás: Baseball ütő?
Képzeljétek! Móricz Zsigmondon eladó lakást az istennek sem tudjuk megnézni.
Felhívtam egy másik ingatlainrodát (OC) mert tudtam hogy ott is meg van hirdetve, hátha ők meg tudják szervezni. Már voltunk benn felvették az adatokat mindent. Anyja neve meg mit tudom én egy címért.
Akkor nem jelentkeztek, erre megkerestem egy nőt hogy mi a helyzet, szeretnénk megnézni azt a lakást mert érdekel bennünket.
Visszahívott a nő. Kérdezte: Mennyi az önrész? Beszéltünk-e már a hiteles kolleganővel? Mondtam még egy lakást sem néztünk meg, miért kellene nekünk az ő hitelesükkel beszélnem?
Lemerült közbe a telefonom úgyhogy ennyibe maradtunk.
Tiszta APEH