Új privát üzeneted érkezett!

Csak egy gyors híradás: szerencsére Mátéval neurológiailag minden rendben, kicsit érzékenyebb a lelkem, mint az átlag, s a hangsúly a megelőzésen van. Most mennem kell, igyekszem később majd jönni.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Mentek holnap játszóra? De jó! Már egy pillanatra belelkesedtem de rögtön eszembe jutott, hogy fogadó órára kell mennem. :(
Na de majd legközelebb.

Húú csináltam tegnap zabkását! Hát nagyon fincsi lett és a legfontosabb, hogy a gyerkőcök is ették. Szonja almával, Trixi egy kis gyümölcscukorral. Na meg hát ugye nagyon egészséges.

phpBB: Kép
kati74

Halli,

Szami, örülök, ha Máté egészséges! Milyen prevencióra gondoltak a dokik?

Kati, zabkása recept??? Feldobod?

Szilbee, tegnap én kérdeztem Ádámot, hogy jó megoldás-e az, ha Levente gyógyulás után még 2-3 hét erősítésre otthon marad (Dokinéni mit monodtt rá?) . Ha ebből adódott félreértés, akkor sajnálom, én természetesen nem arra gondoltam, hogy betegen menjen Levus bölcsibe! Csak engem is izgat, hogy hogyan lehetne Leventénél elkerülni az újabb betegséget.
Küldtem az Olgi-féle bodyt, megtaláltad?

Ki tudna még jönni fél 3 körül játszóra?
Vagy tegyük át más időpontra?

Judit, remélem több gyogyó már nem kell senkinek! Ebben a hónapban az oltóanyaggal, tápszerekkel orrspray-vel, vitaminnal, stb-vel mi is igencsak akörül járunk...

Ja, és Apának szemüveg kell! :shock: Drága ám a családban a rosszul látó ember, én 10 éves korom óta szemüvegezem, 14 éves korom óta lencsézem (ami mellé ugyi csak kell egy szemüveg is...)
Ki sem merem számolni, 2-3 műtét ára már bizti kijött volna belőle....
Majd a 2. szülés után szeretném megcsináltatni. Ha merem.....

Nah, a többit elfeledtem....

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Nem csak arról van szó! Anyum is meg mások is mondták, hogy adjuk bölcsibe, mikor beteg! ... Mindig akkor merül fel ez a dolog, mikor aktuálisan beteg... legutóbb olyan 3 hete buktam ki rajta... most megen.
Figyu! Akkor a body-t majd visszajuttatom, mert nekünk még nagy szerintem, bár még nem láttam a pakkot, amit küldtél.
Ja egyébként, most is itthon volt 3 hetet, de a bölcsizés 3. napján már megen taknyos volt.
Petinek hanyas most a szeme?
szilbee

Csákó!

Nekünk úgy néz ki jó a holnap! Dorka..........aszittem má minket meg sem kérdeklllll :roll: 8) :D

Ugyi nem fog esni???????

Jajj ma volt egy +++++ ív élményem. Mentünk ki a MMarktba és egy srác oda és vissza is segített a babakocsit a buszra! Olyan rendes!!!!!!!!!!! Imádom az udvarias fickókat, remélem Nimim is ilyen lesz!!!!!(rajtam nem múlik :lol: )

fanna3

Szamóca!

Örülök, hogy Mátéval rendben van a dolog! :D

Dorka!

hozzávalók: 3dl tej , 7-8dkg zabpehely
amikor forrni kezd a tej akkor zabpehely bele, 2-3 kavarintás, elzár és kb 10percig lefedve állni hagyni ennyi és akkor Szonjának reszeltem bele almát.
Nagyon egészséges és az emésztést is elősegíti.

kati74

Dorka! Nekem is küldjed azt a püt! Amúgy aranyos vagy köszi, de még megvan az én szoptatós párnám is. Babóval nem tudtam használni, mert annyira ki van tömve, hogy ahogy ülve az ölembe tettem, rá a gyereket, a gyerek már nem a mellemnél volt, hanem az államnál... :oops: De terhesen jó volt lábat póckólni!

Hmmm, nem is tudom... Szerintem ennyi. Ja még! Ha az a bolt a Rossmann mellett van vagy 2 üzlettel, akkor mi is voltunk bent egyszer, de soha többet! Egyrészt tényleg lapjára fordulva tud közlekedni az ember, másrészt gagyival van tele, harmadrészt a bájos , segítőkész eladóktól is el voltam ájulva. :roll:

Olga

Kép
juhaszolga

Dobok egy képet a szopipárnáról, hogy milyen duci! A kép egyébként majdnem napra pontosan egy éve készült.

Kép

Olga

Kép
juhaszolga

He-he, én kezdtem a 200. oldalt :lol:

Igen, Judit, valahogy mindig sikerült megúsznom az UV-kat. Igaz, az egyetemnél már paráztam, de így , belegondolva, HÁROM diploma UV nélkül :oops: Nagyon elégedett vagyok magammal :lol:
Úgy van, ahogy mondod a vezetéssel: nekem 1 m annyi, mint 100... se a parkolásnál nem tudom kitalálni, se előzésnél, beférnéke-e. Amióta ez a nagy (és drága) autónk van, eszembe se jutott, hogy akár földúton is, de kipróbáljam... Ennyire nem vonz a dolog... Brr... De utasként (igaz, csak elől), nagyon élvezem :lol:

Jobbulást Neked! A fogyizáshoz meg kitartást!

Tegnap a Brendonban vettem két álomszép rucit Jázminnak és végre nem rózsaszínben , nekem már kicsit sokkk ebből a színből :lol: Apának meg a vásárlásból, mikor meglátta az árakat...Mondtam neki, ő akart nem rózsaszín ruhát... :roll: :lol: Na, erre szó nélkül fizetett :lol: Ma meg felfedeztem egy új gyerek ruhás turi, s olyan jó dolgokat túrtam, kb 10-12 ruhát az egyik brendonos áráért :oops: :lol:

Niki, de jó, hogy tettél képet! Nálunk a gyerkőcök minden állatot imádnak, én valahányszor földigilisztát látok, eszembe jut a fősulis élményem, amikor az egér előtt ezt boncoltuk...háááát... elég felkavaró élmény volt... :oops: :wink: Voltatok ma a fülészeten?

Évi, Anna hernyót evett... :lol:

Katlina, a második képen nem semmi a fiad! :lol: Az a séró! :lol:

Niki, Jaimee, nem is London nem tetszett, hanem úgy az angolok hozzáállása. Amikor mi voltunk, talán 2001-ben?, olyan nagyon bunkók voltak a határon! Pedig meghívólevelünk (és ezzel együtt igazolt szállásunk egy ügyvéd-építész házaspárnál), oda-vissza jegyünk, nem kevés pénzünk volt. De olyanba is belekötöttek, hogy előző évben a férjem céges úton repülővel volt Londonban, most miért nem azzal mentünk, vagy nekem vadi új volt az útlevelem, mert előtte járt le és hogy hogy lehet az, hogy ha mi tényleg ( :shock: ) házaspár vagyunk, akkor a párom útlevele tele van pecsételve, az enyém meg üres és ehhez hasonlók. Olyan tortúrán mentünk keresztül, mire beengedtek, hogy bőgtem. Borzasztóan megalázó volt!

Az én szerelmem Párizs (meg a férjem.. és a gyerekeim...) :lol:

Tegnap az EEG-t a Bethesdában a kórházi osztályon csinálták. Lányok, öleljétek magatokhoz a gyerkőcöt és adjatok hálát a sorsnak, hogy egészséges a gyereketek!!!! SEMMI más nem számít! Az a borzalom, amit ott láttam... A fájdalom viaskodott bennem a tehetetlenséggel, szinte ordítottam volna, hogy ez nem igazság! Ezek az ártatlan gyerekek nem tehetnek semmiről! Nem szabadna ilyen állapotban lenniük!

Ditke, képek a fürdőről?

Szilbee, jobbulást Nektek! Hátha a tavasz meghozza az egészséget is!

Dorka, kérem-kérem én is :lol:

Balwin, AnnaLucusnak boldog hófordulót! :lol:

Olga, igen, csak 25-én megyünk. Már úgy várom... :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Jó Reggelt!

Alhattam volna, mert Dorcsi nem megy bölcsibe. Jön a kútfúró, apa meg korán ment, nem tudta elvinni. Erre Dorka már fenn kukorékol.
Kata kapni fog antibogyót, mert még folyik a füle. Dorkával úgy tünik rendben van minden, de a dokinéninek megmutatom ma Őt is.

Dorka: Én is kérem a privit, légyszi!

Szilbee: Nem is értem, hogy valaki, hogy gondolja, hogy vidd betegen bölcsibe Leventét. Még talán, ha valaki dologozik és nem hagyja minden kis takonnyal otthon, azt valamennyire megértem, de ha otthon is vagy, miért vinnéd. Ráadásul szerintem könnyebben összeszedhet a náthára valami komolyabbat is, ha nincs kikúrálva rendesen.

Szami: De jó, hogy minden rendben van Mátéval. Én is voltam már a Bethesdában. Hát, tényleg szórnyű, bár nekem akkor még nem volt gyerekem, de így is rossz volt látni azt a sok ártatlan csöppséget.

Fanna: Látod még vannak udvarias emberek. Nekem egy idősebb bácsika segített tegnap feltenni a buszra a babakocsit. A fiatalok általában észre sem vesznek.

Kati: Te is olyan kis házitündér vagy, mint Olga és Szami. Mindig olyan finomakat süttök.

Játszó: Nem lesz ma eső meg szél? Mi is mennénk szívesen. Majd meglátjuk. 4-re megyünk Dorkával a Hold óti oviba játszóházba.

Annalucusnak, Letinek és Robikának utólag, Dávidnak, Szabikak és Balázsnak pedig mára boldog hófordulót!

Niki

Kép
Kép
csni

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.09.04 15:02-kor.
jaimee1

Szabika!
Boldog Hófordulót!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Jó reggelt!!!

Kati, köszke, aszittem bonyolultabb dolog ez a zabkása!
De nem fog menni: 3 doboz tejet bontott fel Peti rggel, mind sz@r!!!! :twisted: Még nem is járt le!!!!! De mérges vagyok, du. visszavisszük a boltba, és vagy ott megisszák előttünk mindent, vagy visszafizetik!!!!

Szilbee, Szabira pont jó a body, úgyhogy ti is nagyon gyorsan belenőttök, sőt, akár már most is jó lehet Dávidra! :)
Petinek feles a szeme, asszem lencsézni fog... Még barátkozik a gondolattal. Őt is Tóth Saroltához küldtem, és emlékezett Szabikára, holott kb. fél éve voltunk nála, és Apa nem is jött be a rendelőbe! A neve alapján emlékezett Szabolcsra! Ez tök hihetetlen, olyan aranyos az a dokinéni! Még azt is tudta, hogy fél éve milyen panasszal mentünk hozzá!

Niki, Kata fülfolyására erős antibogyó kell?
És ezt a fülfolyást hogy kell elképzelni? Annyi folyik ki, mintha az orra folyna? :roll: Én még nem is láttam ilyet, aztán elég hülye vagyok hozzá...

Csajok, mi lesz a mai játszóval???? Én már úgy készültem rá!!!!!

Szami, képek az új - nem rózsaszín - rucikról?

Képzlejétek, Szabi vas. óta mindenre ujjal mutat, séta közben az összes szembejövő emberre rámutat, közben "magyaráz": óó, ö, úú, aaaa.... Meg leszedi a zokniját, és a járókában tett 2 csöpp lépést, kapaszkodás nélkül!!!! :)

Kép
Kép
dorkáék

Gratula a lépkedéshez! 8) :lol:

Ha belegondolok, Dávid most épp feleannyi idős, mint Szabi! Ilyen se lesz több! :lol:
szilbee

Na! Megnéztem a bodyt! Hát azért még van mit nőnie hozzá! ;)

Délután (vagy amikor nektek jó) elszaladnék vele, meg a árával is.. a fürdetőről nem is beszélve. ...

Niki! Sajnálom, hogy antibigyót kell... Megeszi egyébként?

Jajj igen! Köszönjük a köszöntéseket! :)
szilbee

CSONGINAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Niki

Kép
Kép
csni

Katlina: Bocsi. Ezek szerint Robika csak holnap lesz hófordulós. Én azt hittem 15-én született. Nem baj, majd holnap is felköszöntöm.

Dorka: Nem folyik annyira, mit az orra, de váladékozik folyamatosan.

Niki

Kép
Kép
csni

Csonginak boldog névnapot kívánok!

Olga

Kép
juhaszolga

Tényleg, 16-a van!

Csonginak nagyon boldog névnapot, Dávidnak, Balázsnak pedig boldog hófordulót!!!

Kép

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Csonginak nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

A hófordulósoknak pedig boldog hófordulót!

Mi ma nem megyünk messzire, várjuk a vizest.

Szamóca, szuper, hogy Máté rendben van! Persze, hamarosan teszek képet a fürdőről.

De a babkocsiról teszek egy képet, van hozzá lábzsák+esővédő is.
Kép

Kép

Kép
ditke2007

Csongi!!!!
Boldog Névnapot!!!!!

Balázs Dávid nektek pedig Boldog Hófordulót!!!!!!!!

Dorka!
Lehet hogy estefele bemennék a body-ért ha nem gond kb.6körül,ha nektek is jó!

Robi is mutatványozik,szokásba vette hogy integet az autóknak és mondja hozzá hogy pápá,pakol folyamatosan erről dobok képet is!
Na meg ha papírt talál rögtön felzabálja :shock: ,szóval dugunk mindent ami papírból van, idáig nem érdekelte!
Kép

Kép

Kép
katlina

Ja a nadrág egy "kicsit"hosszú,de akkor jöttünk be és kintre cipivel tökéletes :oops:

Kép

Kép
katlina

Hihi, Katlina, pont az ugrott be elsőre, hogy kicsit hosszú az a nadrág, nem :wink: :lol:
Egyébként csuda édes, látszik, hogy nagy munkában van :wink:

Köszönjük a köszöntéseket! A hófordulósoknak meg boldog fordulót kívánunk!
Hétfőn az uszi után muszáj volt előre felköszönteni, mert le kellett kenyerezni az úszás folytatására :wink: Nagy Ben 10-es figurát kapott, és ha minden jól megy, ma érkezik a Cristiano Ronaldos brazil válogatot mez, amit onnan rendeltem, amit BBJ rakott fel :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Szami, örülök, hogy nincs nagy baj Mátéval! Hogy lehet ezt megelőzni???

Ditke, klassz a kocsi! Vizesek... hát van olyan víz kinn, hogy azt sem tudom a járdán merre lépjek :?

Niki, sajnálom, hogy antibigyót kell szednie, de hátha attól most már teljesen meggyógyul!

Dorka, én is megkaphatom a privit? Kifúrja az oldalam a kíváncsiság!

Évi és
Kép
csongianya

Csákó!

Csonginak Boldog Névnapot Kívánunk!
Balázs, Dávid Boldog Hófordulót

Igen valszeg vizes minden...le sem tudunk ülni.....no???

(minden napra mond esőt...()

Hehe elképzelem Szabi a Dártvéder hangjával mutogat és kommentál........néznek benneteket mi????? De jó lenne ha így maradna neki, biztos fel lehet ismerni majd egy koncerten a tömegben :D

fanna3

Angolok...........én 10 napot voltam....de azzal kezdődött hg a család utolsóként 3 óra késéssel jött értem... :evil: aztán meg kicsit hánytam egyik este és ott nyomozták a házban hg ki volt véres alabárddal....mintha az olyan nagy szám lett volna.... :oops:
Egyébként meg a tájat IMÁDOM!!! :lol:

fanna3

Csonginak nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!! :D

kati74

Katlina, gyertek, itthon leszünk! de ráér ám, ha iylen esős időben nem akartok elindulni!
Pakolás, papírfalás nálunk is menne! Majd kinövik... :)

Szilbee, bőven ráér ám, a fürdető meg ajándék! :)
Nálunk csak itt állt, örülök, ha ti el tudjátok használni!
De szívesen látunk ám, nem azért írtam, hogy ráér, csak ezért ne indulj el ilyen szar időben te sem!

Mentek a pü-k!

Anna, Ditke, mi sem merünk nagyon nekiindulni, ránkszakad az ég....
Hátha holnap, vagy hétévgén esetleg, addigra már kora nyári időt jósolnak!
Dátvéderem ma extrán rekedt, még az éjjeli üvöltéstől... Szóval a falak is megrepednek ilyenkor, ha rákezd! :)

Nekem németes storym van: 96-ban odavezették a barátnőmet a tévéhez, és kérdezték, hogy látott-e már ilyet.... :twisted: twisted:

Ditke, nagyon vagány, profi a járgány! Meg lehet kérdezni saccperkábé az árát? Nagyon dizájnos!!! Tetszik!!!!

Kép
Kép
dorkáék

csajok, én a vízszerelőt várom! :D

a járgány saccperkábé egész pontosan 29. 990 ft-ba került.

Kép

Kép
ditke2007

Fanna: :D A tájat én in nagyon-nagyon!

Ditke: Szépke a kocsi! Bár apa a szívéhez kapna az ára hallatán. :lol:

Katlina: Robi nagyon édes! :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.09.04 15:03-kor.
jaimee1

Dorka! Akkor halasszuk el... :( Nem csak az eső miatt... Apjukat most nem akarom egyedül hagyni a fiúkkal. Jól lerobbant ettől a takonykórtól szegény.
szilbee

Ditke! Én is csatlakozom! Szupi a járgány! Meg a csajszli is benne! :wink: (Meg az ára is...)

Peti nálunk is döglődik, issza a neocitránt, de...
Remélem megmarad. :lol:

Na gyorsan olvasom már azt a püt!

Olga

Kép
juhaszolga

Dorka! Nincs mit olvasnom. :shock:

Olga

Kép
juhaszolga

Csonginak!
Kép

Hófordulósoknak pusszancs!

Ditke!
Nagyon jól néz ki a járgány!

Robika nagyon édi-bédi!

Dorka!
Grat a járáshoz, akkor már ráérzett a dolgokra.....

Szami! Na hála az égnek, akkor semmi,d e kíváncsi vagyok, mint Évi, hoyg lehet megelőzni? A stressz, az csak úgy jön magától nem?

Szilbee!
holnap tali?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Szerintem inkább halasszuk egy héttel... Randa virgyák a családom összes férfi tagját ledöntötte elég brutál módon. A porszívó már nem igen bírja a megpróbáltatást...

Jóccakát! 8)
szilbee

Jóóóó reggelt,

süt a napocska, talán ma tudunk játszózni!!!! :)

Szilbee, Dávidnál mik a tünetek? van láza is?
Levente már jobban van? Ádám dolgozik, lábon kihordja?

OLgi, megkaptad? Vizsgaeredmény van már?

Robikának boldog 10 hónapot!!!

Kép
Kép
dorkáék

Robika! Boldog hófordulót! Már csak két hónap a tortaevésig!! ;) :lol:

Nem is írtam még, olyan nagyfiús azon a pakolós képen!! Többen tűnik egy évesnél! :D Vagy csak én vok így vele?

Dorka! Ádám lábon hordja ki... Levente vacakul még mindig... Dévid egész jól... Nekem meg ici-pici náthán kívül semmi bajom. Valakinek ugye bírnia kell a strapát. Majd mikor már mindenki meggyógyult... nálam ez így szokott lenni. :twisted:
szilbee

Robika!
Boldog hófordulót!

Fanna!
Jó a új vonalzód!

Judit,
Kép
Kép
bbj

OFF

Judit! Május 15.! Online is be lehet adni, aszondja az uram.

OFF
szilbee

Halihó!

Robikának nagyon boldog hófordulót! :D
jaimee1

Hola :)

Újra itthun :)

A Nagyfiúknak: Szabinak, Robikának, Balázsnak, Dávidnak Boldog Hófordulót! :D

Csonginak pedig Boldog Névnapot! :D

Szamóca, örülök, hogy Máténak nincs fizikai problémája! A megelőzés engem is érdekel...

Ditke, nagyon fajintos a babakocsi, Zsófival méginkább :D

Dorka, gratula a járáshoz! :D Szabi 1 éves korára szaladni fog :wink:

Katlina, legalább jó lesz még egy darabig a naci :wink: :lol:

Mosreggel volt a Csakcsajokban egy pszi. bácsi, a gyerekhisztiről (a földönfetrengős, önkontrollnélküli verzióról) volt szó... Azt mondta, ha a gyerek rendben van, akkor egyszerűen át kell lépni rajta. Erről eszembe jutott egy sztori: Atti egyik ismerőséék gyerkőce egy üzletben kezdett el ilyen szinten hisztizni: ledobta magát a földre és ordított. A szülők meg átlépték, továbbmentek...De azt mondják, azok a gyilkos tekintetek, amiket kaptak a vásárlóktól... :lol: Persze a gyermek lehiggadt, felkelt és utánuk ment :)
Hát nagyon szar lehet figyelmen kívül hagyni az ordító gyereket (remélem sosem tudom meg, mennyire), de ha már egy gyerekpszichológus is ezt mondja :roll:

Tegnap mi is vettünk kiccipét a 101 kiscipőben, szintén Falcon-t ("első lépés" cipő), csak fűzőset, zártat. Majd rakok kípet. Meg szeretnék szandált is, de arra még alszok egyet-kettőt :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Jah, játszóterezés lesz ma? :) Ha igen, mikortájt?

Judit
Kép

Kép
balwin

Balwin! Velünk a Karácsoni Faluban történt egy ilyen eset. Levente elkezdett balhézni, eldobta magát (hozzáteszem, hogy rutinos szülőkénet, jól felöltöztettük ;) számítva az ilyesfajta kitörésekre...) én meg hagytam... No hát jöttek is a kritikák,,, hogy ezt nem így meg nem úgy kéne.. "jajj fel fog fázni"...Mondom csak próbálná meg az illető felvenni, máris fordulna ki a kezéből visítva... 2 percen belül lehiggadt, aztán már minden okes volt, a fickó meg csak lesett! :lol:
szilbee

Valaki elárulja nekem, hol van ez a 101 kiscipő? Lécci lécci! Kérdeztem már, de el vagyok hanyagolva.... :( :( :D 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.09.04 15:04-kor.
jaimee1

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket :lol:

Hú, lányok, én annyira elfáradok az úszótanfolyam miatt Ez az állandó rohanás, hogy odaérjek, öltözés, ma meg megint még foci is lesz... hú, még egy gyerekkel is nehéz, hát még aki 3 gyerek-3 felé megy...

Tegnap megint megállapítottam, hogy nehéz dolog a gyereknevelés, és anyaként simán pszichológusnak is lenni kell! Tök lelkesen jöttünk haza az úszásról. Aztán nekiállt Csongi foglalkoztató füzetet kitölteni, és egy valami nem ment neki benne. Sírva fakadt, hogy ő ezt nem tudja megcsinálni. És hogy ő egyáltalán nem ügyes, és semmiben sem jó. Sírt, aztán mondta, hogy az úszást sem bírja, a haverja sokkal jobb nála, és ő ezt nem bííírja megcsinálni és ömlött a könnye.
Na, most légy okos anya. Hozd vissza az önbizalmát, úgy, hogy nagyon el sem bízza magát, de ne adja fel és ne vegye a lelkére, hogy vannak dolgok, amik nem sikerülnek elsőre, és van az úgy, hogy valaki valamiben jobb, mint ő...

Végül elmeséltem neki, hogy én hogy tanultam meg úszni. Hogy sokszor nem sikerült és ideges voltam, (lám még anyának sem sikerülhet minden), még úgy sem sikerült. Próbáltam neki megmagyarázni, hogy fogja fel lazán, tök mindegy kinek megy jobban, nem osztanak érmet, sem kupát. A lényeg, hogy nagyjából megtanulja, ez nem verseny. Ő a fociban jobb, a haver meg ebben, nem lehet mindenben a legjobbnak lenni...

Szóval nem egyszerű ez, mert ugye az oviban a csoportban ő a legokosabb, legügyesebb. A fociban is elmondhatom igazából ezt. És most jött egy olyan dolog, ami megingatta mindebben. Hát remélem hatottam egy kicsit a lelkére.

Hiszti. Pont valamelyik nap történt egy hasonló a boltunkban. A kisrác pont a bejárati ajtó előtt vágta földhöz magát. Már mentem kifelé, nem tudom, mi lett a végkifejlet :wink: :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Erika! A Baldur1s Gate templomnál (Ádám így nevezi). Asszem a Táncsics és a Sóház sarkánál a templommal szemben a túloldalt.
szilbee

vagy Maragyar út?? hmm... elbizonytalanodtam.. Többiek?
szilbee

Akarom mondani Magyar út... :roll:
szilbee

köszöntéseket köszöni a nagyfiú!

Hiszti!
Robika erősen gyakorolja ezt a fajta tevékenységet,akkor ha nincs megengedve valami,nálunk bevált ez a módszer hogy ott hagyom és a sunyi kisfiam kétordítás között kinéz hogy ott állok-e még ha igen folytatja ha nem lát akkor megy tovább játszani.Remélem gyorsan kinövi! :D

Hát ami ma reggel történt :D :D :D :D
Reggel leveszem a pelust Robcsiról és hagyom egy picit mászkálni,na ez így volt most is!
Kisfiam kimasírozott a szobából vettem elő neki ruhát,megyek érte!
És mit látok!!!!A fiam mint egy kisbirka elpotyogtatta a felesleget :D :D ,össze-vissza az ebédlőben,és nézett rám vigyorgott!
Nem tudtam sírjak vagy röhögjek hát az utóbbi történt,ilyet még soha nem csinált!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Niki!

Nekem meg van a Nicsak,ki beszél ha gondolod nagyon szívesen kölcsön adom!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?