Lányok!
nekem is ciszta fóbiám van!!!!!!! egy barátnőmnek már 8 !!!!!
szor volt . nekem szokott jobb oldalon égetően fájni a hasam. (ritkán bal felől, de 90% jobb.) mielőtt Máté fogant akkor is hónapokig volt ilyen érzésem. (mostanában is, de sokkal ritkábban.) akkoriban voltam nődokinál, megvizsgált (kézzel és uh-val is, de azt mondta nem lát semmit!)
Kinga
a tesóm is kiskorában a szekrények mögé dobálta a kenyérvégeket, de ő "bespejzolt", mert később előkotorta őket. (nagyon kajás volt kiskorában, most is az ,de nem látszik rajta, jó alakja van, két gyerek után is. nem úgy mint nekem.
)
Máté nekem is kezdi kifejezni az akaratát. hisztizik, ha elveszem tőle azt ami nem neki való "játék" (veszélyes stb.) már kezdi dobálni is magát dühében. de még csak módjával.
viszont egyre jobban kezd szavakat mondani. hami-hami (ami) ebéd (ábéd) Péter (pety). megmutatja a fejét, fülét, tik-tak órát. olyan jó látni, hogy így ügyesedik.
Mostanában nagyon ideges, feszült vagyok. Asszem nektek nem írtam, hogy szeptember óta járok (heti 1szer egy számítógépes tanfolyamra. web-tervezés) most lesz a vizsga április29-én, lesz írásbeli és gyakorlati rész és egy honlapot is kell csinálni. (mostanában ez utóbbival szenvedek. lassan megy, bénázok. és egyáltalán nem tudom, hogy leszek 29-én kész.) de azért nem adom fel. (meg csak akkor tudok vele haladni, ha Máté alszik, vagy ha valaki vigyáz rá. (amit nehézkes megoldani.)
Krisztinka
gyönyörű szeme van a kisfiadnak. olyan igazi huncut szemek! dokihoz mikor mész legközelebb?
Betsy
igen lh-zni fogok. (3 forrásom is van: 1. a múltkor ugye hcg helyett azt vettem, Verától (harivera) is veszek, meg egy másik babanetes csajszi felajánlotta az ő maradékát. --------neki nem kell, 35 hetes a második gyerekével.
úgyhogy kb. 3-4 hónapra valóm lesz. reméljük talán nem is kell mindet felhasználni.