Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok bocsi hogy csak most jöttem de nem voltam itthon!
csucsu nemrég írt nekem,hogy ma délelőtt megműtöték és már jobban van de még kicsit kába.de puszil mindenkit!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
köszönjük, hogy megírtad. Csucsunak sok puszit küldök és mielőbbi felépülést kívánok neki!!!!!!!!

Kép

Kép
syrynx

syrynx most írtam meg a csucsunak hogy mindenki puszilja és várja visssza! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszönjük Nita a híreket! Meg,hogy megírtad neki, hogy pusziljuk.

Kép
németh

németh szivesen hisz ez természetes!
de most írt megint mert kérdeztem mikor engedik haza és azt mondja hogy még nem tudja!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Reméljük holnapra ez is kiderül és nemsokára hazamehet.

Kép
németh

Lányok,
nálam ma 1.cn. :( :( :evil: ez van. 39 napra jött meg, már rég volt ilyen hosszú ciklusom.

Sokat gondolok Csucsura. reméljük jól van. (bár a lelki gyógyulás hosszabban tart, mint a testi. :cry: ) Csucsu várunk!!!!!! :lol:

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Csucsunak én is sok-sok gyógypuszit küldök!!!!

Syry! Nagyon sajnálom a prit! Én is követlek ám, mert már kezd lassan megjönni! :twisted:

Kinga! Most rajtad a világ, azaza topik szeme! Csuri hegyek!

Bettsy! Igértem Neked képeket Gergőről, ezek tegnap készültek:
Kép

Kép
Vendég

Krisztinka: Gergő már nagyon nagy fiú! Helyes fiatalember, nem mondom! :wink: Szépek a virágaid is! Gergő nem piszkálja őket?
Nekem pedig szinte biztos egyébként, hogy meg fog jönni, érzem. :evil:

Syry: :cry:

Nita: ha Csucsuról tudsz valamit, írd meg légyszi. Bár tudom, úgyis megírod.

Kép
németh

lányok természetes hogy megírom ha bármi üzenet jön csucsu felől! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

CSUCSU: Nagyon sajnálom, hogy ez történt Veled. Sok puszit küldök, és gyors felépülést! Várunk vissza!
JULI: Majd ez a hónap sikeres lesz. Akkor Te is LH tesztezel most már?
KRISZTINKA: Nagyon nagy fiú már Gergő! Kis huncut :) Látom CD2.. Pedig olyan szép volt megint a görbéd. Remélem, a doki tud segíteni! És ciszták már nem lesznek!
KINGA: Én is éreztem, hogy meg fog jönni, aztán mégse jött. Remélem, Nálad is így lesz!
SZILVI: Csak azért kérdeztem, mert kíváncsi voltam, Ti hogy oldajátok meg. Én mindkét fiút viszem magammal. Ha kocsival megyünk, elég nehéz becipelni Bencét a hordozóba, de ha meg kiveszem, akkor nem tudok segíteni Petinek öltözni.. Nem egyszerű..
NITÁCSKA: Veletek mi újság?
BETTI: Hogy vagytok?
Vendég

Sziasztok! Köszönöm a sok drukkot mindenkinek! Sokat jelent nekem.

Kép
csucsu05

Szia Csucsu: örülök, hogy otthon vagy. És szeretlek.

Kép
németh

betsy köszi megvagyunk.bár tegnap sajnos elég szasr napunk volt! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betsy: köszi, de már a hőm is lement, úgyhogy most már inkább várom, hogy megjöjjön aztán haladjunk.
Nita: láttam, te a Jáhnban szültél. Írnál pár sort a kórházról? Milyenek voltak a szobák, stb. Már nem mintha a közeljövőben szülni mennék... :x

Kép
németh

hát én nem nagyon voltam megelégedve a nővérekkel mert egy pár iszonyat bunkó volt de volt 1-2 ak nagyon aranyos volt!
volt egy növérke ugy imádtam,ha nem bírt valak a babával mert nayon sírt átvette és mesélt vagy énekelt a babának! a csecsemőök segítőkészek!
a szobák átlagosak,tűrhetően néznek ki!csak az ágyak rohadt magasan vannak!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kinga: Én is :) Mármint szeretlek. :)

Kép
csucsu05

csucsu,hogy vagy mi van veled? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu: :D Akkor jó!
Nita: köszönöm az infókat. Majd még lehet,hogy zargatlak.

Kép
németh

németh nyugodtan zargass :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na mi van lányok, nagyon leült a topic!

Kép
németh

németh ezt én is megfigyeltem már.ebbe a topicba alig í már valaki! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor írjunk mi!

Kép
németh

Lányok, hol vagytok?

Kép
németh

Sziasztok!

Kinga! Látom követtél! Ez a fránya piri már egy kicsit békén hagyhatna minket!

Syry! Te is nagyon a ciklus elején vagy!

Csajok! Javaslom babásodjunk együtt!!!! Hajrá!

Én jövő csütörtökön megyek a dokibácsimhoz cisztakukucsra, remélem már nem lesz ott!

Titanilla! Hogy állsz az ovi kereséssel??? Figyuka Olivér a Chinoin bölcsibe jár? Meg vagy vele elégedve? Ez mennyibe kerül, mivel magán bölcsi ugye? Tudsz nekem segíteni?
Én nagyon nagy gondban vagyok, mert igazából nem adnám még be oviba Gergőt, csak jövő szeptemberben, csak ugye ha nem lesz kistesó decemberig, akkor vissza kell mennem dolgozni februárban, Gergőt meg vagy oviba, vagy bölcsibe kell adnom. De nem akarom ezt az egészet!!!!

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Krisztinka: ok, én benne vagyok! :wink: Remélem nem lesz ott a cisztád. Nekem is van ám egy! :mrgreen: Tényleg teljesen kezdünk hasonulni.

Kép
németh

lányok kinek van cisztája?????? :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: reméljük senkinek.

Kép
németh

de nem tre írtad hogy neked is van egy???????? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

de

Kép
németh

az nem jó!tünjön el az a ciszta!!!!!!!!!!!!!
az egyik barátnőmnek is van egy több mint 4 cm-es és nem akarja hogy megműtsék,tiszta hülye mondtam is neki,fél a vérvételtől meg a tűtől!normális?szerintem nem főleg ha babát is szeretne majd későb! :? :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nekem azt mondta a múltkor a doki, hogy kisebb lett, mint volt, ezért bízom benne, hogy nem lesz gond, aztán egyszer csak eltűnik

Kép
németh

hát akkor bizzunk benne hogy teljesen eltűnik a cisztád!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: és hogy van a te hisztis Mátéd? Az enyém tegnap és ma túlszárnyalt minden képzeletet. TEgnap fél 11 kor aludt csak el este.

Kép
németh

az én mátém most éppen kikészít,csapkodja a szekrényajtót és ha rászólok elkezd hisztisen sírni és nekem most szétdurran a fejem! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ismerős. :lol:

Kép
németh

akkor neked se könyű olyankor..ááááááááááá...mért csinálják ezt? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én gyerekkoromban egy időben a hűtő mögé dobáltam a vajaskenyeret. :oops: Inkább csapkodja az ajtót! :lol:

Kép
németh

akkor jó kislány voltál kiskorodba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Egyébként tényleg az voltam.

Kép
németh

az a jó nem? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok!
nekem is ciszta fóbiám van!!!!!!! egy barátnőmnek már 8 !!!!! :roll: :evil: szor volt . nekem szokott jobb oldalon égetően fájni a hasam. (ritkán bal felől, de 90% jobb.) mielőtt Máté fogant akkor is hónapokig volt ilyen érzésem. (mostanában is, de sokkal ritkábban.) akkoriban voltam nődokinál, megvizsgált (kézzel és uh-val is, de azt mondta nem lát semmit!)

Kinga
a tesóm is kiskorában a szekrények mögé dobálta a kenyérvégeket, de ő "bespejzolt", mert később előkotorta őket. (nagyon kajás volt kiskorában, most is az ,de nem látszik rajta, jó alakja van, két gyerek után is. nem úgy mint nekem. :? :evil: )

Máté nekem is kezdi kifejezni az akaratát. hisztizik, ha elveszem tőle azt ami nem neki való "játék" (veszélyes stb.) már kezdi dobálni is magát dühében. de még csak módjával. :x viszont egyre jobban kezd szavakat mondani. hami-hami (ami) ebéd (ábéd) Péter (pety). megmutatja a fejét, fülét, tik-tak órát. olyan jó látni, hogy így ügyesedik. :lol:

Mostanában nagyon ideges, feszült vagyok. Asszem nektek nem írtam, hogy szeptember óta járok (heti 1szer egy számítógépes tanfolyamra. web-tervezés) most lesz a vizsga április29-én, lesz írásbeli és gyakorlati rész és egy honlapot is kell csinálni. (mostanában ez utóbbival szenvedek. lassan megy, bénázok. és egyáltalán nem tudom, hogy leszek 29-én kész.) de azért nem adom fel. (meg csak akkor tudok vele haladni, ha Máté alszik, vagy ha valaki vigyáz rá. (amit nehézkes megoldani.)

Krisztinka
gyönyörű szeme van a kisfiadnak. olyan igazi huncut szemek! dokihoz mikor mész legközelebb?

Betsy
igen lh-zni fogok. (3 forrásom is van: 1. a múltkor ugye hcg helyett azt vettem, Verától (harivera) is veszek, meg egy másik babanetes csajszi felajánlotta az ő maradékát. --------neki nem kell, 35 hetes a második gyerekével. :D úgyhogy kb. 3-4 hónapra valóm lesz. reméljük talán nem is kell mindet felhasználni. :wink: :P

Kép

Kép
syrynx

Syry: úgy látszik ezek a Máték már csak ilyenek. :wink: A vizsga miatt megértem, hogy izgulsz, tudom milyen nehéz gyerek mellett. Én most fel is adtam a dolgot, jelentkeztem tavaly főiskolára, de eddig nem is foglalkoztam vele, mert ugye Apa tanult, most meg egy csomó tantárgyra be kellene járni, csak úgy kapok jegyet... Majd talán, ha Máté (meg a kistestvére) nagyobb lesz, akkor megpróbálom újra.
LH-zni én is fogok, most már komolyabban. A múltkor túl későn kezdtem el. Majd megbeszélhetnénk az eredményeket, mert nem vagyok teljesen képben még ezzel kapcsolatban.

Kép
németh

Krisztinka: Igen Olivér a cinoinba jár. Sajna ott is hosszú a várólista. De, ha most bemész és beszélsz a vezetővel akkor még van esélyed jövő februárra bekerülni. Az Oviba is hosszú a várólista, így kicsi az esély, hogy Olivért be tudom oda iratni januártól. Mondjuk, ha nem sikerül akkor inkább várok még szeptemberig és Leventét meg beíratom Olivér helyére a bölcsibe. Persze, ha addig találok valamilyen munkát. :roll:
A bölcsibe jelenleg egész napra 1 havi díj 27000.- ez függ a munkanapok számától. Álltalában kevesebb. Fél napra a fele.
Az oviban 20000.- + egyébb foglalkozások, azokat külön kell fizetni, de erről még nem tájékozódtam. Úszás az biztos van.
Üzenj, ha kihagytam valamit!
Én csak 23-án tudok menni a Nyár utcai oviba nyílt napra, mert uh-ra kell mennem hétfőn.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Köszi Titanilla! Apával megbeszélem és megpróbálok a bölcsivel is beszélni!
Vendég

Syry: szerintem a cisztát nem érzi az ember, úgyhogy biztos nem attól fáj a hasad. Nem lehet, hogy inkább a pé-t érzed meg?

Kép
németh

Sziasztok!

Drága Csucsukám! Remélem már jobban vagy. Sok puszi, mi veled vagyunk :wink:

Németh, Krisztinka, Syry
Sajnálom, hogy megint megjott. Egy kis piripuzo: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Betsy
Elhiszem, hogy fárasztó, mikor viszed mind a ketto gyerkocot. Ha a mama nem ér rá /pl. orvoshoz megy/, akkor én is viszem Bálintot, és bizony nagyon ki lehet bele fáradni. :x

Hétfon voltunk 2 hós kontrolon. Bálint 5200 g. A doktor néni /és én is/ úgy látja, hogy már kisebb a víz a herezacsiban. Remélem, hogy teljesen el fog tunni. Képzeljétek, most nyugodt hangon azt mondta, hogy ez fel fog szívódni, nem kell megijedni. Egy hónja meg mutetni akarta :shock: . Persze most már okosabb, hogy kezében a szakorvos papírja :? :o
Most bororvoshoz kuldott el, mert nagyon csúnya volt az arcocskája a Bálintnak. Ma mentuk, de mára meg éppen eltuntek a kiutések róla. Csak nagyon minimális volt rajta. Kaptunk két krémet, most ezt kell használni, aztán 1 hét múlva visszamenni. Valószínuleg gyermekkori ekcéma.
Vendég

carpediem jó sok minden történik veletek,de sz jó ha bálintka javul!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Carpediem: na ezek jó hírek! Az arcocskájáról is biztos hamar eltűnnek a krémtől a kiütések. Máténak is volt valami ilyesmi, de aztán elmúlt.

Kép
németh

nálunk is voltak anno foltok az arcán de magáól el is multak! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X