Az órán nekem +2 óra Budapest nyári időszámításon van, így sikerült.
Nem biztos hogy mindenki hozzászóláshoz írok, bocsi annak aki kimarad.
Doo!
Megtudom érteni az érzéseidet mert amiket írtál még olvasni is szörnyű volt, nem hogy még átélni, és persze oda a szép, kellemesnek ígérkező szülinapi délután, mikor az ember eltervezi mit hogyan szeretne, nem úgy sikerül és még rátesz egy lapáttal a nem sikerült fényképügy is.
Mi az anyuval lakunk együtt de mindeki a saját háztartását vezeti mert annyira nem jövünk ki és bizony sokszor még rosszabb mint egy anyós, a gyerekeknél nem segít semmiben, (gondolok itt arra a nagyért ovi menni bárhova kell mennünk úgy kell időzíteni, hogy az ovi végére hazaérjünk, vagy ha valamelyik beteg akkor az egészséges gyereket ne kelljen a gyerekdokihoz magammal a sok beteg gyerek közé), pl. amikor Gergő megszületett 1 hónapig nem szólt hozzá semmit, mert nem lányunk született ismét, könyörgöm ez nem rendelésre van, nem hogy örülne neki, hogy egészséges, akkor ilyennel húzta az agyam.
És akkor még mondja mit tudom én kinek a faluban bezzeg lánya született.
Úgy járkált el a babakocsija mellett napközben mint egy idegen, be sem nézett mit csinál a gyerek.
Ja és Én egyedüli gyerek vagyok tehát ez a 2 gyerek lenne az Ő unokája, de sosincs ideje rájuk, a kert, a csirkék, a kacsák az elsők, no meg az 1 napos nyugdíjas kirándulások előadással ahol még szerintem át is vágják őket ha vásárolnak, még 1 kirándulását se mondta le miattam, pedig volt hogy aznap operáltak mikor neki kirándulása volt (méhenkívüli) vagy az unokái miatt, mi a saját háztartásunkhoz való alapanyagokat a METRO-ban vesszük meg +még ha neki kell valami akkor azt is mi vesszük meg.
Mindig az mondja neki se segített senki mikor és kicsi voltam, ebből azt szűröm le Ő ezt azért csinálja velem, hogy Én is megtudjam milyen 2 gyerekkel mindent egyedül csinálni.
Apa reggeltől késő délutánig dolgozik, nagyon sokat vezet, van hogy 1 nap több száz km-t is és figyelni kell az úton, szeretném ha minden délután haza érkezne hozzánk épségben.
Valamelyikőtök írta hogy lázasak voltatok, nekünk Alexandrának volt 3 nap láz (39,2) és 3 nap viszkető kiütés nevű betegsége még márciusban, ami szép a dologban még Én is elkaptam.
Kicsit apa vitte magával dolgozni 1 hétig, így Ő nem lett beteg.
Még azt megkérdezném kinél mennyi foga van a gyerkőcöknek és ti már mossátok-e neki?
Vettem Nuk fogkefe készletet neki és arra teszek fogkrémet és azzal magának fossa vagy inkább rágcsálja.
Ui: most jut eszembe egyszer lemondta a kirándulást amikor a keresztanyám 2. férje hirtelen meghalt.
Hú megind rengeteg írta és nagyon-nagyon sokat panaszkodtam, lenne is mit írni csak akkor velem lenne tele a topic és nektek kevés hely jutna.
Nem tudom mikor jövök, mennyire lesz nyűgös a Gergő.
Szép napot kívánok nektek.