Sziasztok!
Bocsi, hogy ilyen ritkán jövök, de nagy a rumli itthon. Tartanak még a gyerekszoba munkálatai, közben megjöttek már a bútorok, de ugye nincs hová tenni őket, így a nappaliban kerülgetjük egyelőre. Mosok, vasalok, pakolászom a babaruhákat, kezdem összekészíteni a kórházi cuccokat, de nehéz, mert a felújítás miatt mindenhol száll az a nagyon finom fehér por, ami ilyenkor alattomosan megtelepszik mindenhol. Szóval fáradtabb vagyok a mindennapos takarítástól, mint amikor még dolgoztam. Bevásároltunk már egy csomó mindent, már van autós ülés, babakocsi, a kórházba egy csomó cucc. Vettem hálóinget is, előlgombolósat, amilyet ajánlanak.
Itthon felpróbáltam, Robi mondta, hogy ugye ezt csak a kórházban fogom felvenni, itthon nem.
Közben a pocak egyre nehezebb, vizesedés még mindig van, de a vérnyomásom teljesen rendben. Tegnap voltam uh-n, 2300 gr Marci becsült súlya, de tudom, hogy általában sokat mér a gép. Annyira terhes vagyok már, hogy el sem tudom képzelni, hogy mi lesz még az elkövetkezendő 7 hétben.
Csucsu! Nagyon sajnálom ami történt.
Remélem hamar felépülsz!
Lyndee! Gratulálok a zebrához. Szerintem menj el nyugodtan a dokihoz megint. Engem megnyugtatott, hogy 5 hetesen láttam a petezsákot.
Lina! Én is csak azt mondom, amit a többiek: már az is haladás, hogy kiderítették, hogy mi a baj. Így könnyebb lesz tenni is ellene.
Luca! Sajnálom a tortúrát, amin keresztül mentél. Én sem értem, hogy a másik baba sejtjei, hogy keveredhetnek a mintába, hiszen nem egypetéjűek voltak.
Judit! "Mi fáj, gyere mesélj!"
Bocs, hogy nem említek mindenkit név szerint. Kismamiknak problémamentes napokat, többieknek kitartás a pozitív tesztig!