Új privát üzeneted érkezett!

szerintem nagyon jól teszed.
még ilyet nem is hallottam hogy 2x kellett valakit szúrni, még akkor is ha ilyen probléma is van mint a másik baba.
Azért van az uh-juk, hogy lássák mit csinálnak, nem ez lenne az a profizmus ami miatt mindenkit rá akarnak erre beszélni?mert hogy tudják mit csinálnak.
Amióta olvastam a hsz.dat, komolyan mondom nagyon fölháborodtam, így is sok mindenen mentél keresztül, veled kitüntetett odafigyeléssel kellett volna lenniük.nem besorolni a futószalagra.
Most aztán engem bottal sem tudnak odaverni ez már biztos

Kép

Kép
napsugár035

tudod mit nem értek?
A másik baba külön zsákban van hogyan festhette meg a másik zsákban a magzatvizet? ha pedig ez temészetes tudniuk kellett volna előre, és esetleg kicsit később csinálni amniót.
Luca azért nagyon ne idegeskeedj, nehogy baja legyen a babádnak.
Örülök hogy már nem fáj annyira a hasad, pihend ki magad megint.
Puszi Napsugár

Kép

Kép
napsugár035

Luca!

Annyiszor nézték már ezt a babát ultrahanggal, hogy nem lehet gond. Nézték otthon, Pesten, a kórházban is. Menj el a genetikushoz, de szerintem minden rendben van a bébikével.Sajnálom, hogy nem sikerült a vizsgálat, de hidd el kiderült volna, ha gond van. :wink:

Zsuzsu!

Üdv újra itt. Sájga, nem egyszerű szóval kezdte. 8)

Lina!

Akkor hajrá inszem, a párodat meg kezeljék ki mielőbb! Sokkal jobb így, mint próbálkozni, és nem tudni, hogy baj van.

Lyndee!

Szerintem is nagyon jó kis tesztet pisiltél. :lol:

Mimi!

Akkor most már ne izgulj, semmi sem áll a normál szülés útjában. :lol:

tjuca

Szisztok lányok!

Mimi:veled álmodtam,hogy megszületett Zsombor! :wink:

Luca:nagyon sajnálom hogy ennyire bénák voltak és nem tudták megcsinálni normálisan.ha ezt tudja az ember megspórol egy csomó idegeskedést.Felháborító :evil:

Zsuzsu:örülök hogy jelentkeztetek és hogy jól vagytok! :D

Azért szeretnék előbb menni dokihoz hogy megerősítse hogy jó helyen van e a baba beágyazódva és utrót biztos kapok mert mondta hogy a következő terhességnél szükség lesz rá.

KépKép
lyndee

Sziasztok én 26éves nő vagyok szeretnék valakivel beszélgetni most találtam ezt az oldalt jo lenne valakivel beszélgetni remélem nem haragszotok.
Üdv Judit

Kép
v.e.judit

v.e.judit üdvözöllek, remélem csak beszélgetnni akarsz és nem kellett hasonló nehézségeke átélned.

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok!
Csak most tudtam végig olvasni, mert nem volt netünk a hétvégén.

Lyndee!
De jo, hogy kismami vagy!!! Vigyázzatok magatokra!

Linacska!
Sajna, hogy igy jártál, de tényleg inkább most derüljön ki, mint később.

Nekem nem megy fel a hőm, lehet progihiányom van? Meséljetek már rola, hogy mi az, mert csak hallottam vmit rola, de konkrétat nem tudok.
encike 2

Encike,
tegyél fel egy görbét...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Luca, ez rém... :shock: de sztem ne izgulj, egészséges az a baba!!!

Juca, nem parázom! :wink:

Lyndee, és milyen volt Zsombor? Hogy született? :D

Már egész jól állok a babának szánt patchwork-takaróval!
Majd csinálok képet.

Kép
zmimi

Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen ritkán jövök, de nagy a rumli itthon. Tartanak még a gyerekszoba munkálatai, közben megjöttek már a bútorok, de ugye nincs hová tenni őket, így a nappaliban kerülgetjük egyelőre. Mosok, vasalok, pakolászom a babaruhákat, kezdem összekészíteni a kórházi cuccokat, de nehéz, mert a felújítás miatt mindenhol száll az a nagyon finom fehér por, ami ilyenkor alattomosan megtelepszik mindenhol. Szóval fáradtabb vagyok a mindennapos takarítástól, mint amikor még dolgoztam. Bevásároltunk már egy csomó mindent, már van autós ülés, babakocsi, a kórházba egy csomó cucc. Vettem hálóinget is, előlgombolósat, amilyet ajánlanak. :roll: Itthon felpróbáltam, Robi mondta, hogy ugye ezt csak a kórházban fogom felvenni, itthon nem. :?

Közben a pocak egyre nehezebb, vizesedés még mindig van, de a vérnyomásom teljesen rendben. Tegnap voltam uh-n, 2300 gr Marci becsült súlya, de tudom, hogy általában sokat mér a gép. Annyira terhes vagyok már, hogy el sem tudom képzelni, hogy mi lesz még az elkövetkezendő 7 hétben. :roll:

Csucsu! Nagyon sajnálom ami történt. :cry: Remélem hamar felépülsz!

Lyndee! Gratulálok a zebrához. Szerintem menj el nyugodtan a dokihoz megint. Engem megnyugtatott, hogy 5 hetesen láttam a petezsákot. :lol:

Lina! Én is csak azt mondom, amit a többiek: már az is haladás, hogy kiderítették, hogy mi a baj. Így könnyebb lesz tenni is ellene.

Luca! Sajnálom a tortúrát, amin keresztül mentél. Én sem értem, hogy a másik baba sejtjei, hogy keveredhetnek a mintába, hiszen nem egypetéjűek voltak.

Judit! "Mi fáj, gyere mesélj!"

Bocs, hogy nem említek mindenkit név szerint. Kismamiknak problémamentes napokat, többieknek kitartás a pozitív tesztig! :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sziasztok!

Bocsi, amiért csak Tone-üzemmódban vagyok.

Juca!

Írtad, hogy Petikéről keveset látsz illetve hallsz. A következő:
ovodai logopédushoz kell járnia, mert vannak bizonyos szavak amiknek a végét elharapja, meg egy kicsit hadar is. Ezt a két dolgot korrigálja neki a logopédus néni.

Petrácskával pedig 1000-rel pirítok már gondolatban a pénteki napra, mert mennünk kell a Margit kórház, fejlődés-neurológiai osztályára. De mint kedrült az Egészséges-tanácsadáson, ezt a beutalást elkapkodta a gyerekorvos, hiszen most már a kisasszony megemeli és megtartja a fejét.

Többiek merre vagytok??? Kismamik, hogy vagytok?
Vendég

Majd elfelejtettem:

remélem, hogy pénteken nem lesz BKV-s sztrájk. :shock: :shock: :shock:
Vendég

Alíz!

Rossz hírem van, pénteken lesz BKV sztrájk. Viszont a Margitba érdemes elmenni, inkább nézze meg két ember, és mondják azt, hogy tökéletes a gyerek, mint hogy későn menejetek.

A logopédus, meg ha jó, akkor hamar rendbehozza a hibát. Egyébként a hadarás még annyira nem gáz. :lol:

Kofa pénteken megy Vácra a Kincstárba GYEST meg CSP-t intézni. Pont azért, mert Pesten őrület lesz. :( Kocsival mentek?

tjuca

Igen, autóval megyünk. :( Ez tiszta őrület, amit művelnek. Mint a agyerekek az ovodában. :shock:
Vendég

Juca!

Ha van forma nyomtatványod, akkor postai úton is meg lehet igényelni a CSP-t illetve a GYES-t, legfeljebb levélben mellékelni kell a szükséges okiratokat. Én postai úton adtam be az igényt , a papírokat Ceglédre kellett küldenem és 4 hét alatt elintéződött az Anyasági-támogatás és a Családipótlék is.
Vendég

kislibus én is bízom benne,hogy előbb vagy utóbb lesz baba nekem is meg neked is!És persze mindenkinek aki szeretne!!!!!!!!!!
luca sajnálom hogy ilyen ügyetlenek voltak az orvosok,de hidd el makk egészséges a baba a pocakodban!!!!!!!!!!!!!!!
ppetike az tök jó,hogy már emel a fejét a kis Petra!gratula és sok puszi neki!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

v.e.judit üdv köztünk!mesélj kicsit többet magadról had ismerjünk meg!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike:konkrétan nem tudom,hogy hogyan lehetne a progihiányt pótolni,ezt inkább egy dokival kellene megbeszélni.De nem biztos hogy a következő hónap is ilyen lesz.

Mimi:nagyon szép kis formás baba volt.Nem láttam a szülést,de gyanítom hogy normál volt mert egyébként mondtad volna az álmomban az ellenkezőjét.És szőke haja volt! :wink:

montana:most már hamarosan kész lesz a szobácska is és akkor fellélegezhetsz! :wink:

Képzeljétek,hogy a munkahellyel kapcsolatban változások vannak.Mivel kiderült hogy kismama vagyok(vagyis ők még nem tudják) így fellebbezek a bíróságon mert állítólag ebben az esetben nem érvényes a felmondás ami csak máj1-től kezdődne.Mivel most még munkaviszonyban vagyok és most lettem babás.
Holnap megyek a dokihoz.Remélem látunk egy kicsi zsákocskát és az már elég lenne ahhoz hogy bizonyítsam hogy kismama vagyok :wink:

Így nem kellene munkanélküliről mennem szülni.

KépKép
lyndee

lyndee mennek a drukkok holnapra meg amunkahelyhez is!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

köszi nitácska,rámfér minden ami pozitív!

KépKép
lyndee

akkor elsőre ott a baba apocidba és laptetőőőőőőőőőőő! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

:D

KépKép
lyndee

jaj szét durran a fejem!!!!!! :cry: :cry: :cry: :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyndee!

Közös megegyetést írtál alá?Mert akkor nem biztos a munka. Kérdezz rá egy jogásznál!!! :lol:

tjuca

juca:nem,felmondás a munkáltató részéről.

KépKép
lyndee

Akkor oké. :lol: :lol: :lol: De azért neki ne mondd meg, csak amikor szívhang van. Azt hiszem hivatalosan akkortól vagy terhes, amikor kiskönyvet kapsz, azt meg akkor kapod, mikor szívhang van. De ez május 1-ig lazán meg lesz! :twisted: :twisted: :twisted: Jajj de jó!

tjuca

Felmondás? De azt indokolni is kell. Megtette?

tjuca

juca hogy vagytok? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kösszép, jól. Voltunk klubban ma. Reggel meghirdette az albit Kofa, most telefonált, hogy egy fiatal pár kivette. :wink: Szóval ma olyan sikerülős napunk van.

tjuca

na örülök,hogy ma sikerűlős napotok van!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Csucsuról tudsz valamit?

Készült egy sorozat, ez olyan nagyon Kingás. Itt a kedvencem.
http://gallery.kovacs-telekes.org/v/csa ... 6.jpg.html

tjuca

létszámcsökkentéssel indokolta,persze már a helyemen ott volt az új csaj..... :evil:
Most nagyon jó lenne ha az idő nekem dolgozna,ilyen kalamajkára nem számítottam.

azért érdemes elmenni holnap a dokihoz?

KépKép
lyndee

jajjj,nagyon aranyos Kinga!!!!!! :D :D :D

KépKép
lyndee

Lyndee!

Mindenképp az utró miatt is.
Ha létszámcsökkent, akkor nem vehet a helyedre. Ezt mindenképp megnyered.

tjuca

csucsu egy darabig lehet nem fog jönni,mert még fájnak a leli dolgok neki!
lyndee persze hogy érdemes!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Elmegyek holnap,már csak a magam megnyugtatására is.

Állítólag nem vette fel a munkáltatóm ezt a csajt hanem cégen belül egy másik részről tette ide a helyemre. :roll:

szegény csucsu,pedig annyira örültek ennek a babának. :cry:

Én nem tudom de annyira kívánom a tükörtojást,viszont ha megérezném azt az olaj szagot kidobnám a taccsot :roll:

KépKép
lyndee

most tényleg nem könnyű csucsunak.most nem is gondol a babára azt mondta!
ezért nem is jön csak keveset a babanetre! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Judit!

Üdvözöllek a csapatban!

Alíz.
Vendég

többiek merre vagytok?ma sehol senki????? :? :? :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska:nagyon szép vagy az új képen az iwiw-en :wink:

KépKép
lyndee

jaj köszi :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

azt a képet egy profi fotós csinálta?nagyon tökéletes!
be van festve a hajad?

KépKép
lyndee

Milyen képen? énisénis

tjuca

Nitácska!

A képre Én is kíváncsi vagyok.
Vendég

a hugom csinált azt a képet,és ott be volt festve a hajam de már kicsit kikopott:::(
juca iwiwen új képem van azt nézzte a lyndee!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska!

Nem baj, az új képre mi is kíváncsiak vagyunk.
Vendég

mészáros anitaként vagyok fent ha érdekel valakit és ott lehet látni a képet! :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

jó kis reklámot csináltam neked nitácska :lol:

KépKép
lyndee

ja köszi lyndee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
de nem fognak elájulni a többiek a látványtól!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kár hogy Mátéról nincs több kép! :cry:
Fűzd már meg a párodat tegyen fel a kicsiről is képeket!

KépKép
lyndee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?