Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Ebben eszik a kishölgy..ha kiveszem a plédet van hozzá öv is, be is csatolhatom ha ugrálni akar.. :lol:
Én nem találtam olyan brevit amit ne fél éves kortól ajánlanának..
mindbe ülni kell, nem?
Vagy? :shock:
F..gom sincs. :roll:

dhbetty
 
 


mi ezt az etetőszéket vetük, dönthető a háttámla, magasítható, dupla tálcás, dupla betétes...

http://www.babyplanet.hu/index.php?pg=m ... 0506483754

babyoutletben akciós, mi is akciósan vettük.
Vendég
 


Szép:)
De én 20-30e Ft-ért valahogy sokallok egy etetőszéket...

dhbetty
 
 

 
 

Betty, én is, csak a fában az a rossz, hogy most nem tudnám benne etetni, lévén nem ül....ez viszont dönthető...így már a cumit is abból issza, mert kényelmesebb neki...
Vendég
 


Nyafi!
Köszönöm.Sejtettem, hogy nem lehet egy egyszerű csillárboltban venni. :( Pedig nagyon tetszik.

Azért elképesztő, hogy Bp. -en mennyivel ólcsóbb a babauszi. :?

Lányok! Ha már a "nincs időm semmire" témánál tarunk.Nektek hogyan néz ki a napirendetek?Mennyit játszotok/foglalkoztok a babócával?És mennyit játszik magában?Nagyon érdekelne, mert nekem nagyon nem megy együtt a babázás, etetés, altatás, főzés, takarítás, séta stb. :cry:

Kép

Kép
linus
 
 


Betty ha dönthető, tök mindegy mit ír rá, a hurci se fektet nem? Nekem dönthető brevim van. Ha már most etetnél, vagy nem akarsz 8 hóig várni, akkor érdemes a dönthető. Ha meg sok az ára akkor próbálj teszvesz vatera apró használt esetleg. Mi kaptuk, azért nagy a szám. De pl a teljes berendezését a kisszobájának a babaszoba.hu apróhirdetésről vadásztam.

Kép
nyafi
 
 


Egy átlagos nap:
Kb fél 7kor kelés, szocsi. Ami mostmár 50-60 ml, de a kisasszony ezek után alig fogad el pótlást. Kb 8ra azért megsezi az adagját (niki mi is rosszevők vagyunk.), majd jön az alvás. Másfél-2 óra avás van ilyenkor. Na én ekkor belehúzok és takarítás, vasalás, irodázás (én csinálom a cég papírmunkáit...nagyooon sok, de még eddig megbírkóztam vele). Nos, ennyi minden persze nem fér bele 2 órába, így minden napra ilyenkor hagyok egy -egy nagy munkát. Pl vasalás (egéz heti), vagy az iroda, vagy takarítás. Ha felkelt, persze akkor van porszívózás.
Aztán tízórai jön, ezután vagy a nappaliban van a járókába, vagy korábban elmegyünk sétálni.
Ebéd, majd séta, ha előtte még nem volt (ez gyakoribb). Hazajövünk, uzsonna, ezután anyafüggőség, csak Pannizás, különben sír.
Estig..ilyenkor pizsi (sajnos egy héten csak egyszer fürödhetünk ekcéma miatt), majd vacsi és alvás 8 után kicsivel kb.
Szóval de szinte teljesen önálló, ezután nagy séta..du gyakrabban, mert akkor melegebb van..és utána általában az övé vagyok, de ilyenkor főzök. Konyhában a hinta, ott néz, mesélek neki mit csinálok, éneklek, stb...
Remélem érthetően meséltem, káosz van a fejemben.. :)

dhbetty
 
 


Én vaterázni szoktam..igen, ott vannak jnó dolgok és ezeket azért nem nagyon lehet elkoptatni..
A ruhacsomagok is jók néha..márha van akit nem zavar, hogy használt. :)

dhbetty
 
 


Hozzáteszem, hogy azért elférne egy alapos nagy takarítás, mert ez amolyan "aholcsakapaptáncol" módszer..pl hűtőtakarítás és egyéb..de arra nem nagyon van energiám, vagy lelkiismeretfurdalásom van, hogy hanyagolom..

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Etetőszék...csak nem vettünk Brevit...tényleg nem olcsó 30e...a férjem elment egy másik bababoltba és van valami nevesincs márka...lengyel gyártó...és ugyanazt tudja mint a brevi és még jól is néz ki....és 10e-vel ócsóbb....szóval ez lesz csak jöv.héten lesz narancs színben...így még hordozóban etetek.Már alig várom hogy megérkezzen :)

Ma együtt mentünk 3-asban Tesco-ni...aludt az elején...majd felébredt de nagyon jó kislány volt :) Aztán haza...vettem neki Hipp alma pépet mert azt amit én csinálok neki nem eszi....jaaa....Nyafi a kisasszonynak se jön be ha én kotyvasztok...lekakilja nagy ívben hogy anya kutyulmányol nem kell neki :? De ezt a hipp almapépet nagyon ette....csodálkoztam is mert nem igazán édes hanem kicsit savanykás de imádta....tátotta a száját és vigyorott mint a tejbetök...nagyon édi volt :) Bevágott egy fél üveggel :shock:

Napirendféle....reggel 7.30 felkel a lelkem...nyom egy kaksit....csomizás....huncutkodás...anya várja hogy megéhezzen....mert nálunk a reggel a kritikus....nagyon nem éhes viszont pörög ezerrel....mint aki gyorsítót vett be....Aztán reggeli 8 és 9 között kb.6-szor futunk neki mire bele tudok nyomni 110 ml-t....aztán játék berakom a kiságyba....próbálom magára hagyni kisebb-nagyobb sikerrel...ha nagyon kajabál bemegyek.....9.30-10 között bealszik ritka hogy magától....segíteni kell neki...vagy ölben van és 1 perc alatt bepilled vagy álomba kiabálja magát jobb esetben :) Alszik kb.11-11.30-ig felkel pici játék,csomizás...12 körül kajcsi....megint szenvedünk egy sort vagyis eljutunk kb.130-140 ml -ig 3-szori nekifutásra....aztán 13.00-14.00 nyűglődés ezerrel.....elmegyünk sétálni már ha az idő engedi...babakocsiban csak max.1 órát tud aludni utánna már nyügizik mert unatkozik....haza....15.00 játék kint a nappaliban játszószőnyegen....kajcsi 16.00-17.00 között...na ilyenkor bealszik a kajcsin így becsusszan a 160 ml......és 17.00-tól műszak csak vele foglalkozás mert fürcsi előtt nem alszik mondjuk nem is hagyom mert akkor este simán elalszik.....aztán 19.15 torna....19.30 fürcsi.....majd este 20.00 kajcsi bealvósba nyomjuk így ismét becsusszan a 160ml.....és hurrááááá lefektetés ágyikba 21.00....kb. ennyi....na mármost én kb. de. alvás idején tudok csak bármibe is belefogni...főznöm hála az égnek nem kell mert rendeljük és kihozzák....ilyenkor ebbe a 1,5 órába nem sokminden fér bele csak a mosás..szinte és a mosogatás....pici összerámolás...takarítani csak hétvégén szoktunk amikor apa is itthon van és tud Rékával foglalkozni.

Naaah jó éjt!

Niki és Réka baba
Vendég
 


jaaa és hajnalban is van egy etetés 2-4 között max. 110 ml-vel.
Vendég
 


Sziasztok!

Lafead, megkérdezhetem, hogy mennyiért sikerült megvenni az etetőszéket? Én is pont ezt, vagy nagyon hasonlót néztem, de kissé sokalltam érte a közel 40e forintot...

Juj! Megint voltunk úszni... Annyira cuki volt, nagyon élvezte :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
zuzmara08
 
 


Zuzmara, 29990 Ft http://bababolt.echt.hu/akcio/butorakcio
it lehet kapni most leárazva (felül van a 3 darab, a miénk a narancsszínű)
Vendég
 


Lafead tényleg elég profi ez az etetőszék. Én nem is tudtam hogy ez egy ilyen drága dolog, de nemsokára nekünk is kell mert lassan nem fér el kényelmesen az ölembe.

A hétvégén kipróbáltuk az almapépet is direkt elmentem bio almát venni a kis Döbrögimnek, izlet neki de egyenlőre még csak 5-6 kiskanálal adtam neki. Niki ti hogyan kezdtétek el a pépeket, és mennyit adtál neki az elején? Az alma után mit adtattok a piciknek?

Zuzmara, még két alkalmunk van a 13. kerletibe, utána kipróbáljuk a Köszit. Majd írok és összefuthatunk ott.:-))))

Péntekem lesz a nagy költözés, kiváncsi leszek......

Levi is egyre kevesebbet eszik a tápból, mióta van almalé meg alamapapi, de gondolom ez nem baj.?

Nálunk a napirend reggel fél 7-kor kell, kajcsi 7-kor, majd fél 9-től fél 10-ig alukál ilyenkor takarítok főzök netezek, majd fél 11-kor kajcsi utána szórakozás séta, közben egy kis szunyókálás, majd 14-kor kajcsi utána játszás a járókában, később séta vagy csavargás valahol, 18-kor kajcsi, 21 fürcsi utána vacsi és 22-kor már alszik is.
Linus Levi is elégé igényli hogy együtt játszam vele vagy csak hogy magyarázzak neki főleg hogy most pakolok a költözés miatt, de én úgy mint Betty odateszem magam mellé, és beszélek hozzá, ezt nagyon szereti még vissza is szokott valamit motyogni vagy síkoltozni. :D :D :D :D Imádom!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszi Mindenkinek!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Boganna, alma után banán, aztán körte, aztán krumpli almával, aztán főzik jönnek!kb 3-5 naponta lehet váltás, ha ízlik neki.

www.nlcafe.hu
itt van a sorrend, mikor mit lehet adni!(fen tvan a kalkulátorok és azon belül lent középen lesz a mit ehet a baba)
Vendég
 


....1 éve ilyentájt láttam először dobogni a pici szivecskéjééééét....

Majd még jövök csak megyek szétpuszilgatom az én kis drááággáááááámmm IMÁDOM ŐT :!:
Vendég
 


Nicolete: :lol:

nekem 1 éve ilyenkor volt peteérésem...és 28-án + tesztem...
Vendég
 


Én egy éve ilyenkor egy barátnőm meglepi szülinapi buliján voltam és ittam vagy 5-6 jégert (amúgy soha nem szoktam rövidet).És a bulin megbotránkoztam egy lányon, aki épp elvetetni készült a babáját. irigy voltam!(mármint, hogy terhes)Aztán rá két napra derült ki, hogy pár hetes magzatom van :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
linus
 
 


sziasztok. fogalmam nincs mit csináltam egy éve...viszont ma megfordult mind a két irányba. épp mentem suliba, és kiabált anyósom, hogy jöjjek vissza...na és akkor!!! egy két kép, bár nem a forgásról! Kép Kép

Kép
nyafi
 
 


Hát, én egy évvel ezelőtt tajrészegre ittam magam a volt főnököm búcsúztatóján, és két és fél doboz cigit szívtam el aznap. :oops: :lol: Mi pontosan tudjuk, április 8-án fogant a pici. Úgyhogy itt már megvolt.

A mi kis "napirendünk": Reggel fél6-kor kelés. Ha anya nagyon lusta, hatig nem veszem ki, akkor már kezd hisztizni. Evés. Anya megpróbálja utána még betenni, hátha alszik, de sohasem jön össze, így hatkor kelés van. Amit utálok. Aztán 8-9 között megint evés van, mert mivel éjjel NEM PISIL, vagy csak egyszer, így minden kijön belőle, plusz izgága is. Ezután jobbára mindig mást csinálunk, de mostanában játék van, én várom a dvdrent-es dvd-ket, reggelizem, és ha szerencsém van leülhetek a gép elé egy kicsit. Aztán 12 körül megint eszik, ez változó, hogy korábban vagy délben-e?! Ezután nyűgös, így általában ilyenkor viszem sétálni, vagy megyünk valahova. Ha sehova sem megyünk, akkor kacagás van, mert én nevettetet mint az őrült, és hát játék. Szóval nekem itt sincs pihim. Aztán kettő körül megint eszik, bár séta esetén csak háromkor. Aztán jó esetben alszik fél órát. Aztán megint fent van, és lehet hogy 5-kor is eszik, de este 7-kor biztos. Mivel az elmúlt héten annyire kifáradt nap közben, így az este hét órás cicin mindig bealszik annyira, hogy nem tudjuk felkelteni, így két fürdés is elmaradt. Eddig 9-kor fürödtünk, de előre kell hozni fél8-ra. Aztán alvás (már alszik), reggel fél6-ig.

Niki és mindenki
Nem rég mondtam, hogy mennyire nyűgös lett. Aki volt a babatalin láthatta, hogy Csabi nem egy hisztis baba, inkább vidám, nyugodt és jó alvó. VOLT!!! Másfél hete minden a feje tetejére állt. Folyton sírt, csak cicin nyugodott meg, így az is megesik, hogy másfél óránként van cicin. (Ebből fakadóan alig termelek tejet másfél óra alatt)Én már ki voltam a hét végére. Láza semmi, kaki semmi. Kapott kúpot, kaki megoldva. Pirosodott az ínye, de nem voltam biztos a fogban.
Ma elmentünk a dokihoz egészséges rendelésre. Valóban!

Jön a foga Csabinak!

Ja, de nem ám akármelyik!! A bal alsó és bal felső SZEMFOGA!!!! Az a fog, amelyik utoljára szokott kijönni... :shock: A doki csak állt, és röhögött. Nem igazán tud vele mit kezdeni, de ő a Borostyán füzért javasolta, először azt próbálom ki. Aztán, ha nem jönne be, vagy Csabi nem bírná a nyakláncot, akkor marad a kamilla tea vagy a Dentinox zselé.

Szóval jól megszívtam, nem is tudom miért hittem, hogy kibírja még két hónapig fog nélkül, mikor az apjának 6 hetesen két fog már kint volt?! :roll: :lol:
Most államvizsgáznék, és két nyelvi szigorlat van előttem, plusz két és fél hónap albérlet míg itthon vannak Peti nagyszülei. Úgy hiszem emellé a fog már csak hab a tortán!

Komolyan mondom, örüljetek, hogy még nem jön a fogacska! Ugyan semmi sem igaz abból, hogy láz meg hasmenés meg stb. És még rágókázni sem tud, mert még nem az igazi számba teszek mindent van.
Így most minden napra keresek valamit, amivel jól lefoglalhatom délelőtt, hátha alszik talán egy órácskát vagy másfelet nap közben.
Sajnos emiatt elkezd majd apadni a tejem, mert pihenni nem tudok, és szinte enni sincs sok időm, de megcsinálni végképp nincs. Így egész nap csak reggelit meg késői ebédet eszem, és ha szerencsém van a napi egy gyümölcs mellett babapiskótát rágcsálok.

Hát ennyi rólunk... elképzelhető, hogy mostanában csak olvasni jövök, és majd ritkán írok. Azt hiszem, hogy ha betöltötte a négy hónapot, elkezdek hozzátáplálni. Erről ma beszélgettem a védőnővel is.

Amúgy Csabi alig várja, hogy felüljön. Megfordulni még mindig nem fordult meg hátról hasra, de ímádja ha felültetem (megoszlanak a vélemények, hogy szabad-e vagy sem). Már ő is elkezdte nézni a tv-t, így nem sűrűn van bekapcsolva. Amúgy sem volt bekapcsolva.


Zuzi:
tök jók a képek, de tényleg! Nagyon tetszenek. :lol:

Puszi mindenkinek!

Kép


Kép
fcicus
 
 


Nyafi, de jóóó, mi nem is óhajtunk megfordulni :cry:

Cicus, anyám :shock: hát ez kemény....kitartás!

Kingii????????????
Vendég
 


Április 8-án volt húsvét tavaly... :lol: Az volt az egyedüli védekezés nélküli szex... hogy ki voltam bukva amiatt, hogy terhes lettem.... hm...

Kép


Kép
fcicus
 
 


Panni azt hiszem nagypénteken fogant.
Ergo előttetek Cicc..
hehe..
1 nap van köztük..

dhbetty
 
 


Cicus Viburcol kúp! csak homeos, nem lesz semmi baj, nálunk 10 perc múlva elönti a mosoly! De csak fognál használ!

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Ha már mindenki nosztalgiázik mi is így teszünk.:-)))))
Én pont április 13-án pénteken tudtam meg hogy babát várunk. Egész héten arra készültünk a kolléganőimmel hogy hatalmasat bulizunk, és úgy de úgy leiszuk magunkat, így péntek reggel arra gondoltam hogy a múlt hónapról maradt egy teszt, mondom megcsinálom nehogy túlságosan leigyam magam, és közben már terhes vagyok......
Hát a bulin egyedül én voltam szín józan, elképzelhetitek milyen volt 8 teljesen részeg nővel.. :( :( :D :D
Annyira imádom Levikét hogy ezért teljesen megérte!!!!!!!
Puszi!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Sziasztok!

Itt vagyunk,nem tűntünk el.
Szóval akkor nosztalgia:1 éve ilyenkor (márc.30-án) egy továbbfejlesztő tréningen voltam munkatársammal és meséltem neki,hogy jó ideje nem jött meg.Elmentünk vettünk egy tesztet.Mondanom sem kell,hogy 2 csíkocska volt rajta. :D :D :D :D Nagy volt az öröm....

Múlt héten bevittem pöttömöt munkahelyemre.Meglátta főnököm a gyereket:-Jézusom Kinga mivel tömöd ezt a gyereket?TÖLTÖTT KÁPOSZTÁVAL???(7400 gr a kicsike :D :D :D :D )
Nagyon jól tűrte a sok fényt,embert,zajt.(Ikeában dolgozok)

Nem repülünk mégsem,mert baromi drága a jegy,hanem kocsival megyünk Csíkszeredába és már csak 20 NAP VAN HÁTRAAAAAAA!!! :D :D :D :D :D :D Alig várom!Amúgy útlevél meglett 1500 ft-ba került.

Megyek mert felébredt Őnagyságaaaa......
Vendég
 


nyafi, köszi, ki fogjuk próbálni mikor kell :)

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!

Hát akkor én is bekapcsolódok a nosztalgiázásba, bár én nagyon későn tudtam meg, hogy baba van a pocakomban.... :)
Május 1-én egész nap vidámparkban voltunk, persze mindenre felültem (átfordulós hullámvasút, 4G-s zuhanás stb...) semmi bajom nem volt, talán 1x volt kicsit hányingerem, de elmúlt amint ittam vizet...
Aztán amikor május 10-én lementem suliba Szegedre ott meséltem az egyik nagyon kedves barátunknak, hogy milyen világvége hangulatom van már pár hete, nyűgös vagyok, folyton álmos, akkor közölte, hogy menjek és vegyek tesztet! Mondam neki, ugyan minek, nem vagyok én terhes! Nehezebben fog ez nekem összejönni....
Mindegy, felöltöztünk a férjemmel és este 10-kor elsétáltunk tesztet venni. Fél 11-kor megcsináltam és egyből kijött a 2 csík!!!! Na, volt ám sírás.... Hirtelen nem tudtam hova tenni a tényt, hogy kisbabánk lesz. Aztán másnap reggel elmentünk dokihoz és kiderült, hogy a KisManó már 7 hetes. Ahogy meghallottam a szívverését elkezdtem iszonyatosan bőgni... Persze örömömben! Akkor már nem volt bennem semmi félelem vagy kétségbeesés....
Nagyon szerettünk volna babát, csak meglepett, hogy ilyen hamar jött :-)

Patrik már megfordult 2x, hátról hasra, de még alá szorul a kiskeze, annyira cuki ahogy küzd :lol:

Cicus: Patriknak is szerintem lassan kibújik a kis fogacskája! Ugyanazokat a tüneteket produkálja mint Csabi. Teljesen meg van vastagodva az inye és szegénykém mindíg csulkóig matat a szájában. Kapirgálja az inyét, az én újjamat is folyton rágcsálja. Vettem én is zsibbasztót, de még nem használtam... És persze a nyűgösség sem marad el, pedig aztán soha nem volt hisztis, nyűgös... Sírni is csak akkor sírt ha nagyon kajás volt, most meg... semmi sem jó :( Úgy sajnálom szegényt, annyira szívesen átvállalnám ezt a kellemetlen érzést, de nem tudom.... :?

Kép
zuzmara08
 
 


Szombati úszás után, fáradtan.... Annyira imádom :!: :!: :!: :D

Kép

Kép
zuzmara08
 
 


Sziasztok!
Egy napunk igy telik:

Reggel fél8 vagy 8kor kelünk,eszik,uttána játszunk,10kor alszik ált.1órát,11kor eszik,1kor megint alszik kicsit,14kor,eszünk,sétálunk játszunk,16kor megint alszik,17kor eszik,utánna vagy még sétálunk egyet vagy csak ugy eljátszik együtt a "kis"család:)
20kor fürdünk,fél 9kor vacsora és ált.9 fél 10 kor alszunk!

Egy éve:
Csütörtökön teszteltem du-án egy pozitivat,amit elküldtem a páromnak telefonon,mert horgászott,rögtön jött is haza :lol: :lol: Huu de jó volt!


Olyan jó látni ahogy fejlődnek,egyre ügyesebbek ,...és h röpül az idő!

Kép
aniko...
 
 


Sziasztok!

Naaah úgylátom mindenkit elkapott a nosztalgia :lol:

De. már írtam egy tök hosszú monológot és elszállt pedig mindig kicopyzom és most elfelejtettem :twisted:

Húúú mostmár tényleg elég nehéz nekem is géphez ülni....egyre kevesebbet alszik Réka napközben....ráadásul apucinak rengeteg a munkája ami jó is és rossz is egyben :roll:

Anna, hozzátápi mi is még igencsak az elején vagyunk most kezdtem igazából minden nap adni neki almapürét...csak a Hipp jön be neki.....még kis bénácska és nem mindig nyeli le....de ez az egyetlen dolog ami teccik neki, vigyorog közben amikor adom neki...ebből gondolom hogy ízlik neki :) Erőltetni nem akarom, amikor tátja majd a száját és nyeli mint kacsa a nokedlit akkor majd jöhet egy kis répa stb.
Múlthéten egyik nap itt volt anyukám és kotyvasztott neki almáskrumplit hogy ez majd bizti ízleni fog neki....mondanom se kell én felkészítettem hogy higgye el nem kell majd neki de anyukám erősködött így ráhagytam....természetesen igazam lett....egy kiskanálnyit sem evett meg! :lol: Jót nevettem rajta magamban!
Aztán én is úgy futottam neki ennek a hozzátápinak hogy alma leve...ami nem ízlett...aztán almareszelve amit én csináltam ez sem jött be!És akkor mondta az egyik ismerősöm hogy náluk is ez volt és hogy az ő kislánya is csak a Hipp almát fogadja el...na ezen felbuzdúlva vettem neki...és tényleg ez az ami ízlik neki....pedig ez inkább savanykás :roll: Ezen a héten még kapja az almát aztán jöv.héten kóstolunk mást is de csak kostoló!!!
Amúgy én 2 etetés között adom neki.....mivel még nem akarom kiváltani a tápit....jaaa és nem is tudnám...így se nem hal éhen se nincs tele....:) Asszem nagyjából ennyi!

Nyafi, gratula a forgáshoz!!!Réka van olyan nap hogy egyáltalán nem csinálja de van amikor napjában 4-5-ször is...amúgy nagyon élvezi és olyan cuki kis bamba fejet vág amikor sikerül neki...csodálkozik rajta hogy jéééé hason vagyok!!!Meg kell zabálni!Jaaaa és mostanában új sláger a lábbekapása a pelenkázón ez is tündéri.....és ahogy dumál...már nem kajabál hanem folyamatosan mondjaaa.....de most szinte csak magánhangzókat....olyan mintha folyékonyan beszélne....végülis azt csinálja babanyelven beszél :) Persze néha én is bekapcsolódom és olyan mintha beszélgetnénk....imádnivaló kistündérke :)

Cicc nem semmi Csabi fogzásaaaa. Szegénykém akkor ő is szenved....Réka mintha kicsit megállt volna most nem olyan nyügi....naaah de mivel ezt most leírtam tuti az lesz :roll:

Puszi mindenkienk
Niki és Réka baba
Vendég
 


Nekünk bejött az alma-körte is.
Meg a répalé..
De tej már minimális.
100 ml naponta?
:cry:

dhbetty
 
 


Jaaaa...és a banán anyatejjel..az mindent visz.

Csajok Pannival egy hete taknyolunk. Ő néha köhög, mikor a torkára csúszik, de semmi egyéb. Mintha semmi gond nem lenne..csak amikor porszívózom.
Ez normális dolog, h eddig tart? Láz, semmi nincs. Orrcseppet használunk csak. Vagy vigyem újra dokihoz?

dhbetty
 
 


Betty, nem kéne porszívózni mindig, a dokink azt mondta, hogy azt megszokja a gyerek és nem trüsszögi ki magától, hanem várja a porszívót. emiatt mi nem is porszívózzk sohasem csak majd ha neadjisten beteg lesz...próbáld ki hogy hagyod rá és jöjjön rá hogy neki ezt ki kell napjában többször is trüsziznie!
Vendég
 


De ő beteg volt és van, hogy már levegőt is csak a száján vesz..
Nagyon sok jön ki, tele van az az üvegcse. Ennyit nem tüsszög ki..
Naponta kb 3x csinálom, mikor már nagyon tele van és le is csúszik..olyankor köhög is...

dhbetty
 
 


Ráadásul én is taknyos vagyok..és tudom milyen érzés az már mikor olyan szinte tele van, hogy nem szelel az orrom sem.. :?

dhbetty
 
 


akkor viszont menj vissza dokihoz, azt hittem már elmúlt és ez "csak" a vége...
Vendég
 


Levinek is jönn a foga, és szegénykém evés közben a cuclit félreteszi a szájában és azt rágogatja szóval így az evés elégé nehézkesen megy, most meg éppen itt pukizgat mellettem közben hatalmasakat rötyög meg kell zabálni.

Betty az inhalálást próbáltáttok már a barátnőm kisfiának kb. 3 napig csinálták napi kétszer kamilla teával, és rendbe is jött.
Puszi!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Sziasztok!

Nem tudom kinek milyen éjszakája volt, de nekünk borzalmas... Azon túl, hogy szimplán rettenetesen aludtam, szegény Patrik is többször felsírt... Azok a fránya fogak! Nem tudom mit csináljak ilyenkor :( Teljesen tanácstalan vagyok!

Cicus, Lafead? Ti is hasonló cipőben jártok, és nemsokára a többiek is.... Ez már így lesz az elkövetkező 1 évben? Mert azt nem bírom azt tuti!
Szegény Manóm az eddigi kis életében összesen nem sírt annyit mint most az elmúlt hét alatt. De semmi más baja nem lehet csak a fogacskája! A tejem is megy el, de rendesen, már szinte feléltük a mélyhűtött készletet is és ha már nem lesz tejem mivel vígasztaljam meg éjjel? Mert azt olvastam, hogy az a legjobb ha cicire tesszük....
Van valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne legjobban átvészelni ezt az időszakot? Olyan nyakláncot hol lehet venni?

Kép
zuzmara08
 
 


Zuzmara, én olyankor vele alszom, ott van mellettem és alszunk vagy a hasamon van és alszunk...a nyaklánc engem is érdekelne...
Vendég
 


Jó reggelt!!

Mi is visszatértünk a hajnali 1-2 körüli keléshez pedig eddig már ment a 4-4.30 is....bár engem nem visel meg egyenlőre annyira.....mert csak felsír Réka és megyünk enni!Bár szó se róla kb. 1 óráig eszik ami elég gááááz de már hozzászoktam nálunk ez így megy és kész örülök hogy eszik :lol:

Szopizás, én optimista vagyok ezen a téren is úgy vagyok vele...ha szopizik csak pár kortyot is az is nagy kincs a számára....bár aki csak kizárólagosan szoptatott biztos sokkal rosszabb szembenézni azzal hogy apad a tejcsi....de....itt vagyok én.....nekem az elején 40-50 ml tejcsi volt szopinként aztán elég sokáig tudtam tartani a 20-30 ml-t aztán lett ebből 10-20 ml....most pedig szinte csak pár korty ....de még mindig szoptatok :!: ...és ha pár korty is akkor is adom neki és ameddig ő ezt kikortyolgatja addig lesz is ennyi!!!
És tényleg a cici a legjobb vígasz főleg ha csak szopizott előtte!Szóval fel a fejjel Zuzmara!!!Örülj neki hogy eddig kizárólag csak anyatejcsit kapott a drágggaaa!

Betty szerintem is menj vissza a dokihoz ha ennyire taknyos szegényke!Jobbulást nektek!!!Én homeos bogyóval kezeltem de csak vagy 3-szor kellett neki adnom valamint sterimart fújtam be az orrába....ez irritálta neki és kitüsszögte így jobban ki tudtam szívni neki.....jaaa...és rengeteget raktam cicire mivel én is beteg voltam hogy minnél több ellenanyagot kapjon!!!Nem is volt szegénykém olyan rosszul mint mi a férjemmel...legalábbis nem láttam annak!!!Simán az orrán keresztül vette a levegőt csak folyt neki.Pedig én igencsak szenvedtem vagy 5 napig + a férjem is....soha nem vesz be az uram gyógyit de most bevette azt a homeos bogyót amit szedtem aztán rá 2 napra semmi baja sem volt!Nem sokkal ezelőtt leírtam egy linket én onnan kerestem ki a tüneteim alapján mit vegyek be...és bejött...mert használt!!!
Még egyszer jobbulást nektek!!!!

Kingii, Nyafi ti miket esztek már?


Na megyek bealudt a kisasszony...pakolok amíg tudok!!!

Puszi
Niki és Réka baba
Vendég
 


Sziasztok!

El sem hiszem, immár egy órája alszik!!! :lol: :lol: Boldogság gyere haza.....! :lol:

Betti
Szerintem is mindenképpen menj el a dokihoz. Ezen felül mondjuk Csabinak is ilyen volt, mikor jött kifelé a betegségből, de nem szívtuk. Kitüsszögi, valóban. Minden nap tüsszög legalább háromszor egy nap, és ez sztem normális (plusz nálunk por is van, ha ablakot nyitok).

Fogak, főleg Zuzinak
:lol:
Két dolgot szeretnék mondani, az első. Biztos emlékszel, a talin ajánlottad a More Milket. Megvettük, elkezdtem szedni, és ezzel egyidőben elkezdett apadni a tejem. Egyáltalán nem biztos, hogy az éjjeli felkelésektől apad a tejed. Nekem nem jött be sajnos, maradok a Laktoherbnél. Tedd minél gyakrabban cicire. Én kb. másfél - két óránként raktam cicire. A foga miatt is megnyugtatta, el is tudott így aludni, és a tejem is visszatért a régi mennyiségre.
Ja, és úgy vélem, hogy ne adj egyelőre neki mélyhűtős tejet!!! Tényleg inkább cicit adj neki, mert attól még, hogy kap rendesen enni, attól még sírni fog, és te kimerült leszel, amitől nem lesz tejed. Sőt!, nekem akkor kezdett először csökkenni a tejmennyiségem, amikor elmaradt az éjszakai evés. Ergó a túl sok cicipihentetés sem jó! :wink:

A fogakra én végül még nem vettem füzért, hanem megvettem a DENTINOX gélt. Tényleg nagyon jó. Oké, le kellett vágnom a mutató ujjam körmét, hogy be tudjam vele rendesen kenni, de hatásos egy gél. Nagyjából kamilla és lidokain van benne. Nagyon hatásos, és ilyenkor egy kicsit hagyom hadd szopizza az ujjamat is.
Egyébként kitapintható a fog, ha tényleg jön!
Csabinak tényleg kitapintható a szemfoga alul és fölül. Mellette lapos az ínye, de ott domború, mint a fog. :lol:



Kitartást a fogasoknak, igaz innentől kezdve legalább egy év, mire mind a 20 fog kint van, de nem mindegyik fáj. :lol:

Én feladtam a szigorlatok iránt táplált hiú ábrándaimat. :cry: A diplomamunkámat megírom, ha tudom, és talán az angolra elmegyek, csak hogy lássam milyen, de amúgy fújhatom már megint. Szörnyű vagyok, de ez nem megy így.
Képzeljétek, találtunk albérletet! Ma kötünk szerződést. Hát, egész jól jártunk, még alkudtam is. :wink: :lol:
Konkrétan 4 házszámmal odébb költözünk egy valójában nagyobb lakásba, és kaució helyett közösen veszünk a főbérlővel egy hűtőt. Olcsóbb fajtát, de jót. Ez nekünk is megéri, mivel három hónapig leszünk ott, mi félünk attól, hogy a kauciót nem adná vissza. Így mégis csak mi járunk jobban. :lol:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Ja, és megvettem a kúpot is, a Viburcolt, amit nyafi ajánlott, de még nem mertem használni. Majd ha súlyosabb lesz a helyzet.... (reméljük nem lesz az)

Kép


Kép
fcicus
 
 


Cicus!

Ha ez megnyugtat: UGYANÍGY VAGYUNK, MINT TI!!!Azért kérdeztem, hogy ki, hogyan oldja meg a napját, mert nekünk már szépen beállt a napirend (mondjuk nem olyan percre pontosan, mint itt sokaknak :( ), de egy hete MINDEN A FEJE TETEJÉRE ÁLLT.Nem akartam elhinni, de most már tudom, hogy a foga!És nálunk is a szemfog!(Egyébként már észre vettem, sok mindenben hasonlít Csabi és Kristóf)Egyfolytában sír (amit előtte nagyon-nagyon ritkán)egyáltalán nem alszik(tegnap egész nap negyed órát!), nyűgös, olyan kis elesett.... :( Ezerrel rágja a kezét.Nekünk is van vagy húsz rágókánk, de nem tudja még sokáig fogni és betenni a szájába.Néha bedugjuk az ujjunkat, hogy masszírozzuk, hát olyan erővel harap!!!! :shock: :shock: Nálunk van fosi is.A cicin egyfolytában elalszik, és így másfél óránként éhes...Ez így lesz 20 hónapos koráig???!!!


Betthy, Cicus!

Stimmel, mi is tavaly húsvétkor fogantunk.És hát ugye, mi hárman egy időben szültünk :lol: :lol:

Teszek föl egy képet Kristófról.Kb.8 kg lehet :lol:

Kép

Kép
linus
 
 


Kép Édes "kis" húsom

Kép

Kép
linus
 
 


Júúújjj Linus annyiraaa édes Kristóf!!!Nagyon cukiiiii! :D Nagyon komoly hurkácskái vannak....gondolom imádod gyömöszölni....mert én a legjobban a kis combikáját szeretem :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Csak röviden:
Zuzmara!
A borostyán nyakláncra gondolsz?
Én a babacsoda.hu -n fogom megrendelni holnap!(Mert nekünk is készülődik a fogacska)
Nézd meg te is,van több fajta is,és ha jol emlékszem 3500.-

Kép
aniko...
 
 


Sziasztok!

Cicus: igazából mióta megszületett Patrik én azóta szedem a kapszulát és eddig használt is, hiszen volt olyan nap, hogy 400ml tejet fagyasztottam le. Ez persze nem volt mindíg így, de átlag 200ml-t minden nap el tudtam rakni 2 hónapon keresztül (febr, márc)
Sokszor teszem cicire, durván 2 óránként, de egész egyszerűen nincs annyi tej bennem, hogy jóllakjon... Szegénykém este amikor olvasztok ki úgy nyeli mintha még aznap nem is evett volna semmit, de előtte még persze mellről is megetetem. Simán megiszom a napi 4,5 liter folyadékot... Már rosszul vagyok tőle :?
És ami aggaszt, hogy már tarcsi tej is alig van :cry: :cry: :cry:
Na mindegy, ez van.... másnem jön a tápszer! Én is azon nőttem fel!

Lafead: én nagyon szeretek vele aludni, de nem fogja megszokni, hogy ott alszik közöttünk? Mert beszéltük a talin, hogy te sem és én sem szeretném nagyon közénk szoktatni... Vagy ilyenkor ő is érzi, hogy ez más helyzet és később az ágyában is fog aludni?

Kép
zuzmara08
 
 


Igen Anikó, arra a nyakláncra gondoltam... :) Már több embertől hallottam, hogy jó szolgálatott tett amikor jött a Picik foga...
Délután felhívom a dokit és megkérdezem, hogy mi a véleménye a zsibbasztóról meg erről a nyakáncról...
Úgy szeretnék segíteni a Minikén, hogy minél hamarabb túl legyen ezen a fránya fogzáson!

Köszönöm a tippet, meg is nézem, hogy milyen, mert egyenlőre elképzelni sem tudom, hogy mitől olyan jó :)

Kép
zuzmara08
 
 


Zuzmara, érzi, tudja hogy ez más, egyáltalán nem szokik oda, de amikor nagyobb lesz és fél, lesz olyan hogy odakéretszkedik!!!!Nyugodtan engedd oda ha ilyen de természetesen módjval csak ha nagyon hisztizik és amint bealszik finoman emeld fel és rakd be a kiságyba!!!!!!!!!!én így csinálom...

ja és nenedentet vettem, ez kis gumi bábszerű valami egyik oldalt sörtés másik sima, ujjra felhúzzuk és masszírozható az íny vele, hogy mégse az ujjam egye meg!!!van hozzá fogkrém, de értelemszerűen azt nem kell rárakni míg nincs fog!!!!

a láncot én is kipróbálom.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?