Hát, én egy évvel ezelőtt tajrészegre ittam magam a volt főnököm búcsúztatóján, és két és fél doboz cigit szívtam el aznap.
Mi pontosan tudjuk, április 8-án fogant a pici. Úgyhogy itt már megvolt.
A mi kis "napirendünk": Reggel fél6-kor kelés. Ha anya nagyon lusta, hatig nem veszem ki, akkor már kezd hisztizni. Evés. Anya megpróbálja utána még betenni, hátha alszik, de sohasem jön össze, így hatkor kelés van. Amit utálok. Aztán 8-9 között megint evés van, mert mivel éjjel NEM PISIL, vagy csak egyszer, így minden kijön belőle, plusz izgága is. Ezután jobbára mindig mást csinálunk, de mostanában játék van, én várom a dvdrent-es dvd-ket, reggelizem, és ha szerencsém van leülhetek a gép elé egy kicsit. Aztán 12 körül megint eszik, ez változó, hogy korábban vagy délben-e?! Ezután nyűgös, így általában ilyenkor viszem sétálni, vagy megyünk valahova. Ha sehova sem megyünk, akkor kacagás van, mert én nevettetet mint az őrült, és hát játék. Szóval nekem itt sincs pihim. Aztán kettő körül megint eszik, bár séta esetén csak háromkor. Aztán jó esetben alszik fél órát. Aztán megint fent van, és lehet hogy 5-kor is eszik, de este 7-kor biztos. Mivel az elmúlt héten annyire kifáradt nap közben, így az este hét órás cicin mindig bealszik annyira, hogy nem tudjuk felkelteni, így két fürdés is elmaradt. Eddig 9-kor fürödtünk, de előre kell hozni fél8-ra. Aztán alvás (már alszik), reggel fél6-ig.
Niki és mindenki
Nem rég mondtam, hogy mennyire nyűgös lett. Aki volt a babatalin láthatta, hogy Csabi nem egy hisztis baba, inkább vidám, nyugodt és jó alvó. VOLT!!! Másfél hete minden a feje tetejére állt. Folyton sírt, csak cicin nyugodott meg, így az is megesik, hogy másfél óránként van cicin. (Ebből fakadóan alig termelek tejet másfél óra alatt)Én már ki voltam a hét végére. Láza semmi, kaki semmi. Kapott kúpot, kaki megoldva. Pirosodott az ínye, de nem voltam biztos a fogban.
Ma elmentünk a dokihoz egészséges rendelésre. Valóban!
Jön a foga Csabinak!
Ja, de nem ám akármelyik!! A bal alsó és bal felső SZEMFOGA!!!! Az a fog, amelyik utoljára szokott kijönni...
A doki csak állt, és röhögött. Nem igazán tud vele mit kezdeni, de ő a Borostyán füzért javasolta, először azt próbálom ki. Aztán, ha nem jönne be, vagy Csabi nem bírná a nyakláncot, akkor marad a kamilla tea vagy a
Dentinox zselé.
Szóval jól megszívtam, nem is tudom miért hittem, hogy kibírja még két hónapig fog nélkül, mikor az apjának 6 hetesen két fog már kint volt?!
Most államvizsgáznék, és két nyelvi szigorlat van előttem, plusz két és fél hónap albérlet míg itthon vannak Peti nagyszülei. Úgy hiszem emellé a fog már csak hab a tortán!
Komolyan mondom, örüljetek, hogy még nem jön a fogacska! Ugyan semmi sem igaz abból, hogy láz meg hasmenés meg stb. És még rágókázni sem tud, mert még nem az igazi számba teszek mindent van.
Így most minden napra keresek valamit, amivel jól lefoglalhatom délelőtt, hátha alszik talán egy órácskát vagy másfelet nap közben.
Sajnos emiatt elkezd majd apadni a tejem, mert pihenni nem tudok, és szinte enni sincs sok időm, de megcsinálni végképp nincs. Így egész nap csak reggelit meg késői ebédet eszem, és ha szerencsém van a napi egy gyümölcs mellett babapiskótát rágcsálok.
Hát ennyi rólunk... elképzelhető, hogy mostanában csak olvasni jövök, és majd ritkán írok. Azt hiszem, hogy ha betöltötte a négy hónapot, elkezdek hozzátáplálni. Erről ma beszélgettem a védőnővel is.
Amúgy Csabi alig várja, hogy felüljön. Megfordulni még mindig nem fordult meg hátról hasra, de ímádja ha felültetem (megoszlanak a vélemények, hogy szabad-e vagy sem). Már ő is elkezdte nézni a tv-t, így nem sűrűn van bekapcsolva. Amúgy sem volt bekapcsolva.
Zuzi: tök jók a képek, de tényleg! Nagyon tetszenek.
Puszi mindenkinek!