Sziasztok,
Köszi az alvással kapcsolatos infókat, mármint hogy sokan alszanak hason is hosszabban. Ez megnyugtató, reményteli, de azért nem vigasztal
Most is 1,5-1 óránként keltünk, és f3kor a szervezetem úgy gondolta, hogy na ne szórakozzanak velem, most alszunk vagy nem? - és nem tudtam visszaaludni f5ig. Most tudtam szunyni 1 órát (ennyit aludt Kevin egyben, azóta persze visszaaludt cici után, de hát ehhez nekem fel kellett kelnem
)
Egyelőre kitartok, és reménykedek, asszem fél éves kor előtt nem próbálkozom dresszírozással.
Zsófi,
A tegnapi fennt levésben kicsit az is benne volt, hogy éjjel kikapcsoltam a bébiőrzőt, és hát minden neszt nyöszinek hallottam, füleltem... De asszem mától megpróbálom már este nem bekapcsolni, hátha ez segít.
Ildi
Hát neked se lehetett könnyű éjjel. Minden baba más, Kevinnel kicsit nehezebb, de amúgy imádnivaló, az meg belefér, hogy éjféltől hajnalig szidom az anyukáját is magamban
Maci2
Sajna anyukám is mondja, hogy minden nyöszire ugrok, túl gyorsan. Nappal is, ha megun egy játékot vagy egyet nyög, ami kicsit is nemtetszős, már ott vagyok, nézem mi van. Szóval remélem, még nem késő rendbehozni, ha télleg elrontottam vmit. Addig kéne lazábbra venni,(magamat
) amíg nem ül, áll, hisztizik tudatosan. Majd igyexem
Ja, és Maci, köv talira szerintem is jöhetnél, annál is inkább, mert mikor hazajöttem, apa mondta, hogy ő már látja lelki szemeivel, hogy nálunk lesz a következő.
És akkor körülnéztem a lakásban, és rájöttem, hogy miért ne? Ahogy Sofka is mondta, sok jó ember... másrészt alig van ajtó(csak wc, háló, fürdőn van) 2 nagyobbacska szoba, étkező, konyha szinte egy légtér, úgy, ahogy Mariannál vagy Sofkánál, nálam is lehet lenni. És anyáék itt laknak szemben az emeleten, ha Momóék (és egyéb apa-és sofőrfüggő mamik
)kedvéért 7végére rakjuk, akkor telkeznek, és ott lehetne babakocsit tárolni, szóval minden megoldható.
Tehát, Lányok, mit szóltok egy újpesti talihoz? Akár amikor Zsuzsi legközelebb jön, vagy előbb...
Újpest kp-tól 5 perc gyalog, szóval bkv-val is könnyen lehet jönni
Sofka
Igen, nagyon jó volt nálatok! Gyermekeid édesek. Főleg Marcipán, aki a talit is szinte végigaludta. (Tudod, ez a tulajdonság a gyengém
)
Azúr,
Nekem is egy csomó új arc volt, (és így én is új voltam sokaknak, pedig már 2-3 talin voltam) és senki nem okozott csalódást. Beuval megállapítottuk hazafelé, hogy nagyon jó kis csapat jött össze - és a fele még ott sem volt!
Beu,
Vezetés-dícséretet köszike. Annyira jól vezetek,
hogy MA LEFOGLALÓZTUK AZ ÚJ AUTÓMAT!!
Banánsárga Fabia kombi, fél éves, és gyönyörűűű!!!Kb 1 héten belül intézzük a Suzuki eladását és a plussz hitelt, lehet, hogy pénteken már azzal megyek uszizni! Bocsi, de annyira lelkes vagyok, hogy most a szunya alatt azzal álmodtam!
Ja, a Madarászt amit tanácsoltál még váratom egy picit, négy hónaposan télleg sok baba ébred gyakran, nem Dagimadár az egyetlen.
Heni
Ezzel (az autócserével) a tőled kapott matrica sorsa megpecsételődött
Pedig annyira teccett!!!
Szilvi
Köszi neked is a tapasztalatokat. Sokan mondták, hogy nyugodtabban alszanak hason a babók. Illetve sok babó. Az "el sem alszom"-nál nálunk is jobb a "hason 1 perc alatt elalszom, de óránként kelek" felállás. Persze nem tökéletes, még csiszolunk rajta.
Myssnia
Alvásügyben
Énis.
Zsófi
Hát, egyelőre találtam vagy 6-7 decit feleslegbe
de azt nagyon szívesen adom. Lóvé télleg szügségtelen, tejtesó sem fizet
Tesót holnap interjúvolom tej-nélkülözhetőség ügyében. Felhív6nám, de ezt inkáb személyesen beszélném meg vele...
Holnap reggel megyünk barinőmmel (babamentesen) a börzére. A célkitűzés 1 kendő (Zsuzsi, nagyon teccett, ahogy beleügyeskedted a porontyot
), 1 db jó állapotú 0-18 kg ülés a kihízott 0-13 kg helyett
(Zsuzsóc, meg mindenki, köszi a tanácsot, valszeg nem jutott volna eszembe
) és esetleg némi ruha, azt úgysem úszom meg
Most megyek álmodozni az új kocsimról
Ja, és a húgomnak az a mániája, hogy nehezen jegyzi a rendszámokat, így mondatot csinál a betűkből. Nekem már régen volt egy "Elli Helyes Lány" (azaz EHL - becsszó ő találta ki!!
) trabim, az ő kispolákja Delmát Jó Enni vagy Drakula Jó Ember volt, és amit most vettünk:
Igy Már Dagimadár - is elfér
Sziasztok!
Imádom Máris Drága autómat Elli+Holnaptól Elfér a Gyerekülésben Kevin