Sziasztok!
Voltunk dokinéninél, nem a miénknél, helyettesnél, de ő is aranyos volt.
Kisati hatalmasat nőtt (3,1 kiló
) a centit nem mérte (kár), de sztem megpróbálom én lemérni majd este...minden rendben vele, a cicije még duzzadt, de majd elmúlik, kaptunk időpontot köv tanácsadásra (Ani, beírod? köszi
04. 29. 12:50 ) és akkor meg beutalót a csípőszűrésre. Hát a tegnap éjszakánk volt az eddii legdurvább, és 3, Attila másfél órát aludt...összevissza ketyergett a poci, szegénykém üvöltött, a végén már attól aludt el a karomban, én meg nem mertem letenni mert azonnal újra kiabált a picikém...
olyan rossz, hogy ilyenkor nem tudok nagyon mit csinálni. Inkább sírjon azért mert unatkozik, mint a fájdalomtól!! De most kaptam egy tippet a dokitól, ma délutánra bevált az biztos: 15 perc szopi, 15 perc büfiztetés, hasra fektetés, éjszakára altassam úgy, nappal meg fordítsam a hátára fél óra után. Na meg vettem Infacolt ha semmi se válna be...
Viki, boldog szülinapot!
Gabi, gyönyörű a házatok!
Nati, hát így boldogulunk, egyébként ennyire nem sírós ám, imádjuk őt nagyon, apuci se tud vele betelni
Ma voltunk először babakocsival kint, ugye a dokinéninél, nagyon jól elvolt, végigaludta
a kilók nemtom hogy jöttek le, basszus még a farmerom is rámjön, ha érdekel, küldök képet magamról, tegnap csinálta apuci.
Emlékeztek a kocsijaira? Volt a mélykocsi az a nagy nehéz a mózessel, meg a kis könnyű előrenéző sportkocsi. Na az utóbbit tudom csak használni, a nagyot még a lakásból se tudom kivinni...hát az egyetlen bajom vele, hogy háttal van nekem a baba, de hát így jártam. A barátnőm Írországból nemhogy a kocsit nem küldte (emiatt jó sok plusz utánajárást, munkát adott, mert ugye a hordozót is tőle vártuk) de még nem is gratulált a porontyhoz. Erről ennyit...
Ani, hova megyünk?!
vagy nem rólam volt szó? bocsi, még nem tartok az előző oldalnál, lehet, hogy ott írtad?
Bessy, alig várom, hogy elolvassam, mihez lehet halkan gratulálni...